2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de bir kontrolde geride çıkmıştı 10 gün kadar. diğer kontrole kadar bi kere yeşil mercimek, bir kere et haşlama pişirdim ikişer gün yedim. Kalan zamanlarda yoğurt ve sebze yemekleri, sabahları ceviz, çiğ badem ve geceleri yatmadan 1 bardak kefir içtim. Sonraki kontrolde bi hafta öne geçmişti. Bu arada yumurta, süt ve yeşillik nerdeyse hiç tüketmedim, midemi bulandırıyor. Öğle yemekler yemiyorum, günde 2 öğünle besleniyorum ve çok çay içiyorum. buna rağmen iyiye gitti bebiş. Birkaç günde toparlar, beslenmene dikkat et. 2 haftadan fazla geride olunca sorun oluyor. Bi kontrolde biraz ileri gider, bi kontrolde biraz geri gider. Normaldir.

Kan sulandirici falan kullandigim icin kandan zor islem yaptilar zaten ve biter bitmez morarmaya basladi. Buz koyup duruyorum tabi. Ya ozenle baktigimiz bi disti yanina kemik tozu ekledik araya dis yapilacakti dogumu bekliyoduk :)

Dualari yollarsan cok sevinirim valla artik her turlu seye ihtiyacim var gibi. Bende mecbur antibiotik falan basliycam artik

Bende 28+2 oldum ama sağıma soluma bakıyorum ne karnım ne kasık ne göğüs maşallah hiç çatlak göremedim demek çatlamadım ama hiçte böyle olacağını düşünmemiştim muhakkak erkenden çatlarm dıyordum şaşırdım çünkü ergenlikte bacak kalça bölgem bir miktar çatlamıştı henüz hamileliğe dair çatlağım yok bakalm aman mühim değil ötekiler var da zarar mı bu en azından bebeğimizin iziben sadece aklıma geldikçe belki günde 1 kez belki 2 günde 1 bebek yağı sürdüm başka bırsey surmedim onuda 4 yada 5 aydan sonra başlamıştım galiba

hepsi çok güzel güle güle kullansın bebişin bende almıştım ebebekten kısa kollu zıbın yenidoğan ve 3 ay 6 lı çorap temizleme mendili falan ama ben o sarı patikli alt ve ağaçlı alt ikili olana bayıldıımm birde şampuan deterjan vs e bebekte unıbaby ürünleri indiirimde şuan o marka düşünenler varsa bakabilir ben yumuşatıcısını aldım 1500 ml 14.50 mu neydi

Ya benim karnimi gorenler 30 haftalik olduguma inanmiyorlar 31 olucam. 7,5 aylik diyorum ciddi misiniz ya falan diyolar. 5 aylik falan diyolar. Hatta bugun siyah giydim kilo mu verdiniz falan dediler.

Evet ya gercekten bana bi kursun sart oldu bu ne boyle surekli bisey. Evden cikmasamda bisey geliyo basima

Çok geçmiş olsun.üst üste denk geldi bu son olsun inşallah

Biraz önde yada geride olmasına çok takılmamak lazım bak ne güzel herşeyi güzelmiş bundan sonra kilo alımları hızlanıyo zaten bebişlerin.dikkat edersin fark kapanır

cok teşekkür ederim canim. inan ki icim ferahladi. ben de et haşlama yedim az once. bakalim dikkat edeyim 5inde tekrar gidicem.

cok teşekkür ederim canim. inan ki icim ferahladi. ben de et haşlama yedim az once. bakalim dikkat edeyim 5inde tekrar gidicem.
bende et pek tüketemiyorum yoksa en çok bebeğin kilosuna etin katkısı varmış ceviz peynir süt yoğurt tüketmeye calısıyorm ama düzenli değil muz kilo aldırıyormuş pekmez birde bakalım benımde biraz geride kaldı bakalım 2 hafta sonra ne durumda olacak yeşil mercimekte iyi diyorlar birde bebe bisküvisi

canım ilk kaç haftada çatlamaya başladın ben 27 +2 hamileyim ne zaman çatlarım göbüşten acaba.... ben kendime sanki eski alımımın kalmadığını hissediyorum o bol hamile pantolonu psikolojimi bozdu etrafimdakiler daha da güzelleştin annelik yaradı diyorlar ben öyle hissetmiyorum aynaya bakımca kilom rahatsız ediyor canım benim önceden hiç çatlağım yoktu normalde manken ölçülerindeydim((((((( vücudum bozuluyor ama herşey bebiş için... bebeğim için değer :)))) bir de kocam esmer ben sarışın kime benziycek . Benim gibi durumda olan var mı her yerde bu muhabbet dönüyor bizdee nereye gitsem

Doğumdan sonra düzelir vücudun takma kafana.ah o hamile kıyafetleri hiç kendime doğru düzgün bi şey bulamadım tayt almak istedim bilek kısımları bol geldi,elbise almak istedim göbek kısımları kocaman oldu içini dolduramadım.1 elbise alabildim uzun kollu giyebilirim artık.1 de siyah pantolon üstüne bi kaç tişört.eşofmanlarım oluyo spor ayakkabı tişört kot ceket kombin yapıyorum doğursakta bi ağız tadıyla güzel şeyler alsak
Benimde kocam esmer ben kumral yeşil gözlü çocuğumuz melez oldu ikimizin ortası..ama eşimin göz rengi çok koyu kahve baskın olan onunki olduğu için gözleri kahverengi..bu bebiş kime benziycek diye merak içindeyiz baskın gen esmer olduğu için yine melez olur sanırım sizinkide öyle olabilir

