2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doktor iyi dedi simdilik canim, ama tosun bekleme dedi
Bencede sagligi yerindeyse dert etme canim , dogum kolay olur . Benim birinciyle ikinci arasinda 300 gram var ama dogum cok degisiyor . O yuzden hic dogumdan korkmuyordum bi daha kilolu olcak gibi korkmaya basladim.

Bencede sagligi yerindeyse dert etme canim , dogum kolay olur . Benim birinciyle ikinci arasinda 300 gram var ama dogum cok degisiyor . O yuzden hic dogumdan korkmuyordum bi daha kilolu olcak gibi korkmaya basladim.
evet annem de öyle diyor kilolusunu zor cikarirsin diye cevremizde kilolu bebek saglikli olur diye bi algi var ya maalesef beni de vurdu resmen

evet annem de öyle diyor kilolusunu zor cikarirsin diye cevremizde kilolu bebek saglikli olur diye bi algi var ya maalesef beni de vurdu resmen
Hic alakasi yok hasta olacak bebek oluyor yine dert etme . Gercekten birde dogurmasi var yani 3 kilo iyi aslinda nasilsa dogunca aliyor veriyor yeter ki saglikli dogsunlar yavas buyusunler bebekken cok tatli oluyorlar :)

Benim kayinvalidemin de 3 oglu var kzii yok , ilk torunu kiz cok duskunmus ilk zamanlar ama bana erkekleri daha cok seviyorlar gibi geliyor . Bana ozellikle ikincisinde dua yap erkek olsun filan demisti . Daha birincisinin kiz oldugunu ogrendiginde. Simdi 3.kizima hamileyim Rabbim ne verirse raziyim dedim saglikli olsunlar yeter

Kızlar 28 haftalık hamileyim bebek 1500 küsur gram olmuş gelişimi 2-3 hafta önde .öğrendim ki kızımın suyu maalesef azalmış tehlikeli midir bu çok korkuyorum... Şekerime baktırdım sonuç çıkmadı daha cnm çok sık sıkıldı ya bebeğim oksijensiz kalırsa daha 6 buçuk aylığım 2 ay daha içeride kalsın istiyorum bebeğin amniyon sıvısı azlığınane yapmalıyım (((((

Doktor bisey soylemedi mi bununla ilgili. Bilgi vermeniz lazim gerekirse yakin zamanli takipler yapmaniz lazim

Evet benim de erken doğum riskim var okuyunca bi mutlu oldum :)
Kilosunu kimse kafasına takmasın. Ha tabi bi haftadan fazla gerilik varsa onu doktorunuz değerlendirmeye alır zaten..
Aynen bende de direnç var demişti ayrintilida
Bol bol su için bir de havuç suyu da yariyormus günde 1 bardak. Benim suyum iyi ama azalma riski varmış doktor 3 litre su ve havuç suyu iç dedi. 2 haftadır içiyorum her hafta kontrolüm var doktor son kontrolde suyun gayet iyi dedi.

Doktor bisey soylemedi mi bununla ilgili. Bilgi vermeniz lazim gerekirse yakin zamanli takipler yapmaniz lazim
Dr şimdi mesaj attı şeker sınırda Yüksek çıkmış haftaya suyu kontrole çağırdı çok korkuyorum gerçekten normalde 1 ay sonra çağıracaktı 1 hafta düzgün besleneyim 1 bardak havuç suyu her gün demiş

HAvucu blender Dan mı çekeyim nasıl çıkariyim. Siz nasıl yaptınız

Geceleri yemek yemenin sonuçları bu işte 90 kilo olmuşM tam iki gün önce evde havuç olduğunu unutup yeni havuç almıştım ev havuç dolu bol bol yiyim

canim havuc suyu cok iyi geliyor diyorlar

Neden her hafta çağırdı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…