2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde kasilmalarim çıkmıyor nst de sabah vizitte cikarirlar sanirim 2.dozumu yapip

Gecmis olsun cnim simdi nasil oldun ? Benimde bu gece midemde fena agri var perisan oldum.;(

Günaydın hanımlar.
Yine bu gecede bebişler rahat durmamış anlaşılan.

Kızlar günaydın,bugün uykuya karşı savaş açtım ne olursa olsun uyuyacağım dedim kaç defa uyandım uyudum uyandım uyudum sağa döndüm sola döndüm her ne kadar bölük pürçükte olsa bu saate kadar uyumayı başardım vücudum dinlenmiş biraz.
Ben şuan 37+2 deyim ve sanırım doğurmak istiyorum artık vücudum inanılmaz yorgun sanki 3 yıldır hamileyim yarın kontrolüm var bakalım gün verecek mi 38.hafta için yoksa 39 u bekleyelim diyecek mi? Hepimizin ki zamanında gelir umarım

Ben raneks kullanıyorum ama etki etmiyo artık pantpası dontorun mu yazması lazım kendim alıp içsem

Doktordan ciktik sezeryan oluyorum 25 aralikta geliyor bizim minik adam hayirlisi artk
Ayy artık tarihler veriliyo hadi hayırlısı olsun canım 2 haftan var

Artık doğuralım zor geçiyo son günler
Gece bende uyuyamadım midemi üşütmüşüm karın ağrısı zaten sağa sola dönemiyorum.2 saat uyuyabildim.görenler karnın aşağıya inmiş diyo.pazarteside benim kontrolüm var bakalım ne diycek

Hayirlisi insallah bnde hic uyuyamiuorum artk

Gecmis olsun cnim simdi nasil oldun ? Benimde bu gece midemde fena agri var perisan oldum.;(
sabah kalktım okula geldim 3. Derste fenalaştım revirde baktılar bana orda uyudum kendime daha yeni geliyorum cnm hiç böyle olmazdım bu reflü neyin nesi nerden çıktım nevarsa ağzıma geliyor dün gece yatmadan foşşşş diye kabaran calci net d 3 yutmuştum o beni mahvetti muhtemelen. Okulda da halsizdim sabah sabah. Bakalım iyiyim gibi şimdi.

Aaaa ateşimi ölçmek aklıma gelmedi gece yanaklarım da kıpkırmızıydı zaten . Bi daha yaşamam umarım mahvetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…