2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar
Benim 26 Ocak normalde ama ilkini 30. Haftada sezeryan olunca kendime güvenemedim pek

Ben de yay istiyorum:) oğlak ve akreple pek tercihim değil. Hele oğlak. vücudumuzun içinde bizden ayrı bir kişiliği olan bir insan büyümesi fikrine hala şaşırıyorum.

Sorma ya o bende de var. Korku filmi gibi aslinda icinde bisey var kimildiyor falan. Yay burcu guzel bence bende hic oglak istemiyorum

Bu arada fitil kullanicak arkadas kullan ya doktor vermis zaten. Gecen hafta bende kullandim akintim yokken hemde antibiyotik kullaniyodum disim.icin doktor tek doz da olsa fitil al önlem olarak dedi.

Ben her daim kasinan biriyim hatta bundan dolayi dokuntu izlerim var kasiyarak yara yaptim hamilelikten once. Yani olsa anlamam o derece.. ama tabi nemlendirmek iyi geliyor
Cok sinir bozucu bi durum surekli olmasi sinir oldum kasinmaktan
15 araligi beklerse super.. ben ozellikle o tarihlerde istiyorum yay olsun diye
Ben oglumda da ocak annesi olacaktim. Yay olsun diye icimden gecirmistim bi kere. Esref saatine geldi heralde 1 ay erken cikti geldi son esikte yakaladi yay’ligi yerinde duramiyo simdi de kipir kipir
Ben de yay istiyorum:) oğlak ve akreple pek tercihim değil. Hele oğlak. vücudumuzun içinde bizden ayrı bir kişiliği olan bir insan büyümesi fikrine hala şaşırıyorum.
Kime oglak olacak desem bi surat eksitiyo ya cok da tanidigim oglak yok.
Ama bu sefer yay olsun demiycem gec olsa da beter kova oluyo. Esim kayinvaldem gorumcem hatta gorumcemin esi hep kova. bunyeme zarar o kadar kova

Canım o bazen değişiyor ben de bir ara sadece altta hissediyordum. Şimdi sürekli kaburga taraflarımda sağda tekme gibi hareketler daha büyük hareketler solda kaburgamın altında ama çok yakın değil vücudu gibi geliyor bana. Biizmki hala popo geliş pozisyonunda hissediyorum. Kısmetse ben de önümüzdeki hafta kontrole gideceğim.(şimdi hareket ediyor balım solda )

benım ya göbek deliği yanında bazende tam kaburga altında oluyor genelde göbek deliği üstü ve yanı altlarda pek hissetmiyorum canm

Aslında derine inersen asla bitmez ben acil olacak şeyleri bitirdim ufak tefek illaki lazım olacak başka şeyler çıkacak ama artık doğduktan sonra onlar da ben her dışarıya çıktığımda ufak ufak alıp koymuştum artık almayacam

Canim takma kafana benim 2.kizimda oyleydi otururken arada bir vururdu ama sert vururdu. Cok nadir oynardi . Ama bu hamileligimde aşiri hareketli hic durmuyor yerinde :) her bebis farkli oldugu gibi hamileligide cok cok farkli :)
Demek ki farklı oluyor bilemedim benim ilk olunca İçimi rahatlattın teşekkür ederim

Benimki tembel galiba hiç dönmedi Her kontrolümde makat geliş dedi doktor doktorun verdiyse ilacı korkma bir şey olmaz ilaçtan neler neler içen var

Bende kovayim. kovayi beklemez ama benim kizim. Umarim yay olur

Benim kizin bas kaburgamin altinda ayaklar asagida o yuzden hep asagida hissediyorum tekmeleri.
Dunden beri de sadece 2 kere hareket hissettim
Doktoruma yazdim bakalim ne diycek.

Ayy niye oğlak istemiyorsunuz benim eşim ve kardeşim yay herkonuda aşırı seçiciler özellikle yemek giysi konusunda insani delirtirler o yüzden ben oğlak olsun diyorum

Benimde en son kontrolde ayak gelişti halada öyle sanırım çoğunlukla tekmeleri aşağıdan hissediyorum sanki birden cıkacak diye cok korkuyorum

Benimde normalde ocak sonu inşallah yavrum zamanını beklerse
Aslinda bu hamileligim cok zor geciyor . Birinci gibi hiic degil. Karnim bile agrimadan dogurdum birinciyi 42.haftada suni sanciyla. Ikinci 41.haftada buda o yuzden gec olur diyrm :) dün gece ölüyrm sandim, kalbim sıkısıyor sancim vardi tansiyonum düstü filan dogsalar da saglicakla rahat etsek. Birde aşiri yanma var ayaklarim bacaklarim nasil gececek kalan günler bilmiyrm :)

Demek ki farklı oluyor bilemedim benim ilk olunca İçimi rahatlattın teşekkür ederim
Bazi bebekler hareketsiz olabiliyormus. Bende her gittigimde sorardim doktora , az hareket ediyor ve cok asagida diye birinciyla ucuncu hamileligm ayni kipir kipir ve cok yukarida ama ikinci hep asagidaydi :) yinede hareketlerine dikkat edin hissetmediginizde yada hareketi cok gücsüz oldugunda doktora gitmekte fayda var. Gitmemekten iyidir.

Ayy niye oğlak istemiyorsunuz benim eşim ve kardeşim yay herkonuda aşırı seçiciler özellikle yemek giysi konusunda insani delirtirler o yüzden ben oğlak olsun diyorum
Bende merak ettim neden oglak istemiyor kimse

Bak bugün hareketi var hissediyorum dün doktora gitmiştim.Zaten ne zaman hastaneye gitsem hareketleniyor doktor kontrolüme yakın günlerde duruyor ben de hep şımarık amacın doktora mı görünmek diyorum Beni bir telaşlandırıp hastaneye götürtüyor bir şekilde Bir de kendisi için alışverişe çıktığımda bir hareketleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…