2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya doktorlar sezeryan istiyorlar galiba . Ben ilk kizimda turkiyedeydim 42 haftalik dogdu hemde devlete gidiyordum, son ana kadar bekledi hatta ben dedim ya bir sorun olursa neden birsey yapmiyoruz , doktorda bana guvenmiyor musun demisti. Son haftalarda dönmüstü ama aşiri hareketliydi. Suanda benimkide makat gelise dönmüs ama yine hareketli ve ayaklariyla cikacak gibi birseyler yapiyor bazen kimildayamiyorum oyle acıtiyor ki , bir yerden itikliyor kendini elleri ayaklari hic rahat durmuyor acaba benimki yaramaz mi olacak :)))

Lcw, H&m vs gibi sitelerde var da 150-170 arası hep fiyatı
En fazla 100 lira vermek istiyorum. Sen ne kadara almıştın?
Canım ben sobenin internet sitesinden almıştım hâlâ indirimler devam ediyo sanırım sobede kapanıcak diye..benim aldığımda arkadaşın aldığına benziyo rahat kullanılıcak bi şey sadece tek yandan fermuarlı ve kadife değil astronot mont diye geçiyodu

Bazen hareketli bazen tık yok insan hissetmek istiyor.O zaman seninle ben sezeryan olursak aralık ortası doğumumuz olur.Aynı gün
oluyorlarmış bir de

Valla 38. Haftam aralik sonu oluyor galiba. Ama yilbasindan once evde olmus olurlar iste. benim eltim aralik ortasi ogluda oyle hemde ayni gun. Benim yigenimde.oyle aralik cok bizde

İnşallah dediğin gibi olur Refika çok strese girdim dünden beri tansiyonum 13/9 en düşük... Cumartesi 24 saatlik idrar vermeyi düşünüyorum bakalım erken doğuma doğru gidiyorum sanki.

Stresten çıkıyor tansiyonun. Biraz sakin kalabilsen vaktini bekleyecek bence bebek. Biraz kendini rahatlatacak bir şeyler yapmaya çalıs stresin azalsin. Bol bol da su ic.

Kızlar ya bebekleriniz için mont alacak mısınız? Ya da ne alacaksınız?

Ben de çok kararsızdım. Ilk aldığım şey su yıldız battaniyeydi. Ilk zamanlar ona koymayı düşünüyorum

Biraz ele gelince de giymesi için bu hmden bu astronot tulumu aldım. Aslında niyetim peluş hayanli gibi olanlardan almaktı ama magazada kalmamıştı eşim de bunu seçti

[QUOTE="refikaaydin, post: 61816019, member
LadyyB çok geçmiş olsun. İnş sağlıklı doğacak kuzucuk. bu minnaklar çok savaşçı oluyor annesi, Allah’ın izniyle hiçbir şey olmayacak. Sen kendine dikkat et, şekere tansiyona dikkat. biz de dua ederiz. Kuzucuk sağlıkla gelecek dünyaya.
[/QUOTE]
Sağol canım Allah razı olsun hepinizden yaa ıyiki varsınız hepiniz R refikaaydin

Ben doktorumdan cok eminim. Hem arkadas kontenjanindan oldugundan hemde sezeryan desede hep normal dogum olur belki sunu yap bunu yap diyor. Bide hem tup bebek hemde benim pihtilasma sorunum ileri riskli bende cok riske edemez. Normal olursa istedigin yerde suyu isit hallederiz diyo .. hatta kisin biz kayags gidiyoruz istersen orda da yapariz ya ne olucak falan diye dalga geciyor

Sorunun varsa canim tabiki riske atmaya gerek yok. Onemli olan anneninde bebeginde saglikli olmasi . Ama hicbir sorun yokken daha dönmez diye sezeryan yapalim dediler sandim ben ilk okudugumda . Bazi doktorlar sadece sezeryan istedikleri icin korkutuyorlar , abimin esini oyle yapmislardi , doktor cok onemli. Benim doktorumda suan beni bazen strese sokuyor mesela :) sizde bir ilk gerceklestirmis olursunuz kayakta dogum doktorun espirili sanirim :)

Kızlar ya bebekleriniz için mont alacak mısınız? Ya da ne alacaksınız?
Almiycam alsak 2 ay giycek alsak boşa gibi düşünüyorum ilk 1 ay pek dışarı çıkarmam zaten mart ta da giydirmem mont sanırım. kesin konuşmayayım bu konuda. gözümden sakınırım. Belki çokkişinin hoşuna gitmeyecek ama bebiş biraz hayata tutunana kadar kimseye de öptürmem şimdiden söylüyorum çevreme bunu. uçukvirüsündn çok korkuyorum ben tedbirimi alayım gerisi Allah’ın takdiri.haberlerde araştırın geçenlerde yenidoğan bebeği ağzında uçuk virüsü olan biri öpmüş bebeğin başına neler gelmiş felç geçirip ölmüş bu konuda da bence dikkatli olalım takdir Allahın

Bende 33 haftalik oldum canim. Doktor Daha dönmez dedigi icin sordum canim . Benim ilk kizimda cok hareketliydi her kontrolde yer degistiriyordu. . Doktor bir iki haftaya dönmezse artik zor döner dedi ama cok haraketli doner gibi geliyor :)
Aynen bende güvenemiyorum

Oyledir sagolsun valla cok rahat adam ya. Sasiriyorum rahatligina. Esimde oyle cok rahat. Valla hatta o kadar rahatlarki bisey soramiyorum sorsam cevap belli.. takma seeenn hallederizzzz

Ben de bir şey bulamazsam bunu almayı düşünüyorum h&m den.
Bir tane ayıcık gibi vardı o tükenmiş ben de onu çok beğenmiştim:)

Kızlar karnımda nabız atar gibi hareket ediyor bebeğim ys hıçkırıklarını biliyorum bu hıçkırık değil. Baya nabız atsr gibi bi sıkıntı yoktur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…