2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam, hala bebeği göremedim. Doğru dürüst yürüyemiyorum.

Sabah 10 gibi sancıyla uyandım, gaz sancısı sandım. Klozete oturunca gaz çıkarırım geçer diye düşündüm. Gaz çıkmadı, korkunç bi acı duydum, külodumu bile çekemeden bağıra
Bağıra salona geçtim, eşim evdeydi, bağırdım bayağı veya bağırdığımı sandım. Eşime seslenemedim, telefonla doktoru arayamadım. 10-15 dk sonra eşime sesimi duyurabildim, 10 dk sonra evden çıkabildik, hareket edemiyordum ancak kalkabildim. Kapıda komşuyla rastlaştık, tam apartmanın önüne park etmiş, 3 dk sonra hastanedeydim. Hissettiğim şey ölmek üzere olduğumdu ki öyleymiş zaten. Bir anda apar topar ameliyata aldılar, arada gözümü açıyorum, ameliyathane yolunda ölüyorum kurtarın dedim mi diyemedim mi bilemiyorum.
Rahim yırtılmış, karın boşluğuna kan dolmuş, şoka girmişim. Ölümü hissettim. Hayatımda yaşadığım en büyük acıydı. AMeliyata biri Prof 2 doktor girdi, Yaptığın bir iyiliğin karşılığı olarak hayattasın dediler. Birkaç dakika gecikmek ölüme yol açarmış. Uyandım, bebek iyi dediler, hala göremedim. Sancılarım çok, gidemedim yanına. Fotoğrafını gördüm. Çirkin bir şey

Çok çok geçmiş olsun. Ciğer geliştirici iğne yapmışlar mıydı sana

Ayy canim benim cok cok gecmis olsun , ne aci cekmissin , Rabbim korumus cidden. Insallah hemen gecer sancilarin agrilarinda bebegini doya doya seversin. Neden olmus acaba ? Ne zaman ne olacagimiz hic belli degil Rabbim hepimize saglik sihhat versin , bebegin ve senin iyi olmana cok sevindim daha iyi gunlerinide goruruz insallah

Cok cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versn bebiside en yakin zamnda gorursnz insalllahhj

Çok şükür kurtuldun çok sevindim Allah yardımcın olsun iyi ki eşin evdeymiş iyi ki

Suanda iyiler .. rah
Ikinizse sag salimsin acilar gecer gider. 2 gune kucagina alirsin bebegini. Cok cok gecmis olsun. Dogdu bitti diye grubu boslama sakin. Merak ederiz

Yazının başında gerildim ama sonundaki cirkinlik beni benden aldi

çok çok geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsun inşallah sağlıkla mutlulukla kucağında bebeğinle en kısa zamanda evinize dönersiniz bol bol mis kokusunu içine çekersin bir an önce

Ay canım Allaha çok şükür iyisiniz... niye öyle oldu acaba allah seni yavruna... Yavrunu sana bağışlasın...

Evet aşırı kibirliler bidee yay gibi gerginler çoğu zaman

Benimde yay tanidiklarim ayni benciller ama dedim grupta yay vardir yanlis anlar belki bencede karakter meselesi birazda her burc ayni olmaz .
Bende koç burcuyum ama hiç bir özelliğini taşımiyorum ama tanıdığım yayların hepsi bu özellikleri taşıyor o yüzden yay olmasında korkuyorum valla

Kızlar ben doğum yaptım. Rahim yırtıldı, hayatımın en büyük acısını yaşadım. Filmlerdeki gibi ameliyata aldılar, şimdi çıktım. Bebek küvezde, iyi dediler
Canım çok çok geçmiş olsun..bebişine ve sana acil şifalar dilerim tez vakitte evinize geçer birbirinize kavuşursunuz inşallah

Kızlar ben doğum yaptım. Rahim yırtıldı, hayatımın en büyük acısını yaşadım. Filmlerdeki gibi ameliyata aldılar, şimdi çıktım. Bebek küvezde, iyi dediler

Ah canım büyük olay yaşamışsın ama iyi tarafından bak ikiniz de iyisiniz çok şükür. İnşallah kısa zamanda ikiniz de toparlanirsiniz. Hiç tasalanma bebeğinin haftası iyi. Biz Ocak değil aralıkta doğururuz derken sen kasımda doğurdun allah yardımcın olsun. Bebeğin küvezdeyken sen de bolca dinlenip iyice toparlan. Tekrar hayırlı olsun

Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun acılarını unutucağın günler hemen gelsin bebişini sarıp sarmalayıp kokluyacağın

Geçmiş olsun, Allah'a şükür ikimizde iyisiniz. Çabucak iyileşip kuzunu kollarına alırsın inşallah. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Zamanında hayırla hepimiz dogumlarimizi yapalım kandilin hürmetine. Bol bol dua edelim hamilelerin duası kabul olurmuş

Çok çok geçmiş olsun tez zamanda toparlanıp bebişinle evinize geçersiniz inşallah

Geçmiş olsun canım sanki bebek çok sakıncalı bir bölgeye tutunmuş dış gebelik bile olabilirmiş diye bahsrtmiştin karıştırmıyorsam o sebeple mi yırtılmış rahim çok korkunç bir olay cidden bir verdiğiniz karşı gelmiş.. inşallah bebişininle buluşursunuz bugün mis kokusu seni iyileştirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…