Kızlar hastanede giymek için terliğimi aldım.
Hastanede kumaş model terlik tercih etmiyorum hijyen açısından, hem de yazın tatilde vs kullanabileceğim bir model seçtim.
Merhaba, kızlar 26+3 günlük hamileyim.Doktor beyindeki su normalin üst sınırında dedi.Daha fazla birikirse hidrosefali.Bu durumla karisilan oldu mu,su nasıl emilecek.
50 Gr şeker testi de açken 78.1saat sonra 156 çıktı :///
Bilgisi olan,şimdiden teşekkürler.
Meraba canım benim dr da 26.haftada ödem oluşmuş beyinde dedi 10mm den biraz fazlaydı 2 hafta sonra tekrar başka dr a gittim 8mm olmuş umarım azalmaya devam eder.. Senin ne kadar olduğunu söylediler mı
Arkadaslar ben size bir soru sormak istiyorum ozellikle esi arkadasi doktor olanlara , bebeginizin aşılarini yaptiracak misiniz ? Ben iki kiziminda aşılarini yaptirdim. Ama cok karsi olanlar filan var dogrusu ne acaba fikri olan var mi ?
Kızkardeşim sağlık bakanlığında salgın hastalıklarla ilgili bir birimde çalışıyor. yıllardır görülmeyen hastalıklar mültecilerin etkisiyle son 5 yıldır yeniden görülmeye başlamış. Çocuklarımızı riske atmaya değmez diye düşünüyorum. Aşı yaptırmak gerekli.
Ya bende fenayim soluma donsem carpintim oluyor saga donsem 5 dakika sadece. Duz yatsam kasiliyorum. Arkadasimla konustum son iki ay rezillikten baska bisey degil diyo
Ben de yatamıyorum sağa sola dönmekte zorlanıyorum.Bugün sabah kalktığımda her yerim ağrıyordu.Bir de son 3-4 gecedir kendimi sırt üstü yatarken buluyorum.Nasıl yatacağımı şaşırdım.
Ben de yatamıyorum sağa sola dönmekte zorlanıyorum.Bugün sabah kalktığımda her yerim ağrıyordu.Bir de son 3-4 gecedir kendimi sırt üstü yatarken buluyorum.Nasıl yatacağımı şaşırdım.
Sen sirt ustu yatarken zorlanmiyosan sorun yok demektir merak etme. Sen zorlanirsan bebekte zorlanir. Bende cok sirt ustu yatiyorum. Hele dikislerle falan mecburum yani
Sen sirt ustu yatarken zorlanmiyosan sorun yok demektir merak etme. Sen zorlanirsan bebekte zorlanir. Bende cok sirt ustu yatiyorum. Hele dikislerle falan mecburum yani
Yan yatarken karnımın üstüne fazla yatmayayım diye hafif geriye doğru yatıyorum o da belimi ağrıtıyor sanırım ondan gece sırt üstü yatıyorum bilemedim Senin dikişler de seni daha fazla zorluyordur Bir de bebek bazı günler çok hareketli bazı günler hareket etmeye üşeniyor gibi dünden beri çok az hareket etti mesela.2 saatte 10 kez hareket etmeli diyorlar bazı günler toplasan 10 kere hissediyorum sende de oluyor mu ?
Yan yatarken karnımın üstüne fazla yatmayayım diye hafif geriye doğru yatıyorum o da belimi ağrıtıyor sanırım ondan gece sırt üstü yatıyorum bilemedim Senin dikişler de seni daha fazla zorluyordur Bir de bebek bazı günler çok hareketli bazı günler hareket etmeye üşeniyor gibi dünden beri çok az hareket etti mesela.2 saatte 10 kez hareket etmeli diyorlar bazı günler toplasan 10 kere hissediyorum sende de oluyor mu ?
Tam olarak oyle gecen gun yinr esimi delirttim hic oynamadi diye ya ben su buyuk yastiklari anlamsiz buluyodun ama alicam gibi hani tam karninin uzerine dusme diye buyuk u yastiklar varya.. dikisleri aldiricam bu hafta bakalim bide bazen kaburgamin altina mi giriyo napiyosa nefes alamiyorum oturamiyorum dogrulamiyorum yatamiyorum. Fena yani.
Ayrica ameliyattan beri kasilmalarim var benim ilac kullaniyorum
Ben yaptırdım ve ben de gebelik şekeri çıktı bana diyet verdiler 2 hafta sonra gel dediler verdikleri diyete uydum harfiyen kontrole gittiğimde şeker ölçümüm normal çıktı ama bebek az kilo almış ve geriye düşmüştü.Bunu görünce yine sağlıklı beslendim ama diyet listesindeki porsiyonlara göre değil doyana kadar ve abartmadan canımın istediğini yedim.Yine de şekerim yükselmedi.Hatta bugün kontrolüm vardı kahvaltıda 3 dilim ekmek yedim filan alt sınır 70 iken 84 çıktı bebişimde arayı kapatmış.Ben kendimde şeker olduğuna inanmıyorum hep düşük çünkü sadece yüklemede fazla çıktı.Ama gerçekten şeker var ve diyetle filan düşmüyorsa tehlikeli olabiliyormuş kontrol altında olmakta fayda var bence.
Bu bana da oluyor, bazen zor hareket ediyorum bebek öyle bir yere geliyor ki ne yapıyor acaba diye düşünüyorum.
Bazen de tekmeleri tam vajinamda hissediyorum nasıl oluyor hiç bi fikrim yok. Ultrasonda bebeğin yeri vs hep çok iyi rahim ağzı kapalı uzunluk iyi vs zaten hiç lekelenme düşük tehlikesi olmadı biz de.
Merhaba Dr sadece bebeğin ve rahmin normal konumda olduğunu söylüyor ultrasonda özel ve ya dikkat gerektirecek bir durum yok diyor her gittiğimde... normal gelmeye başladı bana da artık
Merhaba Dr sadece bebeğin ve rahmin normal konumda olduğunu söylüyor ultrasonda özel ve ya dikkat gerektirecek bir durum yok diyor her gittiğimde... normal gelmeye başladı bana da artık
Bende sürekli sağa sola dönüyorum yatarken sağ göğüs kemiğimde baskı yapıyo sağa cok yatamıyorum ağrım oluyo birde dün kontrole gittim benim oğlanın ayakları aşağıda arada baskı yapıyo çoğunlukla harekeler aşağıda hissediyorum su an için sıkıntı yok dedi 3 hafta sonra gidicem bi daha ama acil durumda hemen gel dedi dr um
10 gün önce gittiğimizde 9 nomalin üst sınırı demişti.Dun başka doktora gittim yüksek olduğunu söyledi.Bugun kendi doktoruma gittim 8,8.5 olduğunu normal dedi.İnsan korkuyor
10 gün önce gittiğimizde 9 nomalin üst sınırı demişti.Dun başka doktora gittim yüksek olduğunu söyledi.Bugun kendi doktoruma gittim 8,8.5 olduğunu normal dedi.İnsan korkuyor