2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben doğum yaptım. Rahim yırtıldı, hayatımın en büyük acısını yaşadım. Filmlerdeki gibi ameliyata aldılar, şimdi çıktım. Bebek küvezde, iyi dediler

Canım hem çok geçmiş olsun diyeyim hem de hayırlı olsun bebeğin.
İnşallah hemen toparlanıp evine dönersin bebişinle.

Çok geçmiş olsun a
Çok geçmiş olsun Allah kurtarmış ikinizide güle güle büyüsün inşallah bebiş

Kızlar ben doğum yaptım. Rahim yırtıldı, hayatımın en büyük acısını yaşadım. Filmlerdeki gibi ameliyata aldılar, şimdi çıktım. Bebek küvezde, iyi dediler
Çook geçmiş olsun. Umarım sen de bebek de daha iyisinizdir. Bebişe sağlıklı uzun ömürler dilerim.

R refikaaydin canım yazdın mı acaba okumadın tüm msjlari bebek kaç kiloda doğdu dr ne kadar kuvezde kalicağinizi söyledi mı bide ne tetiklemiş acaba doğumu çok şey sordum kusura bakma benimde rahimde incelme var erken olabilir dedi dr o yüzden korkuyorum

Hatırladığım kadarıyla bebekten önce de rahminden sorunu vardı ve bebek de rahmin en ince yerine tutunmuştu.
Baştan beri riskliydi sanırım. Ama şükür 30lu haftaları gördü.

Hayırlı kandiller arkadaşlar kalan haftalarımız güzel geçsin inşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize dün doğum yapan arkadaşımızda bi an önce toparlansın bebişiyle güzel günler geçirsin inşallah

Erken doğum haberleri alınca gözüm korktu bebişin çamaşırlarını pijama takımlarımı yıkamaya başladım.yıkama işlemide uzun sürücek sanırım 3.makinedeyim 2 makine daha olur sanırım.ütü yapmayıda hiç sevmem evde biriken ütüyle beraber eşimle beraber yapıcaz artık

Kolay gelsin valla o utu hic bitmiyor. Yalniz 5 makine masallah ne o oyle

Allah korumuş seni de bebeğini de :) İnşallah bir daha böyle bir acı yaşamazsınız.

Kız 5 makine çamaşır mı owww
Benim 1 makine beyazlar yarım makina kadar renkli anca çıkar

Kolay gelsin valla o utu hic bitmiyor. Yalniz 5 makine masallah ne o oyle

1 makine beyaz,2 makine renkli,1 makine siyah son makinede battaniye el örgüsü minik yelekleri attım mı tamam.tabi bunların arasında bebişin nevresim takımı,bebek arabasının iç kısmının oturma pedide var

Kız 5 makine çamaşır mı owww
Benim 1 makine beyazlar yarım makina kadar renkli anca çıkar

Yok yok deme öyle bende 2-3 makinede biter dedim ama bitmiyomuş bizde abiden kalanlar var biraz ondan dolayıda fazla oldu sanırım

hanımlar dualarınıza ihtiyacıım var şuan nst bağlı hastanede yatıyorm bebeğime gıden damarda tıkanıklık varmış bebeğim 28 haftada gösteriyor gelişim geriliği farkedilmemiş ciğer geliştirici yaptılar takipteyim dualarınızı eksik etmeyin ufak bir aksilikte doğum olacak gibi görünüyor bebek bır kac gün bile karnında dursa ıyı dediler

Geçmiş olsun sağ salim kavuşun.
Ayrıntılı ultrasonda bakılmamış mıydı?

Hayırlı kandiller kızlar.Dünden beri tansiyonum bir yükseliyor bir düşüyor sersem gibi oldum.Sarımsak filan yutuyorum dengeleyemedim bir türlü Makat geliş bebekler için doktor kaçıncı haftaya kadar bekliyor bilginiz var mı kızlar 32+5 teyim.

Oy kuzum dualarım seninle olacak bu mübarek günde inşallah her şey yoluna girer.Korkma en azından fark edilmiş Allah’ın izni ile müdahale ederler

Oy kuzum dualarım seninle olacak bu mübarek günde inşallah her şey yoluna girer.Korkma en azından fark edilmiş Allah’ın izni ile müdahale ederler
Amiinn cok sağol durabıldığı kadar beklese doğuncada rabbim ömür verir umarım daha çok küçük 30+1 olmam gerekirken 28 ve 1200 gr

Allah yardımcınız olsun inşallah bu mübarek günde dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…