- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
Bnde alayim carsiya giidince alayim o zmanValla kisiden kisiye degisiyo demek ki beni hic rahatsiz etmiyor. Ben her aksam.yatmadan catlak kremi mi ve gogus ucu kremimi suruyorum
Doktorlar mi oyle acaba :) burdaki doktorlar da ne desem normal diyor :) benim esimde cok rahattir , hâlâ isim dusunmedik son anda karar vermeye alistikOyledir sagolsunvalla cok rahat adam ya. Sasiriyorum rahatligina. Esimde oyle cok rahat. Valla hatta o kadar rahatlarki bisey soramiyorum sorsam cevap belli.. takma seeenn hallederizzzz
Damar atiyodur belki sadece bebek bile degildir belki senin damarindir takma o kadarKızlar karnımda nabız atar gibi hareket ediyor bebeğim ys hıçkırıklarını biliyorum bu hıçkırık değil. Baya nabız atsr gibi bi sıkıntı yoktur değil mi?
Ilık bir duşa aldım yemek yedim sol tarafıma uzandım bekledim tık yok öyle korkuyorum ki böyle yaptığı zaman.Bebekten bebeğe bu kadar farkeder mi ki seninki çok hareketli benimki hareket etmeye üşeniyor bilemedimYa doktorlar sezeryan istiyorlar galiba . Ben ilk kizimda turkiyedeydim 42 haftalik dogdu hemde devlete gidiyordum, son ana kadar bekledi hatta ben dedim ya bir sorun olursa neden birsey yapmiyoruz , doktorda bana guvenmiyor musun demisti. Son haftalarda dönmüstü ama aşiri hareketliydi. Suanda benimkide makat gelise dönmüs ama yine hareketli ve ayaklariyla cikacak gibi birseyler yapiyor bazen kimildayamiyorum oyle acıtiyor ki , bir yerden itikliyor kendini elleri ayaklari hic rahat durmuyor acaba benimki yaramaz mi olacak :)))
Farkeder canim bak benim 3.hamileligim birinci ile ücüncü hareket yönünden benziyor sadece cok hareketli. Ikinci kizim sag tarafimda olustu sadece kasiklarimda hissederdim hareketlerini. Sadece ritmik olarak tekme atardi yada hickiriyordu bilmiyorum ama hic dogru duzgun hareket etmiyordu sanki heran dogacak gibi rahimde hissesiyordum hep :)Ilık bir duşa aldım yemek yedim sol tarafıma uzandım bekledim tık yok öyle korkuyorum ki böyle yaptığı zaman.Bebekten bebeğe bu kadar farkeder mi ki seninki çok hareketli benimki hareket etmeye üşeniyor bilemedim
Benim de şuan sağ tarafımda ve makat geliş olduğu için tekmelerini çoğunlukla hissettiğim yer kasıklarım.Umarım iyidir olmadı yarın yine bana acil yolu görünecek.Teşekkür ederim cevabın için.İkinci kızın daha mı sakin şimdi ilk kızına göreFarkeder canim bak benim 3.hamileligim birinci ile ücüncü hareket yönünden benziyor sadece cok hareketli. Ikinci kizim sag tarafimda olustu sadece kasiklarimda hissederdim hareketlerini. Sadece ritmik olarak tekme atardi yada hickiriyordu bilmiyorum ama hic dogru duzgun hareket etmiyordu sanki heran dogacak gibi rahimde hissesiyordum hep :)
Hazırlamakta fayda var baksana bana 1 günde dengem şaştıHastane cantasini hazirlayan varmi yada ne zaman hazirlycaksnz bana herkes hazirla artk diyo var aslnda daha ama33+3 teyiz
Dogru diosunz hazirlaylm hazir dursun bide ben 7 aylik oldugum icin herkes dio anasi gbi olursa hazirla diolar amaHazırlamakta fayda var baksana bana 1 günde dengem şaştı
Sen neden 7aylık doğmuşsun o Zaman kesin hazırla bence ben hazırlasamda bebek minik olduğu için kuvöz süreci çok uzun oluyor o sürede hazırlarım diye yapmıyorum, eve geleceğini bilsem yapıp koyarım ablasının eşyalarını yıkayıp hazırlayacağım hepsi evde zatenDogru diosunz hazirlaylm hazir dursun bide ben 7 aylik oldugum icin herkes dio anasi gbi olursa hazirla diolar ama
Onu bilmiyorum neden dogmusum bnde 1400 kilo dogmusum baya kuvozde kalmsm olsun rabbim ne derse o bana hep yasamaz dems herkes ama rabbim ne derse o smdi ben evladimi bekliyorimSen neden 7aylık doğmuşsun o Zaman kesin hazırla bence ben hazırlasamda bebek minik olduğu için kuvöz süreci çok uzun oluyor o sürede hazırlarım diye yapmıyorum, eve geleceğini bilsem yapıp koyarım ablasının eşyalarını yıkayıp hazırlayacağım hepsi evde zaten
Anksiyeteme yenemiyorum bazen çok korktum. Şuan geçti çok şükür rahatladım hareketleri iyi bebeğimin. Kafayı yemeden bi doğraydımDamar atiyodur belki sadece bebek bile degildir belki senin damarindir takma o kadar
Boyum 1.55Şimdi boyun kilon nasıl canım minyon musun ben de kızımı çok takip ediyorum sıkıyorum çocuğu uzadı uzamadı vs diye
Ben de bir şey bulamazsam bunu almayı düşünüyorum h&m den.
Bir tane ayıcık gibi vardı o tükenmiş ben de onu çok beğenmiştim:)
Hastane cantasini hazirlayan varmi yada ne zaman hazirlycaksnz bana herkes hazirla artk diyo var aslnda daha ama33+3 teyiz
Bende kaba taslak hazirliyim o zaman acil durumlar icinBen ameliyat olayi falan olunca hazirladim erken gelme ihtimali var falan demislerdi ama gelmeye niyeti yokmus hazir bekliyorsurekli koyacak ufak tefek bisey cikiyor
Hehe ben ve kedi takintim... benimde isimligim geldi simdi ona makrome yapmak kaldi. Basliycam bakalimAnksiyeteme yenemiyorum bazen çok korktum. Şuan geçti çok şükür rahatladım hareketleri iyi bebeğimin. Kafayı yemeden bi doğraydımbu arada bugün polar gecelik aldım kedili aklıma sen geldin
ben hazırladım 27 haftadaHastane cantasini hazirlayan varmi yada ne zaman hazirlycaksnz bana herkes hazirla artk diyo var aslnda daha ama33+3 teyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?