2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Korkmana gerek yok ama tahlilleri aksatma en önemlisi sıkı takip tabi nasip bir de
İnşallah ya da yarın ben de test alıp yapayım evde eczeneye ne demem gerekiyor testin adı ne acaba ay sana da çok soru sordum yormadım inşallah seni

Geçmil olsun canım inlallah biraz daha kalmaya devam eder

Geçmiş olsun, biraz daha dursun gelişsin inşallah

İnşallah ya da yarın ben de test alıp yapayım evde eczeneye ne demem gerekiyor testin adı ne acaba ay sana da çok soru sordum yormadım inşallah seni

Ben internetten aldım 10 parametreli laboquick marka strip 100lü paket 26 tlydi.. eczanede olmayabilir tam bilemiyorum canım

Allah yardımcınız olsun. İnşallah her şey yolunda gider. Kalbini ferah tut hepsi geçecek inşallah

canım şekerini nasıl düşürüp dengeledin bende sen gebelik şekeri var bana biraz akıl ver haftaya kadar diyet dedi dr haftaya kontrole çağırdı bebeğimin suyu azalmış

benim ağrı yerleşti artık dayanamıyorum ağrı kesici atsam zararlı çekiyorum böyle kesin kilo verip belime binen yükü düşürmeye çalışmam gerekirdi ben homini gırtlak yemeye devam

canım şekerini nasıl düşürüp dengeledin bende sen gebelik şekeri var bana biraz akıl ver haftaya kadar diyet dedi dr haftaya kontrole çağırdı bebeğimin suyu azalmış
Canım diyet listem bu şekildeydi harfiyen uydum 15 gün yarım saat yürüyüş yaptım bol su içtim.Ancak ben zayıfladım ve bebek de az kilo aldı haftasından geriye düştü ancak şekerim normal çıkmıştı.Bebek haftasından geriye düşünce yine bu listeye uydum ama porsiyon olarak değil de doyana kadar yedim yoksa aç kalıyordum.Bu sefer bebeğim arayı kapatmayın başladı şekerim yine düşük çıktı.Sonra biraz azıttım arada bir çikolata yemeye başladım derken diyet miyet kalmadı salı günü kontrolüm vardı yine düşük çıktı.Yapabilirsen bu diyete uy ama doyana kadar ye listedekilere.Üstü karalı olanlar yasak ama çocuğa kilo aldıran da muz onu da günde yarım yiyordum şimdi haftası iyi uyumlu gidiyor bakalım.

Eklentiler

• 08D4880D-9AB4-40B2-B789-311FE20B65C7.webp
    85,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 4C2342CB-F022-4901-82F5-2AC308821AF5.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 1A3372C7-2E94-4641-9B42-CDBA83DC4E19.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 48
  • 368A087B-8874-4B4B-AE45-5B7FEBA2E22B.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 33
  • 04E542DD-A1CB-46CE-A8B7-3CE5B8EF3567.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 38
  • FB159A05-307D-4946-8FAB-CEC130157336.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 32
Ne güzel çözümünü bulmuşsun ben ne yapsam geçmiyor sırtüstü yatsam Bebek ve malzemeleri ağırlık baskı yapıyor tansiyonum düşüyor rahatsızı ediyor baskısı. Sağa dönsem fıtık esas o tarafta ağrıyor, sola dönüp yatıyorum bu sefer ağrı geçiyor fakat hep aynı yere yatınca uyuşuyor kolum ve sol taraflarım ((((((( gecelerim zehirrrr. Bana da dua edin nolur belimden duramıyorum.

çok sağol canım ben öğretmenim her gün okulda mahvoluyorum öğrenci gürültüsünden tv sesi bile açamıyorum hiçbiri şeye eşimin tlf ile konuşmasına dahi tahammülüm kalmıyor eve gelince spora falan bende enerji yok bitiyorum resmen Bi de 37. Ye kadar çalışırı m deyip havalanıp tavalanıyodum

Bu diyet ağır gelmişti bana da 2 saate bir ne yiyeceğim diye strese giriyordum sürekli açtım ama yeme listende bunlar olsun çoğunlukta protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor.Ekmek tam buğday ye gibi.

Koltukta yatmayı dene ben faydasını gördüm sırtımı koltuğa yaslayarak yatınca çok rahatlıyorum

Sağolun kızlar elimde n geldiğince dikkat ederim yalnıZ bugün yanımda cips muhabbeti açtılar canım çekti 2 paket yedim pişmanım

Üç gündür boğazım ağrıyor yutkundukça acıyor geniz akıntım var eşim 1 haftadır çok ağır grip alt üst solunum yolu enf oldu eşim bana da geçti galiba başladı Boğaz bademcik yangılarım

Bu diyet ağır gelmişti bana da 2 saate bir ne yiyeceğim diye strese giriyordum sürekli açtım ama yeme listende bunlar olsun çoğunlukta protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor.Ekmek tam buğday ye gibi.
Kız bu ney 4 kaşık sebze yemeği neymiş ben 4 tabak yiyom kaşık benim dişimin kovuğuna bile yetmez

Hatırladığım kadarıyla bebekten önce de rahminden sorunu vardı ve bebek de rahmin en ince yerine tutunmuştu.
Baştan beri riskliydi sanırım. Ama şükür 30lu haftaları gördü.
Çok şükür o zaman daha da erken olabilirmiş..benim 25haftaya kadar rahimke ilgili birşey yoktu sadece kanama vardı bazen oksapar progestan kullanıyordum.rahim incelmeye başlayınca ciğer geliştirici vuruldum..bu haftalara gelmem cok zor görünüyordu ama cok şükür insallah sonuna kadar dayanir bebegim..
Çok geçmiş olsun canım umarım kuzucuk biraz daha dayanır ve sağlıcakla gelir
Ağrıların cabucak geçer inşallah bebiş 2000gr olsa çıkarırlar inşallah kuvezden

Ah canım ya inşallah kalabildiği kadar kalır.daha yenide gitmiştin kontrole..bebeğe giden damardaki tıkanıklığın çözümü var mı
ben sadece 3 ay aspirin kullandm tüp bebek doktorm devam ettirmemişti inşallah bızde takiple baya buyuruz

benim ağrı yerleşti artık dayanamıyorum ağrı kesici atsam zararlı çekiyorum böyle kesin kilo verip belime binen yükü düşürmeye çalışmam gerekirdi ben homini gırtlak yemeye devam

Agri kesici dikloran falan yaptirabilirsin. Ameliyat surecindeki agrilarda.yaptirdim ordan biliyorum. Dolantin bile yaptilar sen dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…