Ya doktorlar sezeryan istiyorlar galiba . Ben ilk kizimda turkiyedeydim 42 haftalik dogdu hemde devlete gidiyordum, son ana kadar bekledi hatta ben dedim ya bir sorun olursa neden birsey yapmiyoruz , doktorda bana guvenmiyor musun demisti. Son haftalarda dönmüstü ama aşiri hareketliydi. Suanda benimkide makat gelise dönmüs ama yine hareketli ve ayaklariyla cikacak gibi birseyler yapiyor bazen kimildayamiyorum oyle acıtiyor ki , bir yerden itikliyor kendini elleri ayaklari hic rahat durmuyor acaba benimki yaramaz mi olacak :)))Ben az hissediyorum dediğimde hemen yatıralım diyor.Ben de kendi kendime düşündüm acaba makat geliş olduğundan mı diğerlerinden az hissediyorum diye demek ki doğruluk payı varmış.Doktor bana artık dönmez büyük ihtimal sezeryan için konuşuruz dedi 38.hafta için.Sana bir şey dedi mi doktorun?
Canım ben sobenin internet sitesinden almıştım hâlâ indirimler devam ediyo sanırım sobede kapanıcak diye..benim aldığımda arkadaşın aldığına benziyo rahat kullanılıcak bi şey sadece tek yandan fermuarlı ve kadife değil astronot mont diye geçiyoduLcw, H&m vs gibi sitelerde var da 150-170 arası hep fiyatı
En fazla 100 lira vermek istiyorum. Sen ne kadara almıştın?
Bazen hareketli bazen tık yok insan hissetmek istiyor.O zaman seninle ben sezeryan olursak aralık ortası doğumumuz olur.Aynı gün
oluyorlarmış bir de
Gogus uclarm flan cok kasiniyo ya delircmnapsamki
İnşallah dediğin gibi olur Refika çok strese girdim dünden beri tansiyonum 13/9 en düşük... Cumartesi 24 saatlik idrar vermeyi düşünüyorum bakalım erken doğuma doğru gidiyorum sanki.
Kızlar ya bebekleriniz için mont alacak mısınız? Ya da ne alacaksınız?
Mont değil de astronot tulumlar daha rahat oğlum 2 yaşında olucak halen kullanırım bunda da öyle yapicamKızlar ya bebekleriniz için mont alacak mısınız? Ya da ne alacaksınız?
Ya doktorlar sezeryan istiyorlar galiba . Ben ilk kizimda turkiyedeydim 42 haftalik dogdu hemde devlete gidiyordum, son ana kadar bekledi hatta ben dedim ya bir sorun olursa neden birsey yapmiyoruz , doktorda bana guvenmiyor musun demisti. Son haftalarda dönmüstü ama aşiri hareketliydi. Suanda benimkide makat gelise dönmüs ama yine hareketli ve ayaklariyla cikacak gibi birseyler yapiyor bazen kimildayamiyorum oyle acıtiyor ki , bir yerden itikliyor kendini elleri ayaklari hic rahat durmuyor acaba benimki yaramaz mi olacak :)))
Kaşıma kaşıdıkça çatmıyormuş. Göğüs kremi alıp surGogus uclarm flan cok kasiniyo ya delircmnapsamki
Iyi geliyomu almadm bn henuz krem cok rahatsz ediyoo amaBenimde gogus uclarim kasinip aciyo ben gogus ucu kremi suruyorum
Iyi geliyomu almadm bn henuz krem cok rahatsz ediyoo ama
ben mont değilde polar tulum aldımKızlar ya bebekleriniz için mont alacak mısınız? Ya da ne alacaksınız?
Sorunun varsa canim tabiki riske atmaya gerek yok. Onemli olan anneninde bebeginde saglikli olmasi . Ama hicbir sorun yokken daha dönmez diye sezeryan yapalim dediler sandim ben ilk okudugumda . Bazi doktorlar sadece sezeryan istedikleri icin korkutuyorlar , abimin esini oyle yapmislardi , doktor cok onemli. Benim doktorumda suan beni bazen strese sokuyor mesela :) sizde bir ilk gerceklestirmis olursunuz kayakta dogumBen doktorumdan cok eminim. Hem arkadas kontenjanindan oldugundan hemde sezeryan desede hep normal dogum olur belki sunu yap bunu yap diyor. Bide hem tup bebek hemde benim pihtilasma sorunum ileri riskli bende cok riske edemez. Normal olursa istedigin yerde suyu isit hallederiz diyo.. hatta kisin biz kayags gidiyoruz istersen orda da yapariz ya ne olucak falan diye dalga geciyor
Almiycam alsak 2 ay giycek alsak boşa gibi düşünüyorum ilk 1 ay pek dışarı çıkarmam zaten mart ta da giydirmem mont sanırım. kesin konuşmayayım bu konuda. gözümden sakınırım. Belki çokkişinin hoşuna gitmeyecek ama bebiş biraz hayata tutunana kadar kimseye de öptürmem şimdiden söylüyorum çevreme bunu. uçukvirüsündn çok korkuyorum ben tedbirimi alayım gerisi Allah’ın takdiri.haberlerde araştırın geçenlerde yenidoğan bebeği ağzında uçuk virüsü olan biri öpmüş bebeğin başına neler gelmiş felç geçirip ölmüş bu konuda da bence dikkatli olalım takdir AllahınKızlar ya bebekleriniz için mont alacak mısınız? Ya da ne alacaksınız?
Aynen bende güvenemiyorumBende 33 haftalik oldum canim. Doktor Daha dönmez dedigi icin sordum canim . Benim ilk kizimda cok hareketliydi her kontrolde yer degistiriyordu. . Doktor bir iki haftaya dönmezse artik zor döner dedi ama cok haraketli doner gibi geliyor :)
Sorunun varsa canim tabiki riske atmaya gerek yok. Onemli olan anneninde bebeginde saglikli olmasi . Ama hicbir sorun yokken daha dönmez diye sezeryan yapalim dediler sandim ben ilk okudugumda . Bazi doktorlar sadece sezeryan istedikleri icin korkutuyorlar , abimin esini oyle yapmislardi , doktor cok onemli. Benim doktorumda suan beni bazen strese sokuyor mesela :) sizde bir ilk gerceklestirmis olursunuz kayakta dogumdoktorun espirili sanirim :)
Stresten çıkıyor tansiyonun. Biraz sakin kalabilsen vaktini bekleyecek bence bebek. Biraz kendini rahatlatacak bir şeyler yapmaya çalıs stresin azalsin. Bol bol da su ic.
Ben de çok kararsızdım. Ilk aldığım şey su yıldız battaniyeydi. Ilk zamanlar ona koymayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 2557165
Biraz ele gelince de giymesi için bu hmden bu astronot tulumu aldım. Aslında niyetim peluş hayanli gibi olanlardan almaktı ama magazada kalmamıştı eşim de bunu seçti
Eki Görüntüle 2557166
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?