Ya kizlar sizinde midenizin alt kisminda bebegin pozisyinundan kaynaklı aci oluyo mu. Agri degil bu ya resmen aci ayaklari orda diye tahmin ediyorum. Tırnağı mi batiyo pozisyonu mu ters anlamadim ama hic gecmeyen bi aci.var be ne yaptiysam o ayaciklari ordan almiyo yasayan varmi böyle bir şey
Benim ilk bebeğim de başlarda ememiyordu. meme ucunu tutamıyordu. Avent silikon meme ucu diye bişey almıştım. onu meme ucuna koyup öyle emzirmeye çalışıyordum. işe yarıyordu daha kolay tutuyordu meneyi. öyle bir şey dene istersen.
22kedi_1deli
emmeyi öğrenecektir. Şimdi düşündüm de seninle benim aramda birkaç gün vardı, benimki 20 gündür biberonla besleniyor ve 3 kilo, ilk kez 2 gün önce emdi, çenesi ancak kuvvetlendi. Juliet de öğrenecek, o da erken doğdu, emmek zor bir iş, öyle bir anda emmesi Mümkün değil. 1 haftaya çözer bu işi juliet.
Dogru diyosun cozecek bi sekilde. Ama iste sarilik olur bilmem ne falan diye korkuyorum. Tabi mamayla falan destekliyorum ac kalmiyor. Bide kv tepemde onlara stres olmiyim diye bebege yöneliyorum ondan hep bu kuruntular herhalde..
Benim kiz manikurlu dogdu arkadaslar parmaklar ince uzun tirnaklarda oyle uzun ve yuvarlatilarak torpulenmis gibi. Herkes bakip bakip ne yaptinz ellerine diyor.. tirnaklari 1 aydan once kesmeyin dediler hastaneden
Bugun esim cildirdi. Annemin arkasini toparlamaktan bi oturup dinlemedim diyor o kadar daginil bir kadin ki..
Benim de Aöf finallerim Doğuma denk geliyor giremeyeceğim.tahmini Doğum tarihimiz 24 -25 ocak, tabi 9 ay 10 günü beklerse sıpacık, hiç zannetmem , finaller 18 ocak❤ Seneye bakarız artık Bu derslere tekrardan
Kızlar bende bugün kontrole gittim 37. haftanın başındayım bebek fazla büyük sanıyorum ki normal doğuma elveda diyeceğim bu gidişle
Şu an 3800 ölçülüyor bebek bir de bacaksız
Kendiliğinden gelmezse en erken 3 ocakta alırım dedi
Benim de geçen hafta 3.700du. Onceki hafta ise 3 000. Sezeryandan önce suni sancıyı denemeni öneririm bebek çok daha irileşmeden. Ilk bebegimde oyle yaptim 4.400 dogdu. Hic acilmam yoktu ama suni sanciyla iki saatte dogum gerceklesti. Ikinci de aynı kiloda doğdu. Bu da belli ki aynı.olacak
Benim ilk bebeğim de başlarda ememiyordu. meme ucunu tutamıyordu. Avent silikon meme ucu diye bişey almıştım. onu meme ucuna koyup öyle emzirmeye çalışıyordum. işe yarıyordu daha kolay tutuyordu meneyi. öyle bir şey dene istersen.
Ben de 3. Sınıftaydım da bu dönem kayıt yenilemedim final tarihleri doğum zamanlarına geliyor diye. Iyi de etmişim imkansız çalışamazdım.
Benim de geçen hafta 3.700du. Onceki hafta ise 3 000. Sezeryandan önce suni sancıyı denemeni öneririm bebek çok daha irileşmeden. Ilk bebegimde oyle yaptim 4.400 dogdu. Hic acilmam yoktu ama suni sanciyla iki saatte dogum gerceklesti. Ikinci de aynı kiloda doğdu. Bu da belli ki aynı.olacak
Yaa ne güzel bebeğin kilosu fazla olduğu halde normal olmuş bana perinatolog rapor vermişti 4 kg ve üzeri olursa sezaryen diye.hastaneye gittiğimde doğum başlamıştı çokta hızlı güzel ilerledi o süreç.benim bebeğim için omuzu geniş denmişti belkide ondan risk alınmadı.bunuda aynı şekilde doğurup sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Bende çok oluyo canım göbek deliğimin 5 parmak kadar üstünde dediğin gibi bebek tırnaklıyomuş gibi ama tırnaklama değil bu :) daha çok uzun yürüdüğüm ve çok ayakta durduğum zamanlar oluyo.sırt üstü yatınca geçiyodu.ama artık sırt üstü yatamıyorum belim ağrıyo.bazende poposunu dayıyo göbek değiliğim dışarı doğru çıkıyo yan yatmak zorunda kalıyorum genelde yan yatıncada göbek deliğim çok acıyo bi doğursak kurtulucaz
Yaa ne güzel bebeğin kilosu fazla olduğu halde normal olmuş bana perinatolog rapor vermişti 4 kg ve üzeri olursa sezaryen diye.hastaneye gittiğimde doğum başlamıştı çokta hızlı güzel ilerledi o süreç.benim bebeğim için omuzu geniş denmişti belkide ondan risk alınmadı.bunuda aynı şekilde doğurup sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Ben de 3. Sınıftaydım da bu dönem kayıt yenilemedim final tarihleri doğum zamanlarına geliyor diye. Iyi de etmişim imkansız çalışamazdım.