Kizlar kontroller ne zaman 2 haftada 1 e dusuyor ya ben 4 hafta gormeyince cok merak ediyorumm doktora soleyim iki haftada bir gidiyim dimi sonucta ucreti de makul bizim hastanenin ozluyorumm ya.
Kizlar kontroller ne zaman 2 haftada 1 e dusuyor ya ben 4 hafta gormeyince cok merak ediyorumm doktora soleyim iki haftada bir gidiyim dimi sonucta ucreti de makul bizim hastanenin ozluyorumm ya.
Instagramda mühendisinoglu diye bir hesap var. Içeriği temiz olan bütün ürünleri araştırıp paylaşıyor. Ben o listelere göre yaptım alışverişimi. Her markanın her ürünü temiz değil
Instagramda mühendisinoglu diye bir hesap var. Içeriği temiz olan bütün ürünleri araştırıp paylaşıyor. Ben o listelere göre yaptım alışverişimi. Her markanın her ürünü temiz değil
Ay bu bebisler bizi perisan etti hadi benim doktor devamli 3. Oldugu icin bu kadarsikayetim oldugunu soyluyor sizde niye oluyor ? Demekki alakasi yok. Bende de 3 gundur mide bulantisi var. Bende demir ilaci yapiyor sandim icmedim henuz ama yine mide bulantisi mide agrisi perisanim. Sende de insalllah tekrarlamaz. Birde okul var senin , insallah haftan dolar hemen de iznine ayrilirsin canim. Ne kadarkaldi ?
ben de öyle :) hiç Bi şeyim hazır değil uzandım iki seksen yatıyorum şuan. Dolapçı değiştirmedi parçaları 1 aydır bekliyoruz bıraktım artık saldım halim yok zaten 1 hafta sonra kız kardeşim gelir yapsın. Ve bizdeki bu rahatlığın kaynağı ney bilmem ıslak mendilim prima. Bez prima premium care aldım
Hanımlar merhaba. Ben yeni üye oldum. İnşallah ben de ocak annesi olucam. İlk gebeliğim haliyle fazla tedirginlik var. Özellikle doğumdan korkuyorum. Bel fıtığım var bi de normal doğum daha da gözümü korkutuyo. Okuyabildiğim kadarıyla çoğunuz daha tecrübeli. Bel fıtığıyla normal doğum yapan var mı acaba?