2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu haftaya kadar çok güzel deliksiz uyuyordum şimdi geceleri 5te uyanıyorum 1-2 saat uğraşıp uyuyorum tekrar. Hiç uyuyamayalar allah yardımcınız olsun valla çok sinir bozusuymuş. bu sabah da cocuklari babasiyla okula yolladim koltukta uyudum somdi uyandim. Saati gorunce ben sok

Geçmiş olsun canım. Mide işi de çok fena. Her gün yanmaya ugrasiyorum vazen daha soddetli oluyor seminki de bayagi kotu olmus. Bir daha olmaz insallah

Rahatsizlananlara topluca gecmis olsun arkadaslar...

Bende hastane oda duzeni kurmaya gidicem. Ikramlik alicam. Kayinvalideleri atlattim bugun onlar baska yere gitti

Bizim kiz minnak olacak diye 0 numara bez aldim ya cok bi kucuk ya.

Ayy resmen saatler kaldı kavuşmaya. Ne güzel telâşlar. Güzel güzel hazırla bakalım. Benim normal dogum olacak. Görümcemler kendileri bir şeyler hazırlamak istiyolar. Sancin tutunca haber ver hemen hamur yoğurmaya başlayalım diyolar

Yarın doğuma gireceğim hala midem bulanıyor ve ekşiyor rennie duo içiyorum doktorumun tavsiyesiyle ne zaman ihtiyaç duyarsan iç dedi günde 2-3 kere . Çok iyi geliyor bana gece yatmadan bi kaşık içiyorum en azından midem rahat oluyor

Iste son 2 haftam. Ama resmen sürünerek geliyorum şu Ankara sogugunda. Allahtan isim rahat ama evden cikmak bile zor geliyor artik. Hayirlisiyla 37 haftami doldurup evde keyif yapmak istiyorum 2 cocuklu hayata gecis yapmadan insallah:)
Tabi evde surekli oyun oynamak isteyen 1 cocukla ne kadar olursa:)

Kizlar bilgis olan bakabilirmi konuka

Bu seferde seker yuksek cikiyor canim kasilma gecti ama yaptiklari celestone sanirim sekeri yukseltiyormus doktor da bisey demiyor ki tersleyip duruyorlar devlette
Özelde kendi doktoruna bir git canim , cikis yapmak istiyorum de . Terslemek nedir ya hayret birsey . Insallah duzelecek canim benim

Ah kizlar konuyu ben actim ama ben de o iğneyi vurulmak istemiyorum demedim ki. Iyice hatlar karışmış.
Ahahaha hamile kafası işte kusura bakmayın kızlar son haftalardayiz işte napalim herşeye sarıyoruz şimdiden lohusa olunca ne olucak siz düşünün

Ay bu bebisler bizi perisan etti hadi benim doktor devamli 3. Oldugu icin bu kadarsikayetim oldugunu soyluyor sizde niye oluyor ? Demekki alakasi yok. Bende de 3 gundur mide bulantisi var. Bende demir ilaci yapiyor sandim icmedim henuz ama yine mide bulantisi mide agrisi perisanim. Sende de insalllah tekrarlamaz. Birde okul var senin , insallah haftan dolar hemen de iznine ayrilirsin canim. Ne kadarkaldi ?

Rahatsizlananlara topluca gecmis olsun arkadaslar...

Bende hastane oda duzeni kurmaya gidicem. Ikramlik alicam. Kayinvalideleri atlattim bugun onlar baska yere gitti

Bizim kiz minnak olacak diye 0 numara bez aldim ya cok bi kucuk ya.
Bitince bizede resim at canim :) cok az kaldi , cok guzel gecer insallah canim hersey :)

Ay sinirden ölecem bana diyet menu girmemisler sekerin yuksek cikiyo diyolar bide ben soyleyince farkettiler

Kizlar kontroller ne zaman 2 haftada 1 e dusuyor ya ben 4 hafta gormeyince cok merak ediyorumm doktora soleyim iki haftada bir gidiyim dimi sonucta ucreti de makul bizim hastanenin ozluyorumm ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…