2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Emzik vermeyi dusunen var mi bir de? Kizim almamisti. Ben de israr etmemistim. Ama 2.de hayat kurtariyor diyorlar. Bips marka aldim. Hicbirini almayan bile onu aliyormus diye duydum:) Bakalim bunda basarili olabilecek miyiz:/
Ya bende kaç ay önceden heves edip aldım ama kauçuk olduğu için dezenfekte ederken kaynatmayin deniliyor.Ben daha kutusundan çıkarmadım sen dezenfekte ettin mi? Sadece biberon deterjaniyla yıkayarak mi dezenfekte edicez azıcık kaynatsam deforme olur mu acaba

Kaynatmadan nasıl temizlicez? Ben de bilemedim . Kauçuk ve silikon bayağı Bi çeşit almıştım ben indirimdeyken çeşit çeşit markalarda ...

Kaynatmadan nasıl temizlicez? Ben de bilemedim . Kauçuk ve silikon bayağı Bi çeşit almıştım ben indirimdeyken çeşit çeşit markalarda ...
Kaç tane site gezdim hepsinde soğuk suyla dezenfekte edin diyo ama soğuk suyla da nasıl dezenfekte olucak kafama yatmadı hiç ondan bilen kullanan var mı diye sormak istedim

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-04-02-12-29-253_com.android.chrome.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 43
Göğüs ucuna krem sürme hakkında bir şey dedi mi bana eğitim veren hemşire yok asla sürme dedi de ama şimdiden yara oluyor benim ben de duştan duşa sürüyorum acıyor yoksa

Valla ben suruyorum ya.. bu arada benim aile hekimligi beni unuttu falan diyodum duydular sesimi herhalde dun hemsirem aradi.. emzirme ile ilgili mail aticakmis cok teknolojik takiliyorum

Ben kaynattim ama.simdi fark ediyorum ki uzerini falan hic okumamisim demek ki benim ki silikonmus hic bisey olmadi ,) kaucuk olanlar sari oluyor zaten dimi

Ev tipi ana kucaginin markasi ne acaba? Ben nuna baktim ama cok pahali. Yorumlari cok iyiydi yalniz aklim kalmadi degil:)

Joie Serina aldık canım.
Benim e bebekte indirimim vardı o yüzden orada olan markalardan tercih edecektim ben de bunu ettim:)

Günaydın.
Bu hafta sonu küçük eksiklerimi alıp çantamı yapacağım artık.
O kadar geriyor ki çanta meselesi beni anlatamam. Yıkama ütüleme sonsuz bir döngü gibi geliyor gözüme

Dün bir de dayanamayıp bu sabahlığı aldım Penti'den 40 liraya:)

Antifosfolipid dediğin gibi bişey evet. İlk doğumdan sonra da 40 gün daha kan sulandırıcıya devam ettirmişlerdi bende. Sana da öyle yaptırabilirler tahminim. Dediğin gibi doğum elbetteki çok riskli ama ne bileyim sonuna kadar olmasa da en azından 34, 35 li haftalara kadar kullansaydım diye kafam karışıp duruyo işte. Bu arada ben Ankara'dayım. Doktor ve hastane konusunda sıkıntı yok şükür ama bu saatten sonra doktor değiştirmeyi de pek istemiyorum. Allah hepimize yardım etsin. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.

Şimdilik doktorun dediği gibi aspirini bıraktım, hareketleri kontrol ediyorum. Sıkıntı hissedersem ya da içim rahat etmezse diye de başka bir doktor arastırmaya başladım. Ondan da fikir alabilirim.

Gunaydiiiiin

Karanlık ve yağmurlu bir istanbul sabahından merhaba

Bu sabah eşim lutfetti dedi ki çocukları okula ben bırakayım.bi sevindim hem çocukları hazırla, hem kendin hazırlan, kahvaltı, beslenmeler, 2 kat merdiven... Sağolsun 9da evden çıkabildi tamam işte diyo zil 9da çalmiyo mu? Işimiz var valla ya

Günaydınnnn ilk kizimda emzik biberon hepsi aventti. Bunda da oyle aldim. Emzik gercekten kurtarici ama biraktirmak mesele. Hastane cantamin son eksiklerini bugün tamamlicam ins. Bebek bezi. Depend. Pisik kremi filan lazim. Veee ben kv demlerleyim 5 aydir. Esim bulundugumuz ilde isi birakti. Memlekete donduk. Burda yeni bir iş kurdu. Daha yeni ev ariyoruz. birlikte kalmakta skntı yok cok sükur severim hepsini ama evimi.özledim ins dogurmadan tasinabilirim. Bana dua edin kizlar

Heryerlerimiz gecelik sabahlik doldu. Hic bu kadar geceligim pijamam olmamisti valla. Kv de de getirmis malum onlari koyucam bende cantaya. Bu sabahlikta guzelmis.

Degistirme tabi ama bi hemtalog falan belki iste.. bende dogumdan sonra tekrar kullanicam kan sulandiricilari.. hatta hapi dusuk doz omur boyu kullamicam belki ;( ben hematologla.karar vermistim ilac dozlarina

Haydaaa kv kp niye geliyo ya :)

Aa beni goturuyolar yardim ediyolar iste kedilerimi kucagima alamiyorum ya deli olucam ayarlari yok ya abartiyolar ya dibe vuruyolar. Agir kaldirma diyo bide.. ya diyorum milletin 2. Cocugu var abartmayin diyorum.
Ya bide kedileri apartmana kacirip duruyolar yakalayamiyolarda tabi kucaklarina falan zaten almazlar. Doguma gittigimde ne yapicam bilmiyorum

Birak bi kac kere yapsin boyle sikayet gelsin belki akillanir

Heryerlerimiz gecelik sabahlik doldu. Hic bu kadar geceligim pijamam olmamisti valla. Kv de de getirmis malum onlari koyucam bende cantaya. Bu sabahlikta guzelmis.

Rekor 9 tane lohusa geceliği alan arkadaşta kimdi hatırlamıyorum ama onun rekorunu geçemeyiz kimdi o ses versin
Hayır sabahları saten gecelikle kalkıp sabahlık giyip prenses gibi uyansam neyse sabahlığı sadece doğumdan doğuma giyiyorum
Şu sıralar eşimin tişörtleri ve beli en geniş altlarımla yaşamımı sürdürüyorum
Doğum bebek ayağına alışverişin dibine vurdum yazık eşimin de sesi çıkmıyor artık al al gerekliyse diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…