Bende bilmiyorum ki belki benim icin de sezaryen hayirlidir . Dedigin gibi en guzeli hakkimizda ne hayirliysa onun olmasi sonucta olanda hayir vardir. O yuzden devamli donsun diye ugrasip dua etmekte istemiyorm normal olur sıkınti cikar diye korkuyrm . Sadece hemen toparlanmak istiyorm 2.kizim kucuk kim bakacak bilmiyorumBende gebelik şekeri çıkınca bir ara her gün yürüyüş yapıyordum evin işlerini yapıyordum rahat rahat.Sonra yüksek tansiyon çıkmaya başladı kafamı kaldıramadım hep yattım.Şimdi çok ağırlaştım hareket edemiyorumyani bilemedim ama hareketsizlikten de olabilir mantıklı biraz da kısmet işi ben hep şöyle dua ettim Allahım benim için hangisi daha iyi olacaksa öyle olsun dedim o yüzden de normal olsun sezeryan olsun diye içimden geçirmedim hiç akışa bıraktım ama sen tecrübelesin 2 tane normal doğumun var maşallah.
Her evde yaşanmıştır böyle vakalar sen canını sıkma zaten olacağı varmış.Memlekette herkes işini iyi yapsa zaten yerimizde saymazdıkDün eve gelen ustalardan yarım saat sonra mağaza müdürü de evimize geldi gördü zaten.bu iş oraya gidiyor artık hiç üzülmüyorum valla napiyim kısmetimde yoksa kendimi hiç yoramıcam
Yaa bende de bi görümce var ilk günden şap şup öpüyor bide iğrenç yani kaç kere dedim ama yok diyo öyle sevgi mi olur..sevgisini öperek gosterecegini sanıyor o yüzden oğlumun yanaklar sürekli kızarıyordu sonra bu yine öpmeye başlıyorduBen bebeğimi normal zamanında doğsa bile en azından 40 ı çıkana kadar öptürmemek fikrindeyim bu konuda çok çok okudum . Uçuk virüsü bulaşır diye aklım alınır
öpmek mi asla ben normal zamanında doğarsa bile öpülmemesi gerektiğini düşünüyorum kv öpme ötesinde milletin çocuğunun parmaklarını ağzına sokuyordu hele ki öyle birşey yapsın cinnet geçiririm pisliğe gerek yok
Allah kolaylık verir inşallah canım sezeryan olup çabuk toparlanan da var sen kötüyü çağırma her şey yoluna girerBende bilmiyorum ki belki benim icin de sezaryen hayirlidir . Dedigin gibi en guzeli hakkimizda ne hayirliysa onun olmasi sonucta olanda hayir vardir. O yuzden devamli donsun diye ugrasip dua etmekte istemiyorm normal olur sıkınti cikar diye korkuyrm . Sadece hemen toparlanmak istiyorm 2.kizim kucuk kim bakacak bilmiyorum
Seni çok iyi anlıyorum . Sizin aynı şehirde mi eşin ailesi ?.biz de aynı şehirde oturuypruz eşiminailesi ile.İnan ki tek kavgamız onlar.Kendi kendimizden kaynaklı en son ne zaman kavga ettik bilmem.Ama onlardan kaynaklı kocamla birbirimizi yediğimiz günleri bilirim.En iyisi farklı şehirde oturmak.Bizimkileri mesela çok daha tuhaf.Benim kv akrabaları örgütleyip sabahları horozlar ötmeden kapımıza gönderiyorumarım inşallah ama çok geçmez en fazla 2 hafta sonra başlarlar kapımıza çökmeye onlar için doktor bilmem ne değil kendi bildileri önemli yeğeninin çocuğunun ağzına koca tabağı getirmiş kv meyveden akan suyu içsin diye kenarı da kırık tabağın dedim ki dudağı kesilir yapma bile isteye yinede o tabağı cocugun ağzına dayadı
bel ağrım hafifler gibi oldu bitmedi . Yatak odamıza yatmaya geri döndük kız kardeşim geliyor bu gece. Günlük oda artık onun . Kocamı bırakıp o odaya gitmek istemiyorum adamcağızın yüzünü gördüğüm YOk Zaten çok özlüyorum, belim düzgün gittiği sürece böyleHer evde yaşanmıştır böyle vakalar sen canını sıkma zaten olacağı varmış.Memlekette herkes işini iyi yapsa zaten yerimizde saymazdıkBelin nasıl oldu doğum yöntemi belirlendi mi ?
