2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınn uykusuz anneler hamileler gününüz güzel geçsnn. ben bu gece uyumusum hem de bu saate kadar aşırı mutluyum bebişten önceki son uykular. Arada uyandırdı mide yanması ama o kadar olsun

Demeyin öyle doğumu ocak sonu olanlar var burda oğlumda ağustos sonuydu güya Eylül de doğdu kız da ona benzerse ben şubat annesi olurum bu gidişle bu arada ne kadar erken regl olmuşsunuz ben 10 ay olmamıştım

Günaydın kızlar.
Kaç saattir kendimi uyutmaya çalıştım olmadı zaten saat de 11 oldu artık.
Son 1 haftadır enerjim inanılmaz düştü, hareket etme kapasitem biraz daha azaldı bebek büyüdükçe uykum da çok bölünmeye başladı.

Günaydın kızlar

Ben de nispeten daha iyi bir gece geçirdim. Çocukları okula bıraktım eşimle kahvaltı yaptık. Şimdi eve usta bekliyoruz. O işini bitirsin dr umu ariycam. Arada almayi kabul ederse esim de evdeyken bi kontrole gideroz dedim. Sabirsiziz yaa. Eşim diyo ki gel gidip suni şancı verelim sana da doğsun

Düzenli kullanma işini ben pek beceremiyorum. Contractubex i bana da verdi doktorum ama kullandığımda çok kaşıntı yaptı pek devam edemedim. Başka bir krem aldım onu kullanıyorum aklıma geldikçe.

Hanımlar benim son 1 haftadır çok fena gaz sancım var. Su bile içsem saatlerce kıvranıyorum. Yaşayan ve neyin iyi geleceğini bileniniz var mı

Hanımlar benim son 1 haftadır çok fena gaz sancım var. Su bile içsem saatlerce kıvranıyorum. Yaşayan ve neyin iyi geleceğini bileniniz var mı
Benim hamileliğim gaz sancısıyla geçti. Ne yediğim farketmiyodu ama yine de baklagilden ve gaz yapan sebzelerden uzak dur. Tek iyi gelen şey sıcak uygulamak. Tabi karnına olmaz , ayaklarına sıcak su torbası koyup uzanırsan geçebilir.

Geçmiş olsun canım senin bebiş de sabırsız çıktı ocağı beklemeyecek sanırım

yüksek tansiyon ne kotu bıseymıs hiç öyle bir sorunum ypktu 2 gundur 15/9 tansiyonla hastanedeyim sabah yıne çıktı idrarda protein kacagı olmamış şükür ama 3 gün takıp edelim dedi doktor peki bu tansiyon sürekli boyle olursa neolur bu durumda

Benim de bir ara yükseliyordu her yemekten sonra bir dış sarımsak yutuyordum ve doğal nar ekşisi içiyordum tansiyonumu ölçtükçe yüksek çıkıyordu stres yapıyordum en son dedim bir süre ölçmeyeceğim o günden beri iyiyim stres çok yükseltiyor tuz kullanmamaya çalış.Eğer düşmez ise ilaç veriyorlar sanırım bende gerek duymamışlardı.Daha da düşmezse hastaneye yatırıp kendileri kontrol altına almaya çalışıyorlar.Dediğim gibi stres yükseltir panik yapma.Sen nasıl anladın tansiyonunun yükseldiğini ?

Sürekli yüksek olursa ilaç başlıyorlar tani ilaçla düşmesi garanti değil, eğer düşerse gittiği yere kadar düşmezse maalesef erken doğuma kadar yolu var. Ayrıca anne ve bebek için en büyük hamilelik risklerinden tansiyon ve akabinde gelişen preeklampsi hastalığı. Ben şu an 4 tane alfamet içiyorum günde, protein kaçağımda var ve sonuç olarak bebek olması gerektiği kadar gelişemiyor

Tansiyonun düzenli ilaç kullanımından sonra ne durumda? Ne kadarda bi muayene oluyosun ?

akşam birden beyin kanaması gecırcek gibi oldum kafamı oynatınca çıldırıyodum ölçtüm 15 çıktı sonra gece boyu uyuyamadım sonra limonlu suyla gecıp tekrar yukseldı hastanede zaten kontrolum vardı oraya gıttıgımde ertesı aksam hala yüksektı bu sabah tekrar yulseldı insallah duzelir hep 8/5 tansıyonlu bir ınsanım ben bı gun once bı olaydan çok aglanıstım dedıgın gıbı canm stres uzuntu olabılır

hadi ya sana da gecmiş olsun canım benim bebegın gelısımı şuan ıyı sonra neolur blemıorm ama çok korktum bakalm takıp edıyorum dusuk tansıyonla yasıyorum aylardır hep halsızım ama yuksek tansıyon çok kotuymus öluyorum zannedıyorum çktıgında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…