2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugunun evhamlilarinda ben... ya bu kiz bugun hic hareket etmedi normalde aksam saatleri tepinirdi.. hic tik yok tirsiyorum boyle olunca

Bugunun evhamlilarinda ben... ya bu kiz bugun hic hareket etmedi normalde aksam saatleri tepinirdi.. hic tik yok tirsiyorum boyle olunca
30 dan sonra bazen bir gün hareket etmedikleri oluyomuş canım. Bana ebe bir gün hareket hissetmezsen sorun yok ama ikinci gün hemen doktora git dedi

Selam kızlar. Bir gün bakamadım ne çok konusmussunuz maşallah. Doğum yaklaştıkça insan daha çok şey paylaşmak istiyor

Benim de bugün kontrolüm vardı. 35 haftalık görünüyor. 2 hafta ilerde yani. Kilosu da 2.350. Dr bir telaslandi şeker yüklemesi yapmamış miydik diye de. Dedim panik yok bizde genetik iri acaba diyet yaparsam daha da irilesmesinin önüne geçebilir miyim az da olsa? Dr a sormak aklıma gelmedi de tahlil istedi. 1 hafta sonra sonuç göstermeye gidicem o zaman sorarım artık.

İsim konusu da zor gerçekten. Ben isme özel bir şey yaptırmayı düşünmüyorum önünden rahatım da eşim tutturmuş ön adı emin olacak( baba adi). Ben de ikinci olur olursa diyorum da anlaşamıyoruz. Olmadı doğum raporunun üzerine yaticam artık yapacak bir şey yok

Benim de geçen sabah hiç hareket etmedi. Normalde ben uyanınca o da başlardı gumburtuye. Çikolata yedim şu içtim sol yanıma yattım tık yok. Elimle dürttüm salladım taş gibi. Ne tarafa dönsem o tarafa düşüyor. Aklım çıktı. Eşim de çok korktu. Çocukları okula bırakıp aile hekimliğine gittim de ufak bi kıpırtı ve kalp sesini duyunca rahatladım. Takip etmekte fayda var tabii ki.

Bu arada isim konusunda yurtdışında rahatlarsın diyenler hep idil koyuyor. Bir seçenek olabilir

30 dan sonra bazen bir gün hareket etmedikleri oluyomuş canım. Bana ebe bir gün hareket hissetmezsen sorun yok ama ikinci gün hemen doktora git dedi

Bir gün çok uzun bi zaman bence. Dr a doğrulatmalı bu bilgiyi.

Ayyyy blenderla denedim olmadı yarınkini katı meyve sıkacağı ile yapıcam haldır huldur mecburen çok hantal o yaaaa

Ben de hiç sevmiyorum katı meyve sıkacağıni. 1 bardak.meyvesini için elli tane parça temizle işin yoksa. Eger yakinlarinda büfe filan varsa sıktırıp iç temiz temiz

Pazartesi günü kontrolüm var sorayım canm

Ben de hiç sevmiyorum katı meyve sıkacağıni. 1 bardak.meyvesini için elli tane parça temizle işin yoksa. Eger yakinlarinda büfe filan varsa sıktırıp iç temiz temiz
Atomcular var biraz uzak napiyim evde olacak artık Bi de aktif olan Bi kasım veya aralık anneleri grubu var mı bu sitede acaba? Bilen varsa linkini atabilir mi? Onlar şimdi tecrübelilerdir takp edip bişiler öğrenirim diyorum sitede aktif grubu bulamadım .

Ya ben de gebeliğin başında çok aradım grup. Buyuk.ihtimal aralikta dogururum diye onlara da bakmistim da zilyon tane grup vardı devamlılık yoktu. Kimse de birbirini.tanımıyordu. ama artık burdayım inşallah

Ya ben de gebeliğin başında çok aradım grup. Buyuk.ihtimal aralikta dogururum diye onlara da bakmistim da zilyon tane grup vardı devamlılık yoktu. Kimse de birbirini.tanımıyordu. ama artık burdayım inşallah
İnşallah canım ☺tahmini Doğumun ne zaman? Allah sağlık versin bebişlerimİzi sağlıkla kucağımıza alalım. Biraz öğreniyim Bi şiler kapiiim dedim yok aktif grup Belki de

Kolestaz yasayan var mi?
İlk hamileligimde kolestaz gecirmistim. Bunda da iki gündür deli gibi kasiniyorum. Yarin tahlil icin gidicem.
İnsallah cilt kurulugundan falandir da ben evham yapiyorumdur.
Kasinti durumlariniz nasil genel olarak? Cilt gerildigi icin kuruluktan vs de kasinti olurmus

2 gün önce bana da oldu, korkmuştum. Dürtükledim yine ses yön. İyice dinlenmiş olmalı ki dün geceden sabah 7’ye kadar tepindi. İçimde sanki köpek balığı var da sinirle yüzüyor gibiydi. Yalvardım artık uyu nolur diye. O kadar uykusuz kaldım ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…