kırmadan uyarmanın yolunu bulmamız gerek ben çok hassasım zaten bi süre çocuğumuz olmadı zarla zorla Bi tane bulana kadar canımız çıktı Allah verdi de olduYaa bende de bi görümce var ilk günden şap şup öpüyor bide iğrenç yani kaç kere dedim ama yok diyo öyle sevgi mi olur..sevgisini öperek gosterecegini sanıyor o yüzden oğlumun yanaklar sürekli kızarıyordu sonra bu yine öpmeye başlıyordu
Seni çok iyi anlıyorum . Sizin aynı şehirde mi eşin ailesi ?.biz de aynı şehirde oturuypruz eşiminailesi ile.İnan ki tek kavgamız onlar.Kendi kendimizden kaynaklı en son ne zaman kavga ettik bilmem.Ama onlardan kaynaklı kocamla birbirimizi yediğimiz günleri bilirim.En iyisi farklı şehirde oturmak.Bizimkileri mesela çok daha tuhaf.Benim kv akrabaları örgütleyip sabahları horozlar ötmeden kapımıza gönderiyor. Bir pazar günüydü kimse rahatsız etmesin diye tlflarımızı sessize alıp uyuduk eşimle cumartesi gecesinden . Sabah uyandık ki kaç kişi aramış .Kv akrabalara bizim evde buluşma ayarlamış kahvaltı bile yapmamıştık evimiz üstümüz bile müsait değildi eşim askerden gelmişti önceki gün malum.Millet bizim tlflar kapalı olunca yaşlı misafir kadın elektronik sistemdeki zilimizi de çalmayı becerememiş,geriye kv nin evine dönmüş.Eşim resmen çıldırmıştı sinirden benim Bi şey dememe gerek kalmamıştı. Bak mesela Aynı şehirde yaşamasak böyle bi rezalet olmicaktı.KAdına sorduk neden habersiz geldin bize dedik,habersiz olur mu hiç dedi beni sizin evinize anneniz gönderdi dedi.Kadın kaynanamı sabah arayıp size mi geleyim oğluna mı demiş kv tabiki bizim eve yollamış sabahın köründe hatta biz de toplanıp oraya geliriz Demiş.e pek tabiki akıllı Kv sakladı bunu bizden. Ben gönderdim diyemedi. sorup öğrendik
Kendilerine Bol akıl versin amin ama sabır istemeyelim hadiste geçer Allah tan sabır istersen bela gelir onunla birlikte sabır gelir diyor.Allah akil fikir versin hepsine. Bize de bol sabir:)
aynı şehirdeyiz ama sizinkide pek ayıp canım siz nasıl ertesi gün başbaşa kalmak istersinizSeni çok iyi anlıyorum . Sizin aynı şehirde mi eşin ailesi ?.biz de aynı şehirde oturuypruz eşiminailesi ile.İnan ki tek kavgamız onlar.Kendi kendimizden kaynaklı en son ne zaman kavga ettik bilmem.Ama onlardan kaynaklı kocamla birbirimizi yediğimiz günleri bilirim.En iyisi farklı şehirde oturmak.Bizimkileri mesela çok daha tuhaf.Benim kv akrabaları örgütleyip sabahları horozlar ötmeden kapımıza gönderiyor. Bir pazar günüydü kimse rahatsız etmesin diye tlflarımızı sessize alıp uyuduk eşimle cumartesi gecesinden . Sabah uyandık ki kaç kişi aramış .Kv akrabalara bizim evde buluşma ayarlamış kahvaltı bile yapmamıştık evimiz üstümüz bile müsait değildi eşim askerden gelmişti önceki gün malum.Millet bizim tlflar kapalı olunca yaşlı misafir kadın elektronik sistemdeki zilimizi de çalmayı becerememiş,geriye kv nin evine dönmüş.Eşim resmen çıldırmıştı sinirden benim Bi şey dememe gerek kalmamıştı. Bak mesela Aynı şehirde yaşamasak böyle bi rezalet olmicaktı.KAdına sorduk neden habersiz geldin bize dedik,habersiz olur mu hiç dedi beni sizin evinize anneniz gönderdi dedi.Kadın kaynanamı sabah arayıp size mi geleyim oğluna mı demiş kv tabiki bizim eve yollamış sabahın köründe hatta biz de toplanıp oraya geliriz Demiş.e pek tabiki akıllı Kv sakladı bunu bizden. Ben gönderdim diyemedi. sorup öğrendik
