2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükğr iyiii solunum cihazından kurtuldu kuzum 6 gundur kendı nefes alıyor kilosuda 1450 oldu 2 gundur onu gormeye gıdıyorum bugun döndüm eve ne guzel ruyalarda gorulmek cok şükür iyiyiz
Muhtesemmmmm bir an once Allah kucagina almayi nasip etsin canim.. kac haftalik dogdy bebisin? Benimde ikiz erken gelir diye korkuyorum.. biraz bahsedersen sevinirim

Bu hastaneye yatip çıkmalar benim psikolojimi cok bozdu kizlar ya nasil olacak bu dogum diye kara kara düşünüyorum
Çokta güzel olucak zamanında gelsinde inşallah.rahat ol güzel düşün güzel olsun.2.doğumum kara kara düşünülücek bi şey olsa bi an önce doğurmak istemezdim artık son zamanlar zorlu geçiyo.vakti zamanı geldiğinde sağlıkla kavuşalım

Sleepy nin içeriği değişmiş deniyo, bikaç aydır herkes şikayetçiymiş. Ama ıslak mendilleri iyiymiş. Sanırım bez olarak molfix daha temiz içerikliymiş. Goon kullanıp beğenen var mı peki?
Valla bi paket aldım bez. Sensitive degil de pure olandan aldim. İcerigini dogalligini bilemiyorum tabi yine
Hala cesaret edip alamadigim bi yikanabilir bebek bezi planim var ama bakalim dogumdan sonraya kaldi gibi

Kizlar normalde mart basi subat sonu dogumum o gruptayim ama sizin yardiminiza ihtiyacim var... ikiz hamileligim var doktor hani 27. Haftandan sonra heran olabilecegi gibi bekleyebilirlerse 37 de biz alacaz dedi... ya bebekler buyuduler sanirim 1300 lerde iki bebegimde.... birisi makat gelisi rahime,biri makat yukarida ..
bu son aralar bebekler hareketli sanki seyimde basinc agri.. vajinami patlaticaklar gibi.. patir patir.. ya sizded olurmuydu?? Son haftalaribizdani daha cok hissediyirsunuz? Yoksa 29 lardada olurmuydu?
Her vajinamdan cikacak gibi oldugunda korkuyorum.. cok ozur dikeyerek soyluyorum kendimi sikiyorum ki cikmasin diye.. bilemiyorum normal mi? En son kontrolumde boyle bisi olmadigi icin doktorumla konusmadim.. sizinde olurmuydu??

Olucak.olucak bak bende oyle yat cik yat cik derken hooop
Ay canim ben hastaneye yatip cikmiyorum ama bende ayni zrn gibiyim. Bazen oturup hickira hickira aglamak istemiyorum.
Devletteki dogum manzaralarini bilmeme ragmen yatan hasta olarak orda bulunmak etkiledi beni gerci mesela vajinal muayenede diger kadinlar gibi bagirmami gerektirecek bi aci hissetmedim dis gebeligimde tupum patladiginda da dolmusla gitmistim :) sanirim agri esigim yuksek. Bir de nette biraz baktim gittigim ozel hastanede dogumhanedeki sanci odasina eşler alinmiyor yazmislar gerci ben sormadim ama kadin yakinimiz girebiliyormus sadece

Ben ozel hastanede yapcam.dogumumu bugun sordm doktor giremez esin dedi

voodooml sakaryadaki ozellerde doguma eşler girebiliyor mu biliyor musun?
Valla bilmiyorum, doktora göre değişiyor sanırım, ama doğum öncesi kasılmalarda falan yanında olabiliyor diye biliyorum devlette o odaya da almıyorlar belli saat dışında ziyarete de almıyorlar, özelde doktora göre değişiyordur bence biraz da muhafazakar bir il biliyorsun

İyi akşamlar kızlar. Bugün kontrolüm vardı. 2500 gram 42 cm gelişimi güzel dedi. Bebekte kist var mıydı dedi şimdiye kadar kimse öyle bişey söylemedi dedim iyice baktı tamam sıkıntı yok dedi. Beni strese soktu orda tansiyonum yüksek çıktı hep. Kan idrar istedi proteine baktı sorun yok dedi. Evde takip verdi. Çok gerildim ya. Bu cuma tekrar çağırdı bebeğin suyuna ve nst çekimlerine bakacakmış. Sağ salim vakit geçse bi doğsaydı kızım ya geçmiyor zaman

Sanirim burda da giremiyor ama nette kadin yakin girebiliyor yazmis birkac kisi bazi forumlarda emin degilim annem benden daha panik onun gelmesini istemem
Doktorum dediki orasi steril ortam o yuzndn girmesini uygun gormuyorm ve baska dogum yapan hastalar var hasta mahremiyeti acisinda uygun gormuuorm bazi yakinlar daha panikliyo bide falan dedi

Devlette dogumhaneye saat bile sokamiyosun cok kotu ozellerde dogumhanenin icinde ozel odalar var sanirim herkese ait ama eşler giremiyor galiba bir sonraki kontrolumde sorucam konak ve adatipta uygulama aynidir sanirim

Aaaa annem yeni ameliyatlı, ablam yurt dışında, görümcelerim bir kere nasılsın diye aramadı mecbur kocam gelecek yanıma pazartesi kontrolüm var sorayım ben

Doktorum dediki orasi steril ortam o yuzndn girmesini uygun gormuyorm ve baska dogum yapan hastalar var hasta mahremiyeti acisinda uygun gormuuorm bazi yakinlar daha panikliyo bide falan dedi
Ben gittigim ozel hastanede bir kere girdim dogumhaneye odada yatak tek kisilik koltuk falan vardi sanirim orasi sanci odasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…