Bende esimi isterim yanimda gerekirse kitlesinler bizi odaya cikmayiz odadan koridorda gezinirken erkek olmasin diye istemiyorlarmis dogumhanede önlük giyiyorsun yaAaaa annem yeni ameliyatlı, ablam yurt dışında, görümcelerim bir kere nasılsın diye aramadı mecbur kocam gelecek yanıma pazartesi kontrolüm var sorayım ben
Pazartesi gezicem her yeri bakalımBen gittigim ozel hastanede bir kere girdim dogumhaneye odada yatak tek kisilik koltuk falan vardi sanirim orasi sanci odasi
Aynen ya tek basima olmak istemiyorum o anda kadin yakinimda ya annem ya kv olur onlarin yaninda da rahat olamamSancı odasına almazlarsa odamda çekerim sancımı zaten epidural istiycem, çoook saçma ya
Ya odada geziniriz topla zıplarızBende esimi isterim yanimda gerekirse kitlesinler bizi odaya cikmayiz odadan koridorda gezinirken erkek olmasin diye istemiyorlarmis dogumhanede önlük giyiyorsun ya
Odada gezinecek yer vardi zaten koridora cikmaya gerek yok ama sanirim dogum icin baska odaya geciyorsun ya o zaman koridordan gecmen gerekiyor o yuzden de olmaz derler gerci dogumda olmasa da olur artik napayim sanciyi cekerken yanimda olsun o daha uzun bi surecYa odada geziniriz topla zıplarız
Bende 25inde gidicem 36 haftalik olacam gezmek istiyorum dicem gezdirirlersePazartesi gezicem her yeri bakalım
Öncesi önemli zaten korkma, doğru ve güçlü ıkınırsan doğum daha kısa, dikişlerimiz çok olmazsa da doğumhane de çok kalmayız inşallahOdada gezinecek yer vardi zaten koridora cikmaya gerek yok ama sanirim dogum icin baska odaya geciyorsun ya o zaman koridordan gecmen gerekiyor o yuzden de olmaz derler gerci dogumda olmasa da olur artik napayim sanciyi cekerken yanimda olsun o daha uzun bi surec
Aynen epidural icin doktor o an karar veriyoruz dedi bana bazen yapamaz dediklerimizin cok kolay geciyor bu cokk rahat dogurur dediklerimiz cok zorlaniyor belli olmuyor dediÖncesi önemli zaten korkma, doğru ve güçlü ıkınırsan doğum daha kısa, dikişlerimiz çok olmazsa da doğumhane de çok kalmayız inşallah
Onu hic bilmiorum olabilirBen gittigim ozel hastanede bir kere girdim dogumhaneye odada yatak tek kisilik koltuk falan vardi sanirim orasi sanci odasi
Canım allah kolay geçirsin inşallah şimdiden hayırlı olsjn bebeğinBugun esimin yanina.hastaneye gittigimde 2 dogum cikti. Biri normal.biri sezeryan. Ikisininde kadin dogum doktorlari esimi cagirir hep . Normal dogum olana agrisiz dogum icin epidural yapmis. Sezeryana da kombine yapmis. Ikisininde kendi doktorlari "yarinda anestezi doktorumuzun esi.dogum yapicak" diye soylemis onlarda beni merak etmisler hastaneden cikmadan esimin zaten muayene etmesi gerekiyordu bende gittim sormuslar diye. Ikiside cok rahatti. Normal dogum epidural olan oyle yatip acilma olsun diye bekliyodu digeride gule oynaya sohbet ediyodu...
Bende epidural olucakmisim bu arada. Esim ben yapmiycam cunku diyor
Canım allah kolay geçirsin inşallah şimdiden hayırlı olsjn bebeğinnasıl heyecanlısındır şimdi
Kiz yarin kim dogurcakValla hic heyecanli degilim gayet normal bir aksam gibi.. cok yorgunum sadece. Esime sinav sorusu hazirlamada yardim ediyorum bi taraftan lohusa serbeti ile ugrasiyorum..
