2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

şuan primanın ıslak mendilleri de indirimde ben 9 lu aldım 45 tl kutuda 9*52 adet kendi e bebek ürünü baby me almıştım 12*40 lı ondan bile daha uyguna geliyor
Baby me daha iyi aslında saf su ve pamuk diğerinde daha fazla kimyasal var
Benimde ilk ki sezeryan.tüplerimi bağlatacağım o sebepten 1 ocak için tarih verdi doktorum.zaten 39+3 oluyor o tarihte.tabi erken gelmezse
Aa tamda diyecektim bu 2. 3.doğuranlar ne yapmayı düşünüyorsunuz korunma konusunda.. Benimde bu 2.doğum ve oğlum da henüz küçük 3.yü hiicc düşünemiyorum ikisine bile nasıl yeticem bilmiyorum.. O yüzden sağlam bi korunma yolu bulmalıyım
Tüpleri bağlatma da emin misin bende istiyorum ama genelde önermiyorlar

Yaa kızlar bide niye çoğunuz sezeryan tarihi almışsınız valla bende normalden korkmaya başladım

Ozelde yapacaksaniz 1 ocaktan itibaren zamli fiyatlar olacak dikkar edin :)

Evet özelde yapacağım; allahtan banka hastane ile 15 ocağa kadar anlaşmalıymış.yeni yıl fiyatı etkilemecek .tam sınırda eski fiyattan olacak

Aa tamda diyecektim bu 2. 3.doğuranlar ne yapmayı düşünüyorsunuz korunma konusunda.. Benimde bu 2.doğum ve oğlum da henüz küçük 3.yü hiicc düşünemiyorum ikisine bile nasıl yeticem bilmiyorum.. O yüzden sağlam bi korunma yolu bulmalıyım
Tüpleri bağlatma da emin misin bende istiyorum ama genelde önermiyorlar
[/QUOTE]

Ablam yıllar önce bağlattı ve çok memnun.doktorumda çok yakın arkadaşım, şimdilik kararım kesin gibi ama o da son günler tekrar konuşacağız diyor menepoz yaşını 1-2 yıl öne çekiyormuş .

onu düşünememişim. ben de 3. Sınıfım :))))

Tarihler belli olmuş arka arkaya gelicek bebişler listemiz olsaydı keşke.
Pzt benimkide belli olmalı 2 gündür elim ayağımda şişlikler oluştu çok hafif yüzümde dudaklarım silikonlu gibi ayaklarım akşam şişer sabah kalktığımda geçmiş olurdu.bu sabah uyandığımda geçmemişti ayakkabılarım olmadı

Benim bebiş makat geliş yüzde 99 sezeryan 38+0 olduk artık ve hala gün vermediler devlet olunca sonuna kadar zorluyorlar normal için sanırım sancıma kadar da bekleyecekler o yüzden günümü kestiremiyorum çarşamba kontrol var belki artık tarihe karar verirler.Benim de hafiften ödem olmaya başladı elimde ayağımda

voodooml az once instagramda ilknur hanimin sayfasına baktim da dogum aninda kadinin eşinin oldugu bir foto var sen gidip sordun mu adatipa

Canim ya bu arada sana soyloycektim unuttum biliyosun benim kizda makat gelisti kafasinda yandan arkaya dogru yamukluk sivrilik gibi bisey var
. Zuzayli diyorum. Makat gelis oldugu icinmis. Hani normalde.dogum yoluna dogru giriyolar kafa baskilaniyorya bizde o olmuyor. Tabi ki gecicek komik geliyor kafasi duzlesmesin diye yastik almistim simdi duzlessin diye biseyler yapmam lazim

Bende tam tersi sezaryenden korkuyorum korunma konusunda ben de sıkı onlem almam lazim ama baglatma istemiyorum belki bi 10 sene sonra 4.yu yaparim senin de daha 2.baska istemez misin
Bende sezeryandan korkuyorum normal doğumu da gördüm gerçi kolay bisey degil
2den fazla istemem istesem de bi 5 10yil sonra anca galiba..çocuk bakmak zor iş yaa çalışan olunca daha da zor doğurup doğurup anneme baktirmak istemiyorum ona da bebeğe de haksızlık gibime geliyo

voodooml az once instagramda ilknur hanimin sayfasına baktim da dogum aninda kadinin eşinin oldugu bir foto var sen gidip sordun mu adatipa
Ben de medarda yeşim hanıma gidiyorum adatıpı bilmiyorum ama bu pazartesi randevum var sorucam doğum anını istemiyorum sancı kısmında olsun istiyorum ama onu da sorar yazarım

Normal doğumda da kanal biraz darsa ya da kafa büyükse oluyor ama düzeliyor, bence birşey yapmasan da düzelir minnoşun kafası

Ben de medarda yeşim hanıma gidiyorum adatıpı bilmiyorum ama bu pazartesi randevum var sorucam doğum anını istemiyorum sancı kısmında olsun istiyorum ama onu da sorar yazarım
Ben seni adatipa gidiyorsun saniyordum ilknur hanimda girebiliyorsa senim doktorda da giriyordur

Amaaannn gerçek mi eee ne yapmak gerekiyormus nasıl yatırmak gerekiyormuş bu sivri kafalı dünyaya ters gelmeyi tercih eden kızlarımızı

Sirt ustu yatirin dediler. Arkadaslarda ay oyle olmaz yan yatmasi lazim falan diyo.. dedik bizde boyle... zaten kafasi yamuk oldugu icin saga sola dogru yatiyo otomatik

Amaaannn gerçek mi eee ne yapmak gerekiyormus nasıl yatırmak gerekiyormuş bu sivri kafalı dünyaya ters gelmeyi tercih eden kızlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…