Kesinlikle katiliyorum.. biz dur bi dakka o ilac neymis bakiyim diyene kadar is isten gecebilir. Bilmiyosak teslimiyet biliyosak sorgulamak tartisma gerekliyse tabi ki sonuna kadar.
Bu arada o kadar kasilmaya dogurmadim ama ilacimi ictim kasilmalari o yumusatti.. ama bugun ilacta yok hic. 24 saat durur mu bu kiz icerde acaba
çok şükğr iyiii solunum cihazından kurtuldu kuzum 6 gundur kendı nefes alıyor kilosuda 1450 oldu 2 gundur onu gormeye gıdıyorum bugun döndüm eve ne guzel ruyalarda gorulmek cok şükür iyiyiz
çok şükğr iyiii solunum cihazından kurtuldu kuzum 6 gundur kendı nefes alıyor kilosuda 1450 oldu 2 gundur onu gormeye gıdıyorum bugun döndüm eve ne guzel ruyalarda gorulmek cok şükür iyiyiz
Kızlar çok kötüyüm mide bulantısından mahvoldum kusmak üzereyim sorun ne anlamıyorum yediklerim ağzıma geliyor reflü problemi yaşıyorum. Gebelik boyu hiç kusmadım bu gece midem berbat . NE yapacağım bilmiyorum ateşler içinde yanıyorum Çok berbat çok yanaklarım al al oldu yanıyorum . Neden böyle oldu ki bir problem mi var acaba. Canım çok sıkıldı taaa gece uykumdan uyandırdı reflü ve bulantı. Midem de buram buram yanıyor şuanda. Ne yapsam geçer acaba ay çok kötü
Bu seferde seker yuksek cikiyor canim kasilma gecti ama yaptiklari celestone sanirim sekeri yukseltiyormus doktor da bisey demiyor ki tersleyip duruyorlar devlette
GGULCIN_87
bizden ziyade bebişlerimiz güçlü. Minnacıklar ama öyle sıkı tutunuyorlar ki hayata, biz ayak uyduruyoruz miniklere benim sıpa 2.5 kiloyu geçti, darısı Nnarantikibi
nin başına.
Kızlar günaydın,bugün uykuya karşı savaş açtım ne olursa olsun uyuyacağım dedim kaç defa uyandım uyudum uyandım uyudum sağa döndüm sola döndüm her ne kadar bölük pürçükte olsa bu saate kadar uyumayı başardım vücudum dinlenmiş biraz.
Ben şuan 37+2 deyim ve sanırım doğurmak istiyorum artık vücudum inanılmaz yorgun sanki 3 yıldır hamileyim yarın kontrolüm var bakalım gün verecek mi 38.hafta için yoksa 39 u bekleyelim diyecek mi? Hepimizin ki zamanında gelir umarım
Geçmiş olsun, soğuk süt, maden suyu, gaviscon. Kısa süreli etki için. Sadece mide yanmasına bunlar. Acaba ateşin mi çıktı, ateşini bir ölç istersen.
Mide yanması için artık yarın doktoruna sor iZin verirse pantpas al, Harika bir ilaç. 22kedi_1deli
ve ben kullanıyoruz, pantpas olmasaydı midemden ejderha çıkacaktı, tüm iç
Organlarımı kusabilirdim, çok kötüydüm.
Ayy artık tarihler veriliyo hadi hayırlısı olsun canım 2 haftan var
Artık doğuralım zor geçiyo son günler
Gece bende uyuyamadım midemi üşütmüşüm karın ağrısı zaten sağa sola dönemiyorum.2 saat uyuyabildim.görenler karnın aşağıya inmiş diyo.pazarteside benim kontrolüm var bakalım ne diycek
Ayy artık tarihler veriliyo hadi hayırlısı olsun canım 2 haftan var
Artık doğuralım zor geçiyo son günler
Gece bende uyuyamadım midemi üşütmüşüm karın ağrısı zaten sağa sola dönemiyorum.2 saat uyuyabildim.görenler karnın aşağıya inmiş diyo.pazarteside benim kontrolüm var bakalım ne diycek
sabah kalktım okula geldim 3. Derste fenalaştım revirde baktılar bana orda uyudum kendime daha yeni geliyorum cnm hiç böyle olmazdım bu reflü neyin nesi nerden çıktım nevarsa ağzıma geliyor dün gece yatmadan foşşşş diye kabaran calci net d 3 yutmuştum o beni mahvetti muhtemelen. Okulda da halsizdim sabah sabah. Bakalım iyiyim gibi şimdi.
Geçmiş olsun, soğuk süt, maden suyu, gaviscon. Kısa süreli etki için. Sadece mide yanmasına bunlar. Acaba ateşin mi çıktı, ateşini bir ölç istersen.
Mide yanması için artık yarın doktoruna sor iZin verirse pantpas al, Harika bir ilaç. 22kedi_1deli
ve ben kullanıyoruz, pantpas olmasaydı midemden ejderha çıkacaktı, tüm iç
Organlarımı kusabilirdim, çok kötüydüm.