- 21 Nisan 2019
- 755
- 2.084
- 33
- 41
Benim de bir kontrolde geride çıkmıştı 10 gün kadar. diğer kontrole kadar bi kere yeşil mercimek, bir kere et haşlama pişirdim ikişer gün yedim. Kalan zamanlarda yoğurt ve sebze yemekleri, sabahları ceviz, çiğ badem ve geceleri yatmadan 1 bardak kefir içtim. Sonraki kontrolde bi hafta öne geçmişti. Bu arada yumurta, süt ve yeşillik nerdeyse hiç tüketmedim, midemi bulandırıyor. Öğle yemekler yemiyorum, günde 2 öğünle besleniyorum ve çok çay içiyorum. buna rağmen iyiye gitti bebiş. Birkaç günde toparlar, beslenmene dikkat et. 2 haftadan fazla geride olunca sorun oluyor. Bi kontrolde biraz ileri gider, bi kontrolde biraz geri gider. Normaldir.2 hafta önce 830 gramdi. șimdi 922 gram. cok az artmış. doktorum mühim değil dedi. tansiyonuna bakarız, kaldı ki onun da tedavisi var dedi. ölçümlere takilma diyor, ama ana yüreği işte. her şeyi güzelmiş şükürler olsun ki. 26+5im 26+1 gözüküyorum. 2 hafta önce bu ölçümden önde olduğumuz için takılıyorum
Çok geçmiş olsun. Çok çekiyorsun, çok zor süreçler... ufaklık gelince hepsine değecek inş. Buz koy, şişecek biraz. Bi hafta sürmüştü benim normal yemeye başlamam. Kurşun dökmeyi bilmiyorum ama uzaktan okurum sana ayetel kürsi nas felak. Geçen ameliyatında çok korktum bebek erken gelecek diye. Şükür onu atlattın. İnş en az 37 haftayı görürsün sağlıkla.
Gebeliğin başından beri diş ağrısı çekiyorum, yaptırıyorum başka diş başlıyor, dişlerim kum gibi dağılıyor. Kutu kutu antibiyotik içtim. Son günlerde yine başladı inceden sızılar. Dayanılacak bir şey değil diş ağrısı. 2. Çocuk isterdim ama bu diş ağrısı yüzünden hamilelikten nefret ettim.
hepsi çok güzel güle güle kullansın bebişin
Evet ya gercekten bana bi kursun sart oldu bu ne boyle surekli bisey. Evden cikmasamda bisey geliyo basima
Biraz önde yada geride olmasına çok takılmamak lazım bak ne güzel herşeyi güzelmiş2 hafta önce 830 gramdi. șimdi 922 gram. cok az artmış. doktorum mühim değil dedi. tansiyonuna bakarız, kaldı ki onun da tedavisi var dedi. ölçümlere takilma diyor, ama ana yüreği işte. her şeyi güzelmiş şükürler olsun ki. 26+5im 26+1 gözüküyorum. 2 hafta önce bu ölçümden önde olduğumuz için takılıyorum
cok teşekkür ederim canim. inan ki icim ferahladi. ben de et haşlama yedim az once. bakalim dikkat edeyim 5inde tekrar gidicem.Benim de bir kontrolde geride çıkmıştı 10 gün kadar. diğer kontrole kadar bi kere yeşil mercimek, bir kere et haşlama pişirdim ikişer gün yedim. Kalan zamanlarda yoğurt ve sebze yemekleri, sabahları ceviz, çiğ badem ve geceleri yatmadan 1 bardak kefir içtim. Sonraki kontrolde bi hafta öne geçmişti. Bu arada yumurta, süt ve yeşillik nerdeyse hiç tüketmedim, midemi bulandırıyor. Öğle yemekler yemiyorum, günde 2 öğünle besleniyorum ve çok çay içiyorum. buna rağmen iyiye gitti bebiş. Birkaç günde toparlar, beslenmene dikkat et. 2 haftadan fazla geride olunca sorun oluyor. Bi kontrolde biraz ileri gider, bi kontrolde biraz geri gider. Normaldir.
