Sirt ustu yatirin dediler. Arkadaslarda ay oyle olmaz yan yatmasi lazim falan diyo.. dedik bizde boyle... zaten kafasi yamuk oldugu icin saga sola dogru yatiyo otomatik
Bende sezeryandan korkuyorum normal doğumu da gördüm gerçi kolay bisey degil
2den fazla istemem istesem de bi 5 10yil sonra anca galiba..çocuk bakmak zor iş yaa çalışan olunca daha da zor doğurup doğurup anneme baktirmak istemiyorum ona da bebeğe de haksızlık gibime geliyo
Calisiyorsan evet oyle gercekten annelere de cocuklarada yazik. Bende uzun sure iki tane olur sonra ilerleyen zamanlarda bir tane daha olur diyordum ama supriz oldu baglatinca tekrar hamile kalmak istersen nasil oluyor ki ? Hic bilmiyorum onu.
Benim bebiş makat geliş yüzde 99 sezeryan 38+0 olduk artık ve hala gün vermediler devlet olunca sonuna kadar zorluyorlar normal için sanırım sancıma kadar da bekleyecekler o yüzden günümü kestiremiyorum çarşamba kontrol var belki artık tarihe karar verirler.Benim de hafiften ödem olmaya başladı elimde ayağımda
Benim yeğenim normal doğdu ama kafası arkaya doğru sivriydi genelde bebekler yan yatırılır ama ablam sırt üstü yatırırdı sivrilik gitsin diye.şu an büyüdü ve kafasının şekli çok düzgün ne çıkarsa şansımıza artık
Benim yavrunun kafası hep kaburgamın altında çok belirgin
Evet canım hissediyorum ayakları ile kasığıma vuruyor ordan anlıyorum dönse daha farklı olur diye düşünüyorum bir de bir kaç kişi demişti sanırım dönerken ağrı hissettim diye öyle de olmadı valla son doğum anında bile dönen oluyormuş sanırım beni de ondan bekletiyorlar şansa artik
Hastaneden geldim yine. Sancilarim 199u vurdu (ki galiba nstde en yuksek deger bu). Ama düzensizdi acilma da ilerlememis hala 1 cm. Serum aldim. biraz sakinledi sanki
Günaydın🌧 bebişler doğru yöne döner inşaAllah Doğuma kadar. Benim doktorum demişti Doğuma geçmeden ultrasonda bakıyoruz baş geliş 1 saat sonra normal Doğuma giriyoruz makat gelişe dönmüş yani hiç garantisi yokmuş ❤ benimki daha hiç makat gelişe dönmedi mesela garibim hamileliğimin tespit edildiğinden beri hepaşağıda ve baş aşağı duruyor hatta başı derinlere gömülü olduğu için , maalesef bebeğimin hiç yüz muayenesi yapılamadı gebelik boyunca bebişin yüzünü göremedik rahim duvarı görülmesini engelliyormuş .sağlıkla vaktinde bir doğsalar ❤
Genelde geceleri aktifim ağrılardan. Dün öyle yorulmuşum ki .. uyuyup kaldım. Görümceme gittik Bi de perdeci dolapçı falan geldi dolabı yine beceremeden gittiler yoğun bi gündü. Bence bebekli olup uykumuzdan kalkmak daha iyidir. Böyle Çok acı çekiyoruz çünkü ağrılar oluyor
Doğuma yaklaşan hamisler var ne güzel. Geceleri inliyorum resmen ağrı sızı wc... bugünlerin tadini çıkar diyorlar uykusuz kalcaksin diyolar bebek doğunca daha iyi en azindan ağrım sızım olmaz bebişim yanimda olur bence bu son ay gerçekten zor geciyo. Sağdan sola dönemiyorum eğilip yerden birsey alamıyorum. Bebisler iyi Olsun biz hepsine raziyiz.
Genelde geceleri aktifim ağrılardan. Dün öyle yorulmuşum ki .. uyuyup kaldım. Görümceme gittik Bi de perdeci dolapçı falan geldi dolabı yine beceremeden gittiler yoğun bi gündü. Bence bebekli olup uykumuzdan kalkmak daha iyidir. Böyle Çok acı çekiyoruz çünkü ağrılar oluyor
Dimi... ben yine biraz o agirliklari yasadim kizlari anliyorum gercekten zor isler.. ama benim icin suan en zoru bebegi uyandirmak. Valla az kaldi soguk suya daldirip cikaricam uyansin diye
Normal doğumlarda kafa gerçekten uzuyor ama çabuk toparlıyor ben oğlumda sıra sıra sağa sola ve sırt üstü yaptırırdım. Her uyuyuşunda bir önceki pozisyonunu unutmamaya çalışırdım kafası çok güzel şekillendi elhamdülillah. Yatış pozisyonu çok önemli bu manada bence arkası dümdüz kafası olan çocuklar kuvvetle muhtemel hep sırt üstü yatırılıyor.
Doğuma yaklaşan hamisler var ne güzel. Geceleri inliyorum resmen ağrı sızı wc... bugünlerin tadini çıkar diyorlar uykusuz kalcaksin diyolar bebek doğunca daha iyi en azindan ağrım sızım olmaz bebişim yanimda olur bence bu son ay gerçekten zor geciyo. Sağdan sola dönemiyorum eğilip yerden birsey alamıyorum. Bebisler iyi Olsun biz hepsine raziyiz.
Günaydın kızlar.
Ben de dün akşam çok uyuyamadım dışarıda yemek yemiştim ağır geldi sanırım, çok kötüydü midem.
Bir de artık ekşın işleri bitti 34 haftadan sonra yasak demişti doktorum :)
Bu arada bebek hediyeliklerine karar verdim 2 gündür bakmadığım instagram sayfası kalmadı sanırım, pazartesi sipariş vereceğim son dakika kararımı değiştirdim:) Yine elime ulaşana kadar dolandırıldım mı korkusu yaşayacağım
Dimi... ben yine biraz o agirliklari yasadim kizlari anliyorum gercekten zor isler.. ama benim icin suan en zoru bebegi uyandirmak. Valla az kaldi soguk suya daldirip cikaricam uyansin diye
Ben de omuz mendillerini ıslatıp yüzüne vuruyorum ayaktan etkilenmiyordu, uyanıp iki çekip tekrar uyuyordu sonra tekrar uyandırmaya çalışıyordum ilk ay öyle zombi gibiydim