- 25 Aralık 2018
- 288
- 360
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kontrolün nerde ben bugün Zübeyde de olacağım
Benim de annem normalde panik bi kadindir ama ortamda kaynadi heralde enerjisi. Ya da o an varligi bile yetti belkiSeninki iyiymiş o zaman canım destek oluyorlarsa girsinler senle doğuma öyle daha rahat edersin ama bazı arkadaşlarımdan duyuyorum mesela panik olanlar var heyecanlananlar şaşıranlar var ee öyle olunca anne de strese giriyo ne yapacağını bilmiyo falan![]()
Cok buyuk nasil cikacak diye mi korkuyoBen de istememiştim de girmişti eşim. Iyi ki de girmiş. Ikincide de yan odadaki doğum bitince girebildi. Bunda da diyo ki belki de girmem. Dedim yok ya hepsine girdin buna da gircen. Bu sefer degisik bi endiseli. Korkuyor gibi. cok büyük ya nasıl çıkacak diyip duruyor.
Kaizen S inşallah artış yoktur beslenmene çok çok dikkat et bikaç hafta daha dayanır ve herr şey güzel olur umarımm
Evet haberlerini bekliyoruz inşallah
giirip girip bakıyorm ne zaman yazacaklar diye
34+0 benim de :)Kızlar merhaba. 34+2 haftalık hamileyim. Gün yaklaştıkça korkmaya başladım. Buraya biraz cesaretlenmeye geldim. Sizin kaç haftanız kaldı ?
aynen aynen yaaa insallah hersey yolundadirgiirip girip bakıyorm ne zaman yazacaklar diye![]()
Ben de sabahları geliyorum açlık tokluk kanı veriyorum.Şimdi çıktım hastaneden sancı filan görünmediği için haftaya tekrar kontrole geleceğim.Yine doğum günüm belli değil ve bebek hala makat geliş.Sen yaptırdın mı tahlillerini.Bugün Çankırıda ki hastaneye gidiyorum Ankara’ya gelseydik görürdüm seni. Ben Zübeyde Hanım a genelde sabahları geliyorum geldiğimde
Ne yazdan bilemedim ki ben ama
Yaaaa cok guzell masallah masallahhh
Selaam! Çok güzelsiniz
Ay maşallah size