2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu kadar içli dışlı olmalarını gerektirecek ne var ki anlamadım her gün her gün ne buluyolar katılıyorum ben de en iyisi bebek hastaneden çıkarken doktorun kocana sıkı sıkı tembihlesin şu kadar zaman eve misafir almayın bakteri vs kapabilir gibilerinden uyarsın belki işe yarar.

Kız bence bu durumda en iyisi lohusa depresyonuna gir ağla kız bağır çağır belki korkar kaçarlar
ben bebeğimi doğurup yogun bakıma gönderdim resmen üzüntüsünü yaşayamadım dona kaldım onların yanında hiç ağlayıp sinirlenemiyorum ki en iyisi odadan çıkmamak çıkınca da suratsız olup söylenmek napalım

Bende aldım benimkiler cok hızlı geldı
işte onu diyorum burda Bi çok arkadaşla aynı günlerde lcw alışverişi yaptık en geç benimkini kargoya verdiler millet çoktan teslim aldı benim satın alalı 25 gün olmuş anca kargoya giriş yapabildi. Hiç vermeseydiler bari ben yapı olarak beklemekten hiç hoşlanan biri değilim , dolap yüzünden hayatımın bekletilme rekorunu kırmış oldum . Öteki de tuz biber oldu

kv ve kp çocuğumuz olmadığını biliyordu bıle bıle bu şekilde davranıyorlardı.. kız yookk bizimkiler 10 yaşındaki çocuğa da bebek gibiler 30 yaşındaki adama da çocuk mesela öptürmek veya kucağına gelmek istemiyor zorlaaaaa öper oturturlar cocuk yok demiş istememiş git git git onzaman istemiyorm seni der cırlarlar gözümle şahit olduğum şeyler

buda değişik versiyon kaçmasına öteki gelini darlamasına gerek yok herkes yerini bilse saçma sapan şeylere lüzum kalmayacakta. nerdee yazık eltine Allah sabır versn

Yerçekimini önemseyin,benimkinin de sürekli sola yattığım için kafası sol aşağı yerleşti çapraz duruyo, bi gün çok fazla yürüdüm ilk defa değiştirdi. Öylesi hiç rahat değilmiş sürekli kafasıyla çıkışı zorluyodu, neyseki gece uykuda yine sola yerleştirmiş rahatladım.
Çok yürümenin faydası olabilir diye düşünüyorum ama haftası kadar kilosu da önemli, iri bebekse pek mümkün olmayabilir artk.
Kuzenimin bebeği 2700dü 38.haftada sezaryen günü dönmüştü ama minikti tabi.

Bende gebelik şekeri çıkınca bir ara her gün yürüyüş yapıyordum evin işlerini yapıyordum rahat rahat.Sonra yüksek tansiyon çıkmaya başladı kafamı kaldıramadım hep yattım.Şimdi çok ağırlaştım hareket edemiyorum yani bilemedim ama hareketsizlikten de olabilir mantıklı biraz da kısmet işi ben hep şöyle dua ettim Allahım benim için hangisi daha iyi olacaksa öyle olsun dedim o yüzden de normal olsun sezeryan olsun diye içimden geçirmedim hiç akışa bıraktım ama sen tecrübelesin 2 tane normal doğumun var maşallah.

biz bunları defalarca söylüyoruz ancak bunlar amaann bız yabancı mıyız modundalar sanki mikrop onlara akraba torpili geçecek hadi hiç birşey yok bebek odadan çıkmayacak eline alamayacaksın bakamayacaksın ne dıye oturmaya geliyorsun ki boş boş

ah bunu anlayabılecek insan mı ki bunlar zora düşsem bir gün annemi alsam peşine annesi ailesi hemen koşar baş köşeye ben napıcam yaa gerçekten zor durumdayım eşimde nasıl gelme diyeyim diyor eminim en az1 hafta boyunca hiç boş bırakmazlar.. onlar olayı algılamıyorlar bir türlü sanıyorlar ki bu bebek orda sadece kilo tamamlıyor gelince herşey normal öp kokla zıplat olacak sanıyorlar herhalde.. benım bebeğim 23.gün anca kendi nefes alabildi hala daha emzik biberon tutamıyor her an birşey olabilir korkusuyla yaşarken onlar basitçe ee bebek ne zaman cıkacakmış doktor hala bırsey demiyor mu diyorlar çıldırıyorum yaa

buda değişik versiyon kaçmasına öteki gelini darlamasına gerek yok herkes yerini bilse saçma sapan şeylere lüzum kalmayacakta. nerdee yazık eltine Allah sabır versn
Daha fenası buradaki eltimin çocuklarına bakıyor 2 tane bize gelince bir değişik Allah senin de yardımcın olsun sen bebişine odaklan canım gelir geçer bugünler de Allahın izni ile ,

öpmek mi asla ben normal zamanında doğarsa bile öpülmemesi gerektiğini düşünüyorum kv öpme ötesinde milletin çocuğunun parmaklarını ağzına sokuyordu hele ki öyle birşey yapsın cinnet geçiririm pisliğe gerek yok

Eşin direkt olarak gelmeyin demesin bence bu sefer düşmanlık çıkar eşini sana karşı iyice doldururlar gelin yaptırıyor derler sana diyim bizim milletimiz , kocanın başına yağmur dolu yağsa gelinden bilir

Ayhh okurken yoruldum ve sinir oldum.parasını vermemiş olsanız paşa paşa yaparlardı mahkemeye versen kszanırsın.Onlar pes etmenizi bekliyor galiba paranın üstüne yatmak için.Siz en iyisi mağazaya gidip en yetkili ile görüşün eve gelen usta ile olacak iş değil bu.

umarım inşallah ama çok geçmez en fazla 2 hafta sonra başlarlar kapımıza çökmeye onlar için doktor bilmem ne değil kendi bildileri önemli yeğeninin çocuğunun ağzına koca tabağı getirmiş kv meyveden akan suyu içsin diye kenarı da kırık tabağın dedim ki dudağı kesilir yapma bile isteye yinede o tabağı cocugun ağzına dayadı

Bizimkiler de o kadar fazla degil ya . Kucagina alip sevmek nedir. Ay sinir oldum. Bosver sen mesafe koy , sen mesafeli oldukca zamanla geri dururlar insallah. Cocuk da buyuyunce sevmez oyle seyler zaten. Sonucta sen yetistirceksin simdi sinirlerini bozma sakin kal , duymamazliktan gel .

Dün eve gelen ustalardan yarım saat sonra mağaza müdürü de evimize geldi gördü zaten. bu iş oraya gidiyor artık hiç üzülmüyorum valla napiyim kısmetimde yoksa kendimi hiç yoramıcam

Bakalim benimki kac kilo olmus sali gunu soyleyecek doktor. Ama normale gore kilosu fazlaydi. Yoksa benim ilk kizimda devamli donuyordu ama inaniyorum yürümenin cok faydasi var .

Bu kadınlar kulübünün gebelik takvimi neden bizi sürekli 1 hafta Önde gösteriyor ki...
34.haftan bitti, 35in içindesin. Hatalı göstermiyor. Bebek dolu dolu 34 haftalık.
Hani yaş konusunda da aynı tartışmalar olur ya sen dersin 30um , öteki tutturur hayır 31den gün aldın 31sin sen felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…