Dünden beri geçmeyince merak ettim kendimi gözlemledim, uzanınca artıyo. Midemden kaynaklandığını düşünüyorum :/Hararet olabilir mi evde nem azsa
az kaldı bir an önce ya juliet e alış ya eşini ikna et çocuğun herşeyi isimsiz olacak bu gidişle
Kardeş istemeyen bir çocuk kendi ismi Deniz, Denize uysun diye Güneş koydu bebeği kabullensin sevsin yeter ki dedik hem anı olur ablası koydu ismini, içime de sinmedi değil, sizin ki nasıl alıştınız mı isme?
Kızlar LCW dan şu battaniyeyi sipariş ettim. 36 Lira fiyatı, battaniye için iyi fiyat gibi geldi
Eki Görüntüle 2551350
kizlar kontrolden geldim. 28+1 olduk. kilomuz 1200 boyumuz 37 cm iyi midir bana geri biraz gibi geliyor. doguma 2 ay kaldı çünkü
Simdi kardesimle konustum a 101 de calisiyor cok guzel battaniyeler varmis. Kendi 10 aylik bebegine almis tv battaniyesi diye ufak cok kaliteli diyor. 18 tl dedi
Canım benim de 27+3 te 1100 kiloydu doktorum iyi dedi haftasıyla seninki de öyle bence doktorun ne dedi?kizlar kontrolden geldim. 28+1 olduk. kilomuz 1200 boyumuz 37 cm iyi midir bana geri biraz gibi geliyor. doguma 2 ay kaldı çünkü
Teşekkürler canım.
Hafta sonuna kalır mı ki talan etmeseler bari
Bizim eve uzak A101, arabayla anca hafta sonu gidip bakabilirim:)
canim kagitta 27+3 ile uyumlu yaziyor hemen hemen bir hafta geri gibiDoktor bir şey demediyse canını sıkma,
Kağıt falan verdi mi bazen onda yazıyor 28 haftalık 29 uyumlu, 27 ye uyumlu vs gibi.
doktor iyi dedi simdilik canim, ama tosun bekleme dediCanım benim de 27+3 te 1100 kiloydu doktorum iyi dedi haftasıyla seninki de öyle bence doktorun ne dedi?
Sağlıklı olsunlar da kilolari doğduktan sonra artar canımdoktor iyi dedi simdilik canim, ama tosun bekleme dedi
Bugün bi yazı okudum; erken doğum yapmış kadınların sütlerinin normal zamanında doğum yapmış kadınlarınkinden içerik olarak farklı olduğunu, sütün daha yoğun olduğunu öğrendim. Vücut bebeğe ne vereceğini iyi bilir yazıyordu. Eskiler de hep küçük doğan bebek daha çabuk toparlanır der :)Sağlıklı olsunlar da kilolari doğduktan sonra artar canımönemli olan sağlıklı olmaları
Öyle mi bilmiyordum bunu ben canım çok sağol bu bilgi için. O zaman zayıf da dogsalar hızlı gelisecekler insallah.Bugün bi yazı okudum; erken doğum yapmış kadınların sütlerinin normal zamanında doğum yapmış kadınlarınkinden içerik olarak farklı olduğunu, sütün daha yoğun olduğunu öğrendim. Vücut bebeğe ne vereceğini iyi bilir yazıyordu. Eskiler de hep küçük doğan bebek daha çabuk toparlanır der :)
Evet benim de erken doğum riskim var okuyunca bi mutlu oldum :)Öyle mi bilmiyordum bunu ben canım çok sağol bu bilgi için. O zaman zayıf da dogsalar hızlı gelisecekler insallah.
canim kagitta 27+3 ile uyumlu yaziyor hemen hemen bir hafta geri gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?