2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi sayfaki o

kız allah seni nescafe içiyordum öğretmen odasında gülerken içtiğimi püskürdüm salam fırlatmak da neyin nesi hiç güleceğim yoktu. moralim de bozuktu dünden beri iyi bi kendi kendime güldüm . Allah da seni güldürsün . Zor seninki de

Merhaba kızlar nasılsınız pek yazamasamda yoğunluktan her mesajınızı tek tek okuyorum sabah kontrolüm vardı bebek 32 haftadaymis normalde 31+4 ve kilosu 2200 dedi doktorum kafasıda aşağıya donmuş kilosu fazlamı bilemedim doğrusubuarada bebek bezi olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz bı karar verdinizmi

Eline sağlık çok güzel olmuş. Isim kısmı ahşap mı? Ben de diyorum pleksi yaptırıp böyle suslesem ya da hic uğraşmayıp doğrudan sipariş mı versem?

Evet canim ahsap. Boyadim. Pembe boyamda kalmamis alip yetistiremem diye sari vardi yaptim gitti. 30 tl ahsap isim kismi . Elinde malzeme varsa al yap yoksa malzemelere falanda para vericeksin gerek yok az az alinmiyor malum hazir al gitsin..

Ilk etapta prima yenidogam gobek oyuntulu aldim bi paket sonra bakicam duruma gore

selam kızlar doktordan geliyorum bebek 1470gr olmuş. İyi ben bu kadar da beklemiyordum bu protein atılımı na bakacak tahlil verdim bugün spot idrar yarında diğerini topluycam tekrar. Çarşamba öğlenden sonra çıkacak tabi.
Bugün de doğumadık çok şükür

Burun aspiratörü Otri bebe çok iyi ya ben kızımda hep onu kullanırdım.

Sabah dr kontrolüm vardi. 3.240 olmuş benim delikanlı. Diyet yapıyorsun herhalde çok iri gitmemiş 2 hafta önde diyor. Kafa salladım çaktırmadım yediklerimi

Bu sarılığın da bir önlemi yokmuş ayrıca. 7 yıldır tıp hiç gelişmemiş bulu konuda

selozy kaynanan efsaneymis. Yöneticiye söyle kapıya gelsinler apartmandan şikayet var diye. Benimki bahçemize bile kedi sokmaz. Ağzını burnunu tıkar çok huylanır.

Chek eksik listem hiç oa0anmadi gerçekten. Sırada bebek cikolatasi, kapi susu, ağda filan var

Kaç ay lcw i takip ettim bebek giyim için. Hicbir şey yoktu güzel. Bugün hastane çinisi yürüyüş olsun diye gittim. Hosuma giden bircok parca buldum. Artik hazirliklar tamam diye de sadece 2-3 parca alabildim. Lcwden hediye çok geliyor. Değişik yaparım dedim artik

Evet canim ahsap. Boyadim. Pembe boyamda kalmamis alip yetistiremem diye sari vardi yaptim gitti. 30 tl ahsap isim kismi . Elinde malzeme varsa al yap yoksa malzemelere falanda para vericeksin gerek yok az az alinmiyor malum hazir al gitsin..

Nerden siparis verdin? Benim konsept gri ve gul kurusu. Ona uygun bir şey olsun diye kendim yapmayı düşündüm. Severim zaten bu işleri.

Ya kizlar benimki malum yilbasinda evde olucak gibi hayirlisyla oyuzden kirmizi tulum ariyorum :) lcw de var ama.4,5 kg diyor benimki 3 bile olmaz. Gorurseniz haber verir misiniz

Nerden siparis verdin? Benim konsept gri ve gul kurusu. Ona uygun bir şey olsun diye kendim yapmayı düşündüm. Severim zaten bu işleri.
Ahsapfactory diye bi sayfa var. Bak cok tatli anahtarliklarda var yine ahsap kendin iple yapiyosun biseyler gorunce anlarsin... bide yazi karakterini ben kendim boyle olsun istedim. Orda farkli farkli var. Ben duz cember aldim baska modellerde fiyatlar biraz degisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…