2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amiinn cok sağol durabıldığı kadar beklese doğuncada rabbim ömür verir umarım daha çok küçük 30+1 olmam gerekirken 28 ve 1200 gr
Sende şeker var mıydı canım.Sen stres yapma içini ferah tut dua oku içinden sen sakinleşirsen süreci daha kolay atlatırsın

Sende şeker var mıydı canım.Sen stres yapma içini ferah tut dua oku içinden sen sakinleşirsen süreci daha kolay atlatırsın
hayır canım şeker tansıyon hiç birşey yoktu ben bebeğin beynınde kıst görüldü diye doktor dolanırken farkedıldı beslenemediği sadece iki gün önce sağlık ocağında 13 8 ve dün hastanede 13 9 tansıyon cıkmıştı doktora yuksek mı dedim hayır sınır 14 dedi vs tansıyon sorunu belki yenı yenı beliriyordu bu damar tıkanması da sonradan olmuş

Anladım canım rabbim güç kuvvet versin sana da bebişine de haberdar et bizleri de

Ah canım ya inşallah kalabildiği kadar kalır.daha yenide gitmiştin kontrole..bebeğe giden damardaki tıkanıklığın çözümü var mı

Allah yardımcın olsun gülüm evladını sağ Salim zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah kötü bi şi yokturbizi haberdar et

Selam, giremedim çok sancım vardı. Bebek 1650 gr doğdu. Küvezde ne kadar kalacağı belli değil, 15 gün sonra netleşir dedi doktor. Geçen sene miyom ameliyatı olmuştum, miyom çıkarılan yere tutundu bebek. Orası inceydi zaten. Yırtılması bekleniyordu, her hafta ölçüyordu doktor. Daha biraz idare edeceğini düşünüyorduk ama aniden yırtılmış, hem de 8 cm.

Şaka gibi ama benimde safra kesesi yerim agrimaya basladi tekrar. Yarin gidicem buyuk ihtimalle kanalda tas kalmismi bakicaklar. Valla ay yay burcunda gerilemesi mi merkur retrosu mu bizim bu ara elimizi attigimiz hersey ters

Geçmiş olsun , umarım herşey yolunda gider bebeğiniz biraz daha sizinle kalır , Rabbim yardimciniz olsun

Çok geçmiş olsun canım.

Çok geçmiş olsun inşallah bekletebilirler canım bu şekilde olup hastanede gününü tamamlayanlar bile vardı ilk kızımda, Canım sen kan sulandırıcı kullanıyor muydun? Ona rağmen mi damar tıkanmış?

Amiinn cok sağol durabıldığı kadar beklese doğuncada rabbim ömür verir umarım daha çok küçük 30+1 olmam gerekirken 28 ve 1200 gr

Hayırlı kandiller ,
İstersen bi idrar testi ver bizim gibi tansiyon sorunu olanların çok dikkat etmesi gerekiyor maalesef..

rahimini diktiler mi çok geçmiş olsun inşallah bebeğini görebildin mi gidip nasıl bebeğin

Hayırlı kandiller ,
İstersen bi idrar testi ver bizim gibi tansiyon sorunu olanların çok dikkat etmesi gerekiyor maalesef..
Evet beni de çok korkutuyor tansiyon ve çok oynak benimki ani yükseliyor geri düşüyor yükseldiğinde acile gidiyorum orada düşmüş oluyor kontrol edip gönderiyorlar eve , doktoruma söylüyorum her gittiğimde ölçüyorlar ama hastanede hep düşük çıkıyor ben de ne yapacağımı şaşırdım seninki nasıl?

Benim de dengesizlik oluyor ama nadir şimdilik, genelde 12/8 13/9 arası çıkıyor düştüğünü pek görmedim zaten burdan yukarı ilerlersem de sıkıntı başlar. Ben 2-3 güne bir idrardan striple protein ölçüyorum paranoyak oldum bu preeklampsi konusunda

Kızlar benim iyice psikolojim bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum göbeğimin karnımın içi çatlayacak gibi ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor iki gündür ne yemek yapabiliyorum ne Başka Bi iş. Belimin üç ayrı yerinde fıtık var vücudum kiloyu kaldıramıyor bel ağrımdan geceleri yatamıyorum (((( bel ağrım yüzünden hareket edemiyorum sağa sola dönmek artık bir işkence

Çok geçmiş olsun canım bel fıtığı bendede var bi kaç yıl spora gittim çok iyi geldi bana kaslar kuvvetlenince çok şükür belimde şiddetli ağrı yaşamadım yatınca sağa sola dönünce zorlanıyorum hafif ağrısı oluyo..
Dediğin gibi alınan kilo çok etkiliyo göbeklerde büyüdü artık vücutta dengesizlik oluşuyo.bol bol masaj yaptır beline iyi geliyo
Benimde göbek deliğimin beş parmak üstü çok acıyo bazen sanki derimi yırtıyolarmış yada bi şey batırıyolarmı gibi..dikkat ettim çok yürüyünce yada evde temizlik yapıp yorulduğumda oluyo yatıp dinlenince geçiyo.senin göbeğinin içindeki ağrıda buna benzer bi şey mi acaba.zorlu haftalara geldik bi bitirsekte rahatlasak diyorum sonrada ya bebiş gazlı olursa ya uyumazsa soruları geliyo aklıma

Şaka gibi ama benimde safra kesesi yerim agrimaya basladi tekrar. Yarin gidicem buyuk ihtimalle kanalda tas kalmismi bakicaklar. Valla ay yay burcunda gerilemesi mi merkur retrosu mu bizim bu ara elimizi attigimiz hersey ters

Çok geçmiş olsun.aman bebişi tetikleyen bi şey olmasın

2-3 güne doktora mı gidiyorsun ölçtürmek için benim hiç ölçmediler ben bu hafta takip edip not edip doktora göstereyim bari bir önlem alır belki.Bir de arada bir yükselmesi çok etkiler mi acaba yoksa sürekli yüksek olması hiç düşmemesi mi sorun teşkil ediyor acaba

Bende fıtık olmamasına rağmen ağrıyor yatakta yatamıyorum çok ağrıyor ben artık salonda koltukta yatıyorum.Koltuğu açmıyorum belimi dayıyorum koltuğun yaslandığımız yere bu şekilde ağrılarım azaldı.İki tarafada yastık koydum bir tarafım uyuşunca kalkıp diğer tarafa yatıyorum yine koltuğun yaslanacak kısmına belimi dayayım yatıyorum Belimi dayamazsam ağrıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…