Kardeş istemeyen bir çocuk kendi ismi Deniz, Denize uysun diye Güneş koydu bebeği kabullensin sevsin yeter ki dedik hem anı olur ablası koydu ismini, içime de sinmedi değil, sizin ki nasıl alıştınız mı isme?
Anı olur kısmına bende katılıyorum çok kötü bir isim değil aslında ama ne bilim böylede bir anda bu olsun dedi 2 ay önce nuh dedi peygamber demedi bir daha da... Bizim ki sürpriz bi gebelikti ailede en çok isteyen kızım oldu zaten bebeğin olmasını, o açıdan sıkıntı yaşamadık.
Simdi kardesimle konustum a 101 de calisiyor cok guzel battaniyeler varmis. Kendi 10 aylik bebegine almis tv battaniyesi diye ufak cok kaliteli diyor. 18 tl dedi
Simdi kardesimle konustum a 101 de calisiyor cok guzel battaniyeler varmis. Kendi 10 aylik bebegine almis tv battaniyesi diye ufak cok kaliteli diyor. 18 tl dedi
Bugün bi yazı okudum; erken doğum yapmış kadınların sütlerinin normal zamanında doğum yapmış kadınlarınkinden içerik olarak farklı olduğunu, sütün daha yoğun olduğunu öğrendim. Vücut bebeğe ne vereceğini iyi bilir yazıyordu. Eskiler de hep küçük doğan bebek daha çabuk toparlanır der :)
Bugün bi yazı okudum; erken doğum yapmış kadınların sütlerinin normal zamanında doğum yapmış kadınlarınkinden içerik olarak farklı olduğunu, sütün daha yoğun olduğunu öğrendim. Vücut bebeğe ne vereceğini iyi bilir yazıyordu. Eskiler de hep küçük doğan bebek daha çabuk toparlanır der :)
Evet benim de erken doğum riskim var okuyunca bi mutlu oldum :)
Kilosunu kimse kafasına takmasın. Ha tabi bi haftadan fazla gerilik varsa onu doktorunuz değerlendirmeye alır zaten..
Kızlar Allah nasip ederse benim bebiste erkek 2 oğlum olucak inşallah. ilk oglumun adı Yağız Taha bundada dört isim bulduk
Serdar Kürşat
Yiğit Mirza
Kerem Tuna
Yasir Bera
Kısmet bakalım ne olucak bunlardan çünkü babamız koyacak ilk oğlumun ismini ben vermiştim bunuda ben vereyim dedi kiramadim