2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oyledir sagolsun valla cok rahat adam ya. Sasiriyorum rahatligina. Esimde oyle cok rahat. Valla hatta o kadar rahatlarki bisey soramiyorum sorsam cevap belli.. takma seeenn hallederizzzz
Doktorlar mi oyle acaba :) burdaki doktorlar da ne desem normal diyor :) benim esimde cok rahattir , hâlâ isim dusunmedik son anda karar vermeye alistik

Ilık bir duşa aldım yemek yedim sol tarafıma uzandım bekledim tık yok öyle korkuyorum ki böyle yaptığı zaman.Bebekten bebeğe bu kadar farkeder mi ki seninki çok hareketli benimki hareket etmeye üşeniyor bilemedim

Farkeder canim bak benim 3.hamileligim birinci ile ücüncü hareket yönünden benziyor sadece cok hareketli. Ikinci kizim sag tarafimda olustu sadece kasiklarimda hissederdim hareketlerini. Sadece ritmik olarak tekme atardi yada hickiriyordu bilmiyorum ama hic dogru duzgun hareket etmiyordu sanki heran dogacak gibi rahimde hissesiyordum hep :)

Benim de şuan sağ tarafımda ve makat geliş olduğu için tekmelerini çoğunlukla hissettiğim yer kasıklarım.Umarım iyidir olmadı yarın yine bana acil yolu görünecek.Teşekkür ederim cevabın için.İkinci kızın daha mı sakin şimdi ilk kızına göre

çok şükür idrarda protein çıkmadı bakalım cmts 24 saat tahlil toplayacağım pazar günü yada pazartesi çıkar asıl sonuç

şu an holter taktılar bir de o tansiyon ölçüp duruyor iyi çıkar inşallah o da

Dogru diosunz hazirlaylm hazir dursun bide ben 7 aylik oldugum icin herkes dio anasi gbi olursa hazirla diolar ama
Sen neden 7aylık doğmuşsun o Zaman kesin hazırla bence ben hazırlasamda bebek minik olduğu için kuvöz süreci çok uzun oluyor o sürede hazırlarım diye yapmıyorum, eve geleceğini bilsem yapıp koyarım ablasının eşyalarını yıkayıp hazırlayacağım hepsi evde zaten

Onu bilmiyorum neden dogmusum bnde 1400 kilo dogmusum baya kuvozde kalmsm olsun rabbim ne derse o bana hep yasamaz dems herkes ama rabbim ne derse o smdi ben evladimi bekliyorim iyi dusunelm iyi olsun hepimiz icin

Şimdi boyun kilon nasıl canım minyon musun ben de kızımı çok takip ediyorum sıkıyorum çocuğu uzadı uzamadı vs diye

Damar atiyodur belki sadece bebek bile degildir belki senin damarindir takma o kadar
Anksiyeteme yenemiyorum bazen çok korktum. Şuan geçti çok şükür rahatladım hareketleri iyi bebeğimin. Kafayı yemeden bi doğraydım bu arada bugün polar gecelik aldım kedili aklıma sen geldin

Şimdi boyun kilon nasıl canım minyon musun ben de kızımı çok takip ediyorum sıkıyorum çocuğu uzadı uzamadı vs diye
Boyum 1.55 kisaym 20 yasina kadar 45.50 kiloydum sonra bademcik amelyati oldum kilo almaya basladm 65 ile evlenip 70 ile hamile kaldm esim diyo iyiki 7 ayliksin 9 olsan nolcakms acaba

Ben ameliyat olayi falan olunca hazirladim erken gelme ihtimali var falan demislerdi ama gelmeye niyeti yokmus hazir bekliyor surekli koyacak ufak tefek bisey cikiyor
Bende kaba taslak hazirliyim o zaman acil durumlar icin bi yanim artik gelsn dio zaman gecmiyo artik ama bi yanmda dursun dursun diom

Anksiyeteme yenemiyorum bazen çok korktum. Şuan geçti çok şükür rahatladım hareketleri iyi bebeğimin. Kafayı yemeden bi doğraydım bu arada bugün polar gecelik aldım kedili aklıma sen geldin
Hehe ben ve kedi takintim... benimde isimligim geldi simdi ona makrome yapmak kaldi. Basliycam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…