2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de annem normalde panik bi kadindir ama ortamda kaynadi heralde enerjisi. Ya da o an varligi bile yetti belki

Cok buyuk nasil cikacak diye mi korkuyo
Ya bu kocalar bi alem

Kaizen S inşallah artış yoktur beslenmene çok çok dikkat et bikaç hafta daha dayanır ve herr şey güzel olur umarımm

İnşallah ya bu kez bebeğimi alıp eve gelmek zorundayım çünkü kızım var evde hastane - yoğunbakkm olayı hiç olmuyor o yüzden. Çok düşündüm bu konuları ama hayırlısı artık, hepimiz için en doğru zamanda doğsunlar

Bugün Çankırıda ki hastaneye gidiyorum Ankara’ya gelseydik görürdüm seni. Ben Zübeyde Hanım a genelde sabahları geliyorum geldiğimde
Ben de sabahları geliyorum açlık tokluk kanı veriyorum.Şimdi çıktım hastaneden sancı filan görünmediği için haftaya tekrar kontrole geleceğim.Yine doğum günüm belli değil ve bebek hala makat geliş.Sen yaptırdın mı tahlillerini.

@2ked kız biz doğurunca patates oluyoruz bu ne güzellik maşallah. Fotoşokk var mi

Ya bu arada ben onun kalpli pembislerini yerim yaa

Çok şükür tüm sıkıntıların bitti inşallah. Allahim ağız tadıyla sağlıkla güle güle büyütmeyi nasip etsin. Darısı basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…