2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bilmiyorum ki belki benim icin de sezaryen hayirlidir . Dedigin gibi en guzeli hakkimizda ne hayirliysa onun olmasi sonucta olanda hayir vardir. O yuzden devamli donsun diye ugrasip dua etmekte istemiyorm normal olur sıkınti cikar diye korkuyrm . Sadece hemen toparlanmak istiyorm 2.kizim kucuk kim bakacak bilmiyorum

Dün eve gelen ustalardan yarım saat sonra mağaza müdürü de evimize geldi gördü zaten. bu iş oraya gidiyor artık hiç üzülmüyorum valla napiyim kısmetimde yoksa kendimi hiç yoramıcam
Her evde yaşanmıştır böyle vakalar sen canını sıkma zaten olacağı varmış.Memlekette herkes işini iyi yapsa zaten yerimizde saymazdık Belin nasıl oldu doğum yöntemi belirlendi mi ?

Ben bebeğimi normal zamanında doğsa bile en azından 40 ı çıkana kadar öptürmemek fikrindeyim bu konuda çok çok okudum . Uçuk virüsü bulaşır diye aklım alınır
Yaa bende de bi görümce var ilk günden şap şup öpüyor bide iğrenç yani kaç kere dedim ama yok diyo öyle sevgi mi olur..sevgisini öperek gosterecegini sanıyor o yüzden oğlumun yanaklar sürekli kızarıyordu sonra bu yine öpmeye başlıyordu

benimkiler de oyle , yaliyorlar resmen ama bende birsey diyemiyrm kendi kendime kriz geciririm.

Allah kolaylık verir inşallah canım sezeryan olup çabuk toparlanan da var sen kötüyü çağırma her şey yoluna girer

Seni çok iyi anlıyorum . Sizin aynı şehirde mi eşin ailesi ?.biz de aynı şehirde oturuypruz eşiminailesi ile.İnan ki tek kavgamız onlar.Kendi kendimizden kaynaklı en son ne zaman kavga ettik bilmem.Ama onlardan kaynaklı kocamla birbirimizi yediğimiz günleri bilirim.En iyisi farklı şehirde oturmak.Bizimkileri mesela çok daha tuhaf.Benim kv akrabaları örgütleyip sabahları horozlar ötmeden kapımıza gönderiyor . Bir pazar günüydü kimse rahatsız etmesin diye tlflarımızı sessize alıp uyuduk eşimle cumartesi gecesinden . Sabah uyandık ki kaç kişi aramış .Kv akrabalara bizim evde buluşma ayarlamış kahvaltı bile yapmamıştık evimiz üstümüz bile müsait değildi eşim askerden gelmişti önceki gün malum.Millet bizim tlflar kapalı olunca yaşlı misafir kadın elektronik sistemdeki zilimizi de çalmayı becerememiş,geriye kv nin evine dönmüş.Eşim resmen çıldırmıştı sinirden benim Bi şey dememe gerek kalmamıştı. Bak mesela Aynı şehirde yaşamasak böyle bi rezalet olmicaktı.KAdına sorduk neden habersiz geldin bize dedik,habersiz olur mu hiç dedi beni sizin evinize anneniz gönderdi dedi.Kadın kaynanamı sabah arayıp size mi geleyim oğluna mı demiş kv tabiki bizim eve yollamış sabahın köründe hatta biz de toplanıp oraya geliriz Demiş.e pek tabiki akıllı Kv sakladı bunu bizden. Ben gönderdim diyemedi. sorup öğrendik

Her evde yaşanmıştır böyle vakalar sen canını sıkma zaten olacağı varmış.Memlekette herkes işini iyi yapsa zaten yerimizde saymazdık Belin nasıl oldu doğum yöntemi belirlendi mi ?
bel ağrım hafifler gibi oldu bitmedi . Yatak odamıza yatmaya geri döndük kız kardeşim geliyor bu gece. Günlük oda artık onun . Kocamı bırakıp o odaya gitmek istemiyorum adamcağızın yüzünü gördüğüm YOk Zaten çok özlüyorum, belim düzgün gittiği sürece böyle . Bebeden hiç haberim de yok ya pek hareket etmiyor artık 32. Haftaya kadar çıldırıyodu içerde partiliyordu artık ara ara canı isterse dürtüyor.. doktor da rahattı bana 1 ay sonra gel dedi o yüzden hastane yüzü gördüğümüz yok . Rüyalarımda şekerim ayyuka çıkıyor. Bi yandan bebeği merak ediyorum gelişimini vs normal Doğum hedefliyoruz doktorla şimdilik. bel ağrılarım azalınca rahatladım şükür. Sen nasılsın bebeciğin nasıl ?
kırmadan uyarmanın yolunu bulmamız gerek ben çok hassasım zaten bi süre çocuğumuz olmadı zarla zorla Bi tane bulana kadar canımız çıktı Allah verdi de oldu riske atmak mantıklı mu bilmiyorum google a yaz yeni doğan bebeği öptüler haberlere bak nelere çıkıyor. İlla başımıza gelcek diye Bi şey yok. Bizim önlem almamız gerek valla napiyim kırılan kırılsın kaç yaşından sonra Bi çocuk bulmuşum onu da şapır şupur milletin ağzına veremicem banane kötü gelin desinler Umrum diiil bebişim hayatımdaki herşeyden herkesten önemli

