Aralık anneleri ocakta yapıyomuşE ocakta kim doğuracak o zaman
Ben de yay istiyorum:) oğlak ve akreple pek tercihim değil. Hele oğlak. vücudumuzun içinde bizden ayrı bir kişiliği olan bir insan büyümesi fikrine hala şaşırıyorum.
Cok sinir bozucu bi durum surekli olmasiBen her daim kasinan biriyim hatta bundan dolayi dokuntu izlerim var kasiyarak yara yaptim hamilelikten once. Yani olsa anlamam o derece.. ama tabi nemlendirmek iyi geliyor
Ben oglumda da ocak annesi olacaktim. Yay olsun diye icimden gecirmistim bi kere. Esref saatine geldi heralde 1 ay erken cikti geldi son esikte yakaladi yay’ligi15 araligi beklerse super.. ben ozellikle o tarihlerde istiyorum yay olsun diye
Kime oglak olacak desem bi surat eksitiyo yaBen de yay istiyorum:) oğlak ve akreple pek tercihim değil. Hele oğlak. vücudumuzun içinde bizden ayrı bir kişiliği olan bir insan büyümesi fikrine hala şaşırıyorum.
Bebeğimin günü 28 haftalık birşey aklıma takılıyor tekmele her zaman göbek deliğimin altında kalıyor bebek aşırı derecede aşağılarda diyebilirim.... siZlerin de öyle mi? Bebek göbek delik üstünde mi
ben benE ocakta kim doğuracak o zaman
benım ya göbek deliği yanında bazende tam kaburga altında oluyor genelde göbek deliği üstü ve yanı altlarda pek hissetmiyorum canmBebeğimin günü 28 haftalık birşey aklıma takılıyor tekmele her zaman göbek deliğimin altında kalıyor bebek aşırı derecede aşağılarda diyebilirim.... siZlerin de öyle mi? Bebek göbek delik üstünde mi
Aslında derine inersen asla bitmez ben acil olacak şeyleri bitirdim ufak tefek illaki lazım olacak başka şeyler çıkacak ama artık doğduktan sonra onlar daTeşekkür ederim hosbuldum.
Ya hazırlıkları nasıl bitiriyorsunuz? Bir listem var eksikleri tamamladikca yenileri ekleniyor. Asla sonu yok dipsiz kuyu gibigerçi benim evde ihmal ettiğim çok şey vardı nasılsa taşınacağız diye. Baktım ki olmuyor her şey doğum öncesine sıkıştı.
Demek ki farklı oluyor bilemedim benim ilk oluncaCanim takma kafana benim 2.kizimda oyleydi otururken arada bir vururdu ama sert vururdu. Cok nadir oynardi . Ama bu hamileligimde aşiri hareketli hic durmuyor yerinde :) her bebis farkli oldugu gibi hamileligide cok cok farkli :)
Benimki tembel galiba hiç dönmediBenim cadım yine baş aşağı dönmüş. Tüm gebeliğim boyu sadece 1 ay yatay durdu ondan hariç olarak her zaman baş aşağıydı. B u arada doktor 3 gün arayla iki tane fitil Yazdı aşırı akıntım var diye. Bebeğime zarar vermez değil mi . Tedirgin olarak kullanıyorum
Cok sinir bozucu bi durum surekli olmasisinir oldum kasinmaktan
Ben oglumda da ocak annesi olacaktim. Yay olsun diye icimden gecirmistim bi kere. Esref saatine geldi heralde 1 ay erken cikti geldi son esikte yakaladi yay’ligiyerinde duramiyo simdi de kipir kipir
Kime oglak olacak desem bi surat eksitiyo yacok da tanidigim oglak yok.
Ama bu sefer yay olsun demiycemgec olsa da beter kova oluyo. Esim kayinvaldem gorumcem hatta gorumcemin esi hep kova. bunyeme zarar o kadar kova
Benimde normalde ocak sonu inşallah yavrum zamanını beklerseKesin ben dogururum :) hatta korkuyorum ki ocagin sonlarini bulur diye
Aslinda bu hamileligim cok zor geciyor . Birinci gibi hiic degil. Karnim bile agrimadan dogurdum birinciyi 42.haftada suni sanciyla. Ikinci 41.haftada buda o yuzden gec olur diyrm :) dün gece ölüyrm sandim, kalbim sıkısıyor sancim vardi tansiyonum düstü filanBenimde normalde ocak sonu inşallah yavrum zamanını beklerse
Bazi bebekler hareketsiz olabiliyormus. Bende her gittigimde sorardim doktora , az hareket ediyor ve cok asagida diye birinciyla ucuncu hamileligm ayni kipir kipir ve cok yukarida ama ikinci hep asagidaydi :) yinede hareketlerine dikkat edin hissetmediginizde yada hareketi cok gücsüz oldugunda doktora gitmekte fayda var. Gitmemekten iyidir.Demek ki farklı oluyor bilemedim benim ilk oluncaİçimi rahatlattın teşekkür ederim
Bende merak ettim neden oglak istemiyor kimseAyy niye oğlak istemiyorsunuzbenim eşim ve kardeşim yay herkonuda aşırı seçiciler özellikle yemek giysi konusunda insani delirtirler o yüzden ben oğlak olsun diyorum
Bak bugün hareketi var hissediyorum dün doktora gitmiştim.Zaten ne zaman hastaneye gitsem hareketleniyor doktor kontrolüme yakın günlerde duruyor ben de hep şımarık amacın doktora mı görünmek diyorumBazi bebekler hareketsiz olabiliyormus. Bende her gittigimde sorardim doktora , az hareket ediyor ve cok asagida diye birinciyla ucuncu hamileligm ayni kipir kipir ve cok yukarida ama ikinci hep asagidaydi :) yinede hareketlerine dikkat edin hissetmediginizde yada hareketi cok gücsüz oldugunda doktora gitmekte fayda var. Gitmemekten iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?