2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah bi sorun olmaz tabi vala genetk ben 1400 dognusum bana cekmedigi kesinde babasi 4 kiloyms herhalde ona cekicek
Hiç korkma canım arkadaşım geçenlerde 3900 normal doğurdu ve daha kolay olduğunu söyledi zayıf bebeler daha çok zorlanıyor

Ayyy senin bu kv insanı deli eder cinnet getirmedigine inanamıyorum bu hamilelik sancilar stresler ağrılar bile daha iyiymiş

Ben de hala eksikler tamamlansın da çanta hazırlayayım diyorum süpriz olcak görücem günümü tedbirli olmakta fayda var cok teşekkür ederm cevap icin

2 2kedi_1deli tebrik edelim şimdiden, riskli haftalar geçti şükür. Çok heyecanlandım, geliyor Minnak. Juliet kesin artık herhalde, Lidya’yı sen bile benimseyemedin babası kimlik çıkarırken kesin juliet koyar. Benim eşim kimlik çıkarmaya gittiğinde nerdeyse 2. İsim koyacakmış insanın içinden geliyor, nüfus müdürlüğüne gidince başka isim koyan kocaları anladım, istediğin ismi koyabilirsin çok değişik bir duygu dedi. E zaten Deniz’i de kendi koymuştu. Buna rağmen 2. İsim düşünmüş orda. Neyse ki isim gelmemiş aklına

O bendim şuan 9 u da geçmiş olabilir lcw den de aldım gelmedi daha saçmaladım kabul haklısınız

Hangi hastane canım o ne güzel fikirmiş:)
Yastık 40, battaniye 65 ama biraz indirimi var şu an ben büyük kızıma da bir şeyler yaptırdım şimdi küser ona yaptırdın ben de istiyorum diye:)
İzmir medikalpark en basit süsleme paketinde isme özel kapı süsü ve yastık varmış bi de cikolata ve limonata 250 mi ne istiyolar düşünce tek tek mantıklı geldi bizde kimse ugrasmaz bizde bunla sayfanın adı neydi battaniye olabilir

Kızlar aldığım 2 gecelik bir pijamaydı, normal zamanda da giyilebilecek şeyler almıştım. Boşa gitmesin o kadar para diye düşünerek her gün giyiyorum. Sabahlığı bile giyiyorum
2 2kedi_1deli lohusalıkta terör estirdiğimi ve bir kişi hariç kimsenin bir şey diyemediğini de eklemem gerek:) o bir kişi de bekar görümcem, fikri yok lohusa psikolojisi hakkında, normal. Bunun dışında yedi sülalem ve eşimin yedi sülalesi kuzu gibiler. Hiç sesleri çıkmıyor. Aklında bulunsun, içinden geldiği gibi davranabileceğin tek zaman dilimi bu olabilir, değerlendirebilirsin kayınvalideye karşı

kolay gelsin canım . Güle güle hazırla çantanı. Ben de daha başlamadım hiç kendini yorma yavaş yavaş olur. Ben biraz fazla rahatım gerçi. Bugün gelip büyüyen beşiği kurdular odaya. Makus talihimi yavaş yavaş yenmeye başladım . Mobilya çok sağlam kaliteli geldi bir çizik dahi YÖK şükürler olsun sorun yaşamadım. Dolabın parçalarını da değiştirirlerse hemen başlarım çamaşırları yıkayıp yıkayıp ütülemeye. Bugün kombici de geldi kombimizi alıp söküp gitti tuvalet banyo çamaşır makinesi vs şuan evde hiçbi yerde su yok. Rezillere oynuyorum . Tuhaf Bi şekilde rahatım

Kac kilo olmus canim bebis ? Hadi bakalim 4.bebisimiz Juliet hanim olacak gibi supriz olmazsa baska doktor almasa bile bebegi , bebek plesantadan kendi ayriliyor. Saglicakla gelsin minik hanim artik yay burcu oluyor sanirim

Evet yay burcu oluyor. 2500 falan dogar dedi. 2800 gorunuyor gerci ama ona guvenme dedi.

iyi akşamlar mesajları yeni okuyorum doğuran yok di mi aman korktum çok yazışmışsnz onlar niye geliyo senin kv ile imtihanın bitmedi

Ya benim hayatla imtihanim bitmedi valla baska isim alip bir derdim var a hayatimi anlatsam sahte zannederler ban yerim... colde.kutup ayisi benden iyidir

O zaman asin bayraklari benim zamanim.geliyor.. ama benim kv cok kotu ya en sacma seyden bile kavga cikarir. Biraz.once.esimle birbirlerine girdiler anlatamayacagim kadar sacma.bi konu.. esimin doktorluk.bransi hakkinda :))

Evet yay burcu oluyor. 2500 falan dogar dedi. 2800 gorunuyor gerci ama ona guvenme dedi.
Benim oglum dogumdan 1 gun once ultrasonda 2900 gorunuyordu 2840 dogdu.
Doktor kendi ultrasonunu kendi daha iyi bilir mutlaka ama insallah ultrasonda olculen kiloya en yakin dogar. Kuvöz vs sıkıntısı olmadan alir cikarsin kizinla
Yerinde duramamasindan belli ayrica yay oldugu. Oglum da duramadi yay oldu

İlk dogumu olacaklara TOMRİSİN EMZİRME NOTLARİni okumalarini tavsiye ederim. Benim inanilmaz isime yaramisti. O tecrubesizlik o caresizlik icinde oyle deva oldu ki halime. Hala dua ederim her yeni dogum yapan/yapacak tanidigima da tavsiye ederim. Ben yazilar altindaki yazismalara yorumlara kadar defalarca okumuştum

Valla bizim kiz teraziyi bile zorladi sonra bi akrep mi olsam dedi. Simdi yay icin ugrasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…