- 21 Nisan 2019
- 755
- 2.084
- 33
- 41
Kraft aldım tam Yatar baston, 1300 lira. Tek elle açılıp kapanıyor. Bana kalsa e-bebek’in Kendi markası vardı, tam Yatar baston 550 liraydı. onu alacaktım. Nedense ben de takıntı yapmıştım bebek arabasına çok para vermiycem diye. Acayip gereksiz geliyor. Kimisi çok para verdim değmezmiş diyor,Biz de bebek arabası almadık daha en gereksiz masraf o geliyor bana niyeyse hem de çok pahalı 2-3 bin hep fiyatları . Ucuza bebiş arabası (pusetli) yok
Evet bildirim gelmiyor artık.Ya bu arada artik bildirim.gelmiyor girince goruyorum
geceleri ben çok dönüyorum ama nefes darlığından ağrıdan değilde herhalde sırt üstü mü yatıyorum yüzüstü mü döndüm diye düşünmektenKızlar geceleri rahat uyuyabiliyomusunuz.nefes almak dahada zorlaştıyastığım uzun zamandan beri yüksek önceden sağa dönüp yatardım rahat ederdim şimdi sol biraz daha rahat geliyo ama yinede rahat uyuyamıyorum.sabahta bel ağrısıyla uyanıyorum
Daha biz almadık güle güle kullan cnm çok paravermeye gerek yok ama piyasa hep yüksek çok gereksizKraft aldım tam Yatar baston, 1300 lira. Tek elle açılıp kapanıyor. Bana kalsa e-bebek’in Kendi markası vardı, tam Yatar baston 550 liraydı. onu alacaktım. Nedense ben de takıntı yapmıştım bebek arabasına çok para vermiycem diye. Acayip gereksiz geliyor. Kimisi çok para verdim değmezmiş diyor,
kimisi de ucuz aldım pişmanım diyor. Bebiş doğmadan anlayamayacağım.
Hiç rahat uyuyamıyorum oturduğum yerden zorla kalkıyorum 13 kg aldım hamilelikte. Dönmek de zor sola yatmak isteyip sırt üstü veya sağda uyanmış buluyorum kendimi . Geceleri yanımda su bulunduruyorum dilim damağım birbirine yapışıyor sizde de öyle mi gün içinde iyi su içmeme rağmen sanki susz kalmışım gibi gece yarısı su içmeye uyanıyorum burnum hep tıkalı hamileliğim boyunca koku duyma yeteneğimi de kaybettim balık kokusunu bile duymuyorum geceleri ağzımdan nefes alıp veriyorum o da Beni kurutuyor sizde de bu sorunlar var mıKızlar geceleri rahat uyuyabiliyomusunuz.nefes almak dahada zorlaştıyastığım uzun zamandan beri yüksek önceden sağa dönüp yatardım rahat ederdim şimdi sol biraz daha rahat geliyo ama yinede rahat uyuyamıyorum.sabahta bel ağrısıyla uyanıyorum
Kraft aldım tam Yatar baston, 1300 lira. Tek elle açılıp kapanıyor. Bana kalsa e-bebek’in Kendi markası vardı, tam Yatar baston 550 liraydı. onu alacaktım. Nedense ben de takıntı yapmıştım bebek arabasına çok para vermiycem diye. Acayip gereksiz geliyor. Kimisi çok para verdim değmezmiş diyor,
kimisi de ucuz aldım pişmanım diyor. Bebiş doğmadan anlayamayacağım.
Hiç rahat uyuyamıyorum oturduğum yerden zorla kalkıyorum 13 kg aldım hamilelikte. Dönmek de zor sola yatmak isteyip sırt üstü veya sağda uyanmış buluyorum kendimi . Geceleri yanımda su bulunduruyorum dilim damağım birbirine yapışıyor sizde de öyle mi gün içinde iyi su içmeme rağmen sanki susz kalmışım gibi gece yarısı su içmeye uyanıyorum burnum hep tıkalı hamileliğim boyunca koku duyma yeteneğimi de kaybettim balık kokusunu bile duymuyorum geceleri ağzımdan nefes alıp veriyorum o da Beni kurutuyor sizde de bu sorunlar var mı
Hamilelikte normalde çok kolay olan her şey zorlaşıyor benimde ağzım burnum çok kuruyor her gece muhakkak tuvalete kalkıyorum çok susamış oluyorum bayanda su içiyorum. Burnum tıkanıyor ve kokunla hassasiyetim devam ediyor benimHiç rahat uyuyamıyorum oturduğum yerden zorla kalkıyorum 13 kg aldım hamilelikte. Dönmek de zor sola yatmak isteyip sırt üstü veya sağda uyanmış buluyorum kendimi . Geceleri yanımda su bulunduruyorum dilim damağım birbirine yapışıyor sizde de öyle mi gün içinde iyi su içmeme rağmen sanki susz kalmışım gibi gece yarısı su içmeye uyanıyorum burnum hep tıkalı hamileliğim boyunca koku duyma yeteneğimi de kaybettim balık kokusunu bile duymuyorum geceleri ağzımdan nefes alıp veriyorum o da Beni kurutuyor sizde de bu sorunlar var mı
Ben de casual vista almaya karar verdim henüz almadım.Kanguru ben de almak istedim ama önermediler kemik yapısını bozabilir filan diye bilemedim ama kangurular da hoşuma gidiyorKızlar bebek arabası Casual Trona Air da karar verdik,
Ana kucağı ise Joie Serina alacağım. Eskiden Joie Dreamer almıştım anakucağı, manuel kendin sallıyorsun hiç işe yaramadı kızım sevmedi, kullanışlı da olmadı.
