2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ikinci dogumumda terlik unutmustum :) esim alip gelene kadar bebek dogmustu :))) terlik cok lazim oluyor gercekten :)
Aynen öyle valla bende hergun tekrar tekrar düşünüyorum ne lazım olabilir diye kafamda doğum senaryosu kuruyorum ne gerekli ne gereksiz kafayı yedik valla :)))

Aynen öyle valla bende hergun tekrar tekrar düşünüyorum ne lazım olabilir diye kafamda doğum senaryosu kuruyorum ne gerekli ne gereksiz kafayı yedik valla :)))
Her dogumun ayri bir heyecani oluyor gercekten ben en son dogum yapali cok olmadi zaten :) 2018 mayisda kucuk kizim dogdu. Simdi dusundugum hangihastanede dogum yapsam. Dogumda bebisin sarilik olma ihtimali yuksekmis ama olmayada bilir. Eger sarilik yuksek olursa küveze alabilirlermis o yuzden merkezdeki hastanede yapmayi dusunuyordum. Ama herkes orayi cok kalabalik rahat degil diyor. Onceki dogumumu yaptigim hastane cok sakindi fazla hasta yoktu ama bebek yogun bakimi yok. Siz olsaniz ne yapardiniz arkadaslar ?

Hurcları iyi düşünmüşsün bende bebeninkileri ayrı koyayım bi hurca benimkilerle karışmasın hem çok minik parçalar hemde o kadar yikayip ütuledik mikrop kapmasın.. ben ıslak mendil almadim ebebekte temizleme mendilleri var onları kullanırım Oğlum da da öyle yaptım ilk 6 ay pamuk mendilleri kullandım sonra ek gıdaya geçince onlarla temizlemek zor oluyor diye ıslak mendile geçtim

Aaa benim oğlumda 2018 şubat doğumlu..ama sanki bu ilk heyecanı aynı hatta daha fazla.. Bende kararsizim nerde doğum yapicam kontrollerimde bile 2 3dr a gidiyorum karar veremedim.. siz sarılığı şimdiden nasıl anladiniz

ben riske atamazdım küvez gibi bir ihtimal önceden belliyse yogun bakım olanı tercih ederdim benım rahatlığımdan ilgiden cok bebeğin sağlığı onunla muhakkak ilgilenirler tabi inşallah gerek kalmasın

evet temizleme pamuklarından aldım ilk etapta evde vs onları kullanrm ama ıslak mendilde lazım olur her zaman pamuk kullanamazsam diye hurç benım için ilk giyeceğim pijama iç çamaşırı corap atlet sütyen vs bir hurçta olur diğerleri yedek koyulur ve çıkarken giyeceğim kıyafet ayrı hurç bebek içinde hemşireye verilecek takımı battaniyesi bir hurç yedekleri başka bir hurçta corap agız mendili eldiven gibi minik parçalar bir hurçta bezleri ıslak mendili bakım ürünleri başka bir hurçta diye sınıflandıracağım inşallah üzerine de etiket yazarım kolaylık olur yanımdakiler için bakalım

Yaa sizinde ayni benimki gibi aralari cok yakin olmus. Millet ne cok yorum yapiyor sanki her sene hamileymisim gibi sizede oyle yorum yapan var mi burda bir test var ben yurt disinda oturuyrm turkiyede yapmiyorlarmis bu testi , turkcesini tam olarak aciklayamadilar o yuzden . Turk doktor komsum var o soyledi turkiyede bu testi yapmadiklari icin turkcesini tam aciklayamiyrm dedi. Kan degerime bakiyorlar devamli o deger yukselirse mudehale edeceklermis. Dogunca sarilik yuksek olabilir, işin tedavisi yada kan degistirme olabilir dedi doktor arkadas ama saglikli da dogabilirmis . Dogunca gorecegiz artik . Insallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz bebisleri. Aciklayabilmisimdir insallah

ben riske atamazdım küvez gibi bir ihtimal önceden belliyse yogun bakım olanı tercih ederdim benım rahatlığımdan ilgiden cok bebeğin sağlığı onunla muhakkak ilgilenirler tabi inşallah gerek kalmasın
Evet en onemlisi bebegin sagligi. Diger hastanede olursam da bebek kuveze alinirsa ayri kalmis olurum. Ihtimal bile olsa insan korkuyor insan. Arkadaslar aklimi karistirdi hastaneyi kotulemeler filan insan korkuyor birde burada belli olmuyor oda arkadasi da on3mli , arkadasim dogum yapti iceriye bi girdim sadece ic camasiri vardi kadinin ustunu bile ortmemis yatiyor normal geliyor onlara :)

Bende bavul ici organizator aldim. Onlara koyucam herseyi kirliler icinde bez cantalarim var.
N narantikibi LadyyB
Ay kızlar Benim kafam hiç çalışmamış, çantam hazır ama hurç hiç aklıma gelmedi. Bebek eşyalarını beyaz örtülere sardım bohça gibi Ruhum yaşlıysa demek. Hurca yerleştireyim bari. Çok mantıklı.

Allah seni ruhum yaşlıysa diyor gülümsettin olabilir canım önceden pek yoktu yeni yeni oluyor bunlar büyüklü küçüklü keselere koyan var farklı organizer çantalar var vs rahatlık gerçekten her parça bir kenarı kayıp gitmez

Sabah boynumu hızlı mı çevirdim ters mi hareket ettim ne bir çaaatt etti sağıma dönemiyorum hiç kafamı çeviremiyorum ağrı vuruyor hemen yaaa sabahtan beri böyle geziyorum

Cati agrisi olabilir o agrilar oralarda hissediliyormus. Bacak araniza yastik koyun yatarken. Ben trendyoldan kocaman bir yastik aldim onun icinde yatiyorum. Ne gereksiz sey ya falan diyodum valla iyi geldi hamile yastigi diye bi bakin. Bu ara hepimizin bi kasilma vakasi var. Doktorum bana 2 ilac verdi 34 e kadar icebilirsin kasilma olursa dedi. O ilaclara ragmen gecmezse gorusuruz dedi. Bide magnezyumu aksatma dedi

bu kasılmalar nasıl oluyor değişik olduğunu nasıl hissediyorsun çok merak ediyorum belden vuran ağrı mı yoksa bebek mi sertleşip gevşiyor hangisi gibi bazen bebek sertleşiyor bir süre sonra geçiyor bazı zamanlarda sık olabiliyor normal diyorm sonra ya anlamazsam ters birşeyde diyede düşünüyorm

senin kasılmalar nasıl oluyor nerde hissediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…