Ben bide kansizim yani normalde çok üşüyen biriyim ama Oğlum da şubatta doğum yaptım gece saçım sırılsıklam kalıyordu nasıl terliyordum yaa bi kaç kişiden daha aynısını duydum ama dediğin gibi herkes aynı olmayabilir demkkk
Ayy gercekten hamilelikler bile birbirini tutmazken lohusaliklar illaki degisir , ayni kisi icin . Bende suan kalin birseyler dusunemiyrm cunku yazin hamileligimin baslarinda donuyordum simdi resmen yaniyorum uyuyamiyrm. Lohusaligim nasil olur bilemedim. Yani her ihtimale karsi yanimizda hem ince hem kalin kiyafet olmasi lazim anladigim kadariyla. Insan emzirirken de bunalabiliyor cunku. En iyisi sabahligin kalin olmasi galiba üşürsek giyiniriz :)
Rrefikaaydin
iyi cok sevindim. Cunku gercekten 20 yi buluyor acibadem.. benim hastane bile buluyor fiyatlarda kapisiyorlar. Ben calisirken aynen oyle herseyi kapsayan bi sigortam vardi sadece sigortacilar nerden bulduysa inanamazsin kan hastaliklarini hematolojiyi karsilamiyordu faktor 5 im var diye nasil ogrendilerse artik. Isten ayrilirken primlerimi odiyim sigortami kesmeyin herseye hakkim var bastan baslatmayin dedim kabul etmediler.
Hangi acibadem de olucaksin. Acibadem(kadikoy) acibadem ve altunizade acibadem bana cok yakin... bakalim bize ne kadar indirim yapicaklar
Eşinin çalıştığı hastane olacaksa güzel bir indirim yapmaları gerekiyor. Bize florance Nightingale’de sırf tanıdık var diye güzel bir indirim yapmışlardı geçen yıl. Bence güzel bi indirim alırsınız eşten dolayı.
Benim doğum Kozyatağı’nda olacak kısmetse.
göbekten iğne yaparken bazen acıyo bazen acımıyor..tsk ederim insallah birsey olmaz. hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız..
acaba herşey uygunsa normal doğum yapabilir miyiz ?? kan sulandırıcı ne zaman bırakırız ki ?? doktor bana son 8 saate kadar kullanabilirsin demişti bir ara..
Benim ilk doğumum normal oldu canım öğlen 1de iğne yapmıştım akşam 1de sancılandım uyuşturmadılar epidural istiyordum daha 35.haftadaydım..kan sulandiriciyi çoğu dr son haftaya kadar kullandırıyor bazıları 38den sonra biraktiriyormus
Ayy gercekten hamilelikler bile birbirini tutmazken lohusaliklar illaki degisir , ayni kisi icin . Bende suan kalin birseyler dusunemiyrm cunku yazin hamileligimin baslarinda donuyordum simdi resmen yaniyorum uyuyamiyrm. Lohusaligim nasil olur bilemedim. Yani her ihtimale karsi yanimizda hem ince hem kalin kiyafet olmasi lazim anladigim kadariyla. Insan emzirirken de bunalabiliyor cunku. En iyisi sabahligin kalin olmasi galiba üşürsek giyiniriz :)
Mutlaka ince bi pijama ve kalin bi sabahlik yada hirka falan alın kalın bi cift corap da bulundurun çantanızda..her ihtimali düşünün valla bi valiz eşya götürmüştüm ilk doğumda
Eşinin çalıştığı hastane olacaksa güzel bir indirim yapmaları gerekiyor. Bize florance Nightingale’de sırf tanıdık var diye güzel bir indirim yapmışlardı geçen yıl. Bence güzel bi indirim alırsınız eşten dolayı.
Benim doğum Kozyatağı’nda olacak kısmetse.
Kozyatagida evime cok yakin.
Oda suit oda olucagi icin ona ve hastanenin diger masraflarina para odenecek ama inan bazen indirim icin bile.sacmalayabiliyorlar.
Tabi bide doktorumun odemesi var. Doktorum.hastaneden degil disaridan
Mutlaka ince bi pijama ve kalin bi sabahlik yada hirka falan alın kalın bi cift corap da bulundurun çantanızda..her ihtimali düşünün valla bi valiz eşya götürmüştüm ilk doğumda
Çorap hastanede yürüyüş yapmak için terlik bide hastaneden çıkarken güzel alt üst eşofman yada rahat bi giysi bebiş için hastane çıkışı falan yeterli zaten biseye gerek olmuyo şimdilik kendimizi düşünelim
Çorap hastanede yürüyüş yapmak için terlik bide hastaneden çıkarken güzel alt üst eşofman yada rahat bi giysi bebiş için hastane çıkışı falan yeterli zaten biseye gerek olmuyo şimdilik kendimizi düşünelim
Ben baya baya bisey biliyomusum ya terlik, corap, camasir hepsini aldim coraplar icin hem bilek, hem biraz daha uzun hemde pelus patik aldim terlikleri evde giydiklerimin farkli desenlisini aldim.zaten hastane terligi diye geciyor doktor terligi yani. Camasirda aldim buyukce hafif bi beden buyuk aldim.. gecelik pijama sabahlik onlar zaten hazir. Bi taç almadim daha alirim.onuda bi ara sac tokasi bile aldim gecelik ve pijamalarimla ayni renk.
Ben baya baya bisey biliyomusum ya terlik, corap, camasir hepsini aldim coraplar icin hem bilek, hem biraz daha uzun hemde pelus patik aldim terlikleri evde giydiklerimin farkli desenlisini aldim.zaten hastane terligi diye geciyor doktor terligi yani. Camasirda aldim buyukce hafif bi beden buyuk aldim.. gecelik pijama sabahlik onlar zaten hazir. Bi taç almadim daha alirim.onuda bi ara sac tokasi bile aldim gecelik ve pijamalarimla ayni renk.
Oooo masallah sen bayagi hazirsin ben daha evi yeni degistirmeye basladim. Bebege yer acmaya calisiyrm. Hicbirsey almadim annem aliyor banada sagolsun :) kizimin kucuk kiyafetlerini cikardim dün onlari yikadim . Ama insan bayagi yoruluyor . Corap diger dogumlarimda da giymedim normalde de giyemem cunku ayaklarim genelde yanar ikinci dogumda sabahlikta giyemem diyordum ama bayagi üşüdüm giyinmistim. Bakalim bu nasil olacak dogum cantasini hazirladiniz mi peki ?
Hanımlar hazırlıklar süper bebeğe herşey alındı bizlere alındııı eee doğuma hazır mıyıııızzz bebek heyecanı nasıl artık son aylardayız çok güzel rabbim hepimize sağlıkla kucapımıza almayı nasip etsin bende polar tulum alacaktım bugün aldım...bebişime sadece ıslak mendil alacağım bu ay 12 li 15 li kutular oluyor ya onlardan stoklu olsun kendime ise emzirme sütyeni,ekru şal-bone ve hasta bezi alırsam bitti bu iş perşembe günü kontrolüm var 2 3 haftaya da inşallah çantamızı hazırlar beklemeye başlarız ben hastane için orta boy bir bavul düşünüyorum bir tarafı bebeğe diğer tarafı bana ait ihtiyaca göre sınıflandırarak şeffaf organizer küçük hurçlara koyacağım