- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
30+5 10 kilo aldimmKizlar asagi yukari hepimiz ayni haftalardayiz. Kac kilo aldiniz su ana kadar?
ben tedirginim göbekten yaparken artık.
Yenidoğan yoğun bakımı olduğu için acıbadem’de doğuracağım herhalde. Hastane ücretiyle ilgili hiçbir şey düşünmüyorum. Sağlık sigortası doğumu karşılıyor. Doktorum da sağolsun, her türlü indirimi sağlıyor, fiyat farkı ödemeden suit oda ayarlıyor. Ama yani o kadar riskli gidiyorum ki 20 bin deseler de tamam diyecek noktadayım.
2 kere kola yaptırdım acile çok acıdı. bacağıma vurmayı hiç denemedim.. eğer o da çok acırsa göbekten vurulmaya devam edecem.. işte korkuyorum göbekten yapmaya.. bebek büyüdükce.. biz 26 haftalık olduk cok şükür. siz ne kadar oldunuz ??
güle güle kullan lohusasepeti de görmüştüm üst takımı çok güzel kışa iyi gider şık daBi takım beyaz bide mavi takım aldım canım ikisinin de kalitesi çok güzel çıktı gerçekten
Eki Görüntüle 2550480 Eki Görüntüle 2550481
. bence normal bedeninden bi beden büyük al veya Hamilelik öncesi bedenini al....bebek doğunca karnın şişinin bi çoğu gider sonrasında da giyersin. Bol gelirse de benim gibi daraltırsınGecelik pijama fln alan hanimlar bedeni nasil seciyorsunuz benim haftam 24 ben daha kilo alirim bedenim degisir diye almiyorum
Anladım canım. Tabi epidural alımı,odanın büyüklüğü vs si herşey fiyatı oynatıyor.Şubat ta doğum yapacağız yüksek ihtimal yeni yıl zammına da dahil olacağız.Biz şimdiden ödeyelim dedik o yeni yıl zammınıda yemeyelim diye ama almadılar sistemde doğum gözükmesi gerekiyormuş.Acil durumda sezeryan olursa ona fark almamalari guzelmis canimmm. Oda secimine gore fiyatlar degisiyormus cinarlida ben konusmamistim fiyati ayni doktora arkadasm gidiyor ona sordum simdi 2800 du deme diye. En kucuk odaymis o.
güle güle giy modeli çok şık gerçekten kadife müthiş gösterişli kumaş. Doğumum kış mevsiminin bayraklı zamanı olduğu için ve çok çok üşüyen biri olduğum için gecelik kullanamam gibi geliyor bana ben genelde pantolonlu pijama takımı ile sabahlık tercih ettim biraz fazla çeşit aldım dayanamadım pişmanlık yaşıyorum şuan%100 pamuklu diyor kadife pamuktanda yapılıyor zaten yoksa almam gelince farklı bi içerik çıkarsa iade ederim bakalım nasıl olucak.
İstanbul. Avrupa yakasındayım ama doğumu Anadolu yakasında yapıcam. Hiç bilmiyorum fiyatları. Demek ki diğer şehirler gerçekten çok uygunmuşZaten o kadar diyolar canim nerdeyse ya.. sen hangi ildeydin
5 kilo aldım. En fazla 2 kilo alarak doğuma girmeyi planlıyorum.Kizlar asagi yukari hepimiz ayni haftalardayiz. Kac kilo aldiniz su ana kadar?
göbekten iğne yaparken bazen acıyo bazen acımıyor..tsk ederim insallah birsey olmaz. hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız..31.haftadayım bende korkma canım iğnenin ucu o kadar da derine gitmiyor bebek hissediyor gibi düşünme..Bide nedense başkası yapınca morarıyor acıyor ama ben kendime yapınca acımıyor yaprken ayetel kürsü falan oku
evet bebek icin tedirgin oluyorum birşey olur mu diye ??Neden tedirgin olacak bisey yok ki hala en rahati o. Bebek icinse tedirginlik ben gecen hafta ameliyat oldum maluk gobegimden girerek yaptilar
inşallah birşey olmaz. tsk ederimevet bebek icin tedirgin oluyorum birşey olur mu diye ??
Hic birsey olmaz dedim ya gecen hafta daha ameliyat oldum 32. Haftamdayim karnimdan oldum ameliyatida 4 yeri deldiler bir suru biseyler soktular o kadarcik igneden ne olur. Ayrica arkadaslarda biliuor esim doktor cogu zaman ona yaptiriyorum gobegime yapiyorevet bebek icin tedirgin oluyorum birşey olur mu diye ??
göbekten iğne yaparken bazen acıyo bazen acımıyor..tsk ederim insallah birsey olmaz. hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız..
acaba herşey uygunsa normal doğum yapabilir miyiz ?? kan sulandırıcı ne zaman bırakırız ki ?? doktor bana son 8 saate kadar kullanabilirsin demişti bir ara..
tsk ederim . Allah razı olsunHic birsey olmaz dedim ya gecen hafta daha ameliyat oldum 32. Haftamdayim karnimdan oldum ameliyatida 4 yeri deldiler bir suru biseyler soktular o kadarcik igneden ne olur. Ayrica arkadaslarda biliuor esim doktor cogu zaman ona yaptiriyorum gobegime yapiyor
tsk ederimHap kullaniyorsaniz en gec 34. Haftada igne 1 gun yeterli birakmak icin. Normal dogum problem degil
tüp bebek tedavisiyle olunca bebiş.. insan ister istemez kaygılanıyor.. cok tsk ederimHic birsey olmaz dedim ya gecen hafta daha ameliyat oldum 32. Haftamdayim karnimdan oldum ameliyatida 4 yeri deldiler bir suru biseyler soktular o kadarcik igneden ne olur. Ayrica arkadaslarda biliuor esim doktor cogu zaman ona yaptiriyorum gobegime yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?