2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar kontroller ne zaman 2 haftada 1 e dusuyor ya ben 4 hafta gormeyince cok merak ediyorumm doktora soleyim iki haftada bir gidiyim dimi sonucta ucreti de makul bizim hastanenin ozluyorumm ya.
Benim doktorum hep 2 haftada bir çağırdı en başından beri. Gerçekten 1 ay biraz uzun gelirdi düşündüm de özlerdim

Ben bez olarak ebebekin kendi markasinin aloe verali olanini aldim islak mendil de komili aldim indirimdeydi

Kizlar kontroller ne zaman 2 haftada 1 e dusuyor ya ben 4 hafta gormeyince cok merak ediyorumm doktora soleyim iki haftada bir gidiyim dimi sonucta ucreti de makul bizim hastanenin ozluyorumm ya.
32den sonra 2 hafta 34ten sonra haftada 1 çağırıyor benimki

Arkadaşlar bez ve ıslak mendil neleri tercih ettiniz kararsız kalıyorum ben de daha çanta hazırlamayanlardanım

Instagramda mühendisinoglu diye bir hesap var. Içeriği temiz olan bütün ürünleri araştırıp paylaşıyor. Ben o listelere göre yaptım alışverişimi. Her markanın her ürünü temiz değil

Arkadaşlar bez ve ıslak mendil neleri tercih ettiniz kararsız kalıyorum ben de daha çanta hazırlamayanlardanım
Bez sleepy. Oğlumda tum markalari kullandim hepsiyle karşılaştırma imkanım oldu. Hic tereddut etmeden sleepy kullanacagim bunda da.

İslak mendil de uni baby aldim bikac paket. Biraz da pamuk aldim. Evde mumkun mertebe pamuk kullanmayi düşünüyorum disarda falan da islak mendil yine

gündüz mide yanması yok gece nüksetmesi tuhaf
İzne ayrılmama 3 buçuk hafta kaldı. Kocam bu çocuğu okulda doğuracaksın herhalde diyor

Son düzenleme:
Yükselmiş baya da neyse stres yapma sen yemeni düzeltince düzelir inşallah.Özel de misin devlette mi ? Ne zamana kadar hastanede kalacaksın belli mi ?
Tahliller icin devlete gelmistim yatis verdiler aksam 6 da imza atip cikicam celestone un 2.dozu yapilijca

ben de öyle :) hiç Bi şeyim hazır değil uzandım iki seksen yatıyorum şuan. Dolapçı değiştirmedi parçaları 1 aydır bekliyoruz bıraktım artık saldım halim yok zaten 1 hafta sonra kız kardeşim gelir yapsın. Ve bizdeki bu rahatlığın kaynağı ney bilmem ıslak mendilim prima. Bez prima premium care aldım

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba. Ben yeni üye oldum. İnşallah ben de ocak annesi olucam. İlk gebeliğim haliyle fazla tedirginlik var. Özellikle doğumdan korkuyorum. Bel fıtığım var bi de normal doğum daha da gözümü korkutuyo. Okuyabildiğim kadarıyla çoğunuz daha tecrübeli. Bel fıtığıyla normal doğum yapan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…