2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten o kadar diyolar canim nerdeyse ya.. sen hangi ildeydin

Gobekten devam edin hic birsey olmaz. Gobek deliginin 3 4 parmak etrafinda heryerden yapabilirsiniz asagi kasik bolgelerinden yandaki genis bosluklardan kaburhalara.dogru heryerden

Gecelik pijama fln alan hanimlar bedeni nasil seciyorsunuz benim haftam 24 ben daha kilo alirim bedenim degisir diye almiyorum
. bence normal bedeninden bi beden büyük al veya Hamilelik öncesi bedenini al....bebek doğunca karnın şişinin bi çoğu gider sonrasında da giyersin. Bol gelirse de benim gibi daraltırsın benim XL almaktan Başka seçeneğim yoktu boy 1,80 olunca m ler large lar pantolon boyları kısa geliyor düdük gibi kalıyor. Mecburen hepsini XL aldık. Bol gelenleri de terzide daraltacağım bir tanesi üstü bol geldi pantolonların zaten düğmeli lastikleri var bedenine göre açıp daraltıyorsun kolaylık sağlamışlar yani üst bedeni tuttursan alt bi şekilde oluyor ayarlanabilir lastikten dolayı

Son düzenleme:
Acil durumda sezeryan olursa ona fark almamalari guzelmis canimmm. Oda secimine gore fiyatlar degisiyormus cinarlida ben konusmamistim fiyati ayni doktora arkadasm gidiyor ona sordum simdi 2800 du deme diye. En kucuk odaymis o.
Anladım canım. Tabi epidural alımı,odanın büyüklüğü vs si herşey fiyatı oynatıyor.Şubat ta doğum yapacağız yüksek ihtimal yeni yıl zammına da dahil olacağız.Biz şimdiden ödeyelim dedik o yeni yıl zammınıda yemeyelim diye ama almadılar sistemde doğum gözükmesi gerekiyormuş.

%100 pamuklu diyor kadife pamuktanda yapılıyor zaten yoksa almam gelince farklı bi içerik çıkarsa iade ederim bakalım nasıl olucak.
güle güle giy modeli çok şık gerçekten kadife müthiş gösterişli kumaş. Doğumum kış mevsiminin bayraklı zamanı olduğu için ve çok çok üşüyen biri olduğum için gecelik kullanamam gibi geliyor bana ben genelde pantolonlu pijama takımı ile sabahlık tercih ettim biraz fazla çeşit aldım dayanamadım pişmanlık yaşıyorum şuan Arada buraya foto atıyorum gördüyseniz değişik renklerde aldım hiç gerek yoktu ama kesinlikle

Zaten o kadar diyolar canim nerdeyse ya.. sen hangi ildeydin
İstanbul. Avrupa yakasındayım ama doğumu Anadolu yakasında yapıcam. Hiç bilmiyorum fiyatları. Demek ki diğer şehirler gerçekten çok uygunmuş herkes 4 bin 8 bin yazınca uçuk bir rakam olarak 20 bin demiştim:) İstanbul’un normal rakamları çok uçukmuş. Çocuk düşünmediğim zamanlarda bile sigortama doğum teminatı eklettim, yıllardır çok yüksek poliçe bedelleri ödüyorum. ekstralar hariç her şeyi karşılaması gerekiyor. Hatta şimdi poliçeme baktım, limitsiz teminat. Tüm hastaneler anlaşmalıymış. Bi kere bi işe yarasın sigorta.

R refikaaydin iyi cok sevindim. Cunku gercekten 20 yi buluyor acibadem.. benim hastane bile buluyor fiyatlarda kapisiyorlar. Ben calisirken aynen oyle herseyi kapsayan bi sigortam vardi sadece sigortacilar nerden bulduysa inanamazsin kan hastaliklarini hematolojiyi karsilamiyordu faktor 5 im var diye nasil ogrendilerse artik. Isten ayrilirken primlerimi odiyim sigortami kesmeyin herseye hakkim var bastan baslatmayin dedim kabul etmediler.

Hangi acibadem de olucaksin. Acibadem(kadikoy) acibadem ve altunizade acibadem bana cok yakin... bakalim bize ne kadar indirim yapicaklar

göbekten iğne yaparken bazen acıyo bazen acımıyor..tsk ederim insallah birsey olmaz. hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız..
acaba herşey uygunsa normal doğum yapabilir miyiz ?? kan sulandırıcı ne zaman bırakırız ki ?? doktor bana son 8 saate kadar kullanabilirsin demişti bir ara..

evet bebek icin tedirgin oluyorum birşey olur mu diye ??
Hic birsey olmaz dedim ya gecen hafta daha ameliyat oldum 32. Haftamdayim karnimdan oldum ameliyatida 4 yeri deldiler bir suru biseyler soktular o kadarcik igneden ne olur. Ayrica arkadaslarda biliuor esim doktor cogu zaman ona yaptiriyorum gobegime yapiyor

Hap kullaniyorsaniz en gec 34. Haftada igne 1 gun yeterli birakmak icin. Normal dogum problem degil

tsk ederim . Allah razı olsun

tüp bebek tedavisiyle olunca bebiş.. insan ister istemez kaygılanıyor.. cok tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…