aman dikkat et eşyada lazım tabı ama önce bebiş sağlığı ve sen
ben en son 2-2.5 kilo arası almıştım 1 hafta falan oldu tartılalı yarın tartılcam bakalım yeni rakamlar ne 1 haftadır eşim sabah evde kahvaltılarda hep kızartma ekmek püüüff abarttım
normal doğumda en az yırtılma veya hiç yırtılmadan kesiye ihtiyaç duymadan rahim ağzının rahat esnemesi bebeğin kolay cıkması için yapılıyormuş bakalım doktor okey derse ben düşünüyorum
Gece kuşu olarak yine ayaktayım rahat yatamamaktan son aylar böyle geçicek hatta göbekler dahada büyümeye başlıycak biraz daha zorluycak..
Bugün çok gezdim bi kaç gündür ara ara aşağıya doğru baskı hissediyorum sanki o anda doğurucakmışım gibi hissediyorum aynı anda yeni lavaboya gitmiş olsam bile idrara sıkışık gibi oluyorum idrar yollarımda enfeksiyon varmış sebebi o mu yoksa bu haftalarda olması gereken şeyler mi doktora gittiğimde sorucam.
Bende 29.haftamdayım +4 kiloyla devam ediyorum 4 kilonunda hepsini bebeğe büyüyen rahime suyuna eşine vs onlara bağlıyorum kalan haftalardada sadece bebişler kilo alsın inşallah
Merhaba arkadaşlar. 5 gündür hemoraid ağrısından ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum nede yatabiliyorum. Ben böyle bir acı duymadım. Fitil ve krem verdiler faydasınıda görmedim. Nasıl geçecek bu iki ay hiç bilmiyotum
Kızlar merhaba. Kilo alim durumlariniz nasil acaba. Ben gcen ay 4 kilo alinca bu ay geceleri yemeyi kestim. Simdilik yani yaklasik 10 gündür kilo almadim. Umarim bebis iyidir. Gündüz yemem ayni. Sadece aksam 9 gibi acikiyordum artik yemiyorum
icinizden en fazla kilo alan benim 12 kilo almisim ilk hamileligimde de 20 kilo almistim 1 yilda 25 kilo verdim umarim bu kilolarda gider benim kilo bana yarıyor bebisler almiyr cok fazlada yemek ymiyrm yedigimde yariyr
50 yüklemede sınır 140 148 çıkmıştı
100lükte açlık 74
1.saat 211
2.saat 159
3. saat 50
Ama diğer hiç bir kontrolümde yüksek çıkmadı hep düşük çıktı çok şükür.
75 gramdı benimki benim 1. Saat sonu 136 2. Saat 119 çıktı sonucı da gösteremedim dontora oğlum rahatsızlandı o sıra. Sen yine de yediklerine dikkat et şeker yoksa bile karbonhidrat ağırlıklı beslenme boşuna kilo yapıyo neticede
Kızlar merhaba. Kilo alim durumlariniz nasil acaba. Ben gcen ay 4 kilo alinca bu ay geceleri yemeyi kestim. Simdilik yani yaklasik 10 gündür kilo almadim. Umarim bebis iyidir. Gündüz yemem ayni. Sadece aksam 9 gibi acikiyordum artik yemiyorum
27+3 teyim 10 kilo almışım ve bunu son 2 buçuk ayda aldım artık nasıl becerdiysem. Bende tatlı ve hamurişi yememeye gayret ediyorum benim de imtihanım tatlıyla
Selam :) vakit yaklaştıkça eksikler büyüyor gözümde,sizde de durum aynı mı? kıyafet konusunu hallettim sayılır ama kendim için pijama ,bebek arabası v.b. şeyler eksik hala. hala çalışıyorum izine ayrılınca yaparım diyorum ama kasım annelerini okudukça aceleci bebeler korkutuyor gözümü :)
icinizden en fazla kilo alan benim 12 kilo almisim ilk hamileligimde de 20 kilo almistim 1 yilda 25 kilo verdim umarim bu kilolarda gider benim kilo bana yarıyor bebisler almiyr cok fazlada yemek ymiyrm yedigimde yariyr
Ben 14 kg aldm. Bgn bebegin hareketlerini hafif hissediyorum nedense. Normalde çok hareketliydi. Pzt de kontrol vardi gayet iyi hersey cok sukur. Icime kurt dusuyor durduk yere. Hayirlisiyla sag salim kucagimiza alsaydık.
10 gün önce gittiğimizde 9 nomalin üst sınırı demişti.Dun başka doktora gittim yüksek olduğunu söyledi.Bugun kendi doktoruma gittim 8,8.5 olduğunu normal dedi.İnsan korkuyor
Anne karnında takip edilecekmiş yapılacak bisey yok dedi dr lar bana ama seninki de azalmaya başlamış inşallah tamamen kaybolur..Bu stresimiz de geçer..haftaya tekrar gidicem kontrole inşallah azalmıştır
aman dikkat et eşyada lazım tabı ama önce bebiş sağlığı ve sen
ben en son 2-2.5 kilo arası almıştım 1 hafta falan oldu tartılalı yarın tartılcam bakalım yeni rakamlar ne 1 haftadır eşim sabah evde kahvaltılarda hep kızartma ekmek püüüff abarttım
normal doğumda en az yırtılma veya hiç yırtılmadan kesiye ihtiyaç duymadan rahim ağzının rahat esnemesi bebeğin kolay cıkması için yapılıyormuş bakalım doktor okey derse ben düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar. 5 gündür hemoraid ağrısından ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum nede yatabiliyorum. Ben böyle bir acı duymadım. Fitil ve krem verdiler faydasınıda görmedim. Nasıl geçecek bu iki ay hiç bilmiyotum
hahah zaten kilo almadığımı gören herkes bebek zayıf olmasın diyor nasıl kilo almazsın al ye ye bebeği büyüt besle diyorlar yıyorum hemde hiç tatlı pasta börek ekmek kısmadan bünye meselesi demek
hahah zaten kilo almadığımı gören herkes bebek zayıf olmasın diyor nasıl kilo almazsın al ye ye bebeği büyüt besle diyorlar yıyorum hemde hiç tatlı pasta börek ekmek kısmadan bünye meselesi demek