2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben keçe magnetleri kedi yaptiriyorum ) ama malum iki kedim var.. ya aslinda bence farkli olsun kim niye heryerde benim cocugumun adi yazan sey kullansinki gorunce hatirlasin yeter diye dusunuyorum ben

Ben keçe magnetleri kedi yaptiriyorum ) ama malum iki kedim var.. ya aslinda bence farkli olsun kim niye heryerde benim cocugumun adi yazan sey kullansinki gorunce hatirlasin yeter diye dusunuyorum ben
Fotosu var mı bize de fikir olsun:)

Merhaba, kızlar 26+3 günlük hamileyim.Doktor beyindeki su normalin üst sınırında dedi.Daha fazla birikirse hidrosefali.Bu durumla karisilan oldu mu,su nasıl emilecek.
50 Gr şeker testi de açken 78.1saat sonra 156 çıktı :///
Bilgisi olan,şimdiden teşekkürler.

cnım inşallah öyle birşey olmaZ Rabbim korusun ((( benim de doktor bebeğin böbreklerinde büyüme var dedi Doğumdan sonra 1 yılda geçer birşey olmaz dedi fazla su içinde yüzdükleri için normal olabiliyormuşmuş.. durumun hk hiçbir fikrim yok rabbim kötüsünden saklasın
İnşallah sağlıklıdır bebişlerimizi Allah korusun sen başka bir doktora daha mı göstersen? Daha yeni mi ortaya çıktı bu beyinde su birikme? Diğer eski kontrollerde hiç şüphe duymamışlar mıydı? Kendini üzme. Benim 5 aylık hamile arkadaşımın bebeğine down sendromlu demiş doktor hemen alalım demiş bebeğı aldırmadı kız, çocuğu da kesinlikle down sendromlu değil şimdi oğlu 7 yaşında . doktor bilememiş alalım demiş .. az kalsın bir insanın ölümüne sebep olacaktı o çaylak doktor. Çok büyük bir vebal bilmeden kafadan teşhisi koymaları. Kadın ona uyup bebeği de aldırabilirdi Allah korusun

Cok guzelmis. Guzel gunlerde kullanin insallah. Bebis kiz heralde. Boyle bir model almak cok mantikli geldi bana da. Nerden aldnz acaba baya pahali internet fiyatlari.
Kızlar hastanede giymek için terliğimi aldım.
Hastanede kumaş model terlik tercih etmiyorum hijyen açısından, hem de yazın tatilde vs kullanabileceğim bir model seçtim.

Eki Görüntüle 2548978

Arkadaslar ben size bir soru sormak istiyorum ozellikle esi arkadasi doktor olanlara , bebeginizin aşılarini yaptiracak misiniz ? Ben iki kiziminda aşılarini yaptirdim. Ama cok karsi olanlar filan var dogrusu ne acaba fikri olan var mi ?

Arkadaslar ben size bir soru sormak istiyorum ozellikle esi arkadasi doktor olanlara , bebeginizin aşılarini yaptiracak misiniz ? Ben iki kiziminda aşılarini yaptirdim. Ama cok karsi olanlar filan var dogrusu ne acaba fikri olan var mi ?

Esim doktor haliyle arkadas cevremizin neredeyse.%95 i doktor ayrica cok sevdigimiz gorustugumuz hocalarimiz var. Tum arkadaslarimiz asilari yaptirdi bizde kesinlikle yaptiricaz. Hele ulke bu kadar goçmen aliyorken

Sorunuza sorunuzla karsilik vermis olacagim ama düsuncemi yansitacak. Farzedin ki cocuklarinizin asilarini yaptirdiniz okulda asisini yaptirmyan cocuklar yuzunden yine de bu hastaliklara yakalandi. O cocuklarin ailelerine karsi tepkiniz ne olurdu? Cunku asiyla kaybolan hastaliklar bu karsitlar yuzunden yeniden hortlamaya basladi. Hemde yuksek bir oranla