E bebekten büyük miktarlı bir hediye çekim var o yüzden büyük şeyleri oradan alacağım ki çek işime yarasın.
Bir de kanguru almam lazım çünkü 1 aydan sonra bebekle kızımı servisten alacağım için.
Bu konuda o kadar farklı görüşler var ki! Kimisi iyi ki diyor kimisi ucuz aldım perişanım diyor. Tüm yorumlardan tek karar verebildiğim baston araba olmak oldu. O konuda nettim sadece. Bunun dışında ucuz alıcam diye tutturmuştumValla arkadaslar kardesimin 3. Cocugu bunda ucuz aldi bin pisman. 800 tl lik bi araba aldi mahfoluyor disarda. Yolda gitmiyor takiliyor guc gerektiriyor iterken bile. Disarilara cikiyorsaniz en gereklisi.. kac tane arkadasim var boyle degistirdi
Beşiği ablamdan aldım fiyatları bilmiyorum. Karyola ve Yatağı çilek mobilyadan 2300’e aldım. 7-8 yaşına kadar idare edecek bir şeymiş, çekmeceler çıkınca büyüyormuş. İstikbale sormuştum onun fiyatları da 2100 gibi bir şey oluyordu.Benim ilk kızımdan kalan quinny zapp extra2 bebek arabası ve maxi cosi pebble puset var. Çok kullanışlı rahat sürülüyor az yer kaplıyor kapanınca, çift yönlü vs... benim büyük harcama yapmam gereken tek yer Beşik ve yatak... çünkü kızımın kullandığı büyüyen beşikti şimdi yatak halini kullanıyor ve odasıyla takım, boşa çıkmadı yani o yüzden bu bebişe ne alıcaz onu araştırıyorum... ilk başta anne yanı alabilirim sanki
Hiç rahat uyuyamıyorum oturduğum yerden zorla kalkıyorum 13 kg aldım hamilelikte. Dönmek de zor sola yatmak isteyip sırt üstü veya sağda uyanmış buluyorum kendimi . Geceleri yanımda su bulunduruyorum dilim damağım birbirine yapışıyor sizde de öyle mi gün içinde iyi su içmeme rağmen sanki susz kalmışım gibi gece yarısı su içmeye uyanıyorum burnum hep tıkalı hamileliğim boyunca koku duyma yeteneğimi de kaybettim balık kokusunu bile duymuyorum geceleri ağzımdan nefes alıp veriyorum o da Beni kurutuyor sizde de bu sorunlar var mı
Bu konuda o kadar farklı görüşler var ki! Kimisi iyi ki diyor kimisi ucuz aldım perişanım diyor. Tüm yorumlardan tek karar verebildiğim baston araba olmak oldu. O konuda nettim sadece. Bunun dışında ucuz alıcam diye tutturmuştumbaston modelleri daha ucuz oluyor travel sisteme göre. 500-3000 arasında. Travel sistemlerin ortalama fiyatı 3500 civarı. Nispeten ucuz aldım işte. İnş zorluk yaşamam.
Kızlar hastanede hediye olarak ne dağıtmayı düşünüyorsunuz?
Benim burnum sorunlu ameliyat olmam gerekiyodu olmadım onun sıkıntısı göbüşlerin büyümesi derken nefes almak zorlaştı kafa yüksek,ağız açık,uyku yokben suyu hep çok içerdim gece çok içerim lavaboya çok kalkarım.inşallah bebişlerimiz uyuyan bebek olurlarda doğumdan sonra rahat uyuruz.
Bebek arabası maddi gücünüz yeterliyse iyi bi şey alın kızlar gerçi bazı arabalardada fiyatlar fazla uçuk ve abartı..oğlumda ilk arabasını detaylara çok dikkat etmeden aldım kırıldı.sonra baston aldık o da kırıldı belkide benim kullanmamda sorun vardısonra bi tane daha aldık 3.ye o zaman iyi para verdik çok sağlam kaldı şimdi kardeşi kullanıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?