2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hahha cok iyi ya.. ben boluda otururken boyle bir firmaya dava actim yatak odasi takimi yizunden hem beklettiler hem teshir getirip.kurdular teshir oldugunu anlayinca carladim sonra onlarda carladi bende dava actim.. kazandim.. parayi alamadim uzerine faiz isliyor ama adamin uzerine bi halt yok o yuzden icra ilede bisey alamiyorum ama yatak odasi hala bende... bir gun parami alabilirsem kenarda birikmis paramda olacak kucuk iller berbat ya ustayi gidiceksin kendin alip getiriceksin ve basinda bekliyceksin baska hic caresi yok

Bizim ayri oturma odasi yok ihtiyac da duymadik ama ilk hamileligimde annem bizde kaldi bi sure, yatar diye ider’den cekyatli bi oturma grubu aldik. Maksat uygun olsun zaten cok kullanilmayacak falan.
Ertesi gun teshir urunu getirdiler bildigin kirli kayinvaldemler de gelecekti evde yatacak yer yok. Aradi esim, avukatiz, dava acarim hemen yenisiyle degistirin vs diye. Aksam gelip iade aldilar yenisini de getirmediler. Sizi memnun edemeyecegimizi dusunup firma olarak iade almaya karar verdik dediler
Hamilelik, bulantilr, dusuk riski vs derken hic ugrasacak halimiz yoktu kaldi oyle. Ulusal firma guya.
Buraya yaziyim en azindan. İder’den uzak durun

Ev tipi ana kucaginin markasi ne acaba? Ben nuna baktim ama cok pahali. Yorumlari cok iyiydi yalniz aklim kalmadi degil:)
Kızlar bebek arabamızı, ve ev için ana kucağı aldık sonunda
Cumartesi eve gelecek de nereye gelecek nereye koyacağız hiçbir fikrim yok evde adım atacak yer yok

Emzik vermeyi dusunen var mi bir de? Kizim almamisti. Ben de israr etmemistim. Ama 2.de hayat kurtariyor diyorlar. Bips marka aldim. Hicbirini almayan bile onu aliyormus diye duydum:) Bakalim bunda basarili olabilecek miyiz:/

Ben aldım lcw den cumartesi bugün geldi

Lupus dediğin gibi bağışıklık sistemi hastalığı ama benimkisi lupus değil isim benziyor biraz. Onda kortizonlu ilaclar filan kullanılıyormuş. Benimki antifosfolipid sendromu diye geciyor. Bu hastaların inme riskine karsı normalde de aspirin kullanması gerekiyor. Geçmiş 3 düşüğe de pıhtılasma kaynaklı dediler. Apandisit de basit gibi görünse de 13 cm dikişim var. Sanırım hamileyim diye mi nedir zor oldu. Ameliyat sonrası da pıhtı için varis corabı giydirdiler. Bir de bu benim ilk doğumum değil. Cok sükür saglıklı bir doğum yaptım. Onda 1 gün öncesine kadar iğneyi aspirini kesmemişti doktorum. Hatta yine sezeryan gününden iki gün önce suyum geldiği için aspirini bırakamadan sezeryan oldum. çok sükür yine kanın durmaması gibi bir durum olmadı. İlk doğumumda istanbulda yasıyordum. Daha sonra sehir değişikliği oldu. simdi mecbur baska doktora gidiyorum. o da aspirini bırakacaksın dedi.

Ok. Lupus dedigin icin oyle yazdim.. antifosfolipid de bagisiklik sistemini de etkileyen bir pihtilasma bozuklugu yanlis bilmiyorsam degil mi?? apandist basit demiyorum kesinlikle bende dedigim gibi safra kesemi aldirdim yapisikligim vardi zor gecti falan filan.. Sadece dogumdaki riskler onda yok.. benimde inme riskim var diyim yani akciger yada beyine pihti atma riskim var yuksek seviyede. Dogumda cok fazla risk var biz pek gormuyoruz ama plesantanin yapismasi durumu var rahim yirtilmasi var, varda var oyuzden riske atmamak en iyisi. Dogumdan bir sure sonra ilaclara tekrar basliycam bende mesela. Bide oldugun yerin sartlarindan dolayida doktorun birakmaktirmak istemis olabilir riske atmamak icin cunku maluk oyle bir durumda sevk isi cok zor... ben esimin ve arkadaslarinin bi gece sabaha kadar sevk ambulansi beklerken masada kalan bi anneye damar yollari acip kan taktiklarini ve kan hizli gitsin diye elleri ile.posetleri sıktıklarini bilirim kadincagiz bir taraftan kan kaybediyordu. Oradaydim doktor odasinda bekliyordum ama yan oda dogumhane yani herseyi duyuyorsun..
Bende cok korkuyorum riskim yuksek oldugu icin ama yapicak bisey yok. Her seferinde kan akisina bakiliyor bebegin.

