Emzik vermeyi dusunen var mi bir de? Kizim almamisti. Ben de israr etmemistim. Ama 2.de hayat kurtariyor diyorlar. Bips marka aldim. Hicbirini almayan bile onu aliyormus diye duydum:) Bakalim bunda basarili olabilecek miyiz:/
Ya bende kaç ay önceden heves edip aldım ama kauçuk olduğu için dezenfekte ederken kaynatmayin deniliyor.Ben daha kutusundan çıkarmadım sen dezenfekte ettin mi? Sadece biberon deterjaniyla yıkayarak mi dezenfekte edicez azıcık kaynatsam deforme olur mu acaba
Ya bende kaç ay önceden heves edip aldım ama kauçuk olduğu için dezenfekte ederken kaynatmayin deniliyor.Ben daha kutusundan çıkarmadım sen dezenfekte ettin mi? Sadece biberon deterjaniyla yıkayarak mi dezenfekte edicez azıcık kaynatsam deforme olur mu acaba☺
Kaç tane site gezdim hepsinde soğuk suyla dezenfekte edin diyo ama soğuk suyla da nasıl dezenfekte olucak kafama yatmadı hiç ondan bilen kullanan var mı diye sormak istedim
Göğüs ucuna krem sürme hakkında bir şey dedi mi bana eğitim veren hemşire yok asla sürme dedi de ama şimdiden yara oluyor benim ben de duştan duşa sürüyorum acıyor yoksa
Valla ben suruyorum ya.. bu arada benim aile hekimligi beni unuttu falan diyodum duydular sesimi herhalde dun hemsirem aradi.. emzirme ile ilgili mail aticakmis cok teknolojik takiliyorum
Ya bende kaç ay önceden heves edip aldım ama kauçuk olduğu için dezenfekte ederken kaynatmayin deniliyor.Ben daha kutusundan çıkarmadım sen dezenfekte ettin mi? Sadece biberon deterjaniyla yıkayarak mi dezenfekte edicez azıcık kaynatsam deforme olur mu acaba☺
Ben kaynattim ama.simdi fark ediyorum ki uzerini falan hic okumamisim demek ki benim ki silikonmus hic bisey olmadi ,) kaucuk olanlar sari oluyor zaten dimi
Günaydın.
Bu hafta sonu küçük eksiklerimi alıp çantamı yapacağım artık.
O kadar geriyor ki çanta meselesi beni anlatamam. Yıkama ütüleme sonsuz bir döngü gibi geliyor gözüme
Dün bir de dayanamayıp bu sabahlığı aldım Penti'den 40 liraya:)
Ok. Lupus dedigin icin oyle yazdim.. antifosfolipid de bagisiklik sistemini de etkileyen bir pihtilasma bozuklugu yanlis bilmiyorsam degil mi?? apandist basit demiyorum kesinlikle bende dedigim gibi safra kesemi aldirdim yapisikligim vardi zor gecti falan filan.. Sadece dogumdaki riskler onda yok.. benimde inme riskim var diyim yani akciger yada beyine pihti atma riskim var yuksek seviyede. Dogumda cok fazla risk var biz pek gormuyoruz ama plesantanin yapismasi durumu var rahim yirtilmasi var, varda var oyuzden riske atmamak en iyisi. Dogumdan bir sure sonra ilaclara tekrar basliycam bende mesela. Bide oldugun yerin sartlarindan dolayida doktorun birakmaktirmak istemis olabilir riske atmamak icin cunku maluk oyle bir durumda sevk isi cok zor... ben esimin ve arkadaslarinin bi gece sabaha kadar sevk ambulansi beklerken masada kalan bi anneye damar yollari acip kan taktiklarini ve kan hizli gitsin diye elleri ile.posetleri sıktıklarini bilirim kadincagiz bir taraftan kan kaybediyordu. Oradaydim doktor odasinda bekliyordum ama yan oda dogumhane yani herseyi duyuyorsun..
Bende cok korkuyorum riskim yuksek oldugu icin ama yapicak bisey yok. Her seferinde kan akisina bakiliyor bebegin.
Antifosfolipid dediğin gibi bişey evet. İlk doğumdan sonra da 40 gün daha kan sulandırıcıya devam ettirmişlerdi bende. Sana da öyle yaptırabilirler tahminim. Dediğin gibi doğum elbetteki çok riskli ama ne bileyim sonuna kadar olmasa da en azından 34, 35 li haftalara kadar kullansaydım diye kafam karışıp duruyo işte. Bu arada ben Ankara'dayım. Doktor ve hastane konusunda sıkıntı yok şükür ama bu saatten sonra doktor değiştirmeyi de pek istemiyorum. Allah hepimize yardım etsin. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.
