Baby me daha iyi aslında saf su ve pamuk diğerinde daha fazla kimyasal varşuan primanın ıslak mendilleri de indirimde ben 9 lu aldım 45 tl kutuda 9*52 adetkendi e bebek ürünü baby me almıştım 12*40 lı ondan bile daha uyguna geliyor
Aa tamda diyecektim bu 2. 3.doğuranlar ne yapmayı düşünüyorsunuz korunma konusunda.. Benimde bu 2.doğum ve oğlum da henüz küçük 3.yü hiicc düşünemiyorum ikisine bile nasıl yeticem bilmiyorum.. O yüzden sağlam bi korunma yolu bulmalıyımBenimde ilk ki sezeryan.tüplerimi bağlatacağım o sebepten 1 ocak için tarih verdi doktorum.zaten 39+3 oluyor o tarihte.tabi erken gelmezse
Ozelde yapacaksaniz 1 ocaktan itibaren zamli fiyatlar olacak dikkar edin :)
Benimde doktorumun verdiği tarih 10 - 18 i arasıSağol canım 10-18 ocak arası nasipse
onu düşünememişim. ben de 3. Sınıfım :))))Ben de 3. Sınıftaydım da bu dönem kayıt yenilemedim final tarihleri doğum zamanlarına geliyor diye. Iyi de etmişim imkansız çalışamazdım.
Benim de geçen hafta 3.700du. Onceki hafta ise 3 000. Sezeryandan önce suni sancıyı denemeni öneririm bebek çok daha irileşmeden. Ilk bebegimde oyle yaptim 4.400 dogdu. Hic acilmam yoktu ama suni sanciyla iki saatte dogum gerceklesti. Ikinci de aynı kiloda doğdu. Bu da belli ki aynı.olacak
Bende tam tersi sezaryenden korkuyorumYaa kızlar bide niye çoğunuz sezeryan tarihi almışsınız valla bende normalden korkmaya başladım
Ben sormuştum bebeğin başı orada ondan oluyor demiştiDoktora kim önce giderse o sorsun bence
Benim bebiş makat geliş yüzde 99 sezeryan 38+0 olduk artık ve hala gün vermediler devlet olunca sonuna kadar zorluyorlar normal için sanırım sancıma kadar da bekleyecekler o yüzden günümü kestiremiyorum çarşamba kontrol var belki artık tarihe karar verirler.Benim de hafiften ödem olmaya başladı elimde ayağımdaTarihler belli olmuş arka arkaya gelicek bebişlerlistemiz olsaydı keşke.
Pzt benimkide belli olmalı 2 gündür elim ayağımda şişlikler oluştu çok hafif yüzümde dudaklarım silikonlu gibiayaklarım akşam şişer sabah kalktığımda geçmiş olurdu.bu sabah uyandığımda geçmemişti ayakkabılarım olmadı
Benim bebiş makat geliş yüzde 99 sezeryan 38+0 olduk artık ve hala gün vermediler devlet olunca sonuna kadar zorluyorlar normal için sanırım sancıma kadar da bekleyecekler o yüzden günümü kestiremiyorum çarşamba kontrol var belki artık tarihe karar verirler.Benim de hafiften ödem olmaya başladı elimde ayağımda
Bende sezeryandan korkuyorum normal doğumu da gördüm gerçi kolay bisey degilBende tam tersi sezaryenden korkuyorumkorunma konusunda ben de sıkı onlem almam lazim ama baglatma istemiyorum belki bi 10 sene sonra 4.yu yaparim senin de daha 2.baska istemez misin
Ben de medarda yeşim hanıma gidiyorum adatıpı bilmiyorum ama bu pazartesi randevum var sorucam doğum anını istemiyorum sancı kısmında olsun istiyorum ama onu da sorar yazarımvoodooml az once instagramda ilknur hanimin sayfasına baktim da dogum aninda kadinin eşinin oldugu bir foto var sen gidip sordun mu adatipa
Normal doğumda da kanal biraz darsa ya da kafa büyükse oluyor ama düzeliyor, bence birşey yapmasan da düzelir minnoşun kafasıCanim ya bu arada sana soyloycektim unuttum biliyosun benim kizda makat gelisti kafasinda yandan arkaya dogru yamukluk sivrilik gibi bisey var
. Zuzayli diyorum. Makat gelis oldugu icinmis. Hani normalde.dogum yoluna dogru giriyolar kafa baskilaniyorya bizde o olmuyor. Tabi ki gecicek komik geliyorkafasi duzlesmesin diye yastik almistim simdi duzlessin diye biseyler yapmam lazim
Ben seni adatipa gidiyorsun saniyordum ilknur hanimda girebiliyorsa senim doktorda da giriyordurBen de medarda yeşim hanıma gidiyorum adatıpı bilmiyorum ama bu pazartesi randevum var sorucam doğum anını istemiyorum sancı kısmında olsun istiyorum ama onu da sorar yazarım
Bende aci olan yerde batma hisside oluyo sanki iğne batiyo gibi ara araBen sormuştum bebeğin başı orada ondan oluyor demişti
Bakalım pazartesi bir gelse merak ettiğim çok şey varBen seni adatipa gidiyorsun saniyordum ilknur hanimda girebiliyorsa senim doktorda da giriyordur
Amaaannn gerçek miCanim ya bu arada sana soyloycektim unuttum biliyosun benim kizda makat gelisti kafasinda yandan arkaya dogru yamukluk sivrilik gibi bisey var
. Zuzayli diyorum. Makat gelis oldugu icinmis. Hani normalde.dogum yoluna dogru giriyolar kafa baskilaniyorya bizde o olmuyor. Tabi ki gecicek komik geliyorkafasi duzlesmesin diye yastik almistim simdi duzlessin diye biseyler yapmam lazim
Amaaannn gerçek mieee ne yapmak gerekiyormus nasıl yatırmak gerekiyormuş bu sivri kafalı dünyaya ters gelmeyi tercih eden kızlarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?