2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benımde sağ göğsümün altında aynı orada acı hissediyorum

Sagdiktan sonrada deniyotrum gogus uclarim buyumusken ama yine ayni.. benim biraz gogus uclarim kucuk yada yumusak geliyo sanirim
Benim ilk bebeğim de başlarda ememiyordu. meme ucunu tutamıyordu. Avent silikon meme ucu diye bişey almıştım. onu meme ucuna koyup öyle emzirmeye çalışıyordum. işe yarıyordu daha kolay tutuyordu meneyi. öyle bir şey dene istersen.

Dogru diyosun cozecek bi sekilde. Ama iste sarilik olur bilmem ne falan diye korkuyorum. Tabi mamayla falan destekliyorum ac kalmiyor. Bide kv tepemde onlara stres olmiyim diye bebege yöneliyorum ondan hep bu kuruntular herhalde..

Benim kiz manikurlu dogdu arkadaslar parmaklar ince uzun tirnaklarda oyle uzun ve yuvarlatilarak torpulenmis gibi. Herkes bakip bakip ne yaptinz ellerine diyor.. tirnaklari 1 aydan once kesmeyin dediler hastaneden

Bugun esim cildirdi. Annemin arkasini toparlamaktan bi oturup dinlemedim diyor o kadar daginil bir kadin ki..

Benim de Aöf finallerim Doğuma denk geliyor giremeyeceğim.tahmini Doğum tarihimiz 24 -25 ocak, tabi 9 ay 10 günü beklerse sıpacık, hiç zannetmem , finaller 18 ocak❤ Seneye bakarız artık Bu derslere tekrardan

Ben de 3. Sınıftaydım da bu dönem kayıt yenilemedim final tarihleri doğum zamanlarına geliyor diye. Iyi de etmişim imkansız çalışamazdım.

Benim de geçen hafta 3.700du. Onceki hafta ise 3 000. Sezeryandan önce suni sancıyı denemeni öneririm bebek çok daha irileşmeden. Ilk bebegimde oyle yaptim 4.400 dogdu. Hic acilmam yoktu ama suni sanciyla iki saatte dogum gerceklesti. Ikinci de aynı kiloda doğdu. Bu da belli ki aynı.olacak

Yaa ne güzel bebeğin kilosu fazla olduğu halde normal olmuş bana perinatolog rapor vermişti 4 kg ve üzeri olursa sezaryen diye.hastaneye gittiğimde doğum başlamıştı çokta hızlı güzel ilerledi o süreç.benim bebeğim için omuzu geniş denmişti belkide ondan risk alınmadı.bunuda aynı şekilde doğurup sağlıkla alırsın inşallah kucağına

Bende hic gecmiyo bu agri bi kacgündür nasil durursam durayim farketmiyo

Masallah canim , bunuda kolay bir sekilde kucagina alirsin insallah

Inşallah hepimiz sağlıkla kavusuruz bebeklerimize.

Selam bugün benimde kontrolüm vardı 36+5 bugün kilosu 3150 gr olmuş.kendi gelmezse 1 ocak ta sezeryan olacağım inşallah
Neden beklemiyor cnm dr un. Benim de 36 hafta bitti. 2 ocak sezaryen günü verdi ama ilki sezaryen diye. Ve bebek iri:)

Maşallah cesaretinize hayran kaldım ne mutlu size kilolu deyip pes etmemişsiniz

Neden beklemiyor cnm dr un. Benim de 36 hafta bitti. 2 ocak sezaryen günü verdi ama ilki sezaryen diye. Ve bebek iri:)

Benimde ilk ki sezeryan.tüplerimi bağlatacağım o sebepten 1 ocak için tarih verdi doktorum.zaten 39+3 oluyor o tarihte.tabi erken gelmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…