Kaç çıkıyo?Kızlar tansiyonum yüksek çıkmaya başladı tekrar inşallah böyle gitmezzzzz korkuyorum Eki Görüntüle 2548568
Tansiyon önemli dikkat etmek lazım. İnşallah gitmez. Tansiyonunun yükseldiğini hissediyor musun ben hissetmiyorum o çok kötü müdahalede edemiyorsun o zamanKızlar tansiyonum yüksek çıkmaya başladı tekrar inşallah böyle gitmezzzzz korkuyorum Eki Görüntüle 2548568
134/87 137/85 gibi çıktıbirkaç kez maalesefKaç çıkıyo?
Tansiyon önemli dikkat etmek lazım. İnşallah gitmez. Tansiyonunun yükseldiğini hissediyor musun ben hissetmiyorum o çok kötü müdahalede edemiyorsun o zaman
Neler yedin peki? Yediklerinle mi alakalı sence? Sakin ol çok düşünürsen daha da çıkar. Limon sıkıp içtin mi?134/87 137/85 gibi çıktıbirkaç kez maalesef
14ü geçmez ise korkma bir diş sarımsak yut ve uzan aklından tansiyonu çıkar stres yapma.Benim 15 e çıktı acile gittim 11 çıktı bir şey yapamadılar.Ben de evde kendimce önlem alıyorum ya sarımsak yutuyorum ya da doğal nar ekşisi var onu içiyorum.15 e yükselirse acile git ama üst üste çok ölçme o da hata veriyormuş üst üste ölçünce.Kızlar tansiyonum yüksek çıkmaya başladı tekrar inşallah böyle gitmezzzzz korkuyorum Eki Görüntüle 2548568
Çok güzeller canım iyi günlerde kullansın kuzucuk.. Vücut losyonu yada yağ mustela alabilirsin içeriği temiz ve doğal bende onun yağını ve şampuanını almayı düşünüyorumİyi geceler herkese hazırlıklar sırayla tamamlanıyo
Bende az önce 0-3 ay siparişlerini verdim bebişin resimlerinide eklerim şimdi.geldiğinde artık yıkama ütüleme işine girişirim.sadece şampuanı kaldı alınıcak.
Geçen bi arkadaş vücut losyonundan bahsetmişti neydi o mustelamıydı
onlari yersek biz de sisecez ama bebislere degerbende et pek tüketemiyorum yoksa en çok bebeğin kilosuna etin katkısı varmış ceviz peynir süt yoğurt tüketmeye calısıyorm ama düzenli değil muz kilo aldırıyormuş pekmez birde bakalım benımde biraz geride kaldı bakalım 2 hafta sonra ne durumda olacakyeşil mercimekte iyi diyorlar birde bebe bisküvisi
ben sadece 2-2.5 kilo aldımonlari yersek biz de sisecez ama bebislere deger
Neler yedin peki? Yediklerinle mi alakalı sence? Sakin ol çok düşünürsen daha da çıkar. Limon sıkıp içtin mi?
14ü geçmez ise korkma bir diş sarımsak yut ve uzan aklından tansiyonu çıkar stres yapma.Benim 15 e çıktı acile gittim 11 çıktı bir şey yapamadılar.Ben de evde kendimce önlem alıyorum ya sarımsak yutuyorum ya da doğal nar ekşisi var onu içiyorum.15 e yükselirse acile git ama üst üste çok ölçme o da hata veriyormuş üst üste ölçünce.
Lekeler doğumdan sonra gidiyormuş ödem de öyle kuzu kafamıza takmayalımBen ilk 3 ayda karnımda sivilce gibi noktalar vardı ben onları alerji felan sandım meğer çatlamamın ilk aşamasıymış 6 ayda ön ayva göbek denen yerde başladı göbek deliğimin üstünde bile çatlak oldu şimdi o ayva göbeğinin yanlarıda çatlamaya başladı hatta şöyle söyliiym karnımdan genital bölgemi göremediğimden çok fark edemedim ama genital bölgemde çatlamış ben çatır çatır çatladımzaten kararmalar ayrı ben de kendimi çok beğenmiyorum kimi diyor güzelleşti kimi diyor çirkinleştin ama bende aynaya baktığımda o eski halimden eser görmüyorum ödemler sayesinde şişimde yüzüm gözüm ayaklarım şiş hep vallahi bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum hiçbiri umrumda değil ne olursa olsun nerem çatlarsa çatlasın yalnız yüzde lekeler olunca kötü oluyor gitmiyor o olmassa iyi olur
Ben bir ara takmıştım tansiyona saat başı ölçüyordum az bir şey yükselse telaşlanıyordum başıma ağırlık çöküyordu kendimi kötü hissediyordum artık ölçmüyorum düşünmüyorum ne ağrım kaldı ne stresim kaldı zaten doktor bir sabah bir akşam ölç dedi.Zaten çok yükselirse kendini belli ediyor onun dışında düşünmemeye çalışBugün öyle çok tansiyonu artıracak birsey yenedim ama dün kızımla film izlerken patlamış mısıryedik dün yesem de bugün etkilerim acaba
