- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Canim bugun nasilsin??ya göğüs kafesiniz catlicak gibi oluyo mu? sanki çocuğum agzimda ya, acayip bir hal icindeyim.
Muhtesemmmmm bir an once Allah kucagina almayi nasip etsin canim.. kac haftalik dogdy bebisin? Benimde ikiz erken gelir diye korkuyorum.. biraz bahsedersen sevinirimçok şükğr iyiii solunum cihazından kurtuldu kuzum 6 gundur kendı nefes alıyor kilosuda 1450 oldu 2 gundur onu gormeye gıdıyorum bugun döndüm evene guzel ruyalarda gorulmek cok şükür iyiyiz
Bu hastaneye yatip çıkmalar benim psikolojimi cok bozdu kizlar ya nasil olacak bu dogum diye kara kara düşünüyorum
Çokta güzel olucak zamanında gelsinde inşallah.rahat ol güzel düşün güzel olsun.2.doğumum kara kara düşünülücek bi şey olsa bi an önce doğurmak istemezdimBu hastaneye yatip çıkmalar benim psikolojimi cok bozdu kizlar ya nasil olacak bu dogum diye kara kara düşünüyorum
Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah sende gebelik şekeri var mıydıNe zaman gelirse artık. Normal doğuruyorum çünkü ama tabi haftasını geçmesine izin vermeyiz suni ile başlatırız gerekirse. Kendi sandıkla doğurmak en büyük hayalimm
Valla bi paket aldım bez. Sensitive degil de pure olandan aldim. İcerigini dogalligini bilemiyorum tabi yineSleepy nin içeriği değişmiş deniyo, bikaç aydır herkes şikayetçiymiş. Ama ıslak mendilleri iyiymiş. Sanırım bez olarak molfix daha temiz içerikliymiş. Goon kullanıp beğenen var mı peki?
Ay canim ben hastaneye yatip cikmiyorum ama bende ayni zrn gibiyim. Bazen oturup hickira hickira aglamak istemiyorum.Bu hastaneye yatip çıkmalar benim psikolojimi cok bozdu kizlar ya nasil olacak bu dogum diye kara kara düşünüyorum
Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah sende gebelik şekeri var mıydı
Neden sikildin bu kadar? Tadını çıkar evinin. Uzat ayaklarını. Kendini eğlendirecek şeyler yap. Güzel şeyleri dudun. Hamilelik uzun bir süreç. Bunaldigimiz anlar oluyor tabi ama doğum çok kısa inan. Her şey güzel olacak
Olucak.olucak bak bende oyle yat cik yat cik derken hooop
Çokta güzel olucak zamanında gelsinde inşallah.rahat ol güzel düşün güzel olsun.2.doğumum kara kara düşünülücek bi şey olsa bi an önce doğurmak istemezdimartık son zamanlar zorlu geçiyo.vakti zamanı geldiğinde sağlıkla kavuşalım
Devletteki dogum manzaralarini bilmeme ragmen yatan hasta olarak orda bulunmak etkiledi beni gerci mesela vajinal muayenede diger kadinlar gibi bagirmami gerektirecek bi aci hissetmedim dis gebeligimde tupum patladiginda da dolmusla gitmistim :) sanirim agri esigim yuksek. Bir de nette biraz baktim gittigim ozel hastanede dogumhanedeki sanci odasina eşler alinmiyor yazmislar gerci ben sormadim ama kadin yakinimiz girebiliyormus sadeceAy canim ben hastaneye yatip cikmiyorum ama bende ayni zrn gibiyim. Bazen oturup hickira hickira aglamak istemiyorum.
Ben ozel hastanede yapcam.dogumumu bugun sordm doktor giremez esin dediDevletteki dogum manzaralarini bilmeme ragmen yatan hasta olarak orda bulunmak etkiledi beni gerci mesela vajinal muayenede diger kadinlar gibi bagirmami gerektirecek bi aci hissetmedim dis gebeligimde tupum patladiginda da dolmusla gitmistim :) sanirim agri esigim yuksek. Bir de nette biraz baktim gittigim ozel hastanede dogumhanedeki sanci odasina eşler alinmiyor yazmislar gerci ben sormadim ama kadin yakinimiz girebiliyormus sadece
Sanirim burda da giremiyor ama nette kadin yakin girebiliyor yazmis birkac kisi bazi forumlarda emin degilim annem benden daha panik onun gelmesini istememBen ozel hastanede yapcam.dogumumu bugun sordm doktor giremez esin dedi
Valla bilmiyorum, doktora göre değişiyor sanırım, ama doğum öncesi kasılmalarda falan yanında olabiliyor diye biliyorum devlette o odaya da almıyorlar belli saat dışında ziyarete de almıyorlar, özelde doktora göre değişiyordur bence biraz da muhafazakar bir il biliyorsunvoodooml sakaryadaki ozellerde doguma eşler girebiliyor mu biliyor musun?
Doktorum dediki orasi steril ortam o yuzndn girmesini uygun gormuyorm ve baska dogum yapan hastalar var hasta mahremiyeti acisinda uygun gormuuorm bazi yakinlar daha panikliyo bide falan dediSanirim burda da giremiyor ama nette kadin yakin girebiliyor yazmis birkac kisi bazi forumlarda emin degilim annem benden daha panik onun gelmesini istemem
Devlette dogumhaneye saat bile sokamiyosun cok kotu ozellerde dogumhanenin icinde ozel odalar var sanirim herkese ait ama eşler giremiyor galiba bir sonraki kontrolumde sorucam konak ve adatipta uygulama aynidir sanirimValla bilmiyorum, doktora göre değişiyor sanırım, ama doğum öncesi kasılmalarda falan yanında olabiliyor diye biliyorum devlette o odaya da almıyorlar belli saat dışında ziyarete de almıyorlar, özelde doktora göre değişiyordur bence biraz da muhafazakar bir il biliyorsun
Aaaa annem yeni ameliyatlı, ablam yurt dışında, görümcelerim bir kere nasılsın diye aramadı mecbur kocam gelecek yanıma pazartesi kontrolüm var sorayım benDevletteki dogum manzaralarini bilmeme ragmen yatan hasta olarak orda bulunmak etkiledi beni gerci mesela vajinal muayenede diger kadinlar gibi bagirmami gerektirecek bi aci hissetmedim dis gebeligimde tupum patladiginda da dolmusla gitmistim :) sanirim agri esigim yuksek. Bir de nette biraz baktim gittigim ozel hastanede dogumhanedeki sanci odasina eşler alinmiyor yazmislar gerci ben sormadim ama kadin yakinimiz girebiliyormus sadece
Ben gittigim ozel hastanede bir kere girdim dogumhaneye odada yatak tek kisilik koltuk falan vardi sanirim orasi sanci odasiDoktorum dediki orasi steril ortam o yuzndn girmesini uygun gormuyorm ve baska dogum yapan hastalar var hasta mahremiyeti acisinda uygun gormuuorm bazi yakinlar daha panikliyo bide falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?