2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hic bir sorun yok bizde olmadi sadece. Ama ben hep kafami rahat tuttum. Oylede olmuyo boylede cunku.

Hic bir sorun yok bizde olmadi sadece. Ama ben hep kafami rahat tuttum. Oylede olmuyo boylede cunku.
bizde de aynı yediğimiz içtiğimiz herşey yapay kimyasal dolu Bi de stres hayatımızın her yanında . eşimle biz kısırız diye kendimizi artık inandırmıştık çünkü bize de sebepsiz infertilite deyip kışkışladılar 2 yıl başlarından rabbim nasip edince oluyor gerçekten “Her nasip vaktine esirdir.”

Kızlar ben doğum yaptım. Rahim yırtıldı, hayatımın en büyük acısını yaşadım. Filmlerdeki gibi ameliyata aldılar, şimdi çıktım. Bebek küvezde, iyi dediler
İnşallah iyisindir dualarımız seninle
Bebeğine de iyi demişler çok şükür
Çok acı çektiğini söylüyorsun umarım bir an önce toparlarsın
Çok geçmiş olsun mis kokulu bir an önce gelsin kucağına

Kızlar ben doğum yaptım. Rahim yırtıldı, hayatımın en büyük acısını yaşadım. Filmlerdeki gibi ameliyata aldılar, şimdi çıktım. Bebek küvezde, iyi dediler
Aaaaa Allah şifa versin canım ya. İlk kim doğuracak derken bunun olacağını tahmin etmezdim :-( Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle

Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et umarım en kısa zamanda evinize geçersiniz. Seni çok iyi anlıyorum, kızımı çok erken almışlardı ta 5 yıl önce, şimdi hiç birseyi yok çok şükür sizde sağ Salim çıkın inşallah

benim doktorumda perinatolog ve bana her zaman tek bulgu teşhis için asla yeterli değildir dedi.kaybolması gereken zamanı tabi bilmiyorum ama siz içinizi ferah tutun bence. tabi ki kontrolleri aksatmayın.güzel haberler alın inşallah:)

Hayırlı olsun inşallah daha iyi olursunuz İlk kim doğum yapacak diye konuşurken senden haber geldi.En sabırsız minnak olarak ilan ediyorum o yaramazı

Sen iki sene istememissin yine ben 2 ay korundum 3. Ay hamileydim kayinvalidem benim anneme cok korktum cocuklari olmayacak diye demis 2 sene olmasaydi ne olurdu acaba

Aaa gecmis olsun canim. İlk bebis senden geldi. Umarim ikinizde saglikla çıkarsınız hastaneden.

Ya çok şaşırdım..inşallah hep iyi olur bebiş.çok geçmiş olsun çabucak ayaklanın bebeğinizle koklaşın

Çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla biran önce evinize dönersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…