- 2 Kasım 2012
- 1.028
- 962
- 323
Ben öyle biliyorum öyle yaptım cnm 1 gün bile önemli32+0 damı almamız lazım raporu
E yuhh artık . Eşinle konuş ona konuyu açtıkları zaman kaynananın ağzının payını güzelce versin . Beğenmeyen gelmesin. Sanki zorla Mı çağrıldılar.araba devrildi mi yol gösteren Eleştiren çok olur zor gÜnde destek olacağına fit çıkartma derdinde.ortada icraat yok boş boş konuşmuş. Eşin ayarını versinkizlar ben sabrimin son damlalari... sabah ben uyuyorum zannetip ne atti tuttu arkamdan... esimi hasta etmisim bana bakmaktan hasta olmus.. baskasi olsa kedili eve gelmezmis pislik icindeymis ( dün temizlikci geldi herhafta geliyor) ama temizlikciye ne gerek varmis. Onlar benim islerimi mi yapmaya gelmis.. zaten yuzum yokmus sunu yapin bunu yapin diyemiyomusum ki bence saygi ama o kedili evde ondan is isteyememe yuzsuzlugu olarak goruyor. Kedilerle bu kadar ilgileniceksem niye cocuk yapmisim.. ulan torun bu torun... aksam konusucakmis esimle kp diyo ki birak dogumdan sonra konusursun diyo banane.ne olucaksa olsun diyo. Daha neler neler anlatamam. Kalktim geldim bisey yokmus gibi ama yani delirmek uzereyim.. esime saydirdim tabi. Valla hatta esime ananida al git dedim. O derece cildirmak uzereyim
Önemli olan vücuttaki billuribini atmak o da sıvıyla atılıyor ama çevre baskısından veremedim mama o zamanlar sütüm de azdı dolayısıyla uzun sürdü silmesi sarılığı, yengem yaşadı aynı problemi hem mama hem meme dayadı, çocuk bol bol çiş yapıp attı billuribini, ben de eğer sarılık olursa ikisini birden vericem bu seferBu sefer mama mı deniyceksin bende 2ay yaşadım aynı şeyleri zorla uyandır emzir falan memede uyuyordu ememiyordu gücü yoktu.. 2ay sonra hoop tam tersi oldu herşey bu sefer kendisi alıştı saat başı kalkmalara 2yasina geldik halen uyanıyor bisey istediği de yok alışmış artk uyanıp biraz oyalaniuo ağlıyor falan geri yatıyor..
Ama bu sefer belki mamayla iyice doyurup yatirriim hem o doyar ve dinlenir hemde ben sabah dinç kalkarım
İsterlerse alırım hemen eczaneden diye düşündüm ilk bebek 3,5 un üstünde olduğu için şekeri düşmesin diye ilk gece verdirmişlerdi mama gidip eşim almıştı eczanedenKızlar hastaneye mama götürecek misiniz ? Benim ilk kızım prematüre ve sezeryan olduğum için sütüm 2 gün sonra geldi. Bunda ne olur olmaz diye yanıma alayım diyorum
@refikaaydin cok sağol canımbenim oğlanı dün makineden ayırmışlar bir kaç kere daha denemişlerdi ıkı gun dayanabılmıştı yavrum bakalm bu sefer ne kadar makinesiz nefes alacak merakla beklıyorum bende kilomuzda dün 1300 dü bugün henüz bilgi alamadım inşallah hala burundan desteklidir ve kilo vermemiştir
Kan uyuşmazlığı olunca illa sarılık mı oluyor. Kızım negatif olduğu için bir şey çıkmadı.
Benim eşimle uyuşmazlık var iğnemi oldum ama korktum şimdi
Canım direkt çık karşısına söyle ben çağırmadım sizi ben istemedim hatta hoşnut da değilim bu durumdan de.
Lütfen siz yorulmayın dönün ben doğum yapınca gelip görürsünüz şu an size ihtiyacım yok zaten bakın, sizi de mutsuz mutsuz bu evde tutmayayım de.
Yani neden içinde tutuyorsun, bırak koyver gitsin ya biraz laflarına, hareketlerine çekidüzen verirler. Susma bence sustukça yüz buluyorlar. Deli yanını göster.