Canım dr un bırak dediyse bırakmak lazım bende aspirini 32de bıraktım oksaparla devam ediyorum bir düşüğüm var ve bir doğumda da aşırı kanamam oldu zor durdurdular bu 2.gebeliğim inşallah yine aynı şeyler olmaz diyorum.. başka dr larada gitseydin keşke ben bu hamilelikte 3farkli dr a gittim sürekli
Şimdilik doktorun dediği gibi aspirini bıraktım, hareketleri kontrol ediyorum. Sıkıntı hissedersem ya da içim rahat etmezse diye de başka bir doktor arastırmaya başladım. Ondan da fikir alabilirim.
Karanlık ve yağmurlu bir istanbul sabahından merhaba
Bu sabah eşim lutfetti dedi ki çocukları okula ben bırakayım.bi sevindim hem çocukları hazırla, hem kendin hazırlan, kahvaltı, beslenmeler, 2 kat merdiven... Sağolsun 9da evden çıkabildi tamam işte diyo zil 9da çalmiyo mu? Işimiz var valla ya
Günaydınnnn ilk kizimda emzik biberon hepsi aventti. Bunda da oyle aldim. Emzik gercekten kurtarici ama biraktirmak mesele. Hastane cantamin son eksiklerini bugün tamamlicam ins. Bebek bezi. Depend. Pisik kremi filan lazim. Veee ben kv demlerleyim 5 aydir. Esim bulundugumuz ilde isi birakti. Memlekete donduk. Burda yeni bir iş kurdu. Daha yeni ev ariyoruz. birlikte kalmakta skntı yok cok sükur severim hepsini ama evimi.özledim ins dogurmadan tasinabilirim. Bana dua edin kizlar
Günaydın.
Bu hafta sonu küçük eksiklerimi alıp çantamı yapacağım artık.
O kadar geriyor ki çanta meselesi beni anlatamam. Yıkama ütüleme sonsuz bir döngü gibi geliyor gözüme
Dün bir de dayanamayıp bu sabahlığı aldım Penti'den 40 liraya:)
Heryerlerimiz gecelik sabahlik doldu. Hic bu kadar geceligim pijamam olmamisti valla. Kv de de getirmis malum onlari koyucam bende cantaya. Bu sabahlikta guzelmis.
Antifosfolipid dediğin gibi bişey evet. İlk doğumdan sonra da 40 gün daha kan sulandırıcıya devam ettirmişlerdi bende. Sana da öyle yaptırabilirler tahminim. Dediğin gibi doğum elbetteki çok riskli ama ne bileyim sonuna kadar olmasa da en azından 34, 35 li haftalara kadar kullansaydım diye kafam karışıp duruyo işte. Bu arada ben Ankara'dayım. Doktor ve hastane konusunda sıkıntı yok şükür ama bu saatten sonra doktor değiştirmeyi de pek istemiyorum. Allah hepimize yardım etsin. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.
Degistirme tabi ama bi hemtalog falan belki iste.. bende dogumdan sonra tekrar kullanicam kan sulandiricilari.. hatta hapi dusuk doz omur boyu kullamicam belki ;( ben hematologla.karar vermistim ilac dozlarina
Aa beni goturuyolar yardim ediyolar iste kedilerimi kucagima alamiyorum ya deli olucam ayarlari yok ya abartiyolar ya dibe vuruyolar. Agir kaldirma diyo bide.. ya diyorum milletin 2. Cocugu var abartmayin diyorum.
Ya bide kedileri apartmana kacirip duruyolar yakalayamiyolarda tabi kucaklarina falan zaten almazlar. Doguma gittigimde ne yapicam bilmiyorum
Karanlık ve yağmurlu bir istanbul sabahından merhaba
Bu sabah eşim lutfetti dedi ki çocukları okula ben bırakayım.bi sevindim hem çocukları hazırla, hem kendin hazırlan, kahvaltı, beslenmeler, 2 kat merdiven... Sağolsun 9da evden çıkabildi tamam işte diyo zil 9da çalmiyo mu? Işimiz var valla ya
Heryerlerimiz gecelik sabahlik doldu. Hic bu kadar geceligim pijamam olmamisti valla. Kv de de getirmis malum onlari koyucam bende cantaya. Bu sabahlikta guzelmis.
Rekor 9 tane lohusa geceliği alan arkadaşta kimdi hatırlamıyorum ama onun rekorunu geçemeyiz kimdi o ses versin
Hayır sabahları saten gecelikle kalkıp sabahlık giyip prenses gibi uyansam neyse sabahlığı sadece doğumdan doğuma giyiyorum
Şu sıralar eşimin tişörtleri ve beli en geniş altlarımla yaşamımı sürdürüyorum
Doğum bebek ayağına alışverişin dibine vurdum yazık eşimin de sesi çıkmıyor artık al al gerekliyse diyor