Yarın doğuma gireceğim hala midem bulanıyor ve ekşiyor rennie duo içiyorum doktorumun tavsiyesiyle ne zaman ihtiyaç duyarsan iç dedi günde 2-3 kere . Çok iyi geliyor bana gece yatmadan bi kaşık içiyorum en azından midem rahat oluyor
Hatta ben de diyordum esim beni oyle ikinirken falan gormesin tam rezillik diye
Tamamen spontane gelisti dogumda yine yanimda oldu.
Ama iyi ki olmus.
En azindan ne kadar zor oldugunu gormesi lazim
Hatta abartma falan diye takilacak oldu ebeler gel sana da suni sanci verelim bakalim dayanabilecen mi dediler sustu
Ben de istememiştim de girmişti eşim. Iyi ki de girmiş. Ikincide de yan odadaki doğum bitince girebildi. Bunda da diyo ki belki de girmem. Dedim yok ya hepsine girdin buna da gircen. Bu sefer degisik bi endiseli. Korkuyor gibi. cok büyük ya nasıl çıkacak diyip duruyor. Hakkımızda hayırlısı.
Benim saatim geldi uyandım yine. Sanki 5 gün idrara çıkmamış gibiydim zor kalktım yataktan. Bakalım nasıl uyuycam şimdi. Saatim 8e kurulu. Sen ameliyathane yolunu tutmuş olursunnn
Ben de istememiştim de girmişti eşim. Iyi ki de girmiş. Ikincide de yan odadaki doğum bitince girebildi. Bunda da diyo ki belki de girmem. Dedim yok ya hepsine girdin buna da gircen. Bu sefer degisik bi endiseli. Korkuyor gibi. cok büyük ya nasıl çıkacak diyip duruyor. Hakkımızda hayırlısı.
Benim saatim geldi uyandım yine. Sanki 5 gün idrara çıkmamış gibiydim zor kalktım yataktan. Bakalım nasıl uyuycam şimdi. Saatim 8e kurulu. Sen ameliyathane yolunu tutmuş olursunnn
Benim doktor fizik tedavinin verdiği raporu direk fırlatıp attı çok biliyosa kadın doğumcu olsun diye Allah yardımcımız olsun canım valla sonu çok güzel yoksa hiç dayanılmaz galiba :)
günaydın ilk defa deliksiz bir uyku çektim . Amin cnm güzel düşünelim herşey iyi olsun bu kadar insan normal Doğum yapıyor bir çoğu bel fıtığının olduğunun bile farkında değil
Kizlar normalde mart basi subat sonu dogumum o gruptayim ama sizin yardiminiza ihtiyacim var... ikiz hamileligim var doktor hani 27. Haftandan sonra heran olabilecegi gibi bekleyebilirlerse 37 de biz alacaz dedi... ya bebekler buyuduler sanirim 1300 lerde iki bebegimde.... birisi makat gelisi rahime,biri makat yukarida ..
bu son aralar bebekler hareketli sanki seyimde basinc agri.. vajinami patlaticaklar gibi.. patir patir.. ya sizded olurmuydu?? Son haftalaribizdani daha cok hissediyirsunuz? Yoksa 29 lardada olurmuydu?
Her vajinamdan cikacak gibi oldugunda korkuyorum.. cok ozur dikeyerek soyluyorum kendimi sikiyorum ki cikmasin diye.. bilemiyorum normal mi? En son kontrolumde boyle bisi olmadigi icin doktorumla konusmadim.. sizinde olurmuydu??
benim bebek o haftalarda Tekme atmaktan başka bişi yapmıyordu Yeri yeterli olduğu için sabah akşam öylen hareketliydi ki. 30. Haftalardan sonra tekmelerin yerini dürtmeler dönmeler ve kemik batırmalara bıraktı çünkü içeride boyu uzadı iki büklüm oldu artık Dan Dan vuramıyor garibim. Bence çok normal . Ben hep tekmelerde karnımın zıpladığını görürrdüm şimdi karnım dalgalanıyor her zaman güzel düşünelim iyi olsun herşey cnm sağlıkla al inşaAllah kucağına ben tek bebekle bile niye bu kadar hareketli acaba içeride rahat değil mi diye düşünürdüm senin iki bebekle kafana takılması çok normal o haftalarda böyle olmasından daha doğal birşey Yok tadını çıkar kontrollerde birşey olsa anında söylüyorlar zaten
Sagda karaciget var aklima gelen... ama en sin kan degerlerini rutin testlerini olcturdunmu? Bence icini ferah tut.. karni gerildigi icin bebek o yonlu oldugu icinde olabilirmi?
Dün gidip kan ve idrar testlerimi yaptırdım sorun çıkmadı.
Sanırım o bölge iyice gerilip inceldiği için her şeye açık hale geldi, gövdem komple egzama şuan. Ama karaciğerimden kaynaklı değil diye mutluyum tabi :)
Hatta ben de diyordum esim beni oyle ikinirken falan gormesin tam rezillik diye
Tamamen spontane gelisti dogumda yine yanimda oldu.
Ama iyi ki olmus.
En azindan ne kadar zor oldugunu gormesi lazim
Hatta abartma falan diye takilacak oldu ebeler gel sana da suni sanci verelim bakalim dayanabilecen mi dediler sustu
Seninki iyiymiş o zaman canım destek oluyorlarsa girsinler senle doğuma öyle daha rahat edersin ama bazı arkadaşlarımdan duyuyorum mesela panik olanlar var heyecanlananlar şaşıranlar var ee öyle olunca anne de strese giriyo ne yapacağını bilmiyo falan
Yazankalem
ve 22kedi_1deli
Allah kolaylık versin ikinize de kuzucuklarinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah biz bile burda heyecanlanirken sizleri düşünemiyorum