Hastanede ne yapacağıma daha karar veremedim. Bağış yapmaya karar verdim, bunun dışında dağıtacağım şeyi LÖSEV marketten mi alsam çydd marketinden mi alsam? Kaç tane almam lazım? Ne almam lazım? Dışardan alıp sadece bağış mı yapsam? Dışardan alsam ne alacağım? Kafam çok karışık bu konuda. Ne kadar bütçe ayırmak lazım bi de. 1000 lira ayırsam çikolatası bağışı hediyesi.. yetmez herhalde. Daha fazla da ayırmak istemiyorum zaten dünya kadar masraf oldu, doğru düzgün çalışmıyorum da kaç aydır, elime geçen para ancak harçlığım oluyor.
Hastanede ne yapacağıma daha karar veremedim. Bağış yapmaya karar verdim, bunun dışında dağıtacağım şeyi LÖSEV marketten mi alsam çydd marketinden mi alsam? Kaç tane almam lazım? Ne almam lazım? Dışardan alıp sadece bağış mı yapsam? Dışardan alsam ne alacağım? Kafam çok karışık bu konuda.
Öyle sizler gibi el becerim de yok, bir şeyi kendim yapmaya kalksam iyice rezil olurum sözde nikah şekerini kendim yapacaktım, sonuç tam anlamıyla rezillikti Ne bileyim çikolatayla geçiştirmek de içime sinmiyor. Anahtarlık mı alsam, LÖSEV dükkanda kupalar var onlardan mı alsam? Çydd dükkanda küçük defterler var, onlar mı olsa? Bi de kaç tane almak lazım sizce? 20 kişi bizim aile desek, 30 ziyaretçi desek 50 tane yeter mi acaba? Fazla mı olur?
Öyle sizler gibi el becerim de yok, bir şeyi kendim yapmaya kalksam iyice rezil olurum sözde nikah şekerini kendim yapacaktım, sonuç tam anlamıyla rezillikti Ne bileyim çikolatayla geçiştirmek de içime sinmiyor. Anahtarlık mı alsam, LÖSEV dükkanda kupalar var onlardan mı alsam? Çydd dükkanda küçük defterler var, onlar mı olsa? Bi de kaç tane almak lazım sizce? 20 kişi bizim aile desek, 30 ziyaretçi desek 50 tane yeter mi acaba? Fazla mı olur?
Ben keçe magneti 35 tane yaptiriyorum.. yaninada biseyler yaptiricam iste .. 50 iyi bi rakam bence.. instagramda falan cok guzel seyler var. Ben saglik problemim olmasa yapardim sizede simdi kendiminkileri bitirsem yeter. Instagrmadan bakin. Tohum kalemler yada fideler falan cok hos bence
İlk hamileliğimde çıktı canım.
Yapman gereken kabız olmamak, çok su iç, lifli beslen, eğer çok canın yanıyorsa bir doktora görün.
Her şeyi yapıp yine de kabız oluyorsan doktoruna söyle bana probiyotik vermişti ilkinde.
Kızlar hastanede giymek için terliğimi aldım.
Hastanede kumaş model terlik tercih etmiyorum hijyen açısından, hem de yazın tatilde vs kullanabileceğim bir model seçtim.
Kızlar hastanede giymek için terliğimi aldım.
Hastanede kumaş model terlik tercih etmiyorum hijyen açısından, hem de yazın tatilde vs kullanabileceğim bir model seçtim.
Ben keçe magneti 35 tane yaptiriyorum.. yaninada biseyler yaptiricam iste .. 50 iyi bi rakam bence.. instagramda falan cok guzel seyler var. Ben saglik problemim olmasa yapardim sizede simdi kendiminkileri bitirsem yeter. Instagrmadan bakin. Tohum kalemler yada fideler falan cok hos bence
Ellerinize sağlık, siz iyi olun artık kalan süreyi rahat geçirin. Eşimin çekirdek ailesi 20 kişi olduğu için 50 tane ancak yeter herhalde diyorum tohum kalemleri ve fidanları beğeniyorum ama hep ziyan oluyor. O fidanları kimse ekmiyor.
Son bir soru, bi konsept olması şart mı acaba? Çok tatlı bi anahtarlık gördüm dün gece ama bebek konseptiyle çok ilgisiz. Kedi ve kelebek motifli. Eminim herkes kullanır. Öyle bir şey alsam mı? Diğer seçenek nazar boncuğu figürlü anahtarlık. İlla bebek konsepti olsun diyor arkadaşlarım.