bende et pek tüketemiyorum yoksa en çok bebeğin kilosuna etin katkısı varmış ceviz peynir süt yoğurt tüketmeye calısıyorm ama düzenli değil muz kilo aldırıyormuş pekmez birde bakalım benımde biraz geride kaldı bakalım 2 hafta sonra ne durumda olacakcok teşekkür ederim canim. inan ki icim ferahladi. ben de et haşlama yedim az once. bakalim dikkat edeyim 5inde tekrar gidicem.
kuzum sana nazar değdirmişler bol bol oku kendine felak nas ayrtel kürsi iyi gelir çok göze gelecek kıyafetler tercih etme milletin gözü göz değil nazar değdiriyorlarBen yine fenalardayim.. disim.kirildi . Kokten kirilmis. Cerrahiyke cektiler agzimda kactane dikis.
canım ilk kaç haftada çatlamaya başladın ben 27 +2 hamileyim ne zaman çatlarım göbüşten acaba.... ben kendime sanki eski alımımın kalmadığını hissediyorum o bol hamile pantolonu psikolojimi bozdu etrafimdakiler daha da güzelleştin annelik yaradı diyorlar ben öyle hissetmiyorum aynaya bakımca kilom rahatsız ediyor canım benim önceden hiç çatlağım yoktu normalde manken ölçülerindeydimCanım ben de hamilelikte jilete geçtim ama karnımdan genital bölge mi göremiyorum kesicem bir yerlerimi korkuyorumağda da yaptıramıyorum doğum olunca nasıl olucak yarım yamalak gidicem çok utanıyorum 29 hafta dolu ak yarın allah kısmet ederse benimde erkenden çatlamaya başlamış ama ben anlamadım ben karnındaki kırmızı kırmızı benekler vardı sivilce sanıyordum meğersem çatlamaya başlamışım ilerledikçe onlar nil nehri yarıklarına döndü annemde çatlamış dediğin gibi bencede genetik hindistan cevizi yağı kullandım ama çokta yormadan kendimi atıyorum sabah akşam süreyim çatlamayayım demedim çünkü çatlıcağımı adım gibi biliyordum ergenliktede bacaklar çatlamıştı o zaman çok üzülmüştüm ama şimdi bunun nedeni kızım olunca çokta üzülmedim açıkçası kız bebek gerçekten o alımı güzelliği alıyor bana diyorlar çok çirlinleştin ben de bebeğim güzel olsun sağlıklı olsun ben çirkin olsam nolur diyorum
Doğumdan sonra düzelir vücudun takma kafana.ah o hamile kıyafetleri hiç kendime doğru düzgün bi şey bulamadım tayt almak istedim bilek kısımları bol geldi,elbise almak istedim göbek kısımları kocaman oldu içini dolduramadım.1 elbise alabildim uzun kollu giyebilirim artık.1 de siyah pantolon üstüne bi kaç tişört.eşofmanlarım oluyo spor ayakkabı tişört kot ceket kombin yapıyorumcanım ilk kaç haftada çatlamaya başladın ben 27 +2 hamileyim ne zaman çatlarım göbüşten acaba.... ben kendime sanki eski alımımın kalmadığını hissediyorum o bol hamile pantolonu psikolojimi bozdu etrafimdakiler daha da güzelleştin annelik yaradı diyorlar ben öyle hissetmiyorum aynaya bakımca kilom rahatsız ediyor canım benim önceden hiç çatlağım yoktu normalde manken ölçülerindeydim((((((( vücudum bozuluyor ama herşey bebiş için... bebeğim için değer :)))) bir de kocam esmer ben sarışın kime benziycek . Benim gibi durumda olan var mı her yerde bu muhabbet dönüyor bizdee nereye gitsem ❤
