İnşallah canım ☺tahmini Doğumun ne zaman? Allah sağlık versin bebişlerimİzi sağlıkla kucağımıza alalım. Biraz öğreniyim Bi şiler kapiiim dedim yok aktif grup Belki de
Galiba ilk ben doğuracağım.
Kolestaz yasayan var mi?
İlk hamileligimde kolestaz gecirmistim. Bunda da iki gündür deli gibi kasiniyorum. Yarin tahlil icin gidicem.
İnsallah cilt kurulugundan falandir da ben evham yapiyorumdur.
Kasinti durumlariniz nasil genel olarak? Cilt gerildigi icin kuruluktan vs de kasinti olurmus
Evet ve kesin erken doğum. Mecburiyetten. Niyetimiz ve dileğimiz 15 Aralık’tan sonra ama sağlık durumu belirleyecek, daha erken olması muhtemel.Sezaryen mi olacak?
Evet ve kesin erken doğum. Mecburiyetten. Niyetimiz ve dileğimiz 15 Aralık’tan sonra ama sağlık durumu belirleyecek, daha erken olması muhtemel.
Evet ve kesin erken doğum. Mecburiyetten. Niyetimiz ve dileğimiz 15 Aralık’tan sonra ama sağlık durumu belirleyecek, daha erken olması muhtemel.
Benim de aralık olur sanırım hepimiz aralıkta peş peş doğum yaparız gibiValla tatli falan yedim ise yaramadi ki zaten tatli bizde hic ise yaramiyor... sol tarafta ise yaramadi. Beklemedeyim.
Aralik grubu var ya bizim gibi boyle aylara ayrilmis yerde ben bi ara baktim ama biraktim sonra.. zaten bir cogumuz aralik annesi olucaz bence
Benim de aralık olur sanırım hepimiz aralıkta peş peş doğum yaparız gibi
Canım korkma bebekten bebeğe değişebilir. Benim büyük kızımda böyleydi. Canı isterse hareket ederdi. Bende çok evham yapardım kesin bişey oldu diye çok şükür sapasağlam dünyaya geldi. Şimdiki hamileliğimde de çok hareketli tüm gün ben buradayım diyor.Selam kızlarBen hazırlıklarımı bitirdim bugün de en son bebek arabasını aldım ama benim bebeğimin de ismi hala belli değil dediğiniz gibi isim işi çok zormuş
Bugün doktor kontrolüm vardı bir sıkıntı yoktu çok şükür ancak şu benim kafama takılıyor benim bebeğim çok hareketli değil bazı zamanlar oluyor ki hiç hareketi yok bazı zaman çok zor hissediyorum doktora sordum dedi ki uzanır vaziyette bekle 1 saatte 10 hareket hissetmeye çalış.Hissetmezsen acile gel dedi.Ben daha önce hareketi yok diye acile gitmişliğim var sağlıkocağına da gidip kalp atışlarına baktırıyorum her şey normal görünüyor ama gel gelelim hareket yok ben mi çok takıyorum bu durumu anlamadım ama sizler çok hareket ediyor diyorsunuz benimki öyle değil
Aramıza hoşgeldin mesajları yeni okudumE ocakta kim doğuracak o zaman
Teşekkür ederim cevabın için inşallah şimdiki bebişler de sağlıkla sıhhatle gelirlerCanım korkma bebekten bebeğe değişebilir. Benim büyük kızımda böyleydi. Canı isterse hareket ederdi. Bende çok evham yapardım kesin bişey oldu diye çok şükür sapasağlam dünyaya geldi. Şimdiki hamileliğimde de çok hareketli tüm gün ben buradayım diyor.
İnşallah sağ Salim kucağımıza almak nasip olurTeşekkür ederim cevabın için inşallah şimdiki bebişler de sağlıkla sıhhatle gelirler
Aramıza hoşgeldin mesajları yeni okudumOcakta doğum yapacak olanlar da ocağın başında olacak sanırım Aralık grubu dağınıktı sanırım
Canim takma kafana benim 2.kizimda oyleydi otururken arada bir vururdu ama sert vururdu. Cok nadir oynardi . Ama bu hamileligimde aşiri hareketli hic durmuyor yerinde :) her bebis farkli oldugu gibi hamileligide cok cok farkli :)Selam kızlarBen hazırlıklarımı bitirdim bugün de en son bebek arabasını aldım ama benim bebeğimin de ismi hala belli değil dediğiniz gibi isim işi çok zormuş
Bugün doktor kontrolüm vardı bir sıkıntı yoktu çok şükür ancak şu benim kafama takılıyor benim bebeğim çok hareketli değil bazı zamanlar oluyor ki hiç hareketi yok bazı zaman çok zor hissediyorum doktora sordum dedi ki uzanır vaziyette bekle 1 saatte 10 hareket hissetmeye çalış.Hissetmezsen acile gel dedi.Ben daha önce hareketi yok diye acile gitmişliğim var sağlıkocağına da gidip kalp atışlarına baktırıyorum her şey normal görünüyor ama gel gelelim hareket yok ben mi çok takıyorum bu durumu anlamadım ama sizler çok hareket ediyor diyorsunuz benimki öyle değil
Kesin ben dogururum :) hatta korkuyorum ki ocagin sonlarini bulur diyeE ocakta kim doğuracak o zaman
Benim minnoş beklerse benim Doğum 25 ocak olması gerekiyor .Aramıza hoşgeldin mesajları yeni okudumOcakta doğum yapacak olanlar da ocağın başında olacak sanırım Aralık grubu dağınıktı sanırım
Ben de yay istiyorum:) oğlak ve akreple pek tercihim değil. Hele oğlak. vücudumuzun içinde bizden ayrı bir kişiliği olan bir insan büyümesi fikrine hala şaşırıyorum.15 araligi beklerse super.. ben ozellikle o tarihlerde istiyorum yay olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?