Sancıların nasıl çıktı nst kaç civarıydi bizim doğum tarihleri aynıymış kanala inince tabi keseyi her an delebilir ama belli olmaz hakkinizda hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah benimde dündü kontrol 40-50 arası gitti geldi sancılar ben hissetmedim dr sıkıntılı değil dedi bebek henüz yerlesmemis kanala başı assagida ama daha yukardaHanımlar kontrol vardı bugün 36+2 deyim nst de az sancı çıktı doktor bebek kanala iyice yerleşmiş baskı yapıyor dedi normalde ocak 6 doğumum kanala yerleşince gününü beklemez mi bebekler acaba?
Teşekkür ederim hepimizin bebeği kazasız belasız sağlıkla gelsin bende hissetmiyorum sancıları sadece iki üç gündür kasilmam arttı ama düzensiz ben hiç beklemediğim için kağıda bile bakmadım tlf elimde mesajlastim doktor sancın çıkmış deyince ben hissetmiyorum dedim bide ultrasonla bakalım dedi bakınca bebek kanala baya girmiş zorluyor dikkat et dedi alttan bakim mi dedi biraz panik yaptım gelirim iki gün sonra bakarsınız dedim ama heran doğum olur suyun nişanın gelirse hiç beklemeden gel dedi aslında ilk doğum değil ama 40 haftayi geçtiği için diğer çocuğum bunu da öyle bekliyordumSancıların nasıl çıktı nst kaç civarıydi bizim doğum tarihleri aynıymış kanala inince tabi keseyi her an delebilir ama belli olmaz hakkinizda hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah benimde dündü kontrol 40-50 arası gitti geldi sancılar ben hissetmedim dr sıkıntılı değil dedi bebek henüz yerlesmemis kanala başı assagida ama daha yukarda
Anladım canım sağlıkla gelsin inşallah bence artık gelsede sıkıntı olmaz bende heran gelebilir umudu ile bekliyorum açıkçası artık hamilelik zorlamaya başladı sağlığı yerinde olsunda gelsin bir an önce diyorum kendi adımaTeşekkür ederim hepimizin bebeği kazasız belasız sağlıkla gelsin bende hissetmiyorum sancıları sadece iki üç gündür kasilmam arttı ama düzensiz ben hiç beklemediğim için kağıda bile bakmadım tlf elimde mesajlastim doktor sancın çıkmış deyince ben hissetmiyorum dedim bide ultrasonla bakalım dedi bakınca bebek kanala baya girmiş zorluyor dikkat et dedi alttan bakim mi dedi biraz panik yaptım gelirim iki gün sonra bakarsınız dedim ama heran doğum olur suyun nişanın gelirse hiç beklemeden gel dedi aslında ilk doğum değil ama 40 haftayi geçtiği için diğer çocuğum bunu da öyle bekliyordum
Benim dogumumda annem kardesim ve esim vardi yanimda. Ta ki bebegi cikardiklari ana kadar. O sirada da biraz ilerde ama yine odada beklediler.Ya kızlar valla ben istemiyorum kimse yanımda olsun çünkü cidden rahat edemem ebe hemşire falan olması daha iyi..ıçeri sizle gelen kişi panik olursa sizde strese girersiniz bu iş erkeklerin kaldırabileceği bisey değil bence onlar dayanaksız bu durumaama tabi sezeryan olanlar için bisey diyemem eşinizin yanında olması biseyi etkilemez normal doğumda şancı çekerken eşim yanımda olsun istemiyorum hele anne yada kv hayatta istememmm... benim büyük eltim zamanında kv ve görümceyle gitmiş doğuma daha sonra dediki doğumdan sonra dalga geçtiler benim bagirmama korkmama falan güldüler arkadan o yüzden diğer çocuklarında hep tek gitmiş eşi diğerlerine geç haber vermiş...sizde iyi düşünün valla doğum senaryosunu kurun kafanızda iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?