Bizde de durum ayni. Kocam esmer ben renkli gozlu kumral... kocana benziycek baskin gen onda ama tabi benim annem babam esmer bi tek baba tarafindan dede renkli gozlu ama butun amcalarim halalarim kuzenlerim esmer. Bi ben boyle cikmisim

Ev için bundan aldım şimdi kızlar kullanıcı yorumları iyi daha öncede bakmıştım fiyatıda uygun.ilk oğlumda chicconun bi ürününü kullanmıştım gerçi şu an satışta yoktur ama memnun kalmamıştım bebek ağır olunca aşağıya çökmüştü.ama yinede kullanmıştım yanında görmek istiyodu sürekli konuşmamı istiyodu yemek yaparken falan yanıma alıyodum agulaşıyoduk

Eklentiler

• Screenshot_20191026-212318_Trendyol.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 47
Bizde de durum ayni. Kocam esmer ben renkli gozlu kumral... kocana benziycek baskin gen onda ama tabi benim annem babam esmer bi tek baba tarafindan dede renkli gozlu ama butun amcalarim halalarim kuzenlerim esmer. Bi ben boyle cikmisim
Bizdede durum aynı anne baba esmer bi tek anneannemin gözleri renkliymiş bizdede bi ben böyle oldum sonra yeğenim bana benzedi

Teşekkür ederim siz de Güle güle kullanin aldıklarınızı. Ben de çok beğendim Picamaları

Bizim babamız sarışın yeşil gözlü kızım sarışın mavi gözlü ben buğday tenliyim. Bakalım bu hanım kızımız kime benzeyecek. Benim babamda esmer mavi gözlü ortaya karışık bekliyorum ama dr ultrasonda sanki sana benziyor dedi

Aynı sorunlar bende de var.Şeker çıktı diyet verdi 2 hafta sıkı bir diyet yaptım çok halsiz kaldım zayıfladım bebişin gelişimi de geriye düştü ama şekerim iyi çıkmıştı.Sonra diyet listesinde yazan besinleri yedim ama orda yazan porsiyona göre değil de doyana kadar yedim mesela kibrit kutusu kadar peynir değil de doğana kadar yedim.Muz yasaktı mesela ama yedim muzu sadece tatlı bal reçel yemedim bunların da bebişe faydası yok tatlı yemek istersen sütlü tatlı ye şerbetliden uzak dur.Tekrar kontrole gittim yine şekerim düşük çıktı.Bebek de haftasını yakalamıştı.Anlayacağın sağlıklı beslendim abartmadan da canımın istediğinden de yedim.Stres yapma şeker için rahat ol stres de yükseltiyormuş.
Benim de tansiyonum hep düşüktü hatta ilk aylarımda tansiyon düşüklüğünden kafamı kaldıramıyordum.Bir haftadır benim de hep yüksek evde ölçtüğümde bir ara 15 yükseldi acile gittim orda ölçtüler 11 çıktı.Doktora gidiyorum tansiyonun yükseliyor diyorum ölçüyorlar düşük doktor da kendi ölçtüğüne bakıyor tabi artık ben evde de ölçmüyor stres oluyorum akışına bıraktım valla.Ne tansiyon ne şeker düşünüyorum

Arkadaslar ben hala bebek arabasına karar veremedim . En çok zorlandığım şey bu oldu. Pahalı olmasına gerek yok diye düşünüyoruz . Var mı tavsiyeleriniz

ben bu bebek arabasını tercih ettim babycare bc-50s kış bebeği olacağı için pusetli bir araba alsam da kullanmayacaktım ekstra tek pusetim var ablam verdi biryere taşırken arabamızda vs onu kullanacağım.. bununda tam yatar yarı yatar ve oturma konumu var üstünün örtüsü de olunca zaten bebeport gibi oluyor kış geçince cok rahat kullanıırm diye düşündüm bakalım

Ben ilk 3 ayda karnımda sivilce gibi noktalar vardı ben onları alerji felan sandım meğer çatlamamın ilk aşamasıymış 6 ayda ön ayva göbek denen yerde başladı göbek deliğimin üstünde bile çatlak oldu şimdi o ayva göbeğinin yanlarıda çatlamaya başladı hatta şöyle söyliiym karnımdan genital bölgemi göremediğimden çok fark edemedim ama genital bölgemde çatlamış ben çatır çatır çatladım zaten kararmalar ayrı ben de kendimi çok beğenmiyorum kimi diyor güzelleşti kimi diyor çirkinleştin ama bende aynaya baktığımda o eski halimden eser görmüyorum ödemler sayesinde şişimde yüzüm gözüm ayaklarım şiş hep vallahi bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum hiçbiri umrumda değil ne olursa olsun nerem çatlarsa çatlasın yalnız yüzde lekeler olunca kötü oluyor gitmiyor o olmassa iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…