32den sonra 2 hafta 34ten sonra haftada 1 çağırıyor benimki
Instagramda mühendisinoglu diye bir hesap var. Içeriği temiz olan bütün ürünleri araştırıp paylaşıyor. Ben o listelere göre yaptım alışverişimi. Her markanın her ürünü temiz değil
Arkadaşlar bez ve ıslak mendil neleri tercih ettiniz kararsız kalıyorum ben de daha çanta hazırlamayanlardanım
ben de öyle :) hiç Bi şeyim hazır değil uzandım iki seksen yatıyorum şuan. Dolapçı değiştirmedi parçaları 1 aydır bekliyoruz bıraktım artık saldım halim yok zaten ❤1 hafta sonra kız kardeşim gelir yapsın. Ve bizdeki bu rahatlığın kaynağı ney bilmemıslak mendilim prima. Bez prima premium care aldım
Ben bugun prima premium care 1 numara ve sleepy yenidoğan bambu ıslak havlu aldım .Arkadaşlar bez ve ıslak mendil neleri tercih ettiniz kararsız kalıyorum ben de daha çanta hazırlamayanlardanım
Benim de bel fıtığım vardı normal doğum yaptım ama biraz ilerledi sanki . Doğumdan sonra baya topallayarak yürüdüm plates geçirdi. Şimdi yine normal doğum olacağım inşallah . Platesle hallederim diye düşünüyorumHanımlar merhaba. Ben yeni üye oldum. İnşallah ben de ocak annesi olucam. İlk gebeliğim haliyle fazla tedirginlik var. Özellikle doğumdan korkuyorum. Bel fıtığım var bi de normal doğum daha da gözümü korkutuyo. Okuyabildiğim kadarıyla çoğunuz daha tecrübeli. Bel fıtığıyla normal doğum yapan var mı acaba?
Fizik tedavi doktorum normal doğuramazsın dedi ama takibe gittiğim hoca prof ona ben karar veririm dedi. Daha kötü olmak istemiyorum açıkçası zaten fazlasıyla zorluyo beni yürüyüş bile yapmak eziyet şu an.Benim de bel fıtığım vardı normal doğum yaptım ama biraz ilerledi sanki . Doğumdan sonra baya topallayarak yürüdüm plates geçirdi. Şimdi yine normal doğum olacağım inşallah . Platesle hallederim diye düşünüyorum
Zaten cogu hastaliklar gece nüksediyor malesef. Biter insallah birazcik evde kalabilirsin. Benimde ikinciyi sokakta dogurcaksin heralde diyorlardi . Dogumdan birgun onceye kadar gezdim. Sabah kalktim sessiz sedasiz dogurdumgündüz mide yanması yok gece nüksetmesi tuhaf
İzne ayrılmama 3 buçuk hafta kaldı. Kocam bu çocuğu okulda doğuracaksın herhalde diyor
aramıza hoşgrldin Benim De ilerlemiş bel fıtığım var çok ağrıyor hep belim. Buradakiler bir aydır neler çektiğimi bilir. Nasıl yapıcaz doğumu bilmiyorum. Normal Doğum zarar verir miHanımlar merhaba. Ben yeni üye oldum. İnşallah ben de ocak annesi olucam. İlk gebeliğim haliyle fazla tedirginlik var. Özellikle doğumdan korkuyorum. Bel fıtığım var bi de normal doğum daha da gözümü korkutuyo. Okuyabildiğim kadarıyla çoğunuz daha tecrübeli. Bel fıtığıyla normal doğum yapan var mı acaba?
Canım başlangıçta temizleme pamuğu aldım ebebekten.. pisikle uğraşamam geçmesi çok zor oluyor..sonrasında da sleppy yada ebebekteki baby me ıslak mendili alırım kimyasal yok bunlardaArkadaşlar bez ve ıslak mendil neleri tercih ettiniz kararsız kalıyorum ben de daha çanta hazırlamayanlardanım
Senin boy kilo kaç cnm kilo da çok etkiliyomuşFizik tedavi doktorum normal doğuramazsın dedi ama takibe gittiğim hoca prof ona ben karar veririm dedi. Daha kötü olmak istemiyorum açıkçası zaten fazlasıyla zorluyo beni yürüyüş bile yapmak eziyet şu an.