Bende biraz kalkıp birseyler yaptım mutfakta kafam dağılınca daha iyi hissediyorum aynen tansiyona yoğunlaşınca iyice tuhaf hissetmeye başlıyorum ilginç bi karıncalanma oluyor ensemin yukarısına doğru
ben 27 haftay girdim çok kaşınıyor göbişimmmm çatır çatır çatlamaya psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyorum benim yorumlarda n anladığım kadarıyla çok kişinin 6 Aydan sonra çatlama başlamış elim karnımda durmadan bitli gibi kaşınıyomBen ilk 3 ayda karnımda sivilce gibi noktalar vardı ben onları alerji felan sandım meğer çatlamamın ilk aşamasıymış 6 ayda ön ayva göbek denen yerde başladı göbek deliğimin üstünde bile çatlak oldu şimdi o ayva göbeğinin yanlarıda çatlamaya başladı hatta şöyle söyliiym karnımdan genital bölgemi göremediğimden çok fark edemedim ama genital bölgemde çatlamış ben çatır çatır çatladımzaten kararmalar ayrı ben de kendimi çok beğenmiyorum kimi diyor güzelleşti kimi diyor çirkinleştin ama bende aynaya baktığımda o eski halimden eser görmüyorum ödemler sayesinde şişimde yüzüm gözüm ayaklarım şiş hep vallahi bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum hiçbiri umrumda değil ne olursa olsun nerem çatlarsa çatlasın yalnız yüzde lekeler olunca kötü oluyor gitmiyor o olmassa iyi olur
Arkadaslar ben hala bebek arabasına karar veremedim . En çok zorlandığım şey bu oldu. Pahalı olmasına gerek yok diye düşünüyoruz . Var mı tavsiyeleriniz
Bizde de durum ayni. Kocam esmer ben renkli gozlu kumral... kocana benziycek baskin gen ondaama tabi benim annem babam esmer bi tek baba tarafindan dede renkli gozlu ama butun amcalarim halalarim kuzenlerim esmer. Bi ben boyle cikmisim
sarışınlık çekinik gen ben kendimi o yüzden esmer e alıştırdımBen bir ara takmıştım tansiyona saat başı ölçüyordum az bir şey yükselse telaşlanıyordum başıma ağırlık çöküyordu kendimi kötü hissediyordum artık ölçmüyorum düşünmüyorum ne ağrım kaldı ne stresim kaldı zaten doktor bir sabah bir akşam ölç dedi.Zaten çok yükselirse kendini belli ediyor onun dışında düşünmemeye çalış
Herhalde sabah nutellayı reçeli abarttığım için yüksek çıkmış, öğlen ve akşam az yedim, beyaz ekmek yemedim. 80 ve 92 çıktı. Ama tansiyon hala Yüksek ilginç bir şekilde. Düşmüyor.Aynı sorunlar bende de var.Şeker çıktı diyet verdi 2 hafta sıkı bir diyet yaptım çok halsiz kaldım zayıfladım bebişin gelişimi de geriye düştü ama şekerim iyi çıkmıştı.Sonra diyet listesinde yazan besinleri yedim ama orda yazan porsiyona göre değil de doyana kadar yedim mesela kibrit kutusu kadar peynir değil de doğana kadar yedim.Muz yasaktı mesela ama yedim muzu sadece tatlı bal reçel yemedim bunların da bebişe faydası yok tatlı yemek istersen sütlü tatlı ye şerbetliden uzak dur.Tekrar kontrole gittim yine şekerim düşük çıktı.Bebek de haftasını yakalamıştı.Anlayacağın sağlıklı beslendim abartmadan da canımın istediğinden de yedim.Stres yapma şeker için rahat ol stres de yükseltiyormuş.
Benim de tansiyonum hep düşüktü hatta ilk aylarımda tansiyon düşüklüğünden kafamı kaldıramıyordum.Bir haftadır benim de hep yüksek evde ölçtüğümde bir ara 15 yükseldi acile gittim orda ölçtüler 11 çıktı.Doktora gidiyorum tansiyonun yükseliyor diyorum ölçüyorlar düşük doktor da kendi ölçtüğüne bakıyor tabi artık ben evde de ölçmüyor stres oluyorum akışına bıraktım valla.Ne tansiyon ne şeker düşünüyorum
sıfır tuz tüketmemiz gerek tansiyon önemli .ben pek ölçmedim tansiyon aletimin pili bitmişti birkaç yıleönce ben de bi kenarda unutup kaybettimHerhalde sabah nutellayı reçeli abarttığım için yüksek çıkmış, öğlen ve akşam az yedim, beyaz ekmek yemedim. 80 ve 92 çıktı. Ama tansiyon hala Yüksek ilginç bir şekilde. Düşmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?