Benim ilk doğumum acil olmuştu kv'ye dedim ki ben hastanedeyken eve temizliğe birini getir bebek temiz eve gelsin.
Getirmiş, temizlikten sonra hastaneye yanıma geldi, bana böyle alttan alta gülerek laf sokuyor "Temizliğe gelen kadın senin gelin hiç dolapların üstünü silmemiş bir parmak toz olmuş." deyip sırıtıyor aklınca pis diyor.
Ben de tutamadım "Gelinime yardım eden yoktu, hamile haliyle buna şükür diyemedin mi." dedim kızarıp bozardı
hiç tutma lafını esirgeme.
Kizlar perine masaji yapan/yapmayi dusunen var mi?
Normalde 35ten sonra öneriliyor ama benim zaten 37yi gecirmemem gerektiginden simdiden baslamayi düşünüyorum. Ama korkuyorum da yanlis bi sey yapicam diye
Bi de azar azar hurma yemeye baslayacagim.
Sezeryana gerek kalmadan 37den once kendi sancimla acilmam olsun istiyorum. En kötü suni sanci destegiyle falan normal olsun
Kızlar bana bir akıl verin. İçim içimi yiyor. Geçenlerde yazmıştım 32. haftada aspirini bırakma konusunu. Birkaç gün oldu bırakalı ama içim rahat değil. Doktorumu da iki kez aradım açmadı. İnternette biraz araştırdım 32 de bırakanlar olmuş ama benim gördüğüm doktorlar genelde gerçek bir pıhtılaşma olmasa bile hasta daha önce düşük yaşadıysa ya da tüp bebekse önlem amaçlı iğne ve aspirin kullandırıyor. O tür hastalarda 32. haftada aspirinin kesilmesi sorun yaratmayabilir belki ama bende antifosfolipid sendromu diye bir durum var. Daha önce 3 düşük yaptım. Testlerde lopus antikoagulan hep güçlü pozitif çıkıyor. Yani pıhtılaşma seviyem ileri durumda. 32 den sonra risk oluşursa diye korkuyorum. Başlarda grubu çok takip edemiyordum burda yazamadım ama 20. haftada acil apandist ameliyatı oldum. Ameliyat sabahı aspirini içmiştim öğleden sonra ameliayat oldum ona rağmen kanın durdurulamaması gibi bişey olmadı bende. Doktor kanı durduramayız filan dedi ama benim kafam çok karıştı. Benim durumumda olan var mı ya da benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Bugün geldi ama ben teslim alamadım annem acil ameliyata alındı onun yanındayım valla ben de merak ediyorum birini de anneme almıştımKızlar bu LC waikiki den on düğmeli pijama alıp teslim alan varmı benimkiler daha gelmedi merakla bekliyorum nasıl kalıpları filan genismi yumuşaklığı nasıl
Gecmis olsunBugün geldi ama ben teslim alamadım annem acil ameliyata alındı onun yanındayım valla ben de merak ediyorum birini de anneme almıştım
Bugün geldi ama ben teslim alamadım annem acil ameliyata alındı onun yanındayım valla ben de merak ediyorum birini de anneme almıştım
çok sağol
Çok geçmiş olsun annene.
Ben balkona koydum valla kapalı balkonun varsa, yoksa da üstüne bir çöp poşeti geçirKızlar bebek arabamızı, ve ev için ana kucağı aldık sonunda
Cumartesi eve gelecek de nereye gelecek nereye koyacağız hiçbir fikrim yok evde adım atacak yer yok
çok sağol
Ben balkona koydum valla kapalı balkonun varsa, yoksa da üstüne bir çöp poşeti geçir
Geçmiş olsun annene canim benim hala sevk edilmeyi bekliyor diyor kargoya verildi filan demiyor neden acaba çokmu yoğunluk var yoksa sevk edilmeyi bekliyor dediği kargoya verilmismi oluyorBugün geldi ama ben teslim alamadım annem acil ameliyata alındı onun yanındayım valla ben de merak ediyorum birini de anneme almıştım
İyi cesaret, kendime güvenemem 38.haftada çalışmayaBen bilerek o civarda gittim başka bir doktora satı 5-6 gün geç söyledim fazladan 1 hafta daha çalışıp sonraya saklamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?