2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Juliet hanımın odası tamamlanıyor maaşallah sizin ki çileğin beşiği mi bende beşik bakmaya başladımmm

Evet cilekten aldim. Cok renk secenegi yoktu bende boyle soft seviyorum bunu aldim. Baska yerlerden tek avantaji yatak buyudugunde eskisi gibi extra yatak alinmiyor artik ayni yatak alttan geciyomus onunla devam.

Evet cilekten aldim. Cok renk secenegi yoktu bende boyle soft seviyorum bunu aldim. Baska yerlerden tek avantaji yatak buyudugunde eskisi gibi extra yatak alinmiyor artik ayni yatak alttan geciyomus onunla devam.

İlk kızımın newjoy du büyüyen yatağı onunda içindeki yatak 1 kerelik alınıyor büyük sonra o yatakla devam ediyorsun tekrar tekrar ürün almaya karşıyım bende o yüzden çok memnundum. Bunda çok kararsızım şimdi, geçici bir beşik alıp sonra da odalarını düzenlerken yatakları halletmek mi mantıklı yoksa ilk kızımın büyüyen beşiğini buna kullanıp büyük kızıma ilerde kullanacakları yatağı almak mı düşünüyorum

Kızlar merhabalar ara ara katılıyorum size ama genelde okuyorum yazdıklarınızı. Biraz evvel idrarımı yaptıktan sonra alt pijamamı çekerken birden su mu artık yoksa sıkışan idrar mı ne o geldi battım resmen. Acaba suyum mu geldi yoksa idrar mıydı?

Bence ilk kizinkini gecirip.ona yeni al.. yani sanki oyle daha mantikli geldi

Onu benim esim arastirdi yurtdisindan da arkadaslar arastirdi gercekten anlamli birsey olmadigi sonucuna vardilar.

Ben de kızımda arastirmistim bayağı ve yaptırmama kararı verdim. Sonra da kapattım o sayfayı. Ama hatırlattığımız iyi oldu. Kordon kanı bağışı yapmayı düşünüyordum. Haftasını kaçırdım mı bilemedim şimdi. Doktoruna bilgi vermek filan gerekiyor.

Eğer buyuk kiza simdi yatak alirsan sonra kucuge alirken aynisini bulamazsin filan sikinti olur. Ya ikisi icin odayi simdi hazirlayacaksin ya da dedigin gibi kucuge gecici bir çözüm bulacaksın. Aslında etrafında ödünç alabileceğin biri olsa super olurmus

Devamı gelmezse suyun değildir canım

Su baya fazla gelir diye biliyorum ama bilemedim. Cok mu fazla geldi

Bence kizina ileride kullanacagi yatagi alman daha iyi olur canim hem begendigi birsey alirsan daha guzel mutlu olmus olur kiskanma olayi olmaz diye dusundum :)

Nerdesin ki Ankara’ya sevk ediyorlar canım ben Ankara’dayım hangi hastaneye sevk ediyorlar ben etlik Zübeyde Hanımda kontrollerimi oluyorum.

Tuvaletini yeni yapmissan canim seni batiracak kadar idrar olur mu bilemedim bence doktora gitmende fayda var

Benim bi önceki güne kadar normal olmsına rağmen 14/9u geçtiği ve gün içinde iki kez daha aynı seviyede ölçüldüğü için hemen ilaca başlandı. Alfamet günde iki kez içiyorum.
Ay ben acillere kadar gidiyorum kendi kendine düştüğü için midir nedir hiç müdahale etmediler hap filan da vermediler anlamadım yani önlem amaçlı ilaç vermeleri lazım bence bana

Bu sabahlığa bende baktım benim öbür sipariş ettiğimin rengine vs çok benziyor, pijama üstüne hoş olur bence de güle güle kullan canım

Teşekkür ederim canım.
Benim kızın yatağı da newjoydan büyüyen yatak. Geçen babası Caploonba markasında bir yatak gördü montessori yatağa benziyor, onu görünce kıza yeni yatak alıp, bebek büyünce kızın büyüyen yatağını mı kullansa dedi
Biz de aynı karmaşayı yaşıyoruz aslında
Bense kızımın büyüyen yatağı satıp ikisine de montessori yatak alma taraftarıyım.

Güzel anlatmışsın teşekkürler Şimdi benim göğüs ucum o kadar kuru ki krem ile nemlendirme ihtiyacı duyuyorum böyle kuru kuru emerse yara olur diye düşünüyorum bizim eğitimci hemşire çok katıydı kesinlikle krem kullanmayın dedi kestirdi attı Ama en azından 10 günde bir sürerim yoksa kabuk kabuk oluyor Benimki şimdilik sezeryan görünüyor makat geliş olunca ped işini son zamana bırakırım senin dediğin gibi mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…