2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba annenler ben mayis annesiyim ama bebegimin cinsiyetini daha ogrenemedim gostermiyo simdi bu forumda bisey okumustim hamile kalinan ay ve yas toplaniyo ve 9 cikariliyo ciftse kiz tekse erkek rica etsem deneyip yazarmisiniz

gerçek sancıyı nasıl anlıyoruz adet sancısı gıbi sancım var ama yalancı sancımıdır ılk hamılelıgımde bu haftalarda yasamadım 37.haftada sabaha kadar adet sancısı çekmıs sabah gıtmıs sezeryana alınmıstım oyuzden normal mı alamıyorum gece de eşim ile gıdıcek 2.5 yasında kızım var yalnızım

Ya o da kötü 155 boyum ve 15kilo aldım şu an 75 kiloyum. Doktorum da prof haliyle karşı çıkamıyorum dediklerine
ben de 20. Kg aldım iskelet sistemim çok zarar gördü inan... bir süre sonra alarm veriyor bel . Ben 7. Ayda topallamaya başladım. Nasıl olacak bilmiyorum. Aklım çok karışık. Doktor hızlı gelirse normal yaparız dedi. Fizik tedavi git görüş al dedi

Benim doktor fizik tedavinin verdiği raporu direk fırlatıp attı çok biliyosa kadın doğumcu olsun diye Allah yardımcımız olsun canım valla sonu çok güzel yoksa hiç dayanılmaz galiba :)

Selam kizlar... o kadar yoruldum ki cok fazla disarda kaldim. Tabi sancilar sancilar neyseki yarin dogum.. odayi falan hazirladim geldim zaten sus esyam yoktu fazla biraz balon ikramliklar icin masa duzeni hediyelikler..

Sevgili mayis annesi o.cinsiyet hesaplama islerinin hepsi foss gosterene kadar bekliyceksin..

Adet sancisi ceken arkadas ayni anda kasilman varsa sure tut..kasilmalar 5 dakika ya indiginde acile git. Duzenli kasilma.olmazsa sorun yok
.

Ya arada biri daha mi yarin doguma giricem.demis ben hizli hizli okudum.sonra o hango sayfasa kalmis bulamadim.

Selam kızlar.
Yeni gelenler olmuş hoşgelmisler

Benim de bugün dr kontrolüm vardi. Net çok iyi dedi. Be ek ise 3.700 olmuş. Yeme yemee dedi bana dr. Bi de adaçayı demle iç dedi. Artık bu olmuş hizlandiralim işi yürüyüş yap dedi. Yürümeyi çok seven ben yürüyemiyorum su an ama deniycem mecbur

Merhaba annenler ben mayis annesiyim ama bebegimin cinsiyetini daha ogrenemedim gostermiyo simdi bu forumda bisey okumustim hamile kalinan ay ve yas toplaniyo ve 9 cikariliyo ciftse kiz tekse erkek rica etsem deneyip yazarmisiniz
29yasindayim mart ayında hamile kaldım yani 29+3-9 boylece 23 tek tuttu valla benimki erkek

Ooo maşallah baya kilo almış doğum için ne zamanı düşünüyor doktor

Bu hastaneye yatip çıkmalar benim psikolojimi cok bozdu kizlar ya nasil olacak bu dogum diye kara kara düşünüyorum

Neden sikildin bu kadar? Tadını çıkar evinin. Uzat ayaklarını. Kendini eğlendirecek şeyler yap. Güzel şeyleri dudun. Hamilelik uzun bir süreç. Bunaldigimiz anlar oluyor tabi ama doğum çok kısa inan. Her şey güzel olacak

Sagda karaciget var aklima gelen... ama en sin kan degerlerini rutin testlerini olcturdunmu? Bence icini ferah tut.. karni gerildigi icin bebek o yonlu oldugu icinde olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…