2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylık versin sana zaten sona gelmişsin hayırlısı hakkı da serum konusunda haklısın 36 saat yattım yaklaşık 5 kez serum aldım çok iyi geldi bira şişkinlik hissediyorum bücudumda ama iyiyim

12 saati gecince yapilabilir dedi dogumhanedeki doktor
Evet 12. Saatte yapılabiliyor ama bebek sıkı tıda değilse 24. Saat yapıyolar genelde faydası daha fazla böyşe bilmiyorum ama 3 doktor da aynı fikirdeydi ben hastanedeyken ben oğlum var diye 12. Saat yapın gideyim dedim ama bırakmadılar

Ah canım ben seni yanlış anlamışım serumu fazla aldım sudan aklım bulandı herhalde hangisine güveniyosan ona yaptır diğerine de durumu açık açık izah et nihayetinde ikisinin de işi bu duygusal bi durum yok ortada iş ilişkisi

Haklısın canım. Zaten öyle bir şey olsa kim ilk vurursa iğneyi ötekine gittiğimde söylemek mecburiyetinde olurum. Riske atamam. Tek bir doktorun kontrolünde olmayı çok isterdim de şuan hastane işleri karışık insan kendini açıkta kalacak gibi hissediyor bi de erken doğum riskim çok yüksek. Kendimi düşünmek zorundayım.

çok şükğr iyiii solunum cihazından kurtuldu kuzum 6 gundur kendı nefes alıyor kilosuda 1450 oldu 2 gundur onu gormeye gıdıyorum bugun döndüm eve ne guzel ruyalarda gorulmek cok şükür iyiyiz
Aferin ona. O kadar mutlu oldum ki! Bugün bel güzel haberler aldım, en güzeli mert’in haberi oldu. Maşallah kuzuya.

Kızlar çok kötüyüm mide bulantısından mahvoldum kusmak üzereyim sorun ne anlamıyorum yediklerim ağzıma geliyor reflü problemi yaşıyorum. Gebelik boyu hiç kusmadım bu gece midem berbat . NE yapacağım bilmiyorum ateşler içinde yanıyorum Çok berbat çok yanaklarım al al oldu yanıyorum . Neden böyle oldu ki bir problem mi var acaba. Canım çok sıkıldı taaa gece uykumdan uyandırdı reflü ve bulantı. Midem de buram buram yanıyor şuanda. Ne yapsam geçer acaba ay çok kötü

Benim 3 doktorum birden vardı. Hepsi de takibimi yaptı. Birine kontrole gidince diğer doktorun tespit ettiği şeyleri bildiriyordum.

Geçmiş olsun, soğuk süt, maden suyu, gaviscon. Kısa süreli etki için. Sadece mide yanmasına bunlar. Acaba ateşin mi çıktı, ateşini bir ölç istersen.
Mide yanması için artık yarın doktoruna sor iZin verirse pantpas al, Harika bir ilaç. 2 2kedi_1deli ve ben kullanıyoruz, pantpas olmasaydı midemden ejderha çıkacaktı, tüm iç
Organlarımı kusabilirdim, çok kötüydüm.

Naberr geçmiş olsun, ciğer geliştiriciyi 12 saat sonra yapıyorlar. En azından bana öyle yapacaklardı, yetişmedi.
Ciğer geliştirici hakkında komik bi muhabbet dönmüş yeri gelmişken bilgi vereyim yeni öğrendim. Elifakca sincazli G GULCIN_87 bu ciğer geliştirici iğnenin içinde surfaktan Maddesi var, akciğerlerin çalışması için gerekli. Bu iğne anneye yapılmazsa bebeğe Kuvözde veriliyor, bu da bebeğin gözlerinde soruna yol açabiliyor. Düşük ihtimal ama yine de risk oluyor. Anneye yapılması daha sağlıklı bebek için. Yeni rop muayenesi yaptırdım, doktor anlattı ne kadar da bilmiş bir insanım.

2 2kedi_1deli heyecanla juliet’i bekliyoruz. Çarşambayı beklemese bari. Tam bir sıpa ya! Kaç kişiye telaş yaptırdı

Ocak anneleri olarak Kasım’ı atlattık ya şükürler olsun. 34 haftayı geçenler doğurabilir artık iZin verdim ne stres oldum be ya! Biri doğurdu mu diye korka korka okuyordum.
Kaizen S sen hariç senin minik az daha beklesin, refika teyzeyi dinlesin

R refikaaydin ben de her ne kadar 5 şubatta 40 haftamı dolduruyor görünsem de hiç şubat gözüyle bakmadım. Zaten süreç de bana bak dedirtmedi hiç. O yüzden ben de ocak annesiyim en geç ihtimalle inşallah minikler vaktiyle sıra sıra gelir.
Sen ne kadar güçlü bir annesin. Bayılıyorum bu gücüne. Instagramdan prematüre annelerine bakıyorum. Onlarin gücüne de hayran kalıyorum. Inşallah pek yakında N narantikibi de senin gibi evine minnoşunu getirecek. Hep aklımdasınız. Ciğer iğnesi ne kadar önemliymiş doktor en başından Fmf rahatsızlığımdan dolayı sürekli atak geçirdiğim için gulcincim dayan 34 geçsin ciğer iğnesi vurup alalım dedi. Az kaldı 34 'ün bitmesine 2 hafta sonra yarın tam 34 bitecek. Resmen gün sayıyorum öyle zor geçiyor ki. Doğum öncesi zor doğum sonrası zor. Analık sen ne zor seymissin. Allah'a şükür bu günleri gördük inşallah bundan sonrasını da gösterir Rabbim.

Valla arkidisler ciger gelistirici tartistiniz sorguladiniz kendime karsi supheye dustum.. ben doktorum hemsireye celestonu nu hazirlayalim dedi o ne dedim ciger gelistirici bebek simdi dogarsa falan yapmak lazim dedi peki dedim o kadar sorgulamadim bile. Kortizon isine takilmayin ya ilk 6 ayimda kortizon hap kullandim ben.

Dunde kontrolde doktorum esime bi ilac ismi soyledi ameliyatta hazir bulunmasini saglayabilir misin dedi. Esimde kullanmak isterseb var hastanede eczaneden cektiririm falan diye iste bunlar konustu aralarinda. Ne ilaci nedir sormadim.

Biraz kendinizi doktorunuza birakin.. diyceksiniz ki senij tuzun kuru esin doktor ama oyle degil esimib kadin dogumu o kadar da degil uzak bu konuya yani. Tamam surekli ameliyata giriyor ilaclari biliyor ama surece hakim degil. Dusunun ya dun kasiliyorum baska doktor arkadas gelmis off bunasil boyle diyo adam film izlemeye devam ,)

Bu tur durumlarda yarar zarar iliskisi sorgulanir yarari fazlaysa zarari goz ardi edilir

Bu tur durumlarda yarar zarar iliskisi sorgulanir yarari fazlaysa zarari goz ardi edilir

Kesinlikle katiliyorum.. biz dur bi dakka o ilac neymis bakiyim diyene kadar is isten gecebilir. Bilmiyosak teslimiyet biliyosak sorgulamak tartisma gerekliyse tabi ki sonuna kadar.

Bu arada o kadar kasilmaya dogurmadim ama ilacimi ictim kasilmalari o yumusatti.. ama bugun ilacta yok hic. 24 saat durur mu bu kiz icerde acaba

Son 1 gun cok heycanli tam kac haftalik oluyo durmassada sorun olmaz bi gun once bi gun sonra saglikla gelsn yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…