2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde en son kontrolde ayak gelişti halada öyle sanırım çoğunlukla tekmeleri aşağıdan hissediyorum sanki birden cıkacak diye cok korkuyorum
Senin de mi makat geliş bebişin dik oturduğum zaman eğer rahatsız olursa aşağıya vuruyor kasıklarıma

Ben burçlardan hiç anlamam ama merak ettim oğlak burcunu

Ayy niye oğlak istemiyorsunuz benim eşim ve kardeşim yay herkonuda aşırı seçiciler özellikle yemek giysi konusunda insani delirtirler o yüzden ben oğlak olsun diyorum
Benim yakın arkadaşlarımdan biri yay ve kendisini çok eleştirdiğim yönleri vardı özellikle çok kibirli olması şimdi diyorum ki o kadar eleştirdim başıma gelmesin ahaha Ama başka bir arkadaşım da yay o bunun kadar değil içinde biraz mütevazılık var Herkes aynı karekter olmuyor gibi yükseleni filan da etkiliyor sanırım

Alişverisi sevecek demekki benimki hep hareketli doktora gidince arkasini dönüp yatiyor . Doktor hâlâ net cinsiyetini goremedim dedi. Bacaginin kenarini gordu erkek olsa cikinti belli olurdu ama cikinti goremiyrm kiz dedi. Bir arkadasinda hep kiz demisler erkek dogmus oyle olmasin dedim doktora sen yine kesin gorene kadar alisveris yapma diyor . 31. Haftaya geldim nasil yapmayayim

Benimde yay tanidiklarim ayni benciller ama dedim grupta yay vardir yanlis anlar belki bencede karakter meselesi birazda her burc ayni olmaz .

Amaaannn bak sen minnoşa daha kendini göstermemiş Ayy insan merak eder hep kız mı erkek mi bir de alışverişte ne alacağını bilemiyorsundur Hadi o halledilir yine ya isim konusu daha çok zorlar sizi Benimki kız ama ismi yok daha

Benimde yay tanidiklarim ayni benciller ama dedim grupta yay vardir yanlis anlar belki bencede karakter meselesi birazda her burc ayni olmaz .
İşte her burçtaki aynı karakter olmuyor sadece balık ve yengeç olsun istemezdim fazla duygusallar ben yengecim mesela Sağlıklı olsunlar da inşallah ne zaman doğarlarsa doğsunlar

Kizdir diye dusunuyorum süpriz yapmazsa ve bende isim bulamiyorum kiza gore aliyrm eger erkek olursa da yapacak birsey yok yeni kiyafet alirim kiz oldugu icin zsten fszla birsey almadim ablasindan kalanlar var ama erkek olursa ismi hazirdi onceden :)

Neyseki yarı yarıya ikisi içinde hazırda bir şeyler varmış erkek olursa giysin pembe pembe ceza gösterseydi kendini minnoş beni gören de karnın sivri erkek mi diyor hamilelik yakıştı güzelleştin erkek mi diyor eski usule göre Bende diyorum 3 farklı doktor kız dedi buna rağmen erkek olursa giysin pembeleri ceza diyorum ahaha

benımkı ya oynak oğlan olacak ya müzikten cok rahatsız olacak emin değilim çünkü kına düğünlerde bir hareket bir hareket yerinden cıkacak evde de öyle müzik açmayayım vıdeo izlemeyeym hareketleniyor

bebek büyüdü bu zamandan sonra da görmek zor sen doğana kadar unut cinsiyeti

Bende merak ettim neden oglak istemiyor kimse
Keçigillerden olduğu için bayağı inatçı, görüşlerinde tutucu, görüş değiştirmeleri ve ikna edilmesi zor, biraz sabit fikirli insanlar. İyi yönleri de Çalışkan ve disiplinli oluyorlar. Ben ikizler olarak aşırı değişken, kolay ikna olan, asla inat etmeyen, disiplinsiz, tembel, tutarsız biriyim. Çocuk benden nefret eder ömrümüz kavgayla geçer.

bebek büyüdü bu zamandan sonra da görmek zor sen doğana kadar unut cinsiyeti

O keyiften hareket ediyordur Demek ki müzikten hoşlanıyor senin oğlan Düğünlerde aranan isim de olabilir oynamayı seviyorsa Ya çok güzel değil mi ama şimdiden tepki veriyorlar

:) benimde ayni karnim bayagi sivri ama digerinde de oyleydi. Evet bu kadar zaman erkek olupta gostermediyse giysin pembis kiyafetleri elbiseleri

Oglenden sonra gidicem doktora bakalim derdi neymis benimkinin hep kipir kipirdi simdi tık yok
Ayy doktor sana ne diyecek bakalım buraya da yazar mısın çünkü benimki de seninki gibi bazen hiç tık yok neden.Ben sağlık ocağına gitmiştim hareket etmiyor diye ebe kalp atışını dinlerken bak şimdi yer değiştirdi ölçemedim dedi ama ben hissetmedim belki biz hissetmekte zorlanıyoruz hareketleri aslında iyidir bilemedim ama lütfen buraya da yaz merak ediyorum ben de.

Benim kizimda ikizler ama asla ikna olmuyor , cok aşiri inatci calismayi sevmez ama ev temiz olsun ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…