2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben her daim kasinan biriyim hatta bundan dolayi dokuntu izlerim var kasiyarak yara yaptim hamilelikten once. Yani olsa anlamam o derece.. ama tabi nemlendirmek iyi geliyor

Selam kızlar Ben hazırlıklarımı bitirdim bugün de en son bebek arabasını aldım ama benim bebeğimin de ismi hala belli değil dediğiniz gibi isim işi çok zormuş
Bugün doktor kontrolüm vardı bir sıkıntı yoktu çok şükür ancak şu benim kafama takılıyor benim bebeğim çok hareketli değil bazı zamanlar oluyor ki hiç hareketi yok bazı zaman çok zor hissediyorum doktora sordum dedi ki uzanır vaziyette bekle 1 saatte 10 hareket hissetmeye çalış.Hissetmezsen acile gel dedi.Ben daha önce hareketi yok diye acile gitmişliğim var sağlıkocağına da gidip kalp atışlarına baktırıyorum her şey normal görünüyor ama gel gelelim hareket yok ben mi çok takıyorum bu durumu anlamadım ama sizler çok hareket ediyor diyorsunuz benimki öyle değil

Benim de aralık olur sanırım hepimiz aralıkta peş peş doğum yaparız gibi

Canım korkma bebekten bebeğe değişebilir. Benim büyük kızımda böyleydi. Canı isterse hareket ederdi. Bende çok evham yapardım kesin bişey oldu diye çok şükür sapasağlam dünyaya geldi. Şimdiki hamileliğimde de çok hareketli tüm gün ben buradayım diyor.

Teşekkür ederim cevabın için inşallah şimdiki bebişler de sağlıkla sıhhatle gelirler

Aramıza hoşgeldin mesajları yeni okudum Ocakta doğum yapacak olanlar da ocağın başında olacak sanırım Aralık grubu dağınıktı sanırım

Teşekkür ederim hosbuldum.

Ya hazırlıkları nasıl bitiriyorsunuz? Bir listem var eksikleri tamamladikca yenileri ekleniyor. Asla sonu yok dipsiz kuyu gibi gerçi benim evde ihmal ettiğim çok şey vardı nasılsa taşınacağız diye. Baktım ki olmuyor her şey doğum öncesine sıkıştı.

Canim takma kafana benim 2.kizimda oyleydi otururken arada bir vururdu ama sert vururdu. Cok nadir oynardi . Ama bu hamileligimde aşiri hareketli hic durmuyor yerinde :) her bebis farkli oldugu gibi hamileligide cok cok farkli :)

Benim cadım yine baş aşağı dönmüş. Tüm gebeliğim boyu sadece 1 ay yatay durdu ondan hariç olarak her zaman baş aşağıydı. B u arada doktor 3 gün arayla iki tane fitil Yazdı aşırı akıntım var diye. Bebeğime zarar vermez değil mi . Tedirgin olarak kullanıyorum

Bebeğimin günü 28 haftalık birşey aklıma takılıyor tekmele her zaman göbek deliğimin altında kalıyor bebek aşırı derecede aşağılarda diyebilirim.... siZlerin de öyle mi? Bebek göbek delik üstünde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…