Ellerinize sağlık, siz iyi olun artık kalan süreyi rahat geçirin. Eşimin çekirdek ailesi 20 kişi olduğu için 50 tane ancak yeter herhalde diyorumtohum kalemleri ve fidanları beğeniyorum ama hep ziyan oluyor. O fidanları kimse ekmiyor.
Son bir soru, bi konsept olması şart mı acaba? Çok tatlı bi anahtarlık gördüm dün gece ama bebek konseptiyle çok ilgisiz. Kedi ve kelebek motifli. Eminim herkes kullanır. Öyle bir şey alsam mı? Diğer seçenek nazar boncuğu figürlü anahtarlık. İlla bebek konsepti olsun diyor arkadaşlarım.
Çok güzel şeyler varmış sayfada. Çok teşekkürler.R refikaaydin instagramda trendipot diye bisayfa var sukulentler var orda hediyelik bi bak istersen
Fotosu var mı bize de fikir olsun:)Ben keçe magnetleri kedi yaptiriyorum) ama malum iki kedim var.. ya aslinda bence farkli olsun kim niye heryerde benim cocugumun adi yazan sey kullansinki gorunce hatirlasin yeter diye dusunuyorum ben
Fotosu var mı bize de fikir olsun:)
cnım inşallah öyle birşey olmaZ Rabbim korusunMerhaba, kızlar 26+3 günlük hamileyim.Doktor beyindeki su normalin üst sınırında dedi.Daha fazla birikirse hidrosefali.Bu durumla karisilan oldu mu,su nasıl emilecek.
50 Gr şeker testi de açken 78.1saat sonra 156 çıktı :///
Bilgisi olan,şimdiden teşekkürler.
Kızlar hastanede giymek için terliğimi aldım.
Hastanede kumaş model terlik tercih etmiyorum hijyen açısından, hem de yazın tatilde vs kullanabileceğim bir model seçtim.
Eki Görüntüle 2548978
Arkadaslar ben size bir soru sormak istiyorum ozellikle esi arkadasi doktor olanlara , bebeginizin aşılarini yaptiracak misiniz ? Ben iki kiziminda aşılarini yaptirdim. Ama cok karsi olanlar filan var dogrusu ne acaba fikri olan var mi ?
Sorunuza sorunuzla karsilik vermis olacagim ama düsuncemi yansitacak. Farzedin ki cocuklarinizin asilarini yaptirdiniz okulda asisini yaptirmyan cocuklar yuzunden yine de bu hastaliklara yakalandi. O cocuklarin ailelerine karsi tepkiniz ne olurdu? Cunku asiyla kaybolan hastaliklar bu karsitlar yuzunden yeniden hortlamaya basladi. Hemde yuksek bir oranlaArkadaslar ben size bir soru sormak istiyorum ozellikle esi arkadasi doktor olanlara , bebeginizin aşılarini yaptiracak misiniz ? Ben iki kiziminda aşılarini yaptirdim. Ama cok karsi olanlar filan var dogrusu ne acaba fikri olan var mi ?
Konuya baktım banlanmaya sebep olabilcek bişey yok :)Bu arada umarim ban yemem ya.. biraz once birine balik yagi kullan demis doktoru o da kullansam mi diye buraya sormus bende ya doktorunuz demis kullanin dedim diye beni fikirsizlikle sucladidoktorlari ilahlastirmayin yanlis tedavi diye bisry var demis balik yagi icin ))) mune konuya mudahale.etmis destege gelsenize
Konuya baktım banlanmaya sebep olabilcek bişey yok :)
Mune konuyla ilgili fikir sunmak için yazmıştır. Konu sahibi size kötü bişey dememiş,siz de ona dememişsiniz.
Balık yağı konusuna gelince,balıklarda ağır metal birikimi en çok yağda depolanıyor ve omega 3 takviyesinin vücuda aşırı civa yüklenmesine sebep olup bebeğe zarar verme ihtimali hep tartışılıyor. Otizme neden olma ihtimali de tartışıldı. Hanımefendi bunları okumuşsa ya da duymuşsa bu konuda fikir almak istemiştir.
Ben de her gün solgarın 700mg lık olanından kullanıyorum. Ama kullanmadan çok araştırdım. Ben önemli konularda en az 2 farklı doktordan yorum almak ve bireysel olarak araştırmak taraftarıyım.
Tesekkur ederim cevabin icin canim. Birinci kizimda turkiyede zorunluydu ondan secenek yoktu yaptirdik . Ikincide ise yurtdisindayim bize biraktilar bende bir kac doktora sordum biz yaptirmanizi tavsiye ediyoruz dediler. Ama o kadar farkli dusunceler var ki insan acaba yanlis mi yaptim diye dusunuyor .Esim doktor haliyle arkadas cevremizin neredeyse.%95 i doktor ayrica cok sevdigimiz gorustugumuz hocalarimiz var. Tum arkadaslarimiz asilari yaptirdi bizde kesinlikle yaptiricaz. Hele ulke bu kadar goçmen aliyorken
Aşi oldugunda daha hafif atlatiyor kesinlikle hasta olmayacak diye birsey yok diye biliyorum. Cunku kizim aşısini olmus olmasina ragmen kabakulak oldu doktor da şasirdi ama hafif bir sekilde gecirdi. Daha aşini olmadan kizamik oldu. Yani birseyin garantisi yok. Aşi yaptirmayan ailelere tepkimi hic dusunmedim acikcasi :)Sorunuza sorunuzla karsilik vermis olacagim ama düsuncemi yansitacak. Farzedin ki cocuklarinizin asilarini yaptirdiniz okulda asisini yaptirmyan cocuklar yuzunden yine de bu hastaliklara yakalandi. O cocuklarin ailelerine karsi tepkiniz ne olurdu? Cunku asiyla kaybolan hastaliklar bu karsitlar yuzunden yeniden hortlamaya basladi. Hemde yuksek bir oranla
Tesekkur ederim cevabin icin canim. Birinci kizimda turkiyede zorunluydu ondan secenek yoktu yaptirdik . Ikincide ise yurtdisindayim bize biraktilar bende bir kac doktora sordum biz yaptirmanizi tavsiye ediyoruz dediler. Ama o kadar farkli dusunceler var ki insan acaba yanlis mi yaptim diye dusunuyor .
ben ogluma yaptim 5 ay once butun aşıları bitti bizler bile bebekken butun asilarimizi annelerimiz yaptırmış cok yaygin hastaliklar var kizamik vs hatirliyorum kucukken cocuklarda 7 yas civari kabakulak hastaligi vardi suan kimsede duymdm asi bana gore cok onemliArkadaslar ben size bir soru sormak istiyorum ozellikle esi arkadasi doktor olanlara , bebeginizin aşılarini yaptiracak misiniz ? Ben iki kiziminda aşılarini yaptirdim. Ama cok karsi olanlar filan var dogrusu ne acaba fikri olan var mi ?
tsk ederim.. bu aşı konusu da gerçekten cok tartışılıyor.. bizde bilemiyoruz ne yapacağımızı ???Esim doktor haliyle arkadas cevremizin neredeyse.%95 i doktor ayrica cok sevdigimiz gorustugumuz hocalarimiz var. Tum arkadaslarimiz asilari yaptirdi bizde kesinlikle yaptiricaz. Hele ulke bu kadar goçmen aliyorken
İlk hamileliğimde çıkmıştı oturma banyosu fitil ve krem vermişti doktorKizlar hemoroid cikiyor sanirim wc de cok cnm aciyor hamilelikten once hemoroidi olmayip hamilelikte cikan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?