Benimde kasilmalarim çıkmıyor nst de sabah vizitte cikarirlar sanirim 2.dozumu yapipKesinlikle katiliyorum.. biz dur bi dakka o ilac neymis bakiyim diyene kadar is isten gecebilir. Bilmiyosak teslimiyet biliyosak sorgulamak tartisma gerekliyse tabi ki sonuna kadar.
Bu arada o kadar kasilmaya dogurmadim ama ilacimi ictim kasilmalari o yumusatti.. ama bugun ilacta yok hic. 24 saat durur mu bu kiz icerde acaba
Son 1 gun cok heycanlitam kac haftalik oluyo durmassada sorun olmaz bi gun once bi gun sonra saglikla gelsn yeter
Kaygilanma rabbim yanindaaa olsun minik kiz saglikla gelcekkk dualarmz sizinle36+5 falan oluyor canim... yine de kaygilar kaygilar
yaaa cok şükürçok şükğr iyiii solunum cihazından kurtuldu kuzum 6 gundur kendı nefes alıyor kilosuda 1450 oldu 2 gundur onu gormeye gıdıyorum bugun döndüm evene guzel ruyalarda gorulmek cok şükür iyiyiz
Maaşallah canım ne güzel bir haber bu çabucak kilosunu da tamamlar ve çıkar inşallah.çok şükğr iyiii solunum cihazından kurtuldu kuzum 6 gundur kendı nefes alıyor kilosuda 1450 oldu 2 gundur onu gormeye gıdıyorum bugun döndüm evene guzel ruyalarda gorulmek cok şükür iyiyiz
Şu an 34 teyiz[etistirip taktılar o da doğdu
Kaçıncı haftadasinız şuan
Gecmis olsun cnim simdi nasil oldun ? Benimde bu gece midemde fena agri var perisan oldum.;(Kızlar çok kötüyüm mide bulantısından mahvoldum kusmak üzereyim sorun ne anlamıyorum yediklerim ağzıma geliyor reflü problemi yaşıyorum. Gebelik boyu hiç kusmadım bu gece midem berbat . NE yapacağım bilmiyorum ateşler içinde yanıyorum Çok berbat çokyanaklarım al al oldu yanıyorum . Neden böyle oldu ki bir problem mi var acaba. Canım çok sıkıldı taaa gece uykumdan uyandırdı reflü ve bulantı. Midem de buram buram yanıyor şuanda. Ne yapsam geçer acaba ay çok kötü
Nasil gecti gecen canim ?Benimde kasilmalarim çıkmıyor nst de sabah vizitte cikarirlar sanirim 2.dozumu yapip
Bu seferde seker yuksek cikiyor canim kasilma gecti ama yaptiklari celestone sanirim sekeri yukseltiyormus doktor da bisey demiyor ki tersleyip duruyorlar devletteNasil gecti gecen canim ?
Ben raneks kullanıyorum ama etki etmiyo artık pantpası dontorun mu yazması lazım kendim alıp içsemGeçmiş olsun, soğuk süt, maden suyu, gaviscon. Kısa süreli etki için. Sadece mide yanmasına bunlar. Acaba ateşin mi çıktı, ateşini bir ölç istersen.
Mide yanması için artık yarın doktoruna sor iZin verirse pantpas al, Harika bir ilaç. 2 2kedi_1deli ve ben kullanıyoruz, pantpas olmasaydı midemden ejderha çıkacaktı, tüm iç
Organlarımı kusabilirdim, çok kötüydüm.
Ben raneks kullanıyorum ama etki etmiyo artık pantpası dontorun mu yazması lazım kendim alıp içsem
Ayy artık tarihler veriliyo hadi hayırlısı olsun canım 2 haftan varDoktordan ciktik sezeryan oluyorum 25 aralikta geliyor bizim minik adamhayirlisi artk
Hayirlisi insallah bnde hic uyuyamiuorum artkAyy artık tarihler veriliyo hadi hayırlısı olsun canım 2 haftan var
Artık doğuralım zor geçiyo son günler
Gece bende uyuyamadım midemi üşütmüşüm karın ağrısı zaten sağa sola dönemiyorum.2 saat uyuyabildim.görenler karnın aşağıya inmiş diyo.pazarteside benim kontrolüm var bakalım ne diycek
sabah kalktım okula geldim 3. Derste fenalaştım revirde baktılar bana orda uyudum kendime daha yeni geliyorum cnm hiç böyle olmazdım bu reflü neyin nesi nerden çıktım nevarsa ağzıma geliyor dün gece yatmadan foşşşş diye kabaran calci net d 3 yutmuştum o beni mahvetti muhtemelen. Okulda da halsizdim sabah sabah. Bakalım iyiyim gibi şimdi.Gecmis olsun cnim simdi nasil oldun ? Benimde bu gece midemde fena agri var perisan oldum.;(
Aaaa ateşimi ölçmek aklıma gelmedi gece yanaklarım da kıpkırmızıydı zaten . Bi daha yaşamam umarım mahvetti beniGeçmiş olsun, soğuk süt, maden suyu, gaviscon. Kısa süreli etki için. Sadece mide yanmasına bunlar. Acaba ateşin mi çıktı, ateşini bir ölç istersen.
Mide yanması için artık yarın doktoruna sor iZin verirse pantpas al, Harika bir ilaç. 2 2kedi_1deli ve ben kullanıyoruz, pantpas olmasaydı midemden ejderha çıkacaktı, tüm iç
Organlarımı kusabilirdim, çok kötüydüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?