Son düzenleme:
Kızlar hastaneye mama götürecek misiniz ? Benim ilk kızım prematüre ve sezeryan olduğum için sütüm 2 gün sonra geldi. Bunda ne olur olmaz diye yanıma alayım diyorum
yok canim ben götürmeyeceğim. Hastanelerde getek oluyorsa tek kullanimlik paketler oluyot onlardan isterim.olmazsada eczaneden aliriz bosuna almak istemiyorum
acelyadan turemesine imkan yok. Kökleri farkli. Anlamsiz olsada kulaga hos geliyor ama.

ay baligin ota boka aglamasini geçtim.dengesizlik hat safhada genel olarak biseye karar vermek zor ama karar verincede asla donmem.

hastaneden ciktin mi sen canim. Ben senin hastane olayini kacirdim.

Emzik vermeyi dusunen var mi bir de? Kizim almamisti. Ben de israr etmemistim. Ama 2.de hayat kurtariyor diyorlar. Bips marka aldim. Hicbirini almayan bile onu aliyormus diye duydum:) Bakalim bunda basarili olabilecek miyiz:/
evet ben vericem.oglum almamıştı ama bunda yine denicem avebt air diye bi emzik varmis onu aliyormus bebekler bende ondan almayi düşünüyorum.

Yarin bende hastane çantamı hazirlamis olacagim kismetse.kizlar bisey sorucam size annemin ördüğü battaniyeyi mi alsam hastane icin yoksa pelus hazir battaniyeletden mi alsam?

Ayy valla gülmeyeyim başımıza herşey gelebilir bende bugün temizledim kendimi az zaman kaldı umarım doğuma kadar idare eder beni.. kardeşinde şimdi değişik olaylar hikayeler vardr

Haklisin valla kreş konusunda bide onun kreşe uyum sağlaması için uğraşmam gerekecek falan bebeyle yapamam şimdilik aslında oyun ablaları var haftada bi kaç saat gelir oynar falan bu da iyi fikir belki öyle bi yardımcı alırım

Canım dr un bırak dediyse bırakmak lazım bende aspirini 32de bıraktım oksaparla devam ediyorum bir düşüğüm var ve bir doğumda da aşırı kanamam oldu zor durdurdular bu 2.gebeliğim inşallah yine aynı şeyler olmaz diyorum.. başka dr larada gitseydin keşke ben bu hamilelikte 3farkli dr a gittim sürekli

Bu arada bunun en guzel yolu hematolog yada romatolaga gidip.danismak...aklin.kaldiysa onlardan bilgi al

Bide ilk bebede zaten ne yapacağını bilmiyorsun çevreden gelen seslere ne cevap verecegini de bilmiyorsun falan bu sefer öyle bisey olsa heralde sustururum hepsini

Ben avent aldım bips e baktım çok güzelmiş gerçekten aventi deneyeyim almazsa onu alırım alıştırmakta kararlıyım inşallah alır emziği

Kızlar bizim 2.çocukta kendisi büyüycek galiba
Benimde oğlumda dikkat eksikliği ve hiperaktivite var ve zor bi çocuk.çok fazla sorgulayan zor ikna olan..ama kardeşi konusunda şu an çok hassas sabırsızlıkla bekliyo yaşı küçük olsaydı zorlanırdım ama babasının başka bi çocuğa yakın davranması rahatsız ediyo.kardeşiyle ilgilendiğinde rahatsızlık duyarmı bilmiyorum.şimdilik beni hep çok sevdiniz kardeşimide herkes çok sevsin diyo.
Bi de keman kursuna başladı okuldan önce haftada 3 gün gidicek bebeyle sabahtan düşücez yollara büyük mutlu olurken küçükte yollarda büyüycek.okuldan dönene kadar bebekle ilgilenirim akşam babasına devrederim büyüğü alırım

Eşime az önce dedim senin ses ve ışık gelmesin diye kapını kapatıp yattığını kızlara söyledim dedim.İfşaladın mı beni diyor ohooo ne ifşalar var merak etme seninki masum kalır dedim Aldığın ürünlerinde ohh sefan olsun kız güle güle kullansın bebişin boşver erkek milleti işte anlamazlar

Göğüs ucuna krem sürme hakkında bir şey dedi mi bana eğitim veren hemşire yok asla sürme dedi de ama şimdiden yara oluyor benim ben de duştan duşa sürüyorum acıyor yoksa

Ayy valla gülmeyeyim başımıza herşey gelebilir bende bugün temizledim kendimi az zaman kaldı umarım doğuma kadar idare eder beni.. kardeşinde şimdi değişik olaylar hikayeler vardr
Ay inşallah benim de umudum o doğuma kadar idare etmesi benim hamilelikle birlikte geç çıkmaya başladı ama umarım bu sefer de öyle olur.Kardeşimde hikaye bitmiyor arada anlatır

Göğüs ucuna krem sürme hakkında bir şey dedi mi bana eğitim veren hemşire yok asla sürme dedi de ama şimdiden yara oluyor benim ben de duştan duşa sürüyorum acıyor yoksa
Yok krem falan bisey demedi sadece emzirrken gogsum siyah kismini kavramasini saglarsan yara olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…