2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet daha sakin gercekten :) hamilelikteki hallerine benziyor :) birde dikkat ettim bilmiyorum tesadüf mü , ilk hamileligimde asitli hicbirsey icmedim yediklerime dikkat ederdim ikincisinde asitli filan dikkat etmedim. Buyuk kizim asitli hicbirsey icmez ivir zivir pek sevmez ama kucugu daha bir bucuk yasi da herseyden yiyor :) dedigim gibi tevafuk da olabilir . :)

Benim daha hiçbi şi hazır değil dolap parçalarının değiştirilmesini bekliyorum herşey sıfır ambalajında bekliyor

Ahaha yandim ben o zaman. Ben valla bi yere kadar dikkat ettim sonra asitli abur cubur ne verdiyse yani

Ya bu arada nasil sinir oldum bugun cilekten yatak almistik guya indirimden. Bugun yine indirime girmis daha da dusmus fiyati. Baya bi fark ediyor. Daha kurulali 2 gun oldu. Bilsem beklerdim

Ödemeyi yapalı kaç gün oldu canım, fatura ne zaman kesildi
Eğer bir hafta içinde olduysa arayıp aldığın mağazaya sorsana iade edip tekrar almış gibi gösterebilirler mi? Bir neden göstermeden iade etme süresi var ya aradaki farkı hediye çeki fln verseler.
Ben kızımda hamileyken birkaç mağazadan aldığım ürün aynı hafta indirime giren ürünleri bu şekilde yapmıştım izin vermişlerdi. Ama tabi mobilyacı yapar mı bilmiyorum ama bir sor istersen.

Yok canim 3 hafta falan oldu. Nakliyede cok sira vardi anca getirdiler.. daha komigi aldigim bebek arabasida 2. Kez indirime girmis kismet.. ne diyim giren bize sey yani olan bize oldu

Yok canim 3 hafta falan oldu. Nakliyede cok sira vardi anca getirdiler.. daha komigi aldigim bebek arabasida 2. Kez indirime girmis kismet.. ne diyim giren bize sey yani olan bize oldu

Çünkü tam indirim zamanı geliyor ama biz hazırlıklarımızı önceden yapmak durumunda kaldık. 2 hafta once koltuk takımı sipariş verdim. Biliyorum şimdi yılbaşından sonra düşecek fiyatlar. Kurutma makinesini de alacaktık bir çalışana sorduk bir ay daha bekleyin indirime girecekler dedi. Eh dedim onu bekleriz sıkıntı yok. Üst baş bir şeyim kalmadı. Olanlardan da çok sıkıldım. Yeni sezon ise aşırı pahalı. Doğumdan sonra alır bebemi gider alışverişimi yaparım dedim artık

Ben de bebeğin eşyalarını hazırladım takım takım. Ilk verilecekleri filan. Benim eşyalar da yıkandı utulendi. Bi terlik bulup da alamadım en son kaynanamın terliklerine kalıcam ondan korkuyorum . Haftasonu da bebek bakim esyalarini alip valize yerlestiririm artik . 42 gun kaldi

Aldigimizda indirimin bitmesine 1 gun var 2 katina cikacak fiyatlar demislerdi oyuzden aldik.. ama kurutma makinesini soyledigin iyi oldu. Bizde istiyoruz cunku indirime girince yakalarsan haber ver bari. Bide ben baston supurge istiyorum

Ya su sabolarin gobylerin falan desenlilerinden alsana iste cok rahatlar. Sen nasil bir sey istiyorsun ki

Aldigimizda indirimin bitmesine 1 gun var 2 katina cikacak fiyatlar demislerdi oyuzden aldik.. ama kurutma makinesini soyledigin iyi oldu. Bizde istiyoruz cunku indirime girince yakalarsan haber ver bari. Bide ben baston supurge istiyorum
Ya su sabolarin gobylerin falan desenlilerinden alsana iste cok rahatlar. Sen nasil bir sey istiyorsun ki

Alırken söylerim canım. Baston dediğin bu dysonin dikey supurge modeliyse onlarda da gözüm var. Arkadaşım elektroluksunkini almış. 45dk şarj süresi var çok rahat filan dedi. Eşimin yüreğine indirmeyeyim dedim kurutmayı alırken bi bakarım

Evet onlara bakıyorum da karar veremiyorum. Çok da şekilli filan olsun istemiyorum sonra günlükte rahat kullanayim diye. Yoksa sekilliler tatli zaten. Şu okul bi başlasın da çocuklar okuldayken bi dolanayım rahat rahat

Evet doğru olabilir ben de yeni tecrübe edineceğim Allah izin verirse Benim hanımefendi de az önce hareket etmeye başladı çok şükür Ben de diyorum bu fazla nazlı olacak galiba hamile kalırken de kolay olmadı Allah kızlarını sana bağışlasın inşallah

Çok şükür canım Bir de çok üst üste tansiyon ölçme hem stres olursun hem de üst üste ölçünce hatalı olabiliyormuş.Ben bugün kendimi iyi hisettim mesela hiç ölçmedim.Yoksa stres oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…