Allah kolaylık versin sana zaten sona gelmişsin hayırlısı hakkı da serum konusunda haklısın 36 saat yattım yaklaşık 5 kez serum aldım çok iyi geldi bira şişkinlik hissediyorum bücudumda ama iyiyimKizlar suan 5 dakikada bir kasilmam var... evde doktor arkadaslarimiz vardi. Biri aile hekimi oldugu icin surekli boyle takipleri var tabi karnima dokundu bakti falan bu kasil 120 130 gecer 3 dakikaya dustugu an git.makat gelis bebek strese.girer dedi. Beraber dakika tuttuk zaten..
Ciger gelistirici dediginiz sey kortizon zaten ama cok ise yarayan bisey. Sadece sizde ciddi odem ve nefes darligi yapiyor.
Hastaneye yatanlar mi var ya cok gecmis olsun. Serumlar ise yariyor bos sivi ve magnezyumlu olarak veriyolar zaten
Evet 12. Saatte yapılabiliyor ama bebek sıkı tıda değilse 24. Saat yapıyolar genelde faydası daha fazla böyşe bilmiyorum ama 3 doktor da aynı fikirdeydi ben hastanedeyken ben oğlum var diye 12. Saat yapın gideyim dedim ama bırakmadılar12 saati gecince yapilabilir dedi dogumhanedeki doktor
benim igne durumum yok oylesine yazdim
Ama kortizonlu diyollaHemen gidiyorsun ve o iğneyi vurduruyorsun!bu kadar insan dil döküyor ayıp
Evet bi de oyle bi durum var. Senin aciklama da gümr gittiAh kizlar konuyu ben actim ama ben de o iğneyi vurulmak istemiyorum demedim ki. Iyice hatlar karışmış.
Ah canım ben seni yanlış anlamışımYok yok kızlar ben istemiyorum değil. Yanlış anlamışsınız. Sanırım anlaşılır yazamadım. Şimdi ben 2 yerde de takibimi yaptırıyorum. Aslında en başından beri gittiğim ve çok güvendiğim doktorum var. Ancak hastanenin durumu şuan sıkıntılı iflas edebilir her an sıkıntı yaşayabilirim. O yüzden kendimi garantiye almak adına başka bir hastaneye doktora daha göründüm. Her ikisi de ciğer iğnesinden bahsetti. Ben şimdi deseler şimdi vurulurum o konuda hiç bir endişem yok. Sadece ötekine gitmem gerektiğinde o da ciğer iğnesi vuralım dediğinde ne yapacağım bilmiyorum. Anladiniz beni demi kızlar açık açık onlara diyemiyorum. Ikisini de üzmek istemiyorum. Kendimi o anlamda kötü hissediyorum. Ama sonuçta ortada kalmakta var hastaneden ötürü.
Evet bi de oyle bi durum var. Senin aciklama da gümr gitti
Cok güldüm
Ah canım ben seni yanlış anlamışımserumu fazla aldım sudan aklım bulandı herhalde hangisine güveniyosan ona yaptır diğerine de durumu açık açık izah et nihayetinde ikisinin de işi bu duygusal bi durum yok ortada iş ilişkisi
Aferin ona. O kadar mutlu oldum ki! Bugün bel güzel haberler aldım, en güzeli mert’in haberi oldu. Maşallah kuzuya.çok şükğr iyiii solunum cihazından kurtuldu kuzum 6 gundur kendı nefes alıyor kilosuda 1450 oldu 2 gundur onu gormeye gıdıyorum bugun döndüm evene guzel ruyalarda gorulmek cok şükür iyiyiz
Benim 3 doktorum birden vardı. Hepsi de takibimi yaptı. Birine kontrole gidince diğer doktorun tespit ettiği şeyleri bildiriyordum.Haklısın canım. Zaten öyle bir şey olsa kim ilk vurursa iğneyi ötekine gittiğimde söylemek mecburiyetinde olurum. Riske atamam. Tek bir doktorun kontrolünde olmayı çok isterdim de şuan hastane işleri karışık insan kendini açıkta kalacak gibi hissediyor bi de erken doğum riskim çok yüksek. Kendimi düşünmek zorundayım.
Geçmiş olsun, soğuk süt, maden suyu, gaviscon. Kısa süreli etki için. Sadece mide yanmasına bunlar. Acaba ateşin mi çıktı, ateşini bir ölç istersen.Kızlar çok kötüyüm mide bulantısından mahvoldum kusmak üzereyim sorun ne anlamıyorum yediklerim ağzıma geliyor reflü problemi yaşıyorum. Gebelik boyu hiç kusmadım bu gece midem berbat . NE yapacağım bilmiyorum ateşler içinde yanıyorum Çok berbat çokyanaklarım al al oldu yanıyorum . Neden böyle oldu ki bir problem mi var acaba. Canım çok sıkıldı taaa gece uykumdan uyandırdı reflü ve bulantı. Midem de buram buram yanıyor şuanda. Ne yapsam geçer acaba ay çok kötü
Bu tur durumlarda yarar zarar iliskisi sorgulanir yarari fazlaysa zarari goz ardi edilirValla arkidisler ciger gelistirici tartistiniz sorguladiniz kendime karsi supheye dustum.. ben doktorum hemsireye celestonu nu hazirlayalim dedi o ne dedim ciger gelistirici bebek simdi dogarsa falan yapmak lazim dedi peki dedim o kadar sorgulamadim bile. Kortizon isine takilmayin ya ilk 6 ayimda kortizon hap kullandim ben.
Dunde kontrolde doktorum esime bi ilac ismi soyledi ameliyatta hazir bulunmasini saglayabilir misin dedi. Esimde kullanmak isterseb var hastanede eczaneden cektiririm falan diye iste bunlar konustu aralarinda. Ne ilaci nedir sormadim.
Biraz kendinizi doktorunuza birakin.. diyceksiniz ki senij tuzun kuru esin doktor ama oyle degil esimib kadin dogumu o kadar da degil uzak bu konuya yani. Tamam surekli ameliyata giriyor ilaclari biliyor ama surece hakim degil. Dusunun ya dun kasiliyorum baska doktor arkadas gelmis off bunasil boyle diyo adam film izlemeye devam ,)
Bu tur durumlarda yarar zarar iliskisi sorgulanir yarari fazlaysa zarari goz ardi edilir
Son 1 gun cok heycanliKesinlikle katiliyorum.. biz dur bi dakka o ilac neymis bakiyim diyene kadar is isten gecebilir. Bilmiyosak teslimiyet biliyosak sorgulamak tartisma gerekliyse tabi ki sonuna kadar.
Bu arada o kadar kasilmaya dogurmadim ama ilacimi ictim kasilmalari o yumusatti.. ama bugun ilacta yok hic. 24 saat durur mu bu kiz icerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?