aynı şehirdeyiz ama sizinkide pek ayıp canım siz nasıl ertesi gün başbaşa kalmak istersinizSeni çok iyi anlıyorum . Sizin aynı şehirde mi eşin ailesi ?.biz de aynı şehirde oturuypruz eşiminailesi ile.İnan ki tek kavgamız onlar.Kendi kendimizden kaynaklı en son ne zaman kavga ettik bilmem.Ama onlardan kaynaklı kocamla birbirimizi yediğimiz günleri bilirim.En iyisi farklı şehirde oturmak.Bizimkileri mesela çok daha tuhaf.Benim kv akrabaları örgütleyip sabahları horozlar ötmeden kapımıza gönderiyor. Bir pazar günüydü kimse rahatsız etmesin diye tlflarımızı sessize alıp uyuduk eşimle cumartesi gecesinden . Sabah uyandık ki kaç kişi aramış .Kv akrabalara bizim evde buluşma ayarlamış kahvaltı bile yapmamıştık evimiz üstümüz bile müsait değildi eşim askerden gelmişti önceki gün malum.Millet bizim tlflar kapalı olunca yaşlı misafir kadın elektronik sistemdeki zilimizi de çalmayı becerememiş,geriye kv nin evine dönmüş.Eşim resmen çıldırmıştı sinirden benim Bi şey dememe gerek kalmamıştı. Bak mesela Aynı şehirde yaşamasak böyle bi rezalet olmicaktı.KAdına sorduk neden habersiz geldin bize dedik,habersiz olur mu hiç dedi beni sizin evinize anneniz gönderdi dedi.Kadın kaynanamı sabah arayıp size mi geleyim oğluna mı demiş kv tabiki bizim eve yollamış sabahın köründe hatta biz de toplanıp oraya geliriz Demiş.e pek tabiki akıllı Kv sakladı bunu bizden. Ben gönderdim diyemedi. sorup öğrendik
Amin insallah hepimiz kolay toparlaniriz insallah. Bebisler de saglikli olsun diger sorunlar aşıliyor bir sekilde.Allah kolaylık verir inşallah canım sezeryan olup çabuk toparlanan da var sen kötüyü çağırma her şey yoluna girer
degil kayinvalidem burda kizima bakiyor. Karnim burnumda yemek hazirladim. Belim midem kalcam agriya agriya. Sinirden agliyorum su an. Anneme de kiziyorum kendimce. Neden becerip de yanimda olamiyor diye. Allah omur verirse kizimi zor zamaninda asla yalniz birakmiycm insallah.Kendilerine Bol akıl versin amin ama sabır istemeyelim hadiste geçer Allah tan sabır istersen bela gelir onunla birlikte sabır gelir diyor.uzak dursun bizden
Valla buyuk gecmis olsun diyorum. Sıkıntili is biliyorum biz mahkemelik olduk daha once benzer bir durumda1. De gelip dolabı taktılar biz evde yoktuk, kp vardı başlarında, dolabın eğrisine doğrusuna bakmamış. Ki ona çizimleri bile atmıştım! El elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış. Eve geldik şok olmuştuk.İç tasarımı tamamen yanlış yapmışlar raflar eksik askılığınbiri eksik.Aradık gelin götürün dolabınızı dedik ya sıfır getirin ya tamir edin dedik. Yaklaşık 7 -8 yerinde Arıza eksik vardı. 2. De geldiler Arıza eksiktespit için tutanak tutup defolup gittiler onu Da eksik tutmuşlar . 3. De 20 gün sonra yine geldiler bu sefer dolabın kırık olan üst tacı söküp götürdüler, madem yenisini getirmicektin kötü parçasını sökmek için neden 20 gün bekledin? Bi de sol kapak çizikti. Perdeli kapak montajı da perdeden dolayı yanlıştı.4. De malzemeyi boyayıp getirdiler boyası tutmadı rengi fark etti. Al sök götür iade edicem dedi eşim, sonra bu sefer rengi tutsun diye 2 kapağı ve üst tacı toptan götürdüler.Bu dündü işte, yaptığı işe saygısı olmayan insanlardan mobilya alırsan böyle olur işte. Dolabı sipariş vereli kaç ay oldu Bu kadar uğursuz bi dolap görmedik.20 kere uzun aralıklarla evimize gelip gidip Bi halt yapmadılar. Daha dün boyası tutmayan parçaları getirdiklerinde boyası tutsaydı bile işi yine bitmeyecekti , yine eksik 2 raf ve askılık gelmedi neymiş efendim ondan haberleri yokmuş raftan falan 20 kere söyledim ya bu kadar etik dışı olunamaz valla tiksindirdiler eşim ne dese haklı.Bu şehrin en büyük marka yapmış bebek mobilyacısından aldık BÖyle rezillik görmedim daha. İğrenç insanlar var parayı peşin alıp malı veremeyen zibidiler . Esasen parayı mobilyayı tam düzgün teslim almadan vermemek lazımmış bize ders oldu.
aynı şehirdeyiz ama sizinkide pek ayıp canım siz nasıl ertesi gün başbaşa kalmak istersinizbizim kiler benim eşimi asla bırakmazdı bız bır kaç gece maaile kalalım diye canına okurdu bızde bır kere duymamışız uyumuşuz yorgunluktan akşamüstü duymamışız ya aradıklarını altıüstü 3 saat aralıklı aramışlar sonra kapıya kadar gelmişlerdi de Allah tan bina önündeyken duymuştuk yoksa eve girecekmiş kayınpeder.rahat uykuda yok sanki 1 gün boyumca haber alamadılar o yuzden bız telefonu mumkun değil kapatamayız canım orduyla mı evime girsin tövbee
Çarşamba günü 38+3 olacağız inşallah teyzesiAmin insallah hepimiz kolay toparlaniriz insallah. Bebisler de saglikli olsun diger sorunlar aşıliyor bir sekilde.sen carsamba gunu kac haftalik oluyorsun ?
Ben hala koltukta yatıyorum bir ay oldu ayrı yatıyoruz içim rahat etmiyor ama ağrılarım izin vermiyorbel ağrım hafifler gibi oldu bitmedi . Yatak odamıza yatmaya geri döndük kız kardeşim geliyor bu gece. Günlük oda artık onun . Kocamı bırakıp o odaya gitmek istemiyorum adamcağızın yüzünü gördüğüm YOk Zaten çok özlüyorum, belim düzgün gittiği sürece böyle. Bebeden hiç haberim de yok ya pek hareket etmiyor artık 32. Haftaya kadar çıldırıyodu içerde partiliyordu artık ara ara canı isterse dürtüyor.. doktor da rahattı bana 1 ay sonra gel dedi o yüzden hastane yüzü gördüğümüz yok . Rüyalarımda şekerim ayyuka çıkıyor. Bi yandan bebeği merak ediyorum gelişimini vs normal Doğum hedefliyoruz doktorla şimdilik. bel ağrılarım azalınca rahatladım şükür. Sen nasılsın bebeciğin nasıl ?
kırmadan uyarmanın yolunu bulmamız gerek ben çok hassasım zaten bi süre çocuğumuz olmadı zarla zorla Bi tane bulana kadar canımız çıktı Allah verdi de olduriske atmak mantıklı mu bilmiyorum google a yaz yeni doğan bebeği öptüler haberlere bak nelere çıkıyor. İlla başımıza gelcek diye Bi şey yok. Bizim önlem almamız gerek valla napiyim kırılan kırılsın kaç yaşından sonra Bi çocuk bulmuşum onu da şapır şupur milletin ağzına veremicem banane kötü gelin desinler Umrum diiil bebişim hayatımdaki herşeyden herkesten önemli
Bir hafta önde göstermiyor aslında. İçinde bulunduğunuz haftayı söylüyor. Yani 35. Hafta dediğinde 34+3 gibi günlerde oluyorsunuz.Bu kadınlar kulübünün gebelik takvimi neden bizi sürekli 1 hafta Önde gösteriyor ki...
aa senin hafta benden ileride diye mi sık çağırıyor. Benim gittiğimde haftam küçüktü o yüzden 1 ay sonra gel demiş olabilir ben 32 ye yeni girmiştim o sıra.Ben hala koltukta yatıyorum bir ay oldu ayrı yatıyoruz içim rahat etmiyor ama ağrılarım izin vermiyorbebecik hareketli baya sanki sığmıyor artık 1 ay da baya uzun zaman aslında 2 haftada bir seni çağırması lazım beni artık her hafta çağırıyor
ayyy işte duracakları yeri bilmiyorlar işlerine gelmiyor bak aklıma geldikçe kızıyorum kocam askerden yeni gelmiş ne var yani 24 saat evinde dinlense de öyle asker görmelerine başlasalardı bak bunları bilerek yapıyorlar sonra safa yatıyolar ☺aynı şehirdeyiz ama sizinkide pek ayıp canım siz nasıl ertesi gün başbaşa kalmak istersinizbizim kiler benim eşimi asla bırakmazdı bız bır kaç gece maaile kalalım diye canına okurdu bızde bır kere duymamışız uyumuşuz yorgunluktan akşamüstü duymamışız ya aradıklarını altıüstü 3 saat aralıklı aramışlar sonra kapıya kadar gelmişlerdi de Allah tan bina önündeyken duymuştuk yoksa eve girecekmiş kayınpeder.rahat uykuda yok sanki 1 gün boyumca haber alamadılar o yuzden bız telefonu mumkun değil kapatamayız canım orduyla mı evime girsin tövbee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?