2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kati meyve sikacagi yoksa rende veya rondodan gecirip tulbentle suyunu sıkın. Biraz ugrastirici olucak tabi. En iyisi kati meyve sikacagi
KAtı meyve sıkacağım varkilerde duruyor hiç açmadım kullanmadım daha süs gibi almışım sanki çeyizime temizliği çok zor oluyor çok büyük bi makime o yüzden blender oluyorsa smoothie blenderında geçirsem

Şekeri yüksek ya da sınırda olan arkadaşlar havuç suyunu doktrunuza danışmadan içmeyin. Şeker oranı yüksek.
BEnim şeker sınırda yüksek çıkmış günde 1 bardak önerdi doktor şekerimden hep şüpheleniyordum öyle de oldudiyet yapıcam bir hafta bakalımne olacak

Ben de içime tam sinen bir isim bulamadım.
Kapı süsü yaptırmak istiyorum ben de yaptıramıyorum isim olmadığından son dakikaya kalacak böyle giderse
Yaa bende bulamadim. Aysıla. Umay. Ömür ve Duru seceneklerimiz. Kararsiziz

Neden her hafta çağırdı ?
Ben de direnç var bir de suyumu kontrol etmek için. Bizim doktor çok evhamlı titiz bir de bu bebek 2 düşük, başarısız 1 tüp 1 aşılama sonrası kendiliğinden geldi. Bu yüzden doktor çok detaycı ve titiz yaklaşıyor sağolsun

Bende de var sık çağırmıyor da bi sorayım dedim :)
Suyunun azalma ihtimali nedenmiş?
Umarım her şey yolunda gider , çok uğraştırmış sizi sağlıkla gelsin :)

Aslında suyum iyiymiş bir kere biraz hafif sınırda gördü sonra her hafta gel dedi simdi her kontrolde gayet iyi diyor ama yine de kontrol etmek istiyor. ilk haftalarda da her hafta çağırıyordu 3 aya kadar. Çok sağol canım inşallah sen de sağlıkla kavuşursun bebeğine buradan doğum hikayelerimizi de yazarız

Her şey yolundaymış, senin doktor bizden evhamlı çıktı olsun sıkı takipte olman güzel. Sanırm bu haftalardan sonra hepimizi daha sık çağıracaklar.
Amin

[/QUOT
Her şey yolundaymış, senin doktor bizden evhamlı çıktı olsun sıkı takipte olman güzel. Sanırm bu haftalardan sonra hepimizi daha sık çağıracaklar.
Amin
Aynen sık cagiracaklar günler çabucak bir gecse de vaktiyle bebekler bir gelseydi. Sen 2 haftada bir gidiyorsun değil mi?

Aynen sık cagiracaklar günler çabucak bir gecse de vaktiyle bebekler bir gelseydi. Sen 2 haftada bir gidiyorsun değil mi?
Bana perinatalog onbeş günde bir git dedi,kendi doktorum üç hafta sonraya çağırdı ama ben arada yine bi kez gittim :)
Şimdilik gelişimi iyi. Bi hafta önce 1kg dı. Ctesi yine gidicem

Bana perinatalog onbeş günde bir git dedi,kendi doktorum üç hafta sonraya çağırdı ama ben arada yine bi kez gittim :)
Şimdilik gelişimi iyi. Bi hafta önce 1kg dı. Ctesi yine gidicem
Oy maşallah hep böyle büyüsünler inşallah benimki de iyi gidiyor çok şükür yine de hep tedirgin oluyor insan ister istemez özellikle hareket etme olayı beni paranoyak yaptı. Biraz hareket duymasam çok endişeleniyorum doktor hareketlerini de takip et deyince ben abarttım herhalde,, neyse hayırlısı ile şu süreci atlatırız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…