Kızlar günaydın,bugün uykuya karşı savaş açtım ne olursa olsun uyuyacağım dedim kaç defa uyandım uyudum uyandım uyudum sağa döndüm sola döndüm her ne kadar bölük pürçükte olsa bu saate kadar uyumayı başardımvücudum dinlenmiş biraz.
Ben şuan 37+2 deyim ve sanırım doğurmak istiyorum artık vücudum inanılmaz yorgun sanki 3 yıldır hamileyim yarın kontrolüm var bakalım gün verecek mi 38.hafta için yoksa 39 u bekleyelim diyecek mi? Hepimizin ki zamanında gelir umarım
sabah kalktım okula geldim 3. Derste fenalaştım revirde baktılar bana orda uyudum kendime daha yeni geliyorum cnm hiç böyle olmazdım bu reflü neyin nesi nerden çıktım nevarsa ağzıma geliyor dün gece yatmadan foşşşş diye kabaran calci net d 3 yutmuştum o beni mahvetti muhtemelen. Okulda da halsizdim sabah sabah. Bakalım iyiyim gibi şimdi.
Rahatsizlananlara topluca gecmis olsun arkadaslar...
Bende hastane oda duzeni kurmaya gidicem. Ikramlik alicam. Kayinvalideleri atlattim bugun onlar baska yere gitti
Bizim kiz minnak olacak diye 0 numara bez aldim ya cok bi kucuk ya.
Kendin alabilirsin, sabah aç karnına, yemekten 40 DK- 1 saat önce içmelisin.Ben raneks kullanıyorum ama etki etmiyo artık pantpası dontorun mu yazması lazım kendim alıp içsem
Yarın doğuma gireceğim hala midem bulanıyor ve ekşiyorKızlar çok kötüyüm mide bulantısından mahvoldum kusmak üzereyim sorun ne anlamıyorum yediklerim ağzıma geliyor reflü problemi yaşıyorum. Gebelik boyu hiç kusmadım bu gece midem berbat . NE yapacağım bilmiyorum ateşler içinde yanıyorum Çok berbat çokyanaklarım al al oldu yanıyorum . Neden böyle oldu ki bir problem mi var acaba. Canım çok sıkıldı taaa gece uykumdan uyandırdı reflü ve bulantı. Midem de buram buram yanıyor şuanda. Ne yapsam geçer acaba ay çok kötü
Özelde kendi doktoruna bir git canim , cikis yapmak istiyorum de . Terslemek nedir ya hayret birsey . Insallah duzelecek canim benimBu seferde seker yuksek cikiyor canim kasilma gecti ama yaptiklari celestone sanirim sekeri yukseltiyormus doktor da bisey demiyor ki tersleyip duruyorlar devlette
Ahahaha hamile kafası işte kusura bakmayın kızlar son haftalardayiz işte napalim herşeye sarıyoruz şimdiden lohusa olunca ne olucak siz düşününAh kizlar konuyu ben actim ama ben de o iğneyi vurulmak istemiyorum demedim ki. Iyice hatlar karışmış.
Ay bu bebisler bizi perisan ettisabah kalktım okula geldim 3. Derste fenalaştım revirde baktılar bana orda uyudum kendime daha yeni geliyorum cnm hiç böyle olmazdım bu reflü neyin nesi nerden çıktım nevarsa ağzıma geliyor dün gece yatmadan foşşşş diye kabaran calci net d 3 yutmuştum o beni mahvetti muhtemelen. Okulda da halsizdim sabah sabah. Bakalım iyiyim gibi şimdi.
Su igneyi yapsinlar diye bekliyorum yapsinlar hemen cikacamÖzelde kendi doktoruna bir git canim , cikis yapmak istiyorum de . Terslemek nedir ya hayret birsey . Insallah duzelecek canim benim
Bitince bizede resim at canim :) cok az kaldi , cok guzel gecer insallah canim hersey :)Rahatsizlananlara topluca gecmis olsun arkadaslar...
Bende hastane oda duzeni kurmaya gidicem. Ikramlik alicam. Kayinvalideleri atlattim bugun onlar baska yere gitti
Bizim kiz minnak olacak diye 0 numara bez aldim ya cok bi kucuk ya.
amiinn ohh maşallah miniğe benımkıde bugün 1525 gram olmuş@GULCIN_87 bizden ziyade bebişlerimiz güçlü. Minnacıklar ama öyle sıkı tutunuyorlar ki hayata, biz ayak uyduruyoruz miniklerebenim sıpa 2.5 kiloyu geçti, darısı N narantikibi nin başına.
Zaten kontrolden sonra 10 gun icinde ucretsiz kontrol hakkin varKizlar kontroller ne zaman 2 haftada 1 e dusuyor ya ben 4 hafta gormeyince cok merak ediyorumm doktora soleyim iki haftada bir gidiyim dimi sonucta ucreti de makul bizim hastanenin ozluyorumm ya.
Evet ama doktora ozledim geldim mi dicem :/ ne zaman dusuyor 32 den sonra miZaten kontrolden sonra 10 gun icinde ucretsiz kontrol hakkin var
32-34 arası genelde.Kizlar kontroller ne zaman 2 haftada 1 e dusuyor ya ben 4 hafta gormeyince cok merak ediyorumm doktora soleyim iki haftada bir gidiyim dimi sonucta ucreti de makul bizim hastanenin ozluyorumm ya.
Olsun canim daha bende hazirlamadimArkadaşlar bez ve ıslak mendil neleri tercih ettiniz kararsız kalıyorum ben de daha çanta hazırlamayanlardanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?