Tam olarak oyle gecen gun yinr esimi delirttim hic oynamadi diye ya ben su buyuk yastiklari anlamsiz buluyodun ama alicam gibi hani tam karninin uzerine dusme diye buyuk u yastiklar varya.. dikisleri aldiricam bu hafta bakalim bide bazen kaburgamin altina mi giriyo napiyosa nefes alamiyorum oturamiyorum dogrulamiyorum yatamiyorum. Fena yani.
Ayrica ameliyattan beri kasilmalarim var benim ilac kullaniyorum
İki yastığı kafama koyuyorum tam düz yatar vaziyette daha çok ağrıyor hafif yüksekte yatıyorum karnımın altına da küçük bebek yastığı koyuyorum ya da bacak arama o an neresinde baskı hissediyorsam demek ki doğuma kadar çekecez bebişler sağlıklı sıhhatli olsun da bu günler de geçer inşallah.
50 yüklemede sınır 140 148 çıkmıştı
100lükte açlık 74
1.saat 211
2.saat 159
3. saat 50
Ama diğer hiç bir kontrolümde yüksek çıkmadı hep düşük çıktı çok şükür.
Bende sürekli sağa sola dönüyorum yatarken sağ göğüs kemiğimde baskı yapıyo sağa cok yatamıyorum ağrım oluyo birde dün kontrole gittim benim oğlanın ayakları aşağıda arada baskı yapıyo çoğunlukla harekeler aşağıda hissediyorum su an için sıkıntı yok dedi 3 hafta sonra gidicem bi daha ama acil durumda hemen gel dedi dr um
Benimkinin de ayakları aşağıda dik oturduğum zaman veya öne eğildiğim zaman kasıklarıma vuruyor arkana yaslan der gibi 31.haftayı bitirdik bu saatten sonra döner mi acaba
Benimkinin de ayakları aşağıda dik oturduğum zaman veya öne eğildiğim zaman kasıklarıma vuruyor arkana yaslan der gibi 31.haftayı bitirdik bu saatten sonra döner mi acaba
Kızkardeşim sağlık bakanlığında salgın hastalıklarla ilgili bir birimde çalışıyor. yıllardır görülmeyen hastalıklar mültecilerin etkisiyle son 5 yıldır yeniden görülmeye başlamış. Çocuklarımızı riske atmaya değmez diye düşünüyorum. Aşı yaptırmak gerekli.
benimde 1.5 hafta sonra kontrolüm var tam 30+0 da gideceğim bakalım merak ettiğim iki şey var biri beyinde sol koroid pleksusta 2 adet kist vardı 28.haftalarda kayboluyor genelde demişti doktor o geçti mi diye diğeri de 26+0 da baş gelişti hala aynı mı bakalım bende hemen göğüs altımda yada sağ yanda hissediyorum ama büyük ihtimalle baş geliş duruyordur çünkü altta hareket uzun zamandır hissetmiyorum he birde soracağım diğer bir konu perine masajı yapmayı düşünüyorum doktor ne dıyecek kaç haftadan sonra önerecek bakalım
Bugun cok kasilmam var doktor yat dedi ilacini icip ben gidip cilekten buyuyen yatak ikedan sifonyer aldim aslinda sifonyeride cilekten alabilirdim tabi ama cok kucuk geldiler gozume
Kızlar merhaba. Kilo alim durumlariniz nasil acaba. Ben gcen ay 4 kilo alinca bu ay geceleri yemeyi kestim. Simdilik yani yaklasik 10 gündür kilo almadim. Umarim bebis iyidir. Gündüz yemem ayni. Sadece aksam 9 gibi acikiyordum artik yemiyorum
benimde 1.5 hafta sonra kontrolüm var tam 30+0 da gideceğim bakalım merak ettiğim iki şey var biri beyinde sol koroid pleksusta 2 adet kist vardı 28.haftalarda kayboluyor genelde demişti doktor o geçti mi diye diğeri de 26+0 da baş gelişti hala aynı mı bakalım bende hemen göğüs altımda yada sağ yanda hissediyorum ama büyük ihtimalle baş geliş duruyordur çünkü altta hareket uzun zamandır hissetmiyorum he birde soracağım diğer bir konu perine masajı yapmayı düşünüyorum doktor ne dıyecek kaç haftadan sonra önerecek bakalım
Bugun cok kasilmam var doktor yat dedi ilacini icip ben gidip cilekten buyuyen yatak ikedan sifonyer aldim aslinda sifonyeride cilekten alabilirdim tabi ama cok kucuk geldiler gozume
Kızlar merhaba. Kilo alim durumlariniz nasil acaba. Ben gcen ay 4 kilo alinca bu ay geceleri yemeyi kestim. Simdilik yani yaklasik 10 gündür kilo almadim. Umarim bebis iyidir. Gündüz yemem ayni. Sadece aksam 9 gibi acikiyordum artik yemiyorum
10 gundur cikmayinca cıvıttım biraz sanirim dikisleri kontrole gidicem yarin. Ordan da kendi doktoruma giderim.. c.teside agzimdaki dikisleri alirlar gibi. Bide eve geldim ilac ictim yarim saat yattim oyle gittim ikea ya
ben en son 2-2.5 kilo arası almıştım 1 hafta falan oldu tartılalı yarın tartılcam bakalım yeni rakamlar ne 1 haftadır eşim sabah evde kahvaltılarda hep kızartma ekmek püüüff abarttım
normal doğumda en az yırtılma veya hiç yırtılmadan kesiye ihtiyaç duymadan rahim ağzının rahat esnemesi bebeğin kolay cıkması için yapılıyormuş bakalım doktor okey derse ben düşünüyorum
31. Haftaya kadar tam 5 kilo aldım, hedefim Doğuma kadar en fazla 2 kilo daha almak. Asıl kiloları hamile kalmadan almıştım, 2 ayda 6 kilo aldım, diyete başladım ve hamile olduğumu öğrendim. Doğumdan sonra inş vereceğim.