- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
yaa benım oğlumun ayaklarıBen hep okuyorum burayı bizim şubat anaları fosur fosur uyuyor malum bende 16 aylık canavar var ben hep ayaktayım bu Arada ayak fotosu sizin miydi tam bir erkek ayağı
Demeyin öyle doğumu ocak sonu olanlar var burdaYok, o N narantikibi nin oğlu mertinş tez vakitte evine kavuşacak oğluşu.
benim Kızım oldu, gerilerde bi el fotosu var ama artık o el iki katına çıktı. Yanlışlıkla Kasım annesi oldumbiz de güya Ocak annesiyiz ama Aralık’ta herkes doğurur, en geç Ocak başında doğurmayan kalmaz herhalde.
Allah size bağışlasın minik canavarı. O günleri biz de görelim inş.
Ben gaviscon double action la rahatlıyorum. Bi de sakız çiğnemek iyi geliyo baya mideye.bugün yaşadım daha ağzımın suyu akmış uyurken . Midem de çok yanıyor neden oluyor bilmiyorum zor geliyor çekicez napalm sütü içince mide yanmasına iyi geliyo
Düzenli kullanma işini ben pek beceremiyorum. Contractubex i bana da verdi doktorum ama kullandığımda çok kaşıntı yaptı pek devam edemedim. Başka bir krem aldım onu kullanıyorum aklıma geldikçe.Ya yurtdisindan getirtiyorum dedi. Kutu ile getirtiyo icinden bi tane veriyor yakiya benziyor keserek yapistiriyor dokusuda silikon gibi.. etki ediyodur bence cunku benim safra kesesi ameliyatimin uzerinden 1,5 ay gecti onun izlerinede kullan dedi.. bide contractubex kullanabilirsin. O da baya iyi geliyor ama duzenli kullanman lazim
Benim hamileliğim gaz sancısıyla geçti. Ne yediğim farketmiyodu ama yine de baklagilden ve gaz yapan sebzelerden uzak dur. Tek iyi gelen şey sıcak uygulamak. Tabi karnına olmaz , ayaklarına sıcak su torbası koyup uzanırsan geçebilir.Hanımlar benim son 1 haftadır çok fena gaz sancım var. Su bile içsem saatlerce kıvranıyorum. Yaşayan ve neyin iyi geleceğini bileniniz var mı
Yaaaa o ayaklara bittim ben
amiinn amiin o günleri iple çekiyorumYaaaa o ayaklara bittim benMaşallah kuzuya darısı evde vereceği pozlara annesi
Geçmiş olsun canım senin bebiş de sabırsız çıktı ocağı beklemeyecek sanırımGünaydın kuzlar bende şuan hastanede yatıyorum 36+0 dün leke gelmeye başladı dr aradık gittik Sancı var doğum başlamış dedi yatırdı beni serumla durdurmaya çalışacaklar ciğer geliştirici iğne oldum bakalım beklemedeyim
Bi gelisme var mi merak ettimGünaydın kuzlar bende şuan hastanede yatıyorum 36+0 dün leke gelmeye başladı dr aradık gittik Sancı var doğum başlamış dedi yatırdı beni serumla durdurmaya çalışacaklar ciğer geliştirici iğne oldum bakalım beklemedeyim
Benim de bir ara yükseliyordu her yemekten sonra bir dış sarımsak yutuyordum ve doğal nar ekşisi içiyordum tansiyonumu ölçtükçe yüksek çıkıyordu stres yapıyordum en son dedim bir süre ölçmeyeceğim o günden beri iyiyim stres çok yükseltiyor tuz kullanmamaya çalış.Eğer düşmez ise ilaç veriyorlar sanırım bende gerek duymamışlardı.Daha da düşmezse hastaneye yatırıp kendileri kontrol altına almaya çalışıyorlar.Dediğim gibi stres yükseltir panik yapma.Sen nasıl anladın tansiyonunun yükseldiğini ?yüksek tansiyon ne kotu bıseymıs hiç öyle bir sorunum ypktu 2 gundur 15/9 tansiyonla hastanedeyim sabah yıne çıktı idrarda protein kacagı olmamış şükür ama 3 gün takıp edelim dedi doktor peki bu tansiyon sürekli boyle olursa neolur bu durumda
yüksek tansiyon ne kotu bıseymıs hiç öyle bir sorunum ypktu 2 gundur 15/9 tansiyonla hastanedeyim sabah yıne çıktı idrarda protein kacagı olmamış şükür ama 3 gün takıp edelim dedi doktor peki bu tansiyon sürekli boyle olursa neolur bu durumda
Tansiyonun düzenli ilaç kullanımından sonra ne durumda? Ne kadarda bi muayene oluyosun ?Sürekli yüksek olursa ilaç başlıyorlar tani ilaçla düşmesi garanti değil, eğer düşerse gittiği yere kadar düşmezse maalesef erken doğuma kadar yolu var. Ayrıca anne ve bebek için en büyük hamilelik risklerinden tansiyon ve akabinde gelişen preeklampsi hastalığı. Ben şu an 4 tane alfamet içiyorum günde, protein kaçağımda var ve sonuç olarak bebek olması gerektiği kadar gelişemiyor
akşam birden beyin kanaması gecırcek gibi oldum kafamı oynatınca çıldırıyodum ölçtüm 15 çıktı sonra gece boyu uyuyamadım sonra limonlu suyla gecıp tekrar yukseldı hastanede zaten kontrolum vardı oraya gıttıgımde ertesı aksam hala yüksektı bu sabah tekrar yulseldı insallah duzelir hep 8/5 tansıyonlu bir ınsanım ben bı gun once bı olaydan çok aglanıstım dedıgın gıbı canm stres uzuntu olabılırBenim de bir ara yükseliyordu her yemekten sonra bir dış sarımsak yutuyordum ve doğal nar ekşisi içiyordum tansiyonumu ölçtükçe yüksek çıkıyordu stres yapıyordum en son dedim bir süre ölçmeyeceğim o günden beri iyiyim stres çok yükseltiyor tuz kullanmamaya çalış.Eğer düşmez ise ilaç veriyorlar sanırım bende gerek duymamışlardı.Daha da düşmezse hastaneye yatırıp kendileri kontrol altına almaya çalışıyorlar.Dediğim gibi stres yükseltir panik yapma.Sen nasıl anladın tansiyonunun yükseldiğini ?
hadi ya sana da gecmiş olsun canım benim bebegın gelısımı şuan ıyı sonra neolur blemıorm ama çok korktum bakalm takıp edıyorum dusuk tansıyonla yasıyorum aylardır hep halsızım ama yuksek tansıyon çok kotuymus öluyorum zannedıyorum çktıgındaSürekli yüksek olursa ilaç başlıyorlar tani ilaçla düşmesi garanti değil, eğer düşerse gittiği yere kadar düşmezse maalesef erken doğuma kadar yolu var. Ayrıca anne ve bebek için en büyük hamilelik risklerinden tansiyon ve akabinde gelişen preeklampsi hastalığı. Ben şu an 4 tane alfamet içiyorum günde, protein kaçağımda var ve sonuç olarak bebek olması gerektiği kadar gelişemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?