evet gecelerim zehir diyebilirim.Zaten cogu hastaliklar gece nüksediyor malesef. Biter insallah birazcik evde kalabilirsin. Benimde ikinciyi sokakta dogurcaksin heralde diyorlardi . Dogumdan birgun onceye kadar gezdim. Sabah kalktim sessiz sedasiz dogurdumbirtek esim biliyordu dogumun basladigini. Anneme resim gonderdim kimin cocugu bu diyo :) yani ayakta olmak bazen işe yariyor . Bak bunda hep evdeyim dönmedi hâlâ , belkide hareketsizim diye boyle oldu
Molfix zaten oğluma kullanıyorum şimdi hatta külot bezine geçtim ikisi de iyi yumuşak içeriği de temiz kimyasal yokMolfix ya da sleepy düşünüyorum bakalım bu arada deneyen olursa lütfen paylaşsın
Evet kızlar muhendisinogluna bakın bebekle ilgili bişey aldığınızda bebek ürünü diye satılan çoğu şey de zararlı kimyasallar var32den sonra 2 hafta 34ten sonra haftada 1 çağırıyor benimki
Instagramda mühendisinoglu diye bir hesap var. Içeriği temiz olan bütün ürünleri araştırıp paylaşıyor. Ben o listelere göre yaptım alışverişimi. Her markanın her ürünü temiz değil
Prima premium kimyasal içeriyor zaten poşeti açınca farklı bi kokusu vardr Ama prima pure daha temiz..onun da fiyatı gereksiz pahalı yaaBen bugun prima premium care 1 numara ve sleepy yenidoğan bambu ıslak havlu aldım .
Yok canim evde de degil. 41.haftamdaydim hastanede randevum vardi tatildi heryer. Sonra 5 de sancim basladi. 11 de randevuma gittim ama arayip haber verdim sancim basladi diye, dus al dediler almistim zaten sancim baslayinca. Kayinvalidem de bizde kaliyordu. Annemlede mesajlasiyorduk hic soylemedim sancimin basladigini. Yan komsum biliyordu ama aksami bulabilir dedim. 11 de gittim 12 de kizim dogdu kimsenin haberi yoktu :) esimde eve terlik almaya gitmisti geldi ki bebek dogmus :)evet gecelerim zehir diyebilirim.
Nasıl sessiz sedasız doğurdun evde mi doğdu yoksaaaaaa
Sleepy nin içeriği değişmiş deniyo, bikaç aydır herkes şikayetçiymiş. Ama ıslak mendilleri iyiymiş. Sanırım bez olarak molfix daha temiz içerikliymiş. Goon kullanıp beğenen var mı peki?Bez sleepy. Oğlumda tum markalari kullandim hepsiyle karşılaştırma imkanım oldu. Hic tereddut etmeden sleepy kullanacagim bunda da.
İslak mendil de uni baby aldim bikac paket. Biraz da pamuk aldim. Evde mumkun mertebe pamuk kullanmayi düşünüyorum disarda falan da islak mendil yine
bende 34+2 deyimKızlar merhaba. 34+2 haftalık hamileyim. Gün yaklaştıkça korkmaya başladım. Buraya biraz cesaretlenmeye geldim. Sizin kaç haftanız kaldı ?
gozun aydin saglikli sihatli dogumlar simdiden hem sana hemde 2 2kedi_1deliDoktordan ciktik sezeryan oluyorum 25 aralikta geliyor bizim minik adamhayirlisi artk
Yenidogan unibaby islak mendil aldim ama evde pamuk su ve zeytinyagi kullanmayi dusunuyorum.bez olarakta sleepy natural yada prima alayim diyorum ama kararsizim.hangisi uygun olursam ondanda alabilirim.Arkadaşlar bez ve ıslak mendil neleri tercih ettiniz kararsız kalıyorum ben de daha çanta hazırlamayanlardanım
Cok tesekkur edermmm Allahm hepimizin yawrusunu saglikla kucagina almayi nasip etsingozun aydin saglikli sihatli dogumlar simdiden hem sana hemde 2 2kedi_1deli
Yenidogan unibaby islak mendil aldim ama evde pamuk su ve zeytinyagi kullanmayi dusunuyorum.bez olarakta sleepy natural yada prima alayim diyorum ama kararsizim.hangisi uygun olursam ondanda alabilirim.
Rahatsiz olan arkadaslara gecmis olsun.
Bende 2 gundur fenayim gecmiyor su mantar geçmiyor dr ye gore normal olabilecek bisey. Dogum da sorun olur falanda demedi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?