Bu arada umarim ban yemem ya.. biraz once birine balik yagi kullan demis doktoru o da kullansam mi diye buraya sormus bende ya doktorunuz demis kullanin dedim diye beni fikirsizlikle sucladi doktorlari ilahlastirmayin yanlis tedavi diye bisry var demis balik yagi icin ))) mune konuya mudahale.etmis destege gelsenize

Konuya baktım banlanmaya sebep olabilcek bişey yok :)
Mune konuyla ilgili fikir sunmak için yazmıştır. Konu sahibi size kötü bişey dememiş,siz de ona dememişsiniz.
Balık yağı konusuna gelince,balıklarda ağır metal birikimi en çok yağda depolanıyor ve omega 3 takviyesinin vücuda aşırı civa yüklenmesine sebep olup bebeğe zarar verme ihtimali hep tartışılıyor. Otizme neden olma ihtimali de tartışıldı. Hanımefendi bunları okumuşsa ya da duymuşsa bu konuda fikir almak istemiştir.
Ben de her gün solgarın 700mg lık olanından kullanıyorum. Ama kullanmadan çok araştırdım. Ben önemli konularda en az 2 farklı doktordan yorum almak ve bireysel olarak araştırmak taraftarıyım.

Hanfendi konumdan git yazdi simdi bana tabi baska seylerin yani sira.. tabi ki direk al kullan demiyorum kimseye ama doktorlardan detayli fikir almadan buraya boyle yazilmasida gercekten enteresan geliyor. Balik yiyemiyorsun balik yagi kullanmaya tereddutlusun neyde omega var arastirmiyorsun uzmanin önerisini sorguluyorsun mucize mi bekliyorsun demek geliyor insanin icinden.
Neyse ne diyelim.

Esim doktor haliyle arkadas cevremizin neredeyse.%95 i doktor ayrica cok sevdigimiz gorustugumuz hocalarimiz var. Tum arkadaslarimiz asilari yaptirdi bizde kesinlikle yaptiricaz. Hele ulke bu kadar goçmen aliyorken
Tesekkur ederim cevabin icin canim. Birinci kizimda turkiyede zorunluydu ondan secenek yoktu yaptirdik . Ikincide ise yurtdisindayim bize biraktilar bende bir kac doktora sordum biz yaptirmanizi tavsiye ediyoruz dediler. Ama o kadar farkli dusunceler var ki insan acaba yanlis mi yaptim diye dusunuyor .

Aşi oldugunda daha hafif atlatiyor kesinlikle hasta olmayacak diye birsey yok diye biliyorum. Cunku kizim aşısini olmus olmasina ragmen kabakulak oldu doktor da şasirdi ama hafif bir sekilde gecirdi. Daha aşini olmadan kizamik oldu. Yani birseyin garantisi yok. Aşi yaptirmayan ailelere tepkimi hic dusunmedim acikcasi :)

Kuresel bi toplumda yasiyoruz biliyorsunuz hastaliklar genetik oldugu kadar, ten rengi, irk, yaşam alani, cevresel faktorler, tuketilen gidalar etrafinda da sekilleniyor. Tedbirli olmakta yarar var. Durduk yere cocuk felcini, kizamigi, ve digerlerini hortlatmaya gerek yok.. yan etkisi olmaz demiyorum tabiki olabilir ama bilinmez.. bak mesela en basiti bi doktor arkadasima safra kesemden bahsettihimde "ee sen beyaz irksin. Cok normal" demisti. Yani bunlar bile asilari ilaclari etkiliyor. Biz sadece "ayse teyzenin torununa su asiyi yapmislarda cocuk boyle olmus ben yaptirmam" diyoruz. Cok degisken var. Hesaplayamayiz maalesef o yuzden en guzeli genel yuksek oranda verimli olani yapmak bence.

ben ogluma yaptim 5 ay once butun aşıları bitti bizler bile bebekken butun asilarimizi annelerimiz yaptırmış cok yaygin hastaliklar var kizamik vs hatirliyorum kucukken cocuklarda 7 yas civari kabakulak hastaligi vardi suan kimsede duymdm asi bana gore cok onemli

tsk ederim.. bu aşı konusu da gerçekten cok tartışılıyor.. bizde bilemiyoruz ne yapacağımızı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…