- 2 Kasım 2012
- 1.028
- 962
- 323
KAtı meyve sıkacağım varkilerde duruyor hiç açmadım kullanmadım daha süs gibi almışım sanki çeyizime temizliği çok zor oluyor çok büyük bi makime o yüzden blender oluyorsa smoothie blenderında geçirsemKati meyve sikacagi yoksa rende veya rondodan gecirip tulbentle suyunu sıkın. Biraz ugrastirici olucak tabi. En iyisi kati meyve sikacagi
Evde dünyanın havucu var bugün başlıyorum havuç suyuna şekeri de bıraktım bu gündennitibaren şekr çikolata hayatımdan çıkarıyorumcanim havuc suyu cok iyi geliyor diyorlar
Yusuf Kağan güzelArkadaslar yusuf kağan mı güzel yusuf kayra mı. Yusuf kesin ama ek isme karar veremedik
Kilosundan kaç dedi dr? 1 -1 buçuk haftadan birşey olmaz daha yeni 29 olmuşsun zaten canımdr kontrolunden geldim 29+2 gunluk olmam gerekiyordu dr 27 haftalik oldugunu soyle daha once 1 hafta geriden geliyrdu suan daha fazla
yok dr sikinti olmz diyrSebep olabilcek bi teşhisin var mı? Damarlarında direnç var mıydı ya da başka bi sorun?
BEnim şeker sınırda yüksek çıkmış günde 1 bardak önerdi doktorŞekeri yüksek ya da sınırda olan arkadaşlar havuç suyunu doktrunuza danışmadan içmeyin. Şeker oranı yüksek.
KAtı meyve sıkacağım varkilerde duruyor hiç açmadım kullanmadım daha süs gibi almışım sanki çeyizime temizliği çok zor oluyor çok büyük bi makime o yüzden blender oluyorsa smoothie blenderında geçirsem
Teşekkür ederim yorum içinBencr kesinlikle Kağan :)
Teşekkür ederim yorum içinYusuf Kağan güzelHarika
Yaa bende bulamadim.Ben de içime tam sinen bir isim bulamadım.
Kapı süsü yaptırmak istiyorum ben de yaptıramıyorum isim olmadığındanson dakikaya kalacak böyle giderse
Ben de direnç var bir de suyumu kontrol etmek için. Bizim doktor çok evhamlı titiz bir de bu bebek 2 düşük, başarısız 1 tüp 1 aşılama sonrası kendiliğinden geldi. Bu yüzden doktor çok detaycı ve titiz yaklaşıyor sağolsunNeden her hafta çağırdı ?
Bende de var sık çağırmıyor da bi sorayım dedim :)Ben de direnç var bir de suyumu kontrol etmek için. Bizim doktor çok evhamlı titiz bir de bu bebek 2 düşük, başarısız 1 tüp 1 aşılama sonrası kendiliğinden geldi. Bu yüzden doktor çok detaycı ve titiz yaklaşıyor sağolsun
Aslında suyum iyiymiş bir kere biraz hafif sınırda gördü sonra her hafta gel dedi simdi her kontrolde gayet iyi diyor ama yine de kontrol etmek istiyor. ilk haftalarda da her hafta çağırıyordu 3 aya kadar. Çok sağol canım inşallah sen de sağlıkla kavuşursun bebeğine buradan doğum hikayelerimizi de yazarızBende de var sık çağırmıyor da bi sorayım dedim :)
Suyunun azalma ihtimali nedenmiş?
Umarım her şey yolunda gider , çok uğraştırmış sizi sağlıkla gelsin :)
Her şey yolundaymış, senin doktor bizden evhamlı çıktıAslında suyum iyiymiş bir kere biraz hafif sınırda gördü sonra her hafta gel dedi simdi her kontrolde gayet iyi diyor ama yine de kontrol etmek istiyor. ilk haftalarda da her hafta çağırıyordu 3 aya kadar. Çok sağol canım inşallah sen de sağlıkla kavuşursun bebeğine buradan doğum hikayelerimizi de yazarız
Bende de var sık çağırmıyor da bi sorayım dedim :)
Suyunun azalma ihtimali nedenmiş?
Umarım her şey yolunda gider , çok uğraştırmış sizi sağlıkla gelsin :)
[/QUOT
Aynen sık cagiracaklar günler çabucak bir gecse de vaktiyle bebekler bir gelseydi. Sen 2 haftada bir gidiyorsun değil mi?Her şey yolundaymış, senin doktor bizden evhamlı çıktıolsun sıkı takipte olman güzel. Sanırm bu haftalardan sonra hepimizi daha sık çağıracaklar.
Amin
Bana perinatalog onbeş günde bir git dedi,kendi doktorum üç hafta sonraya çağırdı ama ben arada yine bi kez gittim :)Aynen sık cagiracaklar günler çabucak bir gecse de vaktiyle bebekler bir gelseydi. Sen 2 haftada bir gidiyorsun değil mi?
Oy maşallah hep böyle büyüsünler inşallah benimki de iyi gidiyor çok şükür yine de hep tedirgin oluyor insan ister istemez özellikle hareket etme olayı beni paranoyak yaptı. Biraz hareket duymasam çok endişeleniyorum doktor hareketlerini de takip et deyince ben abarttım herhalde,,Bana perinatalog onbeş günde bir git dedi,kendi doktorum üç hafta sonraya çağırdı ama ben arada yine bi kez gittim :)
Şimdilik gelişimi iyi. Bi hafta önce 1kg dı. Ctesi yine gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?