2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de o sayfayı takip ediyorum ve unibaby yenidoğan ıslak mendili üzdü beni.
Sleepy natural yenidoğan alacağım onun içeriği temizmiş.

Arkadaşlar bez ve ıslak mendil neleri tercih ettiniz kararsız kalıyorum ben de daha çanta hazırlamayanlardanım

Ben de sizinle aynı haftadayım
Ben de daha hazırlamadım ama pijamalarımı ve onları koyacağım hurçları yıkadım. Kuruyunca ütüleyip hurçlara koyacağım kurutmaya atmadım belki çeker küçülür diye
Ondan sonra bebeğin kıyafetlerini bir daha yıkayacağım, yıkamıştım ama hurçları daha önce yıkamayı unuttuğum için poşete koydum içim rahat etmedi.
Yavaş yavaş çantayı toplamaya başlıyorum işte kuruyanları koyarım, yenilerini yıkarım derken biter gider.
Markette satılan şeyler bez, ıslak mendil, göğüs pedi, depend vs sorun değil ya doğum ani bile olsa alınır.
Asıl mesele yıkayıp kurutulması ve ütülenmesi gerekenler çok uğraştırıyor.

Almam gereken 2 sutyen 2 külot kaldı ama eşim bir hafta sonra al dedi ben de tamam dedim

Benim de bel fıtığım vardı normal doğum yaptım ama biraz ilerledi sanki . Doğumdan sonra baya topallayarak yürüdüm plates geçirdi. Şimdi yine normal doğum olacağım inşallah . Platesle hallederim diye düşünüyorum

Fizik tedavi doktorum normal doğuramazsın dedi ama takibe gittiğim hoca prof ona ben karar veririm dedi. Daha kötü olmak istemiyorum açıkçası zaten fazlasıyla zorluyo beni yürüyüş bile yapmak eziyet şu an.

gündüz mide yanması yok gece nüksetmesi tuhaf
İzne ayrılmama 3 buçuk hafta kaldı. Kocam bu çocuğu okulda doğuracaksın herhalde diyor
Zaten cogu hastaliklar gece nüksediyor malesef. Biter insallah birazcik evde kalabilirsin. Benimde ikinciyi sokakta dogurcaksin heralde diyorlardi . Dogumdan birgun onceye kadar gezdim. Sabah kalktim sessiz sedasiz dogurdum birtek esim biliyordu dogumun basladigini. Anneme resim gonderdim kimin cocugu bu diyo :) yani ayakta olmak bazen işe yariyor . Bak bunda hep evdeyim dönmedi hâlâ , belkide hareketsizim diye boyle oldu

aramıza hoşgrldin Benim De ilerlemiş bel fıtığım var çok ağrıyor hep belim. Buradakiler bir aydır neler çektiğimi bilir. Nasıl yapıcaz doğumu bilmiyorum. Normal Doğum zarar verir mi

Arkadaşlar bez ve ıslak mendil neleri tercih ettiniz kararsız kalıyorum ben de daha çanta hazırlamayanlardanım
Canım başlangıçta temizleme pamuğu aldım ebebekten.. pisikle uğraşamam geçmesi çok zor oluyor..sonrasında da sleppy yada ebebekteki baby me ıslak mendili alırım kimyasal yok bunlarda

evet gecelerim zehir diyebilirim.
Nasıl sessiz sedasız doğurdun evde mi doğdu yoksaaaaaa

Molfix ya da sleepy düşünüyorum bakalım bu arada deneyen olursa lütfen paylaşsın
Molfix zaten oğluma kullanıyorum şimdi hatta külot bezine geçtim ikisi de iyi yumuşak içeriği de temiz kimyasal yok

Evet kızlar muhendisinogluna bakın bebekle ilgili bişey aldığınızda bebek ürünü diye satılan çoğu şey de zararlı kimyasallar var

Ben bugun prima premium care 1 numara ve sleepy yenidoğan bambu ıslak havlu aldım .
Prima premium kimyasal içeriyor zaten poşeti açınca farklı bi kokusu vardr Ama prima pure daha temiz..onun da fiyatı gereksiz pahalı yaa

evet gecelerim zehir diyebilirim.
Nasıl sessiz sedasız doğurdun evde mi doğdu yoksaaaaaa
Yok canim evde de degil. 41.haftamdaydim hastanede randevum vardi tatildi heryer. Sonra 5 de sancim basladi. 11 de randevuma gittim ama arayip haber verdim sancim basladi diye, dus al dediler almistim zaten sancim baslayinca. Kayinvalidem de bizde kaliyordu. Annemlede mesajlasiyorduk hic soylemedim sancimin basladigini. Yan komsum biliyordu ama aksami bulabilir dedim. 11 de gittim 12 de kizim dogdu kimsenin haberi yoktu :) esimde eve terlik almaya gitmisti geldi ki bebek dogmus :)

Sleepy nin içeriği değişmiş deniyo, bikaç aydır herkes şikayetçiymiş. Ama ıslak mendilleri iyiymiş. Sanırım bez olarak molfix daha temiz içerikliymiş. Goon kullanıp beğenen var mı peki?

Doktordan ciktik sezeryan oluyorum 25 aralikta geliyor bizim minik adam hayirlisi artk
gozun aydin saglikli sihatli dogumlar simdiden hem sana hemde 2 2kedi_1deli

Yenidogan unibaby islak mendil aldim ama evde pamuk su ve zeytinyagi kullanmayi dusunuyorum.bez olarakta sleepy natural yada prima alayim diyorum ama kararsizim.hangisi uygun olursam ondanda alabilirim.

Rahatsiz olan arkadaslara gecmis olsun.
Bende 2 gundur fenayim gecmiyor su mantar geçmiyor dr ye gore normal olabilecek bisey. Dogum da sorun olur falanda demedi hic

Cok tesekkur edermmm Allahm hepimizin yawrusunu saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…