2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

E yuhh artık . Eşinle konuş ona konuyu açtıkları zaman kaynananın ağzının payını güzelce versin . Beğenmeyen gelmesin. Sanki zorla Mı çağrıldılar.araba devrildi mi yol gösteren Eleştiren çok olur zor gÜnde destek olacağına fit çıkartma derdinde.ortada icraat yok boş boş konuşmuş. Eşin ayarını versin

Önemli olan vücuttaki billuribini atmak o da sıvıyla atılıyor ama çevre baskısından veremedim mama o zamanlar sütüm de azdı dolayısıyla uzun sürdü silmesi sarılığı, yengem yaşadı aynı problemi hem mama hem meme dayadı, çocuk bol bol çiş yapıp attı billuribini, ben de eğer sarılık olursa ikisini birden vericem bu sefer

Kızlar hastaneye mama götürecek misiniz ? Benim ilk kızım prematüre ve sezeryan olduğum için sütüm 2 gün sonra geldi. Bunda ne olur olmaz diye yanıma alayım diyorum
İsterlerse alırım hemen eczaneden diye düşündüm ilk bebek 3,5 un üstünde olduğu için şekeri düşmesin diye ilk gece verdirmişlerdi mama gidip eşim almıştı eczaneden

Coraspinin bebeğe bi zararı olsa hep olmaz mı arkadaşlar? Ben orayı hiç anlayamadım.
32.haftada kesilmesi için makul bi sebep değil bu, doğum her an olabilir düşüncesiyle kan fazla sulu olmasın diye kesilmiyo mu?
Diş çektireceksen de kan sulndırıcıyı bırakırsın mesela

Hadi inşallah bi daha hiç gerek olmaz

Kan uyuşmazlığı olunca illa sarılık mı oluyor. Kızım negatif olduğu için bir şey çıkmadı.
Benim eşimle uyuşmazlık var iğnemi oldum ama korktum şimdi

Eşle değil anne cocuk arasındaki uyumsuzlukla ilgili. Illa olacak diye bir şey yok ama ihtimali arttırıyor

Maşallah lafı gediğine oturmuşsun bravo

Ben düşünüyorum. Aslında başlamam gerekirdi de araştırmaya üşendim heralde yaa

Lupus bi pihtilasma rahatsizligi degil bagisiklik sistemi hastaligi.. apandist cok kanamali bir ameliyat degil yani dogum kadar kanamali degil... bende safra kesesi ameliyati oldum 30. Haftamda benimde kanama problemim olmadi. bende ciddi pihtilasma hastasiyim.. gercekten pihtasma problemim var faktor 5 im homozigot mthfr de oyle dogumdan sonra falan pihti corabi giyicem 1 yildir ecoprin ve igne kullaniyorum .. ama en son kasilmalarim olunca hapi kestik direk. Doktorumla konustugumda herkes 32 de birakiyo biz ne yapicaz dedigimde sen 36 dan once birakamazsin senin durumun cok ciddi demisti ama tabi bu normal bir surec icin.. kasilmalar olunca hemen biraktirdi. Kanama kontrolu dogumda cok cok farkli baska hic bir ameliyata benzemez

Kan sulandirici hap belli bir haftadan sonra kalp gelisimini etkiliyor. Ayrica mesela benim safra kesesi ameliyatim iyi gecti cunku kapali ameliyatti ama dis operasyonumda kanamadan disin kokunu goremedi o kadar cok vakumladi ki ama yinede kanamadan goremiyorum dedi o derece..

Bende bugun aile hekimine gttim emzirmeyi falan anlatti soyeldigu 3 kelime bosuna yurudum o kadar suan evde diyo kim yardim edyo cok zorlanmaym son haftalarda dedim kimse yok esimle ben dogumdn sonra kim olcak dedi bilmiom dedim annen uzakmj ddm 2 saat uzaklkta ama gelir herhalde kaynvalidn o yanimzda ddm vala yanina bos bosuna gelcrk olursa kimse glmesin lohusalik zor bi surec nazinizin sozunuzun gectigi biri olsn yaninda ben anneym kaynvaldym durcqm bos durcm olmasn ddi dedm kimseye bsy diemiosunx ki oyle tabi dedi ooy oyy bakalm zaman daraliyor

Kızlar bu LC waikiki den on düğmeli pijama alıp teslim alan varmı benimkiler daha gelmedi merakla bekliyorum nasıl kalıpları filan genismi yumuşaklığı nasıl
Bugün geldi ama ben teslim alamadım annem acil ameliyata alındı onun yanındayım valla ben de merak ediyorum birini de anneme almıştım

Çok geçmiş olsun annene.
çok sağol
Kızlar bebek arabamızı, ve ev için ana kucağı aldık sonunda
Cumartesi eve gelecek de nereye gelecek nereye koyacağız hiçbir fikrim yok evde adım atacak yer yok
Ben balkona koydum valla kapalı balkonun varsa, yoksa da üstüne bir çöp poşeti geçir

Bugün geldi ama ben teslim alamadım annem acil ameliyata alındı onun yanındayım valla ben de merak ediyorum birini de anneme almıştım
Geçmiş olsun annene canim benim hala sevk edilmeyi bekliyor diyor kargoya verildi filan demiyor neden acaba çokmu yoğunluk var yoksa sevk edilmeyi bekliyor dediği kargoya verilmismi oluyor

Ben dolaplarin uzerine koydum herseyi dolaplar bi sallansa hersry tepemizde valla.

Siparisler kargom nerede diye bisey cikmiyor mu.

Bende trendyoldan biseyler almistim hala cikmadi yola

Yoğunluktandır benimkiler de gelmedi, lcw ve trendyoldan bişiler aldım daha kargoya vermek şöyle dursun tedarik bile edemediler zaten ben mobilyacıdan aylarca beklemelere alışkınım, no problem. Örneğin teslimatı 9 Kasım olan büyüyen beşiğimiz bugün evimize gelecekti, dün arayıp haber verdiler. Tabi her zamanki kaderim gün yüzüne çıktı, ektiler yine, yarına ertelediler. Bugün kombi tamircisi de gelecekti gelmedi. 1 günde 2 kişi tarafından yalancıktan bekletildik. Aslında kombici dün gelecekti ,dün son dk arayıp bugüne ertelemişti bugün de gelmedi. Alışkınım ben yani bu böyle gider herşeye zarla zorla sahip oluyorum ben bu şehirde. Aralık ın bilmem kaçına geldik ortada Bi nane yok. Ocak ın bilmem kaçında da farklı olmayacak bir insanın talihi mat renklerde olmasın.Telefon edicem yarın da gelmezse bebek doğunca hastaneye falan göndersinler artık. Hayrına birkaç hastane çıkışı da koysunlar sayelerinde çantam da meydanda yok, evde eşya koymaya yerim yok her yer tıklım tıklım zaten . takmıyorum ya bu para verip hizmet alamadığım düttürük firmaları, diyim size artık kaderimi kabullendim mesela dün perde siparişi verdim Bi 3-4 ay da o bekletir bence . Hobi olarak Bekliyorum ben evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…