2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aa senin hafta benden ileride diye mi sık çağırıyor. Benim gittiğimde haftam küçüktü o yüzden 1 ay sonra gel demiş olabilir ben 32 ye yeni girmiştim o sıra.
İlk aylarda ayda bir gitmiştim ama senin haftalarda iken 2 haftada bir çağırdılar 36.haftadan sonra her hafta çağırmaya başladılar.Ama her doktorun her hastanenin farklı prosedürü vardır canım.

İnsan sevmediği şeyle sınanırmış, seninki de öyle olmuş. Benim aldıklarım da efsane Cuma’ya rağmen hemen geldi. Hatta almadıklarım bile geldi

Ya kiyafet alirken herkes hemen buyuyo 0.3 ay al falan demisti. Evdeki hersey kocaman. Hele o hastane cikislari 3,5 kilo bile dogsa buyuk olurmus... bi kac bisey almistim dondurup dondurup giydiriyorum
Bak işte yaa hep bundan korkuyorum doğru dürüst yok büyüycek yok hediye gelcek evde 5 takım anca var gydirebilecegim cocuga Benim ki de minik doğcak zaten 2800-3000 civarı. Hastanede kaç takım lazım oldu bi de İlk verdğimiz kirlendi mi bi de

Ya kiyafet alirken herkes hemen buyuyo 0.3 ay al falan demisti. Evdeki hersey kocaman. Hele o hastane cikislari 3,5 kilo bile dogsa buyuk olurmus... bi kac bisey almistim dondurup dondurup giydiriyorum
Bende de sözde yenidoğan için tulumlar var ama gözüme baya büyük gözüktüler. Hellobaby markaları. Kalıplar da değişiyo sanırım. Bi de kıvıramazsın tulum sonuçta , çocuğun üstünde çuval gibi durur diye korktum bikaç da alt üst takım aldım.

İlk bir hafta öyle oldu, dedim çocuğuma her şey büyük. Gittim 0-1 olanından aldım, bir kere giydirdim, 1kere daha giydiririm, haftasonuna olmaz aldıklarım. Hakkaten hemen büyüyor. İyi yapmışsın 0-3 ay alarak. Birkaç şeyi döndürüp döndürüp giydir bi hafta, şu an hala 3 tulumu döndürüp döndürüp giydiriyorum. Çoğu şeyi hiç giydirmedim bile bi hevesle almama rağmen. 0-3 ay hiç almamıştım, onu napıcaz bilemiyorum.
5 takım giydirene kadar büyüyor zaten 5 takım hiç az değil.

Ben bebeğimi normal zamanında doğsa bile en azından 40 ı çıkana kadar öptürmemek fikrindeyim bu konuda çok çok okudum . Uçuk virüsü bulaşır diye aklım alınır
Yaa bende de bi görümce var ilk günden şap şup öpüyor bide iğrenç yani kaç kere dedim ama yok diyo öyle sevgi mi olur..sevgisini öperek gosterecegini sanıyor o yüzden oğlumun yanaklar sürekli kızarıyordu sonra bu yine öpmeye başlıyordu

Ilk verdigim olmadi uzerine ( minnak bisey almistim kucuk dogacak diye hemsire geldi bu olmadi dedi sonra baska takim verdim. Ben 2 yada 3 tulum giydirdim. Takimlardan birinin eldiveni olmadi birinin sapkasi hep ortaya karisik yaptim. Eldivenleri surekli cikariyor diye corap giydirdik ellerine hala oyle yapiyorum eldivenler firt gidiyor. Sadece bir ic bodymiz kirlendi o kadar. Onun disinda keyfi degistirdik.

Iki tane daha 1 aylik aldim daha almam zaten. Suan uzerinde olan 2 gun sonra olmaz ki hastaneden cikinca bi daha giydirmem diyodum

49 cm dogdu benim.ki.50 ler nasil 50 ise buyuk valla

R refikaaydin Ama o beş takım da 0-3 zaten neyse artık napalım alırız gidip ya da giyer belki bazılarının kalıpları kücük duruyo değişik hepsi

2 2kedi_1deli biz şunu giyer bunu giyer diye planı yaptım hastane çantasını hazırlarken bizde de karışcak ortalık demekki karısık giydircez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…