canım ilk kaç haftada çatlamaya başladın ben 27 +2 hamileyim ne zaman çatlarım göbüşten acaba.... ben kendime sanki eski alımımın kalmadığını hissediyorum o bol hamile pantolonu psikolojimi bozdu etrafimdakiler daha da güzelleştin annelik yaradı diyorlar ben öyle hissetmiyorum aynaya bakımca kilom rahatsız ediyor canım benim önceden hiç çatlağım yoktu normalde manken ölçülerindeydim((((((( vücudum bozuluyor ama herşey bebiş için... bebeğim için değer :)))) bir de kocam esmer ben sarışın kime benziycek . Benim gibi durumda olan var mı her yerde bu muhabbet dönüyor bizdee nereye gitsem ❤
Bizdede durum aynıBizde de durum ayni. Kocam esmer ben renkli gozlu kumral... kocana benziycek baskin gen ondaama tabi benim annem babam esmer bi tek baba tarafindan dede renkli gozlu ama butun amcalarim halalarim kuzenlerim esmer. Bi ben boyle cikmisim
Teşekkür ederim siz de Güle güle kullanin aldıklarınızı. Ben de çok beğendim Picamalarıhepsi çok güzel güle güle kullansın bebişinbende almıştım ebebekten kısa kollu zıbın yenidoğan ve 3 ay 6 lı çorap temizleme mendili falan ama ben o sarı patikli alt ve ağaçlı alt ikili olana bayıldıımm birde şampuan deterjan vs e bebekte unıbaby ürünleri indiirimde şuan o marka düşünenler varsa bakabilir ben yumuşatıcısını aldım 1500 ml 14.50 mu neydi
Aynı sorunlar bende de var.Şeker çıktı diyet verdi 2 hafta sıkı bir diyet yaptım çok halsiz kaldım zayıfladım bebişin gelişimi de geriye düştü ama şekerim iyi çıkmıştı.Sonra diyet listesinde yazan besinleri yedim ama orda yazan porsiyona göre değil de doyana kadar yedim mesela kibrit kutusu kadar peynir değil de doğana kadar yedim.Muz yasaktı mesela ama yedim muzu sadece tatlı bal reçel yemedim bunların da bebişe faydası yok tatlı yemek istersen sütlü tatlı ye şerbetliden uzak dur.Tekrar kontrole gittim yine şekerim düşük çıktı.Bebek de haftasını yakalamıştı.Anlayacağın sağlıklı beslendim abartmadan da canımın istediğinden de yedim.Stres yapma şeker için rahat ol stres de yükseltiyormuş.Şeker sınırda çıkmıştı, 1 hafta takip edelim dedi doktor. Tabi ben bi haftadır ne bulduysam yedim, Kazandibi, çikolata, patates, pirinç.. Çatlayana kadar yedim hatta. Çarşamba kontrol var bari 4 gün ölçeyim dedim. Yine ayı gibi yedim bal Nutella ekmek.. Tokluk şekeri 167 çıktı. Şu an diyete girdim, inş 3-4 gün düşük çıkar. Doktora kalsa çok ağır bir diyet verecek. Ona kalmadan halletmem lazım. Elveda patates kızartması, elveda makarna ve pirinç pilavı, elveda sevgili tatlılar...
tansiyon da yüksek çıktı, 13-9. çok şaşırdım, normalde düşük tansiyonum var, 10-5 veya 11-6 oluyordu en yüksek. Neden yükselmiş olabilir hiç anlamadım.
Arkadaslar ben hala bebek arabasına karar veremedim . En çok zorlandığım şey bu oldu. Pahalı olmasına gerek yok diye düşünüyoruz . Var mı tavsiyeleriniz
canım ilk kaç haftada çatlamaya başladın ben 27 +2 hamileyim ne zaman çatlarım göbüşten acaba.... ben kendime sanki eski alımımın kalmadığını hissediyorum o bol hamile pantolonu psikolojimi bozdu etrafimdakiler daha da güzelleştin annelik yaradı diyorlar ben öyle hissetmiyorum aynaya bakımca kilom rahatsız ediyor canım benim önceden hiç çatlağım yoktu normalde manken ölçülerindeydim((((((( vücudum bozuluyor ama herşey bebiş için... bebeğim için değer :)))) bir de kocam esmer ben sarışın kime benziycek . Benim gibi durumda olan var mı her yerde bu muhabbet dönüyor bizdee nereye gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?