2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar tansiyonum yüksek çıkmaya başladı tekrar inşallah böyle gitmezzzzz korkuyorum

Tansiyon önemli dikkat etmek lazım. İnşallah gitmez. Tansiyonunun yükseldiğini hissediyor musun ben hissetmiyorum o çok kötü müdahalede edemiyorsun o zaman

sanki hissediyorum bu kez yükseldiğini bi sıkıntı var genel olarak sanki kalbimbeynim sıkılıyo birşey tarafından ya da stres yaptıkça psikolojik olarak böyle hissediyorum

Kızlar tansiyonum yüksek çıkmaya başladı tekrar inşallah böyle gitmezzzzz korkuyorum Eki Görüntüle 2548568
14ü geçmez ise korkma bir diş sarımsak yut ve uzan aklından tansiyonu çıkar stres yapma.Benim 15 e çıktı acile gittim 11 çıktı bir şey yapamadılar.Ben de evde kendimce önlem alıyorum ya sarımsak yutuyorum ya da doğal nar ekşisi var onu içiyorum.15 e yükselirse acile git ama üst üste çok ölçme o da hata veriyormuş üst üste ölçünce.

Çok güzeller canım iyi günlerde kullansın kuzucuk.. Vücut losyonu yada yağ mustela alabilirsin içeriği temiz ve doğal bende onun yağını ve şampuanını almayı düşünüyorum

onlari yersek biz de sisecez ama bebislere deger

Neler yedin peki? Yediklerinle mi alakalı sence? Sakin ol çok düşünürsen daha da çıkar. Limon sıkıp içtin mi?

Bugün öyle çok tansiyonu artıracak birsey yenedim ama dün kızımla film izlerken patlamış mısır yedik dün yesem de bugün etkilerim acaba

Bende biraz kalkıp birseyler yaptım mutfakta kafam dağılınca daha iyi hissediyorum aynen tansiyona yoğunlaşınca iyice tuhaf hissetmeye başlıyorum ilginç bi karıncalanma oluyor ensemin yukarısına doğru

Lekeler doğumdan sonra gidiyormuş ödem de öyle kuzu kafamıza takmayalım

Ben bir ara takmıştım tansiyona saat başı ölçüyordum az bir şey yükselse telaşlanıyordum başıma ağırlık çöküyordu kendimi kötü hissediyordum artık ölçmüyorum düşünmüyorum ne ağrım kaldı ne stresim kaldı zaten doktor bir sabah bir akşam ölç dedi.Zaten çok yükselirse kendini belli ediyor onun dışında düşünmemeye çalış

ben 27 haftay girdim çok kaşınıyor göbişimmmm çatır çatır çatlamaya psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyorum benim yorumlarda n anladığım kadarıyla çok kişinin 6 Aydan sonra çatlama başlamış elim karnımda durmadan bitli gibi kaşınıyom bu arada benim bebecik çok aşağıda ilk günden beri başı aşaüıdaydı şimdi yan duruyor bebeğim hep en aşağılarıma vuruyor benim durumumda olan var mı erken doğar diye ödüm kopuyor bebeğim göbek deliğimin neredeyse bir karış altına vuruyor yukarılara çıkaramadık ne etsemmmmm

Arkadaslar ben hala bebek arabasına karar veremedim . En çok zorlandığım şey bu oldu. Pahalı olmasına gerek yok diye düşünüyoruz . Var mı tavsiyeleriniz

Bana hep.baska seyden kis.bebek arabasindan kisma dediler. Silver cross spirit diye bi model.aldim jokerden.. uzerinede ana kucagi aldim.cybex ama.maxi coside oluyomus. Tek elle acilip.kapaniyor

Bizde de durum ayni. Kocam esmer ben renkli gozlu kumral... kocana benziycek baskin gen onda ama tabi benim annem babam esmer bi tek baba tarafindan dede renkli gozlu ama butun amcalarim halalarim kuzenlerim esmer. Bi ben boyle cikmisim
sarışınlık çekinik gen ben kendimi o yüzden esmer e alıştırdım benim annem babam tarafı göçmenler . Hepsi Olduğu gibi sarışınlar.ananem Dedem teyzem sarışın beyaz ten mavi gözlüler babam Beyaz kahve gözlü ben yeşil göz kardeşlerim sarışın.eşim ve sülalesi gece gibi esmer Benim ailemde hiç esmer yok bizim tarafta evlenirken Dedem kızmış arkamdan çok mu aramış bu karaoğlanı diye halbuki esmer kocam çok yakışıklı amaaaan sağlıklı olsunlar da bebişler kime benzerse benzesin .

Herhalde sabah nutellayı reçeli abarttığım için yüksek çıkmış, öğlen ve akşam az yedim, beyaz ekmek yemedim. 80 ve 92 çıktı. Ama tansiyon hala Yüksek ilginç bir şekilde. Düşmüyor.

Biz de bebek arabası almadık daha en gereksiz masraf o geliyor bana niyeyse hem de çok pahalı 2-3 bin hep fiyatları . Ucuza bebiş arabası (pusetli) yok

Herhalde sabah nutellayı reçeli abarttığım için yüksek çıkmış, öğlen ve akşam az yedim, beyaz ekmek yemedim. 80 ve 92 çıktı. Ama tansiyon hala Yüksek ilginç bir şekilde. Düşmüyor.
sıfır tuz tüketmemiz gerek tansiyon önemli .ben pek ölçmedim tansiyon aletimin pili bitmişti birkaç yıleönce ben de bi kenarda unutup kaybettim cehalet mutluluk mu ne hiç ölçmediğim için rahat takılıyorum ama benim derdim ve imtihanım da şekerle .Nutella yı bitir bi süre satı n alma derim evde oldu mu gidip gidip kaşıklıyoruz maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…