Allah akil fikir versin hepsine. Bize de bol sabir:)

aynı şehirdeyiz ama sizinkide pek ayıp canım siz nasıl ertesi gün başbaşa kalmak istersiniz bizim kiler benim eşimi asla bırakmazdı bız bır kaç gece maaile kalalım diye canına okurdu bızde bır kere duymamışız uyumuşuz yorgunluktan akşamüstü duymamışız ya aradıklarını altıüstü 3 saat aralıklı aramışlar sonra kapıya kadar gelmişlerdi de Allah tan bina önündeyken duymuştuk yoksa eve girecekmiş kayınpeder.rahat uykuda yok sanki 1 gün boyumca haber alamadılar o yuzden bız telefonu mumkun değil kapatamayız canım orduyla mı evime girsin tövbee

aynı şehirdeyiz ama sizinkide pek ayıp canım siz nasıl ertesi gün başbaşa kalmak istersiniz bizim kiler benim eşimi asla bırakmazdı bız bır kaç gece maaile kalalım diye canına okurdu bızde bır kere duymamışız uyumuşuz yorgunluktan akşamüstü duymamışız ya aradıklarını altıüstü 3 saat aralıklı aramışlar sonra kapıya kadar gelmişlerdi de Allah tan bina önündeyken duymuştuk yoksa eve girecekmiş kayınpeder.rahat uykuda yok sanki 1 gün boyumca haber alamadılar o yuzden bız telefonu mumkun değil kapatamayız canım orduyla mı evime girsin tövbee

Allah kolaylık verir inşallah canım sezeryan olup çabuk toparlanan da var sen kötüyü çağırma her şey yoluna girer
Amin insallah hepimiz kolay toparlaniriz insallah. Bebisler de saglikli olsun diger sorunlar aşıliyor bir sekilde. sen carsamba gunu kac haftalik oluyorsun ?

Yaa bak hic bilmiyordum bunu. Benim de annem
Kendilerine Bol akıl versin amin ama sabır istemeyelim hadiste geçer Allah tan sabır istersen bela gelir onunla birlikte sabır gelir diyor. uzak dursun bizden
degil kayinvalidem burda kizima bakiyor. Karnim burnumda yemek hazirladim. Belim midem kalcam agriya agriya. Sinirden agliyorum su an. Anneme de kiziyorum kendimce. Neden becerip de yanimda olamiyor diye. Allah omur verirse kizimi zor zamaninda asla yalniz birakmiycm insallah.

Valla buyuk gecmis olsun diyorum. Sıkıntili is biliyorum biz mahkemelik olduk daha once benzer bir durumda

bi uyanmıştık 20 tane cevapsız arama sanki kıyamet kopuyor biz uyurken programı yapmış kv . Ortalığı birbirine katmış . Kapımızdan küsüp geri dönenler mi ararsın uyuduk tlf duymadık diye söylenenlwr mi bu kadar bizim hayatımızı taciz etmelerine izin vermemeliyiz kızlar

Amin insallah hepimiz kolay toparlaniriz insallah. Bebisler de saglikli olsun diger sorunlar aşıliyor bir sekilde. sen carsamba gunu kac haftalik oluyorsun ?
Çarşamba günü 38+3 olacağız inşallah teyzesi sen kaç haftalık olmuş olacaksın doktor kontrolünde?

Ben hala koltukta yatıyorum bir ay oldu ayrı yatıyoruz içim rahat etmiyor ama ağrılarım izin vermiyor bebecik hareketli baya sanki sığmıyor artık 1 ay da baya uzun zaman aslında 2 haftada bir seni çağırması lazım beni artık her hafta çağırıyor

aa senin hafta benden ileride diye mi sık çağırıyor. Benim gittiğimde haftam küçüktü o yüzden 1 ay sonra gel demiş olabilir ben 32 ye yeni girmiştim o sıra.

ayyy işte duracakları yeri bilmiyorlar işlerine gelmiyor bak aklıma geldikçe kızıyorum kocam askerden yeni gelmiş ne var yani 24 saat evinde dinlense de öyle asker görmelerine başlasalardı bak bunları bilerek yapıyorlar sonra safa yatıyolar ☺ hayır gelen akrabada da sıkıntı var. sen nereye ne yetiştiriyorsun .hayret. Kv ye tlf edip nereye geleyim görmeye diyorsun .bize ulaşamayınca kv den okey alıyosn onun lafıyla kapımıza saçılıp dökülüyosn bize ulaşamıyorsan ulaşamıyosundur nereye kalkıp geliyosun ya şehir dışında günü birlik tatile gitmiş olsak.. Bi de 2-3 saat kv lerde kalıp evine bıraktırmıştı o gün kendini, yol yarım saat. Kocam deli olmuştu . İşte bak bu şehirde yaşamasak bunlar